Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΖΗΤΩ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΣ / Μαχητικός Πυρήνας Ηπείρου




Τσαμουριά ονομάζουν οι Αλβανοί την Ήπειρο. Ένα από τα συνθήματα του UCK και του νεοσύστατου UCC είναι ότι θα κάνουν την Ελλάδα Κόσοβο. Τον όρο 'κοσοβοποίηση' τον έχετε ακούσει πάμπολλες φορές. Με τον όρο αυτό, θα επιχειρηθεί η δημιουργία μίας κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο Κοσσυφοπέδιο. Μία εμπόλεμη ζώνη μεταξύ δύο τουλάχιστον εθνοτήτων, Ελλήνων-Αλβανών, η οποία προϋποθέτει και μία 'νεκρή ζώνη', ώστε να συντελούνται όλες οι διεθνείς παράνομες δραστηριότητες τους. Ένας διαμελισμός με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός προτεκτοράτου παρανομίας-δορυφόρου που θα προετοιμάσει το έδαφος για περαιτέρω διαμελισμούς. Η υπόθεση που ονομάζεται Τσάμηδες-Τσαμουριά θα αποτελέσει προπομπό αλυσιδωτών καταστάσεων στην περιοχή των Βαλκανίων. Γίνεται λόγος για την δημιουργία των λεγόμενων Ηνωμένων Πολιτειών της Αλβανίας.


Για εμάς θεωρείται βέβαιον πως για λόγους εκδικήσεως, η υπόθεση Τσάμηδες-Τσαμουριά θα αποτελέσει ένα πρόβλημα που δεν έχει υπολογιστεί και ληφθεί στα σοβαρά από τους Έλληνες που δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό που έχει αφομοιωθεί φαινομενικά, ωστόσο διατηρεί το αλβανικό πνεύμα του εν κρυπτώ. Ο σκοπός των Τσάμηδων είναι η απελευθέρωση 1 εκατομμυρίου ''καταπιεζόμενων'' Αλβανών Τσάμηδων που στενάζουν κάτω από τον ελληνικό ζυγό. Το ελλαδικό κράτος καθησυχάζει τους Έλληνες ότι δήθεν όλα αυτά τα σενάρια αποτελούν μυθεύματα κάποιων γραφικών υπερεθνικιστών Αλβανών και τίποτα παραπάνω. Το βορειοηπειρωτικό αποτελεί μία εθνική πληγή που δεν έχει κλείσει. Η λύση του βορειοηπειρωτικού είναι η βίαιη ανακατάληψη της γης μας. Η Βόρειος Ήπειρος θα ξαναγίνει Ελληνική γιατί είναι Ελλάδα!


Παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά δημοσιεύματα από το βιβλίο με τίτλο 'Απόρρητος Φάκελος Τσαμουριά' (2003). Το εν λόγω βιβλίο, το οποίο σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα προσεγγίζει το όλο ζήτημα βάσει στοιχείων που δεν αμφισβητούνται και καλεί τον αναγνώστη να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, μακριά από υστερικές κραυγές απατεωνίσκων του αοριστολογούν επί του θέματος. Το αλβανικό στοιχείο έδειξε δείγματα γραφής ανθελληνικού μίσους από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο ελληνικό έδαφος. Τους Αλβανούς που δολοφονούν τους Έλληνες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα τους εδώ και 2 δεκαετίες τους χρωστούμε στον ψυχοπαθή γυαλαμπούκα της Νέας Δημοκρατίας, (Τρελ)Αντώνη Σαμαρά.