Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή σε μια Νεκρή φυλή / David Lane (Μέρος Πρώτο)





Σήμερα, το έτος 2005, περίπου το δύο τοις εκατό του πληθυσμού της γης είναι το λευκό θηλυκό σε αναπαραγωγική ηλικία.
Η λευκή φυλή είναι νεκρή  !!! Δολοφονήθηκε από έναν συνασπισμό Εβραίων, Χριστιανών ουνιβερσαλιστών, αντιφυσικούς εξαπατητές, οπορτουνιστικές πολιτικές πόρνες, μεγιστάνες των Μ.Μ.Ε,απο ''υπερμορφωμένους διανοούμενους'', δογματικούς εθνικιστές, ανόητες φεμινίστριες και μιά ανάμειξη απο απροσάρμοστους και δειλούς.

Οι υπόλοιποι λευκοί είναι απελπιστικά ''ολοκληρωμένοι'', τρομοκρατημένοι, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και απο αυτούς που έχουν κατακλυστεί ταχέως απο 6.000.000 αλλόχρωμους. Σαν μια βιώσιμη οντότητα, με σκοπό να επιβιώσει, η λευκή φυλή έχει εκλείψει. Οι λίγοι από εμάς που αντιστέκονται της γενοκτονίας είναι ανάλογοι με λίγα ζωντανά κύτταρα μέσα σε ένα πτώμα.

Οι λεγόμενοι ''Αρχηγοί'' δεν είναι σε θέση πλεoν να εξαπατήσουν τους οπαδούς τους για την έκταση του φυλετικού μας κίνδυνου, για αυτό και έχουν υιοθετήσει μια νέα πολιτική της
υποχώρησης και της ήττας. Αυτό τον καιρό τους μαζεύουν και τους συμβουλεύουν ή τους εκπαιδεύουν κατάλληλα σε κτήρια  στα Ηinterlands σε μικρές Λευκές κοινότητες, Θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να δεχτούν ή να δώσουν τα τελικά θανάσιμα χτυπήματα

Ξέρουν πολύ καλά ότι η φυλή μας δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα έθνη απο μόνη της. Ξέρουν ότι δεν έχουμε άλλα δέκα χρόνια για να χρονοτριβούν. Ξέρουν ότι μερικές Λευκές οικογένειες  βυθίζονται σε έξι δισεκατομμύρια έγχρωμους και αυτό δεν τους λεει τίποτα. Ξέρουν ότι η Αμερική θα βομβαρδίσει στην υποταγή κάθε έθνος που προσπαθεί να μείνει Λευκό. Ξέρουν ότι οι δειλές συμβουλές τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά την υποχώρηση στην άβυσσο από την οποία δεν υπάρχει επιστροφή. Ξέρουν ότι η συνολική επανάσταση από τον Bob Μάθιους και τον Tim McVeigh είναι οι μόνες λύσεις που απομένουν. Αλλά είναι είτε δειλοί ή εντολοδόχοι πράκτορες του εχθρού.


Συνεχίζεται .....