Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ / Κεντρική Διοίκηση









Οι μάσκες έπεσαν. Οι νεοέλληνες πέραν ότι είναι παθητικοποιημένοι σκλάβοι, πρόβατα προς βορά του λύκου, θεωρούμε πως δεν προτίθενται να αντιδράσουν σε ένα νέο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο θα τους απαλλάξει απλώς από το άγχος των μπάνιων του λαού και τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Η μοναδική αγωνία των νεοελλήνων είναι η καλοπέραση. Γι' αυτό κατάντησαν εδώ που κατάντησαν. Η πλειοψηφία των 'συμπατριωτών' μας θα δεχθεί κάθε νόμο που εξασφαλίζει την 'ευημερία' τους. Άνθρωποι άπιστοι που εξέλεξαν έναν ΑΘΕΟ άνθρωπο επικεφαλής της μοίρας τους, δεν μπορούν παρά να έχουν ανάλογη τύχη. Είναι καταδικασμένοι. Από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε το 'ΟΧΙ' για λόγους που αναλύσαμε. Το 'ΝΑΙ' ήταν αηδιαστικό και θα απόβαινε συνέχεια της άθλιας κατάστασης του γερμανοτσολιαδισμού και της γενικότερης σιχαμάρας που προκαλεί στον κάθε Έλληνα πολίτη. Δεν θα πούμε 'Καληνύχτα Ελλάδα' όπως από καθαρή συναισθηματική παρόρμηση λένε ορισμένοι καλοπροαίρετοι συνάνθρωποί μας. Θα πούμε 'Ελλάδα Αναγεννήσου στα χαλάσματα του χθες'. Δεν λυπόμαστε για κανέναν κάθαρμα που ανήκει στον βούρκο των νεοελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια επωφελήθηκε από αυτό το άρρωστο σύστημα. Δεν λυπόμαστε για κανέναν ψευτογιάπη που αυτοκτονεί επειδή δεν πήγε διακοπές σε κάποιο νησί και δεν ήπιε τα κοκόρια του. Λυπόμαστε μονάχα για τους ανθρώπους που είχαν όνειρο να ζήσουν σε μία Μεγάλη Ελλάδα απαλλαγμένη από προδότες και διεφθαρμένους. Λυπόμαστε για τους Έλληνες που προδόθηκαν από εκείνους που εσφαλμένα θεωρούσαν 'συμπατριώτες' τους. Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, ας παρηγορηθεί από τους αποτυχημένους απατεώνες του 'εθνικοπατριωτικού χώρου' που δεν κούνησαν το δακτυλάκι τους όλα αυτά τα χρόνια, προδίδοντας όσους αγωνίζονταν. Δίκαιη η τιμωρία και αρχή μεγάλων και θλιβερών συμβάντων για την πατρίδα.



Εδώ και δεκαετίες ο νεοέλληνας μαλάκας, το υποκείμενο της ανυποληψίας, κουνούσε την αχλαδιά και ζούσε παρασιτικά. Τώρα οι Εβραίοι μαζί του σπάνε πλάκα. Τόσα χρόνια είχε το ελεύθερο να δηλώνει Δημοκράτης ή αντιφασίστας και καταπιεζόταν από τις έννοιες έθνος, φυλή, πίστη, πατρίδα, λαός. Οι κατ' αυτόν 'προκαταλήψεις' ήταν η μοναδική του περιουσία σε αυτό τον κόσμο. Τώρα που οι υποσχέσεις και τα χαρτονομίσματα έγιναν καπνός, ψάχνει να βρει στηρίγματα. Ήρθε η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Είναι πραγματικά μόνος. Ας μην ελπίζει σε βοήθεια από εμάς. Δεν θα τον βοηθήσουμε. Αυτό είναι το δίκαιο. Ας γυρέψει βοήθεια σε αυτούς που επιμένει κόντρα σε κάθε βλακόμετρο να στηρίζει. Όσοι διατηρούν τα αντακλαστικά τους, τους καλούμε να τσακίσουν κάθε πατριώτη της φανφάρας που 'θα πάει να σώσει την πατρίδα του' στο Σύνταγμα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των 'Μένουμε Δούλοι'. Όπως και να φτύσει κατάμουτρα όσους τον κοροιδεύουν με κορώνες για τους μετανάστες. Από τη στιγμή που στην Ελλάδα συνεχίζει να επιβιώνει η Δημοκρατία, δεν υπάρχει ελπίδα να αποχωρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο οι μετανάστες. Οι νεοέλληνες τρώνε σανό, καταπίνοντας φανφάρες περί πατριωτικής πολιτικής και εκδίωξης των μεταναστών από την Ελλάδα. Η μετανάστευση είναι μία πανάρχαια εβραϊκή εμπορική μεθόδευση με ποικίλες προεκτάσεις. Πως και ποιά Ελλάδα θα εναντιωθεί σ' αυτήν, από την στιγμή που οι Εβραίοι ανεβάζουν και κατεβάζουν πρωθπουργούς, κυβερνήσεις, ορίζουν νόμους και μπαινοβγαίνουν στις υπηρεσίες αυτού του κράτους; Γελάει ο κόσμος νούμερα...Η μοναδική ορθολογιστική επιλογή είναι να στρέψουμε την παρασιτική αυτή δραστηριότητα ενάντια στην ίδια. Ο 'χώρος' της εθνικοφροσύνης έχοντας από απομνημονεύτων ετών στήσει κώλο στον εχθρό, δεν είχε καν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να  παρουσιάσει ιδεολογικές προτάσεις αντί των αποστειρωμένων πολιτικάντικων. Αντιθέτως, το μόνο που έκανε είναι να παίζει με τις λέξεις, όπως και ο Αλέξης. Τώρα, ελληνικέ λαέ, φάε προτάσεις και αερολογία.



Ο πατριωτισμός της οκάς πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια. Δεν είναι αυτή η πατρίδα που ονειρευτήκαμε, αλλά το άθλιο προτεκτοράτο κάποιων παλιανθρώπων που κόπτονται για τους παράδες τους. Ας το βάλουν στον κώλο τους. Δεν θα πάρουμε. Ο Θεός μαζί μας. Κάτω το άθλιο προπύργιο του Εβραϊσμού που ονομάζουν 'Ελλάδα'. Εμείς παλεύουμε για την δικιά μας Ελλάδα. Ζήτω η Νίκη!