Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

C18: Κατάληψη Mundo Nuevo -Καμένικ Θεσσαλονίκη και Χώρος Πολύμορφης δράσης Αναρχικών (Εξάρχεια) -Χώρος Πολύμορφης δράσης Αναρχικών (Εξάρχεια)

Η ΄΄Κατάληψη'' του Χώρου πολύμορφης δράσης των Αναρχικών στην Ζαίμη 11 στ Εξάρχεια που μόνο κατάληψη δεν είναι αλλά Κτίριο που προσφέρθηκε ΑΠΛΟΧΕΡΑ απο τους εραστές του εκάστοτε κομματικού ΚΡΑΤΟΥΣ δημοσιογράφους αφου το κτήριο ανήκει στην ΕΣΗΕΑ (Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών). Το εν λόγο κτίριο είναι ορμητήριο πολλών εγκληματικών ενεργειών,απο εκεί βγαίνουν οι ΄΄Αναρχικοί'' ο Κροπότκιν να τους κάνει αναρχικούς και πλιατσικολογούν σε μαγαζιά στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας πάντα πίσω απο  τον ΄΄ιδεολογικό΄΄ μανδύα του ''επαναστάτη'' και γιατί να μην το κάνουν απο την στιγμή που πρέπει να μαζέψουν λεφτά για το ενοίκιο να τα δώσουν σαν πόρνες στους νταβατζήδες τους που δεν είναι άλλοι απο τους δημοσιογράφους. Τους θεωρούμε υπεύθυνους όλους εκεί για την υπόθεση της MARFIN μαζί με τα καρχαριο/αφεντικά τους και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πέσει ολόκληρο απο την στιγμή που βρίσκονται μέσα αυτοί οι  wannabe επαναστάτες δεν τους θέλουν ούτε οι ίδιοι κάτοικοι των εξαρχείων. Οπότε RAUS Μαυροκόκκινες κότες.... Και να μην ξεχνάτε είμαστε μέσα στις καταλήψεις σας, είμαστε δίπλα σας, σας βλέπουμε, σας ξέρουμε.

Στέκι Κάμενικ στην οδό Μαβίλη 14 στην Θεσσαλονίκη

Ένα καινούργιο στέκι που είχε ανοίξει 1/2/2016 με στόχο να εξαλείψει τους Εθνικιστές - Εθνικοσοσιαλιστές όπως έκραζαν σαν κότες απο εδώ και απο εκεί και για να το πετύχουν επιστράτευσαν μέχρι και ψέματα ότι τάχα μου πιάσαν κάποιους απο εμάς. Ελπίζουμε σαν πρώτη γνωριμία να μην έχετε παράπονο δεν ήρθαμε με άδεια χέρια. Η δική μας συμβουλή είναι να συνεχίσετε αυτό που κάνετε, ΛΟΥΚΕΤΟ. Θέλατε να μας τσακίσετε σε βουνά και στενά, σας το είχαμε ξαναπεί ΤΕΛΟΣ η εποχή που νομίζατε ότι είχατε άβατο, ότι νομίζατε ότι η πόλη ''σας ανήκει''. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ και σε όλους τους Έλληνες Κατοίκους και κουμάντο κάνουν αυτοί.


Περισσότερα: http://hellasc18.blogspot.gr/2016/02/mundo-nuevo.html?zx=c6bd6e2f17eae29e