Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ

Κεντρική Διοίκηση / ΑΜΕ: Μέσα από κείμενά μας έχουμε εκφράσει την πολιτική θέση μας απέναντι στον οπαδισμό, έχοντας ασκήσει δριμεία κριτική σε διάφορα νοσηρά φαινόμενα που κρατούν τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων μακριά από την υγιή, όπως την αντιλαμβανόμαστε, πολιτικοποίηση. Διάφορες αντιφασιστικές συμμορίες που έχουμε κατακεραυνώσει λεκτικά και όχι μόνο λυμαίνονται εδώ και χρόνια τις τάξεις των οργανωμένων οπαδών για να ικανοποιήσουν δικές τους επιδιώξεις που ουδεμία σχέση έχουν με την αγάπη προς το εκάστοτε σωματείο. Η δράση της οργάνωσής μας είναι πολιτική και αντικομματική. Δρούμε στο όνομα των Ελλήνων και δεν αποδεχόμαστε καμία διάκριση σε κομματικά ή οπαδικά μαντριά. Δεν ισχύει το ίδιο με την ανθελληνική εξουσία που έχει συμφέρον από τον αλληλοσκοτωμό των Ελλήνων οπαδών για να τους αποκοιμίζει σε σχέση με τα πραγματικά προβλήματα. Εμείς βλέπουμε Έλληνες και όχι οπαδούς ομάδων. Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει η πατρίδα μας εξαιτίας των εσκεμμένων χειρισμών μίας πολυκομματικής ανθελληνικής συμμορίας που σκοπό τους έχουν να βυθιστεί το καράβι που ονομάζεται Ελλάς, καλούμε όλους τους Έλληνες να θέσουν πάνω από όλα την εθνική επιβίωση και την εθνική ταυτότητά τους και να θέσουν σε δεύτερη μοίρα την επιβίωσή τους σε ένα στημένο οπαδικό στερέωμα που εξαπατάει πρώτα τους ίδιους. Είμαστε αλληλέγγυοι στους διωκόμενους Έλληνες, παντοτινοί εχθροί κάθε αντεθνικής και αντιλαϊκής εξουσίας. Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο που μας απέστειλαν κάποιοι υγιείς οπαδοί της Ένωσης και το κάνουμε καθ' υπέρβαση της πολιτικής δεοντολογίας του ιστολογίου μας μόνο και μόνο επειδή αποδεικνύονται συνεπείς σε όσα αναφέρουν πριν και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, σε σχέση με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.




ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ



Οι Ενωσίτες είμαστε αυτοί που υποστήκαμε το πρώτο κύμα σταλινικών διώξεων από τους συριζαίους, τους σύγχρονους φαρισαίους της αριστεράς και της 'δημοκρατίας', που μας έσυραν στα δικαστήρια και έπαιξαν στην πλάτη μας τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια, εκμεταλλευόμενοι την αγάπη για την ομάδα μας και το όνειρο μίας δημοκρατικής μερίδας του ελληνικού λαού, όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου του συλλόγου στην φυσική του έδρα, την προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Ενωσίτες γνωρίζουμε από προσφυγιά και ουδέποτε διεκδικήσαμε το μονοπώλιο της. Διεκδικούμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας να μην είμαστε ξεχασμένοι πρόσφυγες που είναι χρήσιμοι στο κράτος μονάχα στην κάλπη. Οι υποσχέσεις των συριζαίων για την πραγματοποίηση του ονείρου μας έγιναν χαρτοπόλεμος, κάτι που για πολλούς από εμάς αποτελούσε αναμενόμενο, αφού μάθαμε από την καλή και περισσότερο από την ανάποδη τον ΣΥΡΙΖΑ από τον πόλεμο που δεχθήκαμε από τον προσκείμενο σε αυτόν Δήμαρχο Βασιλόπουλο. Στην ανακοίνωση μας δεν θα αναλωθούμε στα γνωστά χρόνια προβλήματα του συλλόγου μας. Έχει γραφτεί πολλές φορές από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα που οι καημοί της έγιναι συνείδηση όλων των Ελλήνων από έναν πρόσφυγα, τον Στέλιο τον Καζαντζίδη. Ο σύλλογος που ένωσε τις φωνές των προσφύγων περιθωριοποιήθηκε χάρη στην επιτηδειότητα του κράτους όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα για εμάς. Οι κυβερνήσεις έδειξαν πως ήθελαν το τέλος της ΑΕΚ. Ωστόσο, οι Ενωσίτες αποδείξαμε πως όταν αδικούμαστε, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και διεκδικούμε το δίκιο μας με κάθε μέσο. Χάρη σε μία μειοψηφία οι Ενωσίτες παρουσιάζονται από το σύστημα ως μία συμμορία μπαχαλάκηδων που μισούν τους πάντες και τα πάντα. Αυτή η μειοψηφία με υποκριτικό τρόπο στρέφει τους Ενωσίτες σε αλότριες κατευθύνσεις για να διαιωνίζονται τα προβλήματα του συλλόγου μας.





Οι Ενωσίτες πρωτοστατήσαμε στις διαμαρτυρίες, τις περισσότερες φορές με δυναμικό τρόπο, απέναντι σε μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη που υποσχέθηκε πολλά, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών του ελληνικού λαού. Οι πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος έκαναν όλους τους Έλληνες να καταριούνται που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πλειοψηφία των οπαδών της Ένωσης δεν ψήφισε τους εχθρούς της δεύτερης μεγάλης αγάπης τους. Μία μειοψηφία οπαδών της ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ορμώμενοι από συναισθηματικά παρά πολιτικά κριτήρια για να μην ζήσουμε μία νέα μικρασιατική καταστροφή μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Δεν τους αδικούμε, εξαπατήθηκαν λόγω αφέλειας. Το ξεπούλημα της Ελλάδας μας κάνει βέβαιους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μονάχα επικίνδυνο κόμμα που διχάζει τους Έλληνες, αλλά μία επικίνδυνη συμμορία που εφαρμόζει παλαιές φασιστικές πρακτικές εναντίον τους. Οι συριζαίοι κάνουν ό,τι έκαναν οι Τούρκοι στις οικογένειες των προσφύγων. Τους εκδιώκουν από τις εστίες τους. Για εμάς τους Ενωσίτες, για εμάς που πονάμε την ΑΕΚ, το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για τον σύλλογό μας, είναι κάτι που δεν συγχωρείται. Οι συριζαίοι δεν σεβάστηκαν ότι η Νέα Φιλαδέλφεια είναι η μνήμη του ξεριζωμού ενός ολόκληρου λαού. Είναι η μνήμη των θηριωδιών που δεν σβήνουν ποτέ από την μνήμη. Δεν σεβάστηκαν τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές Ενωσιτών, εκεί όπου δημιουργήθηκαν φιλίες και δεσμοί αίματος επί ολόκληρες δεκαετίες. Εκεί όπου όλα μας θυμίζουν μία ιστορία παλιά από την Πόλη!





Οι Ενωσίτες είμαστε αυτοί που κράξαμε την Δούρου, αυτό το νούμερο, που υποσχέθηκε πως θα κάνει αλλαγές στην δημοτική περιφερειακή διοίκηση και μετά την εκλογή της την είδαμε να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό για να στηρίξει το κόμμα της και να βγάζει selfie. Δεν είμαστε αφελείς να πιστέψουμε πως ο Τσίπρας αγνόησε την αγωνία των οπαδών του συλλόγου μας. Ο Τσίπρας έδειξε αδιαφορία για το μέλλον ενός ολόκληρου λαού και ενός ολόκληρου έθνους που έχει πικρές μνήμες από 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού. Δεν θα έδειχνε αδιαφορία για τους αεκτζήδες που έδειξαν πρώτοι ότι ήξεραν με τι έχουν να κάνουν; Μας ήταν δύσκολο να καταγράψουμε αυτές τις σκέψεις χωρίς να λείπει ο οπαδικός τόνος. Οι Ενωσίτες είμαστε άνθρωποι πολιτικά ενεργοί και έχουμε αποδείξει πολλές φορές την αντίθεση μας απέναντι στην εκάστοτε εξουσία που εναντιώνεται στην κοινωνία. Οι Ενωσίτες δεν είμαστε πιο πατριώτες από τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Είμαστε όμως αυτοί που υποστήκαμε τον μεγαλύτερο πόλεμο μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Το κράτος πρώτα και ύστερα οι διοικήσεις της ΑΕΚ χειραγώγησαν μία μερίδα οπαδών μας για να καταστρέψουν ευκολότερα την ΑΕΚ. Η 'Βασίλισσα της καρδιάς μας' έπεσε στην Γ' Εθνική κατηγορία, γεμίζοντας απογοήτευση έναν ολόκληρο λαό. Η ΑΕΚ της υπερηφάνειας έπεσε στα μάτια όλων των οπαδών και κάποιοι χαιρόντουσαν επειδή αυτό θα εξυπηρετούσε το πάθος τους για καταστροφή. Συνολικά οι Αεκτζήδες ταπεινώθηκαν χάρη σε μία μειοψηφία που δρα παρασκηνιακά για να χαντακωθεί ο σύλλογος. Δεν θέλουμε να διχάσουμε. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε το σπίτι μας από τις ακαθαρσίες που το κρατάνε λερωμένο και ατιμασμένο εδώ και χρόνια. Οι ακαθαρσίες έχουν ένα όνομα: αντιφασίστες. Είναι μειοψηφία που συνεργάζεται με την εκάστοτε διοίκηση για να κάνει τον νταβατζή στους οπαδούς. Είναι μία ανθελληνική μειοψηφία που εκμεταλλεύτηκε το προσφυγικό χρώμα του συλλόγου μας για να εξυπηρετήσει αλλότριες πολιτικές επιδιώξεις. Αυτή η μειοψηφία συνεργάζεται με όσους πολεμούν την ΑΕΚ και όπως φάνηκε με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, εναντιώθηκαν στον λαό της ΑΕΚ για να υπερασπιστούν τους ομοϊδεάτες τους στο παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, την Στρούγκα όπως λένε. Δεν είμαστε πρόβατα για τα δόντια τους. Οι αντιφασίστες είναι τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ που παραμονεύουν για να κατασπαράξουν κάθε αγνό Ενωσίτη. Επί χρόνια είχε καταντήσει έγκλημα να υψώνεται η ελληνική σημαία στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών μας. Και αυτό επειδή το λένε κάποιοι αντιφασίστες που οι περισσότεροι δεν είναι καν Ενωσίτες, αλλά χτεσινοί, 'αντιεξουσιαστές' χειρότεροι από τους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ, που προκαλούν προσχεδιασμένα επεισόδια κατ' εντολή τους, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα το σύλλογο μας. Η Ελληνική σημαία δεν είναι έγκλημα. Έγκλημα είναι η συνθηκολόγηση με τον εχθρό. Ενωσίτες ξυπνήστε, ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών!




Ξεκαθαρίζουμε ότι το κείμενο αυτό απηχεί μονάχα εμάς και ουδεμία ευθύνη φέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου.Δεν αποτελούμε οργανωμένο σύνδεσμο, αλλά μία ομάδα οπαδών της ΑΕΚ που σιχαθήκαμε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που επέβαλαν 'γνωστοί-άγνωστοι' τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο βόλεψε πολλούς και διάφορους, ώστε να περιοριστεί η δυναμική του συλλόγου μας. Σκοπός μας δεν είναι η δημιουργία ενός συνδέσμου που θα λειτουργήσει διχαστικά στις τάξεις των οργανωμένων, αλλά η δημιουργία συνείδησης. Γι' αυτό ξεκαθαρίζουμε πως οποιαδήποτε αναπαραγωγή του ονόματος μας, ουδεμία σχέση έχει με εμάς, όπως και οποιαδήποτε απόπειρα εμπορικής εκμετάλλευσης μέσα από κασκόλ, σημαίες, πανό, μπλούζες, αυτοκόλλητα, όπως και οποιαδήποτε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ραντεβού στις κερκίδες και στους δρόμους για την ΑΕΚ και την Ελλάδα μας!