Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ / Κεντρική Διοίκηση







Έπειτα από την ρήξη με τους τοκογλύφους που αφαιμάσουν τον ελληνικό λαό με τη βοήθεια του δολοφονικού μηχανισμού του ΔΝΤ που η ύπαρξή του στην Ελλάδα αποτελεί από μόνο του ένα σκάνδαλο. Οι δανειστές και τα τσιράκια τους κατηγορούν την κυβέρνηση Τσίπρα ότι κατάντησαν την Ελλάδα μία χώρα στην ίδια κατάταξη με την Ζιμπάμπουε, κλπ. Εξ ορισμού το ΔΝΤ υφίσταται τύποις για να υποστηρίξει τριτοκοσμικές χώρες, ώστε να αγγίξουν έναν ορισμένο βαθμό ανάπτυξης. Στην Ελλάδα, η παρουσία του ΔΝΤ δεν αιτιολογείται από καμία συνθήκη και ο μοναδικός ρόλος του ήταν και είναι η βίαιη εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Η εμπειρία της Αργεντινής πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα για πολύ δυναμικότερη αντιμετώπισή του και πρόκληση ανεξέλεγκτων καταστάσεων από μέρους μας. Το σύστημα πάντοτε προκαλεί καταστάσεις, τις προκύπτουσες ςαντιδράσεις των οποίων έχει προβλέψει και κατά συνεπεία γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει.




Ο απόλυτος φόβος των εξουσιαστών είναι μία ανεξέλεγκτη κατάσταση εξέγερσης. Και εννοούμε. Σαφώς και γνωρίζουμε πως ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει από εμάς και γνωρίζουμε και πόσο χρόνο διαθέτουμε. Γνωρίζουμε πως τα αποθέματα υλικών που έχουν στην διάθεσή τους οι επαναστάτες θα διαρκέσουν λιγότερο από αυτά που θα όφειλαν να έχουν. Επομένως, πρέπει να αξιοποιηθεί η όποια δύναμη στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Και προτείνουμε προς πάσα κατεύθυνση. Αντί να στραφούμε στο σπάσιμο ή το κάψιμο τραπεζών και ΑΤΜ που ουδεμία επίπτωση έχουν (είναι όλα τους ασφαλισμένα και συνεπώς η επίθεση εναντίον τους είναι σκιαμαχία), οφείλουμε να επιτεθούμε στους ίδιους τους εκφραστές των μνημονίων. Πρέπει να ζήσουν τον τρόμο, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Γι' αυτό η μαζική παρουσία του ελληνικού λαού στους δρόμους όλης της χώρας θα αποτρέψει στα καθάρματα να προστατευτούν πίσω από τους σωματοφύλακές τους. Μολονότι οι περισσότεροι εξ αυτών διαθέτουν ένοπλους συνοδούς, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν το εξεγερμένο πλήθος που θα έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Δεν είναι άτρωτοι. Είναι φοβισμένοι και πρέπει να τους τσακίσουμε. Ο καναπές είναι η αιτία της συνέχισης των δεινών του ελληνικού λαού. Ελληνικέ λαέ, βγες έξω στο δρόμο για να βρεις το δίκιο σου και να πάρεις εκδίκηση για όσα σου έκλεψαν και σου στέρησαν.



Η πατρίδα μας διέρχεται μία προαποφασισμένη κρίση που πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο από τους Ριζοσπάστες Εθνικιστές και όλους τους Έλληνες. Τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής εξαπάτησης αποτελούν ορισμένους από τους πλέον φανατικούς εχθρούς του ελληνικού λαού και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από δυναμικές ενέργειες εις βάρος τους. Το λέμε ξεκάθαρα. Οι συστημικοί δημοσιογράφοι είναι επικηρυγμένοι. Αποτελούν έμμισθους συνεργάτες των μνημονιακών καθαρμάτων που απολαμβάνουν προνομίων για να αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό. Το έγκλημά τους είναι συνειδητό και γι' αυτό δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος απέναντί τους. Κάθε ξανθιά καριόλα που γαμιέται με τον καναλάρχη της και κάθε ανώμαλο σκουπίδι τύπου Βερύκιου που υψώνει το δάκτυλο απέναντι στον ελληνικό λαό, εκμεταλευόμενοι την μάταιη ασφάλεια των θωρακισμένων τζίπ με τα οποία κυκλοφορούν ανενόχλητοι, πρέπει να πάψουν να αισθάνονται την ασφάλεια που τους παρέχει η εξουσία. Πρέπει να αισθανθούν στο πετσί τους τι σημαίνει να παίζουν με την δυστυχία των Ελλήνων. Συστήνουμε στους επαναστάτες κάθε απόχρωσης που θα αποφασίσουν να συγκρουστούν έμπρακτα με τους πραιτωριανούς του καθεστώτος, να προτιμήσουν τους χαφιέδες αυτούς από τους μπάτσους που πέραν όλων των άλλων πλήττονται εξίσου από αυτή την κατάσταση. Οι επαναστάτες δεν πρέπει να πέσουν στην αντιεξουσιαστική παγίδα που θα επιχειρήσει να στρέψει την σύγκρουση σε διαφορετικά μέτωπα και να αφήσει όλα αυτά τα καθίκια ατιμώρητα. Όλοι τους έχουν διευθύνσεις, ονοματεπώνυμο, συγγενείς. Θα τους αναγκάσουμε να βγουν από τις τρύπες τους. Υποστηρίζουμε την διεξαγωγή λαϊκών δικαστηρίων και με θέρμη τον νόμο του λιντσαρίσματος. Το κακόγουστο αστείο κράτησε ήδη πολύ. Εφεξής θα δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία τους και θα τεθούν στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και για πάσα χρήση.



Γνωρίζουμε πως οι ακροδεξιοί λακέδες και οι αναρχικοί θα επιχειρήσουν να παίξουν το παιχνίδι τους σε βάρος του ελληνικού λαού, οι μεν καταδίδοντας τους επαναστάτες που θα κατέβουν με διάθεση σύγκρουσης με τους πραιτωριανούς, οι δε επιδιδόμενοι σε λεηλασίες τύπου 2008, θα αντιμετωπιστούν αναλόγως. Καλούμε κάθε Έλληνα-Ελληνίδα να τσακίσουν οποιοδήποτε τέτοιο παρακρατικό σίχαμα και να το δικάσουν αυτοβούλως. Οι συμμορίες του παρακράτους που θα επιχειρήσουν να κάνουν την βρώμικη δουλειά κατ' εντολίν διαφόρων υπηρεσιών, ας το σκεφτούν καλά, διότι αυτή τη φορά θα κατέβουμε στο δρόμο με διάθεση τελειωτικού ξεκαθαρίσματος μαζί τους. Ο πόλεμος πρέπει να εξαπλωθεί σε κάθε γειτονιά και να μην περιορισθεί σε μάζωξη στην πλατεία Συντάγματος. Οι Ριζοσπάστες Εθνικιστές καλούνται να δράσουν με δική τους πρωτοβουλία και να χτυπήσουν όπου αυτοί κρίνουν γρήγορα-αποφασιστικά. Προτρέπουμε σε δυναμικές ενέργειες εναντίον κάθε ανθέλληνα φιλοευρωπαϊστή και συνεργάτη των γερμανοτσολιάδων. Το Κολωνάκι και τα στέκια των βολεμένων που στηρίζουν την 'ευρωπαϊκή' πορεία της Ελλάδος πρέπει να γίνουν στάχτη. Ανθέλληνα διεφθαρμένε κωλογλείφτη των Ευρωπαίων, ο χρόνος σου τελειώνει.



Δημοσιογράφοι, δικηγόροι, δικαστικοί και όλοι όσοι αποτέλεσαν τους μηχανισμούς που κάλυψαν όλα αυτά τα χρόνια το σαθρό πολιτικό σύστημα, τους κλέφτες και τους απατεώνες θα πληρώσουν. Πολύ σύντομα στις οθόνες σας. Είμαστε στρατός. Θα σας χτυπήσουμε δίχως έλεος. Να μας περιμένετε.