Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Μεγάλη Αλβανία ΟΥΤΕ στα όνειρα σας, Αφιερωμένο στα σκουπίδια της Ν.Δ

                                  



Όταν τα σκουπίδια της Νέας Δημοκρατίας άνοιγαν τα σύνορα, προτάσσοντας το ανεκδιήγητο περί της επέκτασης της Ελλάδος προς την Βόρειο Ήπειρο, κάποιοι άλλοι τα έχωναν στην ΜΑ.Β.Η, την ηρωική ομάδα Ελλήνων που κατατρόπωσε τους Αλβανούς κατσαπλιάδες στο κατακτημένο έδαφος. Σήμερα, τα νεοδημοκρατικά σκουπίδια τολμούν να μιλούν για λαθρομετανάστες κι εγκληματικότητα. Ο αλβανικός παράγοντας έχει φύση και όραμα που ταιριάζουν στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Πολλοί δεν υπολόγισαν την απειλή που προέρχεται από το βορρά και εφυσηχάστηκαν για χρόνια με το παραμύθι της αφομοίωσης απ' το ελληνικό στοιχείο. Εμείς θα πούμε 'Καλά Χριστούγεννα', μαλάκες. Οι Αλβανοί αφομοιώθηκαν όσο κι οι αθίγγανοι. Ό,τι έγινε και με τους Οθωμανούς που ανέβασαν το DNA τους απ' την επαφή τους με τους Έλληνες στα 400 χρόνια της σκλαβιάς και σήμερα κάποιοι νεο- Φαναριώτες κατηγορούν τους Έλληνες ως μπάσταρδους. Οι Έλληνες δεν έχασαν ποτέ. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι ανέβασαν τους δείκτες τους. Το άναρχο αλβανικό στοιχείο οργανώνεται στο εσωτερικό της πατρίδος μας κι οι Έλληνες μετρούν τους παράδες τους. Η υπογεννητικότητα καλά κρατεί, αλλά το μόνο σημαντικό είναι αν θα πληρωθούν οι συντάξεις των κωλόγερων και των κωλογριών που ψήφιζαν σαν καλοί υπάνθρωποι τα κόμματα της μεταπολίτευσης για να μην χάσουν τα προνόμιά τους. Όπου κι αν ψάξει κανείς θα δει μία φαναριώτικη αντίληψη να επιβιώνει. Είναι τα κακά που κληρονομήσαμε και μας κυβερνούν σαν κατάρα. Είναι η δίκαιη τιμωρία για τη λησμονιά του ιερού καθήκοντος, το οποίο δεν είναι άλλο απ' το να διατηρήσουμε την πατρώα γη μας αμόλυντη από κάθε λογής σκουπίδια, ημεδαπά κι αλλοδαπά.



Το αλβανικό στοιχείο αφού πούλησε τον τσαμπουκά του, αφού διείσδυσε στον κορμό της πατρίδος μας, έχοντας κάνει υπομονή έως ότου να κερδίσει αυτό που πιστεύουν ότι τους ανήκει, σήμερα, έπειτα από χιλιάδες επί χιλιάδων δολοφονιών σε βάρος Ελλήνων, οι Αλβανοί, τα σκουπίδια της βαλκανικής, επανέρχονται για να συνεχίσουν το έργο των κατσαπλιάδων προγόνων τους. Αφού εισχώρησαν παντού, απ' τον υπόκοσμο, το οργανωμένο έγκλημα, το εμπόριο ναρκωτικών, απλώνοντας τα πλοκάμια τους μέχρι και την πολιτική, άνοιξαν τον δρόμο για τις μεγάλες business στα Βαλκάνια και το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας. Υπολόγισαν χωρίς τα αφεντικά. Και τα αφεντικά παραμονεύουν έως ότου τους δώσουν το τελειωτικό χτύπημα. Η μεταπολιτευτική Ελλάδα άφησε τους Έλληνες έρμαια των Αλβανών κακοποιών, να δολοφονούνται, να ατιμάζονται, να τρομοκρατούνται. Οι Αλβανοί εφήρμοσαν το ύπουλο σχέδιό τους. Γέμισαν με κρύπτες οπλισμού που μετέφεραν με μύριους τρόπους στο εσωτερικό της πατρίδος μας, ώστε να τον χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή, οπόταν η Ελλάς θα είναι εξουθενωμένη (βλέπε κρίση και διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής),  Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ υπάρχουν δεκάδες σημεία στην δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα στα οποία έχει αποθηκευτεί οπλισμός από Αλβανούς του UCC ('Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς'): AK-47 (κινέζικη έκδοση με ενσωματωμένη την ξιψολόγχη), πιστόλια, πυρομαχικά, χειροβομβίδες κλπ. Τέτοιες κρύπτες έχουν βρεθεί κατά καιρούς, αλλά οι ειδήσεις έχουν περάσει στα ψιλά.





Οι δηλώσεις του προέδρου του αλβανικού 'Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας' (PDIU) Shpëtim Idrizi στις οποίες προέβη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Lajm: 'Έχουμε προσλάβει μια βρετανική δικηγορική εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον τομέα του διεθνούς δικαίου, ώστε να επιλύσει με νόμιμο τρόπο το ζήτημα των Τσάμηδων. Σε λίγες ημέρες, μετά από την αρχική έρευνα, θα αποφασίσει ποια θα είναι τα βήματα, που πρέπει να ακολουθήσουμε. Να καταφύγουμε, δηλαδή, στα Δικαστήρια και τι πρέπει να απαιτήσουμε. Δεν επιδιώκουμε μόνον την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων, αλλά να καθοριστεί τι ακριβώς συνέβη στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου στη Νότιο Ήπειρο: τη γενοκτονία, δηλαδή, κατά των Τσάμηδων και την επιστροφή όλων των δικαιωμάτων στον αλβανικό πληθυσμό από την Ελλάδα. Δεν είναι τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο από τα δικαιώματα που ζητάει η Ελληνική μειονότητα στην Αλβανία'! Και συνεχίζει περιγράφοντας το όραμα της "μεγάλης Αλβανίας και δίνοντας τα εύσημα στην κυβέρνηση Μπερίσα, περιγράφοντας την 'μεγάλη επιστροφή' του αλβανικού έθνους: 'Η οριστική λύση του ζητήματος των Τσάμηδων θα ερχόταν με την επιστροφή τους στις μητρικές εστίες. Μετά από μια βιβλική έξοδο, η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχει πάντα μια επιστροφή. Το αλβανικό έθνος, όπως έχει δείξει η Ιστορία, ανεξάρτητα από τις ιστορικές συνθήκες, ήταν ανέκαθεν κατανεμημένο σε διάφορες πολιτικές ενότητες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η υλοποίηση των εθνικών στόχων είναι κοινή για όλους, ένας από αυτούς, ο οποίος υλοποιήθηκε, ήταν η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ. Η ανεξαρτησία του Κοσσόβου είναι μια δεύτερη ιστορική στιγμή, η μεγαλύτερη μετά την ανεξαρτησία της Αλβανίας. Ένα ισχυρό αλβανικό έθνος θα αποτελούσε πανάκεια για όλες τις πληγές του. Και αυτές είναι: οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ, οι Αλβανοί στο σερβικό Πρέσεβο, στο Μαυροβούνιο και στην Τσαμουριά. Αυτός ο αιώνας είναι ο αιώνας των Αλβανών και στο τέλος του θα είναι πολύ διαφορετικός, από ό, τι πριν από έναν αιώνα'. Απ' το 1999 έως σήμερα έχουν οργανωθεί πυρήνες 'αυτονομιστών', που καθένας τους έχει 5-6 μέλη. Κάποια ηγετικά στελέχη προέρχονται από αντάρτες του UCK, του 'Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου', ο οποίος ευθύνεται για την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου απ' τη Σερβία. Στελέχη του αποκαλούμενου UCC έχουν εντοπιστεί στις περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ συνδέονται με εγκληματικές οργανώσεις. Έχουν δημιουργήσει κρύπτες οπλισμού, με υλικό που προέρχεται από τρεις πηγές. Βασική πηγή ήταν τα τυφέκια και το υλικό που αποσπάστηκε από τις αποθήκες οπλισμού του αλβανικού στρατού κατά την εξέγερση του 1997. Σε δεύτερο επίπεδο, έχουν συλλεχθεί υλικά που χρησιμοποιήθηκαν απ' τον UCK, ενώ υπάρχουν όπλα που, όπως εκτιμάται, προέρχονται απ' τη Βοσνία και την Κροατία. Εξ ου και το ενδιαφέρον των εγχώριων αντιφασιστών-συνεργατών τους για τους Έλληνες εθελοντές στον πόλεμο της Βοσνίας.





Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για  ομάδες Αλβανών που προσπαθούν να στρατολογήσουν μαλάκες συμπατριώτες τους στα καφενεία της οδού Αχαρνών στο κέντρο της πρωτεύουσας ή μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι τυχαία η προκλητική δήλωση του προέδρου του κόμματος των Τσάμηδων PDIU Σπε-τίμ Ιντρίζ ότι: 'Αισθάνομαι προνομιούχος για το αξίωμα, είναι μια θετική εκτίμηση που γίνεται στο κόμμα PDIU, στους ψηφοφόρους μας, αλλά και στην υπόθεση, την οποία το κόμμα μας εκπροσωπεί. Είμαι πεπεισμένος ότι όταν οι Αλβανοί της Τσαμουριάς στην Ελλάδα θα κερδίσουν τα δικαιώματά τους, σύντομα θα έχουμε και Τσάμη αντιπρόεδρο στην Βουλή της Ελλάδος'. Αντιπροσωπεία αλβανικών οργανώσεων έχει επισκεφτεί την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών Τασία Χριστοδουλοπούλου κι έχει θέσει θέμα επαναχορήγησης της Ελληνικής υπηκοότητας στους Τσάμηδες, που την απώλεσαν φεύγοντας από την χώρα μας, κυνηγημένοι από τις δυνάμεις του Ζέρβα, για τις σφαγές που έκαναν σε βάρος των Ελλήνων της Ηπείρου.




Οι Τσάμηδες υποστηρίζουν ότι πρέπει να δοθεί η υπηκοότητα και στους απογόνους τους. Αν γίνει δεκτό το αίτημά τους, 300.000 ανθέλληνες θα ελληνοποιηθούν και θα γίνει πραγματικότητα η δήλωση του Ιντρίζ. Μην ξεχνούμε τι δήλωσε ο σοσιαλιστής βουλευτής Ταουλάντ Μπάλλα, ότι οι σχέσεις Αλβανίας και Ελλάδας είναι παραδοσιακά εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά. Σε συνέντευξή του για το 'A1Report', ο Μπάλλα αναφέρθηκε ότι το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της κυβέρνησης των Τιράνων, είναι το 'ζήτημα των Τσάμηδων' κι η αναγνώριση των συντάξεων. 'Οι σχέσεις Αλβανίας-Ελλάδας είναι παραδοσιακά εξαιρετικές, ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά την Ελλάδα. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων θα είναι σε άριστο επίπεδο, ορισμένα εκκρεμή ζητήματα πρέπει να επιλυθούν'. Παράλληλα για να πιέσει ακόμα περισσότερο τους Συριζαίους υπενθύμισε ότι στην Ελλάδα βρίσκονται χιλιάδες Αλβανοί οι οποίοι στήριξαν το κόμμα του Τσίπρα προφανώς με κάποιες απαιτήσεις οι οποίες θα πρέπει σύντομα να ικανοποιηθούν. 'Στην αλβανική πολιτική ατζέντα είναι το τσάμικο ζήτημα. Επόμενο είναι η αναγνώριση των συντάξεων (των Αλβανών μεταναστών) απ' την Ελλάδα. Πρέπει να γίνει αυτό το μεγάλο βήμα από την κυβέρνηση Τσίπρα. Απ' την άλλη, έχει πραγματοποιηθεί μία θετική στάση απ' τους Αλβανούς μετανάστες', δήλωσε ο Μπάλλα, ομολογώντας ότι οι Αλβανοί 'μετανάστες' ψήφισαν και στήριξαν το Σύριζα. Αυτά τα λόγια αρκούν για να κατανοήσει κανείς με ποιές μεθόδους εκλέγονται τα ίδια και τα ίδια κόμματα εδώ και δεκαετίες. Κι εσύ μαλάκα νεοέλληνα, αναρωτιέσαι, τι πήγε στραβά και ποιοί τελικώς τους ψηφίζουν. Είναι οι μετανάστες μαλάκα νεοέλληνα! Εσύ κλάνεις μέντες μήπως σου κόψουν την σύνταξη της πλάκας που πήρες έπειτα από δεκαετίες σκληρής δουλειάς και κάποιοι απαιτούν να τους δώσουν συντάξεις!



Ο Καλαμάς θα γίνει κόκκινος απ' το αίμα σας πουτάνες. Σας περιμένουμε, όλους μαζί, τρομοκράτες που δεν ξέρετε ούτε που βρίσκεται η σκανδάλη, εσείς μάγειρες βομβών που δεν ξέρετε ούτε πως φτιάχνεται η πυρίτιδα, εσείς που απ' την πρέζα δεν μπορείτε να τρέξετε ούτε μισό μίλι. Σας περιμένει μεγάλο γλέντι που θα σημάνει και τον θάνατο του ραγιαδικού ελλαδικού μπουρδελοκράτους. Το μίσος είναι ατέλειωτο και θα εκχυθεί με μυσταγωγία...