Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ







'Θα αφοπλίσουμε τους καπιταλιστές με τα πράγματα που (θα) ήθελαν να δοκιμάσουν', είπε το 1958, ο Zhou (όπως λέμε Jew) Enlai. Ο Enlai υπήρξε Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από τον Οκτώβριο του 1949, έως τον θάνατό του τον Ιανουάριο του 1976. Υπό τις διαταγές του ΄Μεγάλου Τιμονιέρη' Mao Zedong οργάνωσε την εξωτερική πολιτική και την οικονομία της Κίνας. Όντας ικανός διπλωμάτης, ετάχθη υπέρ μίας ειρηνικής συνυπάρξεως με την Δύση (πολιτική λυκοφιλία), κατόπιν του Πολέμου της Κορέας. Συμμετείχε στην περίφημη 'Διάσκεψη της Γενεύης' (1954) και στη 'Διάσκεψη της Bandung' (1955), ενώ μεθόδευσε την επίσκεψη του Richard Nixon στην Κίνα το 1972. Σύμβουλος του Nixon σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας ήταν ο υπονομευτής Henry Kissinger.  Ήταν Ιούνιος του 1971, οπόταν ο Nixon εκήρυξε το ιστορικό 'War on Drugs', εξαπατώντας τις μάζες. 'Η εξαπάτηση και τα ναρκωτικά είναι οι πρωταρχικές δύο στρατηγικές κλίμακες του πολέμου', είπε το 1963, ο Nikita Khrushchev. Ο Khrushchev υπήρξε ο Ηγέτης της Σοβιετικής Ενώσεως κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ψυχρού Πολέμου, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος έθεσε τις βάσεις για την αποσταλινοποίηση της, παρόλο που ο 'Σιδερένιος' τον είχε διορίσει κυβερνήτη στην Ουκρανία και ήταν από τους πλέον έμπιστούς του, συνεισφέροντας στις εκκαθαρίσεις του σταλινικού καθεστώτος. Το 1981, ο Κουβανός πράκτορας Mario Estevez Gonzalez, είπε, 'Διετάχθην να πήξω τις Ηνωμένες Πολιτείες στα ναρκωτικά'. Φέρτε κατά νου το 'Scarface' ('Ο Σημαδεμένος') με τον Al Pacino (1983) και θα κατανοήσετε. 'Τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνται ως πολιτικά όπλα. Ο στόχος είναι η νεολαία', είπε το 1984, ο ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος της Νικαράγουα, Antonio Farach, στον οποίο, να σημειωθεί, εχορηγήθη πολιτικό άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1983, ενώ υποστήριξε πως ο σκοπός του(ς) ήταν 'να καταστρέψουν την νεολαία του εχθρού τους'. Κατηγόρησε ευθέως τους ακροαριστερούς Σαντινίστας ότι βρίσκονταν πίσω από την διακίνηση ναρκωτικών προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. 'Τα ναρκωτικά θεωρούνται ο αποδοτικότερος τρόπος για να καταστρέψουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσω της υπονομεύσεως της θελήσεως της αμερικανικής νεολαίας, ο εχθρός καταστρέφεται δίχως να πέσει μία πιστολιά', είπε το 1988, ο Κουβανός αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών Juan Rodriguez. Η φράση του αυτή αποτελεί ένα τρίπτυχο, μπορεί να πει κανείς, πολιτικής, ψυχολογίας, στρατηγικής αναλύσεως, αντιστοίχως των Antonio Gramsci, Lavrentii Beria και Sun-Tzu σε μία μόλις πρόταση. 'Το όπιο θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα πανίσχυρο όπλο. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους καπιταλιστές εναντίον μας, και πλέον πρέπει εμείς να το στρέψουμε εναντίον τους', σύμφωνα με τα λόγια του Mao Zedong, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα ναρκωτικά για την πολιτική καταστολή του κινεζικού λαού.


Ο Κάρλ Μάρξ υποστήριξε πως 'η θρησκεία είναι το όπιο του λαού'. Ο Μάρξ με αυτή του την φράση, εξοβέλισε την θρησκεία ως ένα 'ναρκωτικό', διότι ο ίδιος ήταν έμπορος ιδεολογικών ναρκωτικών και έπρεπε να παραμερίσει την θρησκεία (με το ιδεολόγημα πως αποτελεί 'ναρκωτικό') για να ρίξει την ανθρωπότητα κατευθείαν 'στα βαριά'. Το σκληρό ναρκωτικό που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα είναι ο Μαρξισμός (πολιτιστικός και μη). Τα ναρκωτικά γνωρίζουν διάδοση σε Ανατολή και Δύση. Το επιχείρημα των κυρίαρχων (μαρξιστών και καπιταλιστών, το ίδιο κάνει), είναι το αμερικανικό 'shit happens'. Ναι, 'τα σκατά συμβαίνουν', σύμφωνα με το γνωστό μότο, αλλά κανείς θα πρέπει να έχει 'τραφεί' πρότινος. Όταν κανείς τρέφεται με 'σκατά' (κάθε είδους), τότε είναι νομοτελειακό ότι θα προκύψουν σκατά. Το 'shit happens' είναι η αμερικανική εκδοχή του 'C'est la vie!' (Έτσι είναι η ζωή').  Με αυτό το πανούργο 'επιχείρημα' δικαιολογείται ως 'νομιμο' (συνεπώς και 'ηθικό' κατά την δήλωση των πολιτικών του Ελλαδιστάν) οιαδήποτε άρνηση της ζωής και οιοδήποτε έγκλημα κατά ζωής. Επί δεκαετίες οι Λενινιστές της Σοβιετικής Ενώσεως και της Κίνας διακινούν ναρκωτικά προς τη Δύση στο πλαίσιο ενός διαρκούς πολέμου 'χαμηλής εντάσεως'. Από το 1917, οι Λενινιστές, και με μεγαλύτερη ένταση από τα γεγονότα μεταξύ 1989-1991 και έπειτα (που συμπίπτει με την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως) οι Μαρξιστές διεξάγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο σε βάρος της Δύσεως. Πρόκειται για μία σατανική στρατηγική που εμπνεύστηκε ο Λένιν και εξελίχθηκε από τον 'Σιδερένιο', μέσω του επικεφαλής του σοβιετικού μηχανισμού ασφαλείας και των μυστικών υπηρεσιών Λαβρέντι Πάβλοβιτς Μπέρια. Όπως ελέχθη πρωτύτερα, οι Κινέζοι Κομμουνιστές του Mao Zedong, χρησιμοποίησαν τα ναρκωτικά, ώστε να ανέλθουν στην εξουσία. Η μέθοδος αξιοποιήθηκε σε υπερεθνική κλίμακα, ώστε οι Σοβιετικοί τα χρησιμοποίησαν προκειμένου να υπονομεύσουν την Δύση, σύμφωνα με την άποψη του ιδρυτού του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Antonio Gramsci. O  Dr. Joseph D. Douglass, ένας ειδικός αναλυτής στην πολιτική χρήση των ναρκωτικών, εξήγησε, πώς ένας Τσέχος αποστάτης, ο αείμνηστος Αρχιστράτηγος της κομμουνιστικής Τσεχοσλοβακίας, Jan Šejna, ειδοποίησε τους Δυτικούς για την μεθόδευση των Κομμουνιστών, της διαδόσεως των ναρκωτικών στις χώρες τους, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι οι δυτικοί συνεργάτες των μαρξιστών έκαναν 'τα στραβά μάτια' για λόγους 'πολιτικής ορθότητος'.


Το έργο 'Red Cocaine: The Drugging of America and the West' του Dr. Joseph D. Douglass αποτελεί ένα ντοκουμέντο που αποκαλύπτει πως λειτούργησαν οι μυστικές επιχειρήσεις των Σοβιετικών και των Κινέζων για την αποδυνάμωση της νεολαίας της Δύσεως, στο πλαίσιο της διαρκούς Λενινιστικής Παγκόσμιας Επαναστάσεως. Αν λάβουμε υπ' όψιν μας το 'Ανήκομεν εις την Δύσιν' (12 Ιουνίου 1976), τότε το όλο ζήτημα σχετίζεται άμεσα και άρρηκτα με το τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα 'ναρκωτικά' στην πατρίδα μας. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κάθε φορά που ακούμε τους Δημοκράτες (κεκαλλυμένους Μαρξιστές-Καπιταλιστές) να κάνουν λόγο περί μάστιγας που αφανίζει την ελληνική νεολαία. Το σχέδιό τους να εξοντώσουν μέσω των ναρκωτικών την ελληνική νεολαία, την δύναμη αντιστάσεως στα πανούργα σχέδιά τους. Πρόκειται για μία στρατηγική πολέμου 'χαμηλής εντάσεως', η οποία λειτουργεί το ίδιο γενοκτονικά με την υπογεννητικότητα, ενώ βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση από την χρήση των ναρκωτικών. Τα μαρξιστικά-καπιταλιστικά καθίκια εξοντώνουν Έλληνες καθημερινά, Έλληνες που ζωντανοί και ακμαίοι υπό άλλες συνθήκες όντες, θα αποτελούσαν απειλή για την διαιώνιση της αυτοκρατορίας του κακού. Οι Ριζοσπάστες Εθνικιστές δεν ορρωδούν προ ουδενός. Η δίψα για εκδίκηση θεριεύει καθημερινά...



Το έργο βρίσκεται σε μορφή pdf στον σύνδεσμο:


http://portalconservador.com/livros/Joseph-Douglass-Red-Cocaine-The-Drugging-of-America-and-the-West.pdf