Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Το κλίμα των ημερών δεν προσφέρεται για γερμανολαγνεία κάθε είδους. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς συνομιλίες σε Eurogroup και λοιπές μαλακίες πήραμε μία ολιγόευρη γερμανική αποζημίωση στην πλατεία Αργεντινής και Δημοκρατιας στην Αθήνα. Ήταν μία προσφορά συναγωνιστών που έδωσαν ένα δείγμα του πως εννοούμε εμείς την Ευρω-ζώνη. Περαστικά, δεν θα πάρουμε άλλα ευρώ, ούτε και άλλο φιλογερμανισμό εντός των συνόρων. Ως γνωστόν η St. Pauli είναι μία γερμανική ομάδα που οι φίλαθλοι της έδειξαν αδιαφορία στην ελληνική υπόθεση. Μποϋκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα!






Φαίνεται πως ο φαπαξαπλιώτης που φορούσε την μπλούζα της St. Pauli, γίνεται με διάφορες χαζοχαρούμενες καταστάσεις και οι φίλοι του οι 'δύσκολοι' είπαν να πάρουν 'εκδίκηση'. No problem. Θα έχετε την ευκαιρία να μας δώσετε κάποιες εξηγήσεις για τις νυχτερινές σκανταλιές σας. Η λίστα έχει αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα.




Και κάτι για εσάς τους 'ψαγμένους' με Ερυθρό και φάση. Ειδικά στον Παναθηναϊκό καταντήσατε να κόψετε και το γήπεδο και αντί για πράσινα βάζετε μαυροκόκκινες και γελάει ο κόσμος μαζί σας. Και μιλάτε ακόμα βρε γατάκια; Το λέμε για κάτι αντιφάπες εκεί στο Βύρωνα που βαράνε προσοχές από ότι ακούμε σε οπαδούς άλλων ομάδων, θέλουν να τα έχουν καλά μαζί τους, παίρνουν τηλέφωνα σε εκπομπές και ρουφιανεύουν τους οπαδούς της δικιάς τους ομάδας... Λίγο τσίπ(ρ)α...



Απάντηση σε αυτή την κοτιά: https://athens.indymedia.org/post/1546737/