Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ, ΠΡΑΞΗ 12η / ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ / ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ













Στις κρίσιμες ώρες της πατρίδας δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Συνεπείς στην επιθυμία των ριζοσπαστών εθνικιστών σε όλη την Ελλάδα, πράξαμε το ελάχιστο που αντιστοιχεί στο καθήκον μας. Η ενέργειά μας αποτελεί προπομπό αυτών που θα ακολουθήσουν και είναι πολύ δυναμικότερες. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε μία για πάντα με όλα αυτά τα καθάρματα που κατάστρεψαν την πατρίδα μας.



Τις επόμενες ώρες-ημέρες θα υπάρξουν επισκέψεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους προδότες που έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια για το εξωτερικό. Οι 'υπεραπιστές' του ελληνικού λαού έχουν νιώσει την ανάσα του ελληνικού λαού στον σβέρκο τους και εγκαταλείπουν την πατρίδα μπας και γλιτώσουν. Μαχητές μας παρακολουθούν συγκεκριμένα πρόσωπα και θα προχωρήσουν σε ενέργειες τόνωσης του ηθικού του ελληνικού λαού στην μάχη που έρχεται. Για εμάς ο πόλεμος που διεξάγουμε βρίσκεται σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης και δεν περιμένουμε παρά να επιτεθούμε, όπου εμείς κρίνουμε δίκαιο. Πιστοί στο δόγμα της εθνικής επίθεσης ενάντια στους κρατιστές και τους συνεργάτες τους, αποφασίσαμε να παρέμβουμε προ του δημοψηφίσματος σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία του κ.πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για συμβολικούς λόγους. Μαχητές μας αφού κατόπτευσαν την περιοχή περιμετρικά, κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους δεκάδες ασφαλίτες που για ευνόητους λόγους ενεδρεύουν σε διάφορα σημεία και φυλάσουν την κατοικία του πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή της Κυψέλης. Ο λόγος που επιλέξαμε την δεδομένη χρονική στιγμή να προχωρήσουμε στην παρέμβαση αυτή σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία του πρωθυπουργού που τα παπαγαλάκια της γερμανικής πρεσβείας διέδιδαν στον ελληνικό λαό πως μετακόμισε σε ακριβό διαμέρισμα στην περιοχή του Ψυχικού, αφορά λόγους ηθικής τάξεως και κατάδειξης των γερμανοτσολιάδων στους Έλληνες που δεν μασάνε τα ψεύδη της γερμανικής πρεσβείας.




Αποδείξαμε για ακόμα μία φορά πως μπορούμε να παρεμβαίνουμε όπου και όποτε το θελήσουμε με χαρακτηριστική άνεση και δίχως να μπορεί κανείς να μας σταματήσει. Μολονότι κάποιοι από δειλία θα θεωρήσουν την ενέργειά μας μία 'εκ του ασφαλούς' ενέργεια, τους προτρέπουμε να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις για να αποδείξουν τα δικά τους αρχίδια στον ελληνικό λαό. Εμείς είμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού. υποτασσόμενοι στην θέλησή του για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία από δοσίλογους, τους τραπεζίτες, τους δημοσιογράφους και τους δικαστικούς που καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια τα κυκλώματα της διαφθοράς. Επίσης θα τους πούμε πως εμείς σε κάθε μας ενέργεια είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε ακόμα και ένοπλα με τις κρατικές και παρακρατικές εφεδρείες, στην περίπτωση που χρειαστεί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας απέναντι σε μία σύλληψη. Ας το έχουν άπαντες υπ' όψιν τους. Δεν είμαστε για τα δόντια σας. Θα παλέψουμε μέχρι θανάτου. Οι εθνικιστές που ξέρατε τέλειωσαν. Πλέον θα αναμετρηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας, όπως εμείς το εννοούμε. Έλληνα μην λυγίζεις. Πες ένα ΟΧΙ στους συνεργάτες του εχθρού. Ως εδώ και να γνωρίζετε πως ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Σύντομα μέσα στις φωλιές σας, όπου κανείς δεν θα μπορέσει να σας προστατεύσει από την οργή μας. Οι σημαίες να σκίσουν τον αγέρα! Νίκη ή Θάνατος!



ΥΓ: Οι μάσκες έπεσαν. Όσοι προτείνουν στον ελληνικό λαό να πει 'ΝΑΙ' στην σκλαβιά του. Αλλά πρώτα πείτε στον ελληνικό λαό ποιοί είναι οι εργοδότες σας, κρατικοί και παρακρατικοί ρουφιάνοι με στολή ή χωρίς. Πείτε το μόνοι σας γιατί πολύ σύντομα θα αναρτήσουμε όλα τα προσωπικά στοιχεία σας τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας. Θα κλάψει ο κάθε πικραμένος και τα τσιράκια του. Πόλεμος μέχρι εσχάτων με όλους σας. Ζήτω ο αντικρατικός εθνικισμός!




ΥΓ2: Οι επιχειρήσεις που θα τολμήσουν να απειλήσουν τους εργαζόμενους με απόλυση αν ψηφίσουν 'ΝΑΙ', ας γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπιστούν αναλόγως με πόλεμο μποϋκοτάζ που θα τρίβουν τα ματάκια τους, όπως και ότι δεν θα μείνουμε μονάχα σε αυτό. Υποταγή στη θέληση του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και σε κανένα τσάτσο των συμφερόντων των πολυεθνικών.




ΥΓ3: Καλούμε τους οπαδούς όλων των ομάδων (hooligans και μη) να παραμερίσουν τις διαφορές τους ('εν καιρώ ειρήνης') και να βαδίσουν για πρώτη φορά ενωμένοι σε πολεμική παράταξη στους δρόμους. Ενωμένοι είμαστε όλοι πιο δυνατοί. Το μέλλον μας δεν διαπραγματεύεται. Ας φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και στο ραντεβού με την ιστορία.


'ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ', 3/7/2015.