Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Όταν η δεξιά πτέρυγα μετατρέπεται σε επανάσταση / Τομέας Ιδεολογικού Πολέμου





Είχε αναφερθεί ότι μέλη της Κου Κλουξ Κλαν, είχαν συλληφθεί με αυτόματα όπλα που ήταν να ξεκινήσουν με πλοίο απο την Νεα Ορλεάνη. Γιατί έγινε αυτό; Γιατί 10 άντρες με αυτόματα όπλα που ήταν να φύγουν απο την Αμερική με πλοίο συνελήφθησαν;Πως θα μπορούσαν να συλληφθούν εκτος εαν αποφάσισαν οι ίδιοι και με το δικό τους μυαλό το άφησαν να γίνει.Αντι για αυτού του τέλους της δεξιάς πτέρυγας, Θα μπορούσε και θα έπρεπε να γίνει μια επαναστατική πράξη. Θα μπορούσε να ξεκινήσει εκεί στην αποβάθρα.

Θα μπορούσαν να ήταν νεκροί ή έξω στην Θάλασσα αυτη την στιγμή αλλά θα ήταν ελεύθεροι και το σύστημα επιτέλους θα είχε ματώσει και ο Λευκός άνθρωπος θα είχε καταφέρει ένα καίριο χτυπημα απέναντι στις δυνάμεις του Μεγάλου Αδελφού. Αντ'αυτού, αυτοί οι Άντρες έπεσαν σε κενό και είναι αντιμέτωποι με πολλά χρόνια φυλακή ενώ καμία επαναστατική πράξη δεν έγινε.
Σκεφτείτε τι τραγικό χάσιμο.Αυτοί ακόμα διατηρούν απο την παλιά Δεξιά Πτέρυγα την έννοια του ''φύγε μακριά'' απο κάτι. Αυτοί ένιωσαν ότι η ατομική ζωή τους είναι γλυκιά για να πάρουν το θάρρος και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ !!!

Ένα σύνολο εξισώσεων που ο Joe Tommasi δεν ανέφερε ποτέ στα επίπεδα του αγώνα είναι αυτά: Στο παρελθόν η δεξία πτέρυγα τράβηξε τους ηλίθιους να κάνουν συμπλοκή με μαύρους και άλλα άχρηστα αναλώσιμα πράγματα και μετά τρέχουν μακρία ελπίζοντας να μην πιαστούν απο τον Μεγάλο Αδελφό αλλά συνήθως πιάνονται και δεν προσφέρουν ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.(Το να προσπαθείς να αμυνθείς στα δικαστήρια τυυ Μεγάλου Αδελφού δεν είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ).Τον τελευταίο καιρό κάποιοι απο το κίνημα διαλέγουν καλύτερους και υψηλότερους στόχους αλλά ακόμα βάζουν τους εαυτούς τους σε μια δραπετική στάση και είτε πίανονται επιτόπου είτε μετα απο ανθρωποκυνηγητό. Πάλι αυτό είναι μικρή ή καθόλου Αντίσταση.(Εκτός απο την ηρωική υπόθεση του Fred Cowan που ποτέ δεν πιάστηκε). Τα δυο επίπεδα που το κίνημα πρέπει σταθερά να εξελιχθει είναι αυτά:

A) Αν πρέπει να βάλουμε τους εαυτού μας σε μια κατάσταση ''χτυπάω και φεύγω'' πρέπει να σκεφτούν ένα σχέδιο κατα νου απο την αρχή  είναι ώστε να μην παραδοθούν σύφωνα με τους κανόνες του συστήματος.


Β) Το τελευταίο επίπεδο είναι ότι όταν έχουν αρχίσει να χτυπάνε και να συνεχίζουν να χτυπάνε ποτέ να μην εξετάζουν την ανίχνευση 
πολύ λιγότερο απο την σύλληψη διότι εμπλέκονται πλήρως με τη συνεχιζόμενη επίθεση Αυτό το τελικό επίπεδο του αγώνα είναι όταν τα λεγόμενα ''κόμματα συλλήψεων'' που έστειλε ο Μεγάλος Αδελφός να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν ποτέ.


Κάποιο στοίχημα για το αν
έρχεται και πόσο σύντομα;

Ιούνιος - 1981, Μέλος της Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης της Αμερικής ''The order''