Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πολιτική ταυτότητα


Για τους περισσότερους ενεργούς πατριώτες, εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές, η πολιτική ενασχόληση είναι ταυτισμένη με μια αργόσχολη δραστηριότητα. Η πολιτική ενασχόληση προϋποθέτει πολιτική παιδεία, η οποία γίνεται κτήμα του καθενός από εμάς μέσα από τις κινηματικές δομές (αν υπάρχουν), τα πρότυπα (αν υπάρχουν), την σχετική διαπαιδαγώγηση από μικρή ηλικία (αν υπάρχει) και εξαιτίας πολλών άλλων παραγόντων. Το καίριο ερώτημα που τίθεται είναι σαφώς κατά πόσο όλα όσα προαναφέρθηκαν υπάρχουν ή μη. Η απάντηση είναι αποκαρδιωτική και συγχρόνως πάρα μα πάρα πολύ ειλικρινής. Όχι, σύντροφοι και συναγωνιστές. Δεν υπάρχουν. Όποιος / οι θεωρεί / ούν πως υπάρχουν ή χειρότερα διατείνεται το αντίθετο, μπορεί / ούν να κάνει / ουν παρέα με τον Πινόκιο ή τον Βαρόνο Μινχάουζεν. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας τον Ηγέτη ή την εύνοια από την Θεία Πρόνοια. Τις συνθήκες και τις δομές στις παρούσες συνθήκες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι για λογαριασμό όλων των Εθνικιστών και των Εθνικοσοσιαλιστών που επιμένουν στην δημιουργία ενός ριζοσπαστικού κινήματος.


Το εθνικό-επαναστατικό κίνημα του άμεσου μέλλοντος στην πατρίδα μας θα είναι και πρέπει να είναι εντελώς αχειραγώγητο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο κυριότερος είναι γιατί δεν πρόκειται και δεν θέλουμε να πέσουμε ποτέ θύματα του διεφθαρμένου κράτους. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οποιαδήποτε οργάνωση με φανερή έδρα ή στεγασμένη σε χώρο συγκεκριμένο είναι από πάσα άποψη ευάλωτη στους κρατικούς εκβιασμούς και την εισχώρηση χαφιέδων στο εσωτερικό της. Μπορεί να μην γίνει εξαρχής ή εν τη γεννέση της, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να προβάλει κανείς ουσιαστική αντίσταση στις αρχές από τη στιγμή που θα πλευρίσουν έστω προειδοποιητικά έναν ιδεολογικοπολιτικό χώρο. Όλα αυτά στην περίπτωση που η λειτουργία του είναι εναρμονισμένη με το γράμμα του νόμου. Αλλά ακόμα κι αν η βιτρίνα της σύννομης λειτουργίας είναι καλοστημένη, οι υποψίες περί οποιασδήποτε ανατρεπτικής δραστηριότητας και μόνο θα φέρουν σε δύσκολη θέση του υπευθύνους του εκάστοτε φορέα, καθώς θα βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση από τις κρατικές αρχές ασφαλείας. Οι πιέσεις που ενδέχεται να ασκηθούν στον υπεύθυνο ή στους υπεύθυνους ενός φορέα μπορεί να είναι τέτοιες, ώστε η συνεργασία του / τους με το κράτος να αποτελεί συνθήκη ή προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία του. Εκεί, ποιος / ποιοι μπορεί / ούν να εγγυηθει / ούν ότι δεν θα ενδώσει / ουν στις διαταγές των αρχών για συμμόρφωση ή χειραγώγηση; Επομένως, τέτοιες καταστάσεις δεν παρέχουν καμία ασφάλεια στον αγωνιστή που ενδεχομένως θα πλαισιώσει ένα τέτοιο εγχείρημα. Μόνο τον εκθέτουν σε κίνδυνο ή πολλαπλούς κινδύνους για την ακτιβιστική αδρανοποίησή του.


Επομένως, η έλλειψη έδρας αποτελεί στρατηγική επιλογή των οργανώσεων που ακολουθούν το μοντέλο της ακέφαλης αντίστασης. Μόνο χαζός, αφελής ή χαφιές θα επέλεγε στο σήμερα να χτίσει κίνημα μέσα από τους τέσσερις τοίχους. Ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε έδρα ή χώρο στον οποίο να συναθροίζονται οι σύντροφοί μας. Αυτό διότι σεβόμαστε τους συντρόφους και συναγωνιστές μας και δεν θα εκθέταμε ποτέ καθέναν εξ’ αυτών σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Ο ριζοσπαστικός αγώνας είναι απόλυτα και εξ' ορισμού ξεκομμένος από την ψυχαγωγία και πως επιλέγει κανείς να ξοδέψει τον ελεύθερο χρόνο του. Ο ελεύθερος χρόνος βρίσκεται στην ευχέρεια του καθενός, ώστε να τον διαχειριστεί καταλλήλως. Ο ριζοσπαστικός αγώνας ανήκει σε μια αυστηρά διαχωρισμένη σφαίρα. Δεν χωρούν αστεϊσμοί και προχειρότητες. Η επανάσταση δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι, προκειμένου να περνάει κανείς την ώρα του. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και πολλάκις αποδεικνύονται ολέθρια.Η είσοδος σε έναν κλειστό χώρο, όπως εν προκειμένω είναι ο χώρος μιας οργάνωσης ή ενός κόμματος, όσο ασφαλείς ή οικείοι κι αν μας φαίνονται, όσο καμουφλαρισμένοι κι αν αυτοί είναι, έχουν σίγουρα λιγότερα στεγανά από την δραστηριοποίηση εντός μιας κλειστής ακτιβιστικής ομάδας Οι ριζοσπάστες εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν να αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση με οργανωμένους αλλά και αυτό-οργανωμένους χώρους. Είναι το πιθανότερο ήδη διαβρωμένοι και μπορεί να καταστούν εύκολα χειραγωγήσιμοι από τις κρατικές αρχές. Εξάλλου, η αποστολή των ακτιβιστών είναι η κινηματική δουλειά στο δρόμο. Το λιγότερο που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Έλληνας και η Ελληνίδα είναι ένα πολιτιστικό στέκι, ώστε να πίνουν αμέριμνοι τον καφέ τους και να νοσταλγούν από κοινού την Αγιά-Σοφιά. Οι παλιές ημέρες αργίας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Σε κινηματικό επίπεδο το θεωρούμε τουλάχιστον γελοίο και φανερή ένδειξη δειλίας για σοβαρή και επαναστατική δραστηριότητα ως προς την κατεύθυνση της δημιουργίας δομών και υποδομών εντός του κινήματος. Σκοπός του κινήματος είναι η διάδοση του ριζοσπαστισμού στις μάζες. Σκοπός δεν είναι η ψηφοθηρία. Σκοπός μας δεν είναι το άνοιγμα γραφείων ή κλαδικών ή στεκιών αναψυχής. Όσοι μετέχουν σε τέτοια εγχειρήματα, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κρύβουν την δειλία τους μέσα στην ψευδαίσθηση ασφάλειας και νομιμότητας που τους παρέχουν οι τέσσερις τοίχοι. Ο δρόμος αναδεικνύει τους αγωνιστές.Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές αποτελούμε μια μαχητική Εθνικιστική / Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση με ιεραρχία, καθήκοντα και υποχρεώσεις. Δεν μετέχουμε στο εκλογικό τριώδιο και δεν συναινούμε στην Δημοκρατία υπό οποιαδήποτε μορφή της. Πιστεύουμε στον ηρωικό τρόπο ζωής που εκφράζεται μέσω του μαχητικού Εθνικισμού και σε έναν ρεαλιστικό Σοσιαλισμό που πραγματώνεται μέσω ενός συστήματος κοινωνικής αξιοκρατίας-αριστοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Μαχόμαστε υπέρ αυτών με όλες μας τις δυνάμεις.

Το ριζοσπαστικό κίνημα θα προέλθει μέσα από την κινηματική ζύμωση. Χωρίς όμως την πρότερη δημιουργία μιας επαναστατικής ατμόσφαιρας στην κοινωνία, καμία ιδεολογία και κανένα ιδεολογικό φρούριο δεν πρόκειται να σταθεί στο διάβα του χρόνου. Θέλετε κι απόδειξη; Η μεταπολιτευτική ιστορία και εμπειρία στον ελλαδικό χώρο το αποδεικνύει περίτρανα. Αυτό που χαρακτηρίζει τον ακροδεξιό χώρο επί του συνόλου, είναι ένα κάρο γραφικότητες, μπαγιάτικες ιδέες, πρακτικές που θυμίζουν το εξπρές του μεσονυκτίου και πολλοί δυστυχώς σκάρτοι, ελλειμματικοί και μη καταρτισμένοι άνθρωποι. Οι λιγοστοί σοβαροί πρωτοστατούντες σε αυτόν χάθηκαν μέσα στο γενικότερο χάος που διέπει το ακροδεξιό συνονθύλευμα, άλλοι απογοητευμένοι από την κατάσταση που περιγράφουμε στο παρόν και άλλοι αποστασιοποιημένοι εξαιτίας χαλκευμένων κατηγοριών ή διώξεων ή και λόγω φυλακίσεων από το καθεστώς. Η ιστορία αυτού του γραφικού «χώρου» δεν πρόσφερε καμία συνείδηση στους νεότερους αγωνιστές. Το μόνο που πρόσφερε είναι αρρωστημένες νοοτροπίες και ιδεολογική σύγχυση. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Οι νέοι αγωνιστές δεν έχουν ξεκαθαρισμένα πολλά ιδεολογικά ζητήματα στο νου τους και καταφεύγουν σε παρασπονδίες ή παρεκκλίσεις εξαιτίας αυτού. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε άλλο να συμβαίνει αυτό στις τάξεις μας.Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές αποτελούνται από αγωνιστές που δεν έχουν απορίες ή δεν ψάχνονται να καλυφθούν πίσω από άλλα πρόσωπα. Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είναι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όποιος δεν μας σέβεται είναι καλύτερο να μας φοβάται.

Ορισμένοι δεν μπορούν να αποβάλλουν την γραφικότητα ακόμα και σήμερα, παρ’ όλο που η πατρίδα παραδίδεται ή καλύτερα έχει παραδοθεί σχεδόν αμαχητί στον εχθρό. Βέβαια, όταν ένας χώρος ξεκατινιάσματος και αλληλοκαρφωμάτων καθήλωσε οποιασδήποτε επαναστατική δραστηριότητα επί 30 και πλέον χρόνια, τι μπορεί να περιμένει κανείς από εκεί και έπειτα; Μπορούμε να περιμένουμε πράγματα από ανθρώπους με απαρχαιωμένα μυαλά; Η απάντηση είναι και πάλι αρνητική. Ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές των τειχών.Όσον αφορά τις νέες γενιές των συντρόφων και συναγωνιστών, άπαντες οφείλουμε να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα της χάραξης μιας δικιάς μας εντελώς αυτόνομης πορείας. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις δάφνες των παλαιοτέρων. Ζούμε εν μέσω απείρως δυσκολότερων συνθηκών στο σήμερα. Η καταστολή του μπασκίνα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παλαιότεροι, οι οποίοι με μια τρεχάλα την σκαπούλαραν δεν συγκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με την καταστολή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι εμείς οι νεότεροι στις μέρες μας. Επομένως, οι παλαιότεροι οφείλουν να σεβαστούν έστω προσχηματικά τον αγώνα των νεοτέρων, καθότι είναι σημαντικά δυσκολότερος και επικινδυνότερος από τον δικό τους. Ας αφήσουν στην άκρη τον κακό εαυτό τους και ας παλέψουν με τον εγωισμό τους. Οι αρχηγικές τάσεις καθυστερούν το κίνημα, δεν το κάνουν καλύτερο.Στην Ελλάδα των δεκαετιών του ‘80 και του ’90 και αργότερα, οι κομμουνιστές θεωρούνταν οι μεγαλύτεροι πρακτικά εχθροί των ακροδεξιών της εποχής. Σήμερα, έπειτα από μια ιδεολογική ζύμωση που συνετελέσθη σε επίπεδο σκέψης και πρακτικής δραστηριότητας στο εσωτερικό του χώρου των εθνικιστών και των εθνικοσοσιαλιστών, το συμπέρασμα που εξήχθη είναι το εξής: οι χρηματοδοτούμενοι αντιφασίστες και οι υπερασπιστές-καταδότες απλών Ελλήνων αντι-ρατσιστές αποτελούν τον σημαντικότερο εχθρό μας στην καθημερινή μας πάλη ενάντια στα τελευταία ερείσματα του κράτους μέσα στην κοινωνία. Οι προαναφερθέντες αποτελούν τον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, ώστε να επιβάλει δια της βίας την θέληση του πάνω στις ζωές των Ελλήνων και να επιβληθεί ως εξουσία.Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές αποτελούμε ένα ζωντανό κύτταρο από τον κορμό της αναδυόμενης εθνικιστικής / εθνικοσοσιαλιστικής αντι-εξουσίας ενάντια στην κρατική σαπίλα. Απέναντι στην ανεξέλεγκτη βία του κράτους απαντάμε με ριζοσπαστικό εθνικιστικό αγώνα και προτάσσουμε την αδιάκοπη πάλη για τα δίκαια του ελληνικού λαού, του ελληνικού έθνους και του ελληνισμού εν γένει.


Η οργάνωσή μας υιοθετεί όλα τα αρχαία ελληνικά σύμβολα δίχως δεύτερη σκέψη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτουμε το δικό μας ιδιαίτερο σύμβολο, που δεν είναι άλλο από τη μαύρη σημαία της εξέγερσης και τον αρχαιοελληνικό μαίανδρο.


Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της Ιδέας. Δεν υιοθετούμε συμπεριφορές που ντροπιάζουν την ιδεολογία μας και τακτικές που προσιδιάζουν σε ανεγκέφαλους. Είμαστε πολιτικοί στρατιώτες και έχουμε συγκεκριμένη πολιτική πειθαρχία σε όλες τις ενέργειές μας. Λειτουργούμε με στρατιωτική πειθαρχία.Η αναφορά αυτή γίνεται καθώς στον «χώρο» διαπιστούται η ύπαρξη ορισμένων εξυπνάκηδων που τα ξέρουν όλα και παριστάνουν τους καμπόσους. Λοιπόν, χρειάζονται μαθήματα ήθους πρώτα και κύρια και μετά ας πουν μεταξύ τους τις θρυλικές ιστορίες και ας καυχηθούν για τα κατορθώματά τους. Ένα κίνημα δεν μπορεί να στηρίζεται παρά μόνο στους ακτιβιστές του, οι οποίοι αποτελούν και την εμπροσθοφυλακή του. Σεβασμός λοιπόν στους ακτιβιστές και όχι σεβασμός γενικώς και αορίστως προς άτομα που ζημίωσαν το κίνημα για χάρη της φιλαυτίας και του συμπλεγματικού εγωκεντρισμού τους. Ο δεκαπεντάχρονος πιτσιρικάς που παλεύει στο πεζοδρόμιο είναι απολύτως πιο σεβαστός από τον οποιονδήποτε μπουρδολόγο που αραδιάζει ιδεολογικές παπαριές στη διάρκεια της ημέρας εντός τεσσάρων τοίχων.  Για τους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές, υπέρτατη θέση στην ιεράρχηση των αξιών μας έχει η Φυλή. Πιστεύουμε στην δόξα της Λευκής Φυλής και την αφύπνιση του Λευκού ανθρώπου. Ο Λευκός άνθρωπος υφίσταται έναν ανηλεή διωγμό απ’ άκρου εις άκρον σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί πρωταρχικό καθήκον μας η διάδοση του μηνύματος μας στις υπνωτισμένες μάζες. Ως Λευκοί Έλληνες απειλούμαστε από τα φαινόμενα φυλετικής επιμειξίας, καθώς το δόγμα του πολυπολιτισμικού σοκ χτυπάει την πόρτα χωρίς προηγουμένως να ρωτηθεί ο ξενοδόχος, δηλαδή όλοι εμείς. Η χορήγηση ιθαγένειας και η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών θα σημάνει την αρχή του τέλους για την πατρίδα μας. Απέναντι στο πολυπολιτισμικό σοκ που μέλλει να προκαλέσει φυλετική αλλοίωση ανυπολόγιστου μεγέθους στην παραδοσιακή ελληνική κοινωνία, οφείλουμε να πάρουμε θέσεις μάχης. Οι καιροί είναι ώριμοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια μπροστά στο έγκλημα που συντελείται με την συνενοχή σύσσωμου του πολιτικού συστήματος.


Ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές πιστεύουμε στην εσώτερη δύναμη της φυλετικής ψυχής του ελληνικού λαού και προτρέπουμε σε Εθνική εξέγερση όλους τους Έλληνες. Η πατρίδα μας υφίσταται έναν ανελέητο πόλεμο από τις δυνάμεις του εχθρού. Στις υγιείς μαζικές αντιδράσεις του ελληνικού λαού έχουμε αποδείξει με την παρουσία μας ότι βρισκόμαστε στο πλευρό του, κατανοώντας την αδικία που υφίστανται οι ουσιαστικά και τυπικά υπόδουλοι Έλληνες σε ολόκληρη την επικράτεια. Είμαστε φύσει ελεύθεροι και θα παραμείνουμε σε πείσμα των σιωνιστικών δουλικών.Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές έχουμε έναν ιερό σκοπό. Να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ελληνική. Να επανελληνίσουμε τη γη των προγόνων μας. Να θέσουμε τον Λευκό άνθρωπο στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της ιστορίας. Η φυλή μας θα ζει για πάντα!Οι λύσεις των προβλημάτων έρχονται όταν δραστηριοποιούμαστε ακτιβιστικά και παίρνουμε ενεργό θέση στα πράγματα. Η προτεινόμενη μεθοδολογία είναι η αυτό-οργάνωση των Ελλήνων σε κάθε γειτονιά. Οι αόρατες συνελεύσεις των κατοίκων που αντιτίθενται με δυναμικό τρόπο στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα απολαμβάνουν της στήριξής μας και αποτελούν τον εμβρυακό θύλακα μέσω του οποίου θα συγκροτηθούν μετέπειτα τα συμβούλια βάσης των πόλεων ανά περιφέρεια ή γεωγραφικό τομέα.Η απογοήτευση είναι προσωρινή. Η δόξα είναι παντοτινή. Αγωνιστείτε μέχρις εσχάτων! Όλα κερδίζονται με αιματηρό αγώνα, ποτέ από τα κομματικά γραφεία και τα πολυτελή σαλόνια.Σύντροφοι και συναγωνιστές, ανακαταλαμβάνουμε τις περιοχές μας. Ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές έχουμε πρώτοι κάνει λόγο για την ανακήρυξη των αυτόνομων εθνικιστικών ζωνών σε όλα τα μέρη της ελληνικής επικράτειας, τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο. Τίποτα δεν σταματάει. Όλα συνεχίζονται!


Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!