Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; Η ΕΥΠ ΑΝΟΙΞΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ / 'ΔΙΣΤΟΜΟ' !







Στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα που περιλαμβάνει τις περιοχές Κυψέλη Πατήσια Αγ.Παντελεήμονας, η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστά που ομολογουμένως κατατρομοκράτησαν τα αστικά κόμματα. Ο Άγιος Παντελεήμονας υπήρξε προ της εισόδου της Χρυσής Αυγής στον κοινοβουλευτικό στίβο, ένα προπύργιο των αγωνιζόμενων Ελλήνων. Στον Άγιο Παντελεήμονα ξεκίνησε η νέα απελευθέρωση της Ελλάδος. Έλληνες πήραν στα χέρια τους την κατάσταση κι ακύρωσαν τα σχέδια αφελληνισμού της περιοχής τους απ' το κράτος. Ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής αυτής χτυπήθηκε απ' το ανθελληνικό κράτος που έκανε το παν προκειμένου να καταστείλλει συνειδήσεις και την πρόθεση ψήφου. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η ΔΗΜ.ΑΡ, η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρούνγκ γνώρισαν την ήττα κατά κράτος. Το κράτος δεν αρκέστηκε στις προφυλακίσεις των χρυσαυγιτών. Δεν αρκέστηκε ούτε στις δολοφονίες νέων ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή έφτυσαν στον τάφο της παλαιοκομματικής νοοοτροπίας των οικογενειών τους.




Ο πανικός των Εβραίων είναι αυτός που υπαγορεύει τι θα πράξουν οι κατοχικοί πολιτικοί. Μονάχα οι Εβραίοι που εποφθαλμιούν σε μία κατακρεουργημένη Ελλάδα χωρίς Έλληνες έχουν συμφέρον απ' όσα διαδραματίζονται τόσο στον παρόντα χρόνο, όσο τους τελευταίους αιώνες στην ιερή γη μας. Οι δειλοί Εβραίοι δεν έχουν ποτέ τα κότσια να χτυπήσουν ανοικτά τους Έλληνες. Το έργο αυτό ανατίθεται σ' άλλους. Στον εκάστοτε εσωτερικό εχθρό, το σάπιο κράτος, τις συμμορίες του υποκόσμου, τους κάθε λογής ασυνείδητους ρουφιάνους. Όπλο τους το χρήμα. Έχοντας αφαιμάξει τους λαούς του κόσμου συγκέντρωσαν την δύναμη του χρήματος. Πληρώνουν αφειδώς τα όργανά τους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Οι προαποφασισμένες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι προφυλακίσεις, οι δολοφονίες, οι στοχοποιήσεις Ελλήνων που έφτυσαν την παράγκα της Δημοκρατίας φέρουν την σφραγίδα του Σαμαρούνγκ κατ' εντολή της American Jewish Committee (AJC). Ο David Harris της AJC εμφανίζεται ως ο κύριος εντολέας των διώξεων. Οι συναντήσεις του με τους εγχώριους αχυρανθρώπους των κομμάτων, αποδεικνύουν πως οι Εβραίοι έχουν κατα τρομοκρατηθεί απ' την άνοδο του Εθνικισμού στην Ελλάδα κι επιδιώκουν πάση θυσία να φράξουν τον χείμαρρο που θα τους πνίξει στο μεγαλύτερο Δέλτα των ποταμών εν ευθέτω χρόνω.





Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες να καταστείλλουν την αντίσταση των Ελλήνων, οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν πως οι Έλληνες δεν μασάνε από Σαμαρούνγκ και κάθε άλλον Εβραίο νάνο ΟΥΓΚ! Όλα δείχνουν πως τόσο στην Ελλάδα, όσο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης και της Εγγύς Ανατολής θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις που θ' αποτελέσουν το ορόσημο για το πέρασμα στην τελική ευθεία της σύγκρουσης με τον προαιώνιο εχθρό. Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρούνγκ αισθάνεται την πανωλεθρία που κοντοζυγώνει τους επόμενους μήνες. Ο πλέον αποτυχημένος της σύγχρονης ιστορίας (όχι της ελληνικής, καθότι μη Έλλην) μετέρχεται κάθε μέσου προκειμένου ν' αδράξει ψήφους για να κρατηθεί στην εξουσία. Ο βοϊδομάτης Τσίπρας είναι μαριονέτα του Harris κι ακολουθεί τις εντολές του. Οι πολιτικάντηδες εν πανικώ υπογράφουν ό,τι τους δοθεί, οι οποίοι είναι ικανοί να υπογράψουν ακόμα και την υπό όρους θανατική καταδίκη τους προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμια και τις καρέκλες τους. Οι εξελίξεις δρομολογούν την έξοδό τους απ' την Βουλή και την επερχόμενη είσοδό τους σε φυλακές-γκουλάγκ στο εγγύς μέλλον. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς.




Πρόσφατα, άνοιξε τις πύλες του (εφόσον έκλεισαν οι εθνικιστικές Πύλες στον Άγιο Παντελεήμονα)ένα ασφαλίτικο στέκι με τις ευλογίες της ΕΥΠ. Το 'Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι 'ΔΙΣΤΟΜΟ' επί της οδού Αλκιβιάδου 81.  Καταπώς λένε οι έμμισθοι υπάλληλοι του στεκιού: 'Το στέκι είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7-9µµ. Ο χώρος αποτελεί ένα σημείο συνεύρεσης, επικοινωνίας και ζύμωσης, για την καθεμία και τον καθένα που θέλει να πάρει τη τύχη της γειτονιάς και της ζωής του στα χέρια του μακριά και ενάντια σε λογικές ανάθεσης, κόμματα και θεσμούς'. Ως γνωστόν η  Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπάγεται απευθείας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η 'μυστική υπηρεσία' της Ελλάδας που διόλου μυστική είναι, καθότι μία τέτοια υπηρεσία λειτουργεί μονάχα όταν ένα κράτος έχει εθνικό χαρακτήρα κι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους, είναι υποχείριο του Υπουργείου Προ.Πο. Δηλαδή λογοδοτεί απευθείας στην αντίστοιχη του Ισραήλ, την Mossad, καθώς η Ελλάδα, όπως έχουμε ξαναπει, διατηρεί γεωστρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ κι ακολουθεί το δόγμα της ισραηλινής πολιτικής σε κάθε τομέα.




Το Ισραήλ έχει κατακτήσει την Ελλάδα δίχως κάποια μάχη, κι όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ας το εμπεδώσουν το συντομότερο δυνατόν, ζωντανοί. Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων είναι η συνέχιση της εβραϊκής πολιτικής μ' άλλα μέσα. Ο Εβραίος αχυράνθρωπός τους Σαμαρούνγκ εξώθησε τους Έλληνες σε μία μίνι Γενοκτονία. Οι Εβραίοι μπουχός. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ούτε ένοχοι, ούτε θύματα. Αυτοί ήσαν πάντοτε, αυτοί θα είναι όσο τους το επιτρέπουμε. Ο αριστερός 'ηθοποιός', Άκης Σακελαρρίου (όπως λέμε Σακελλαρόπουλος) είχε δημοσιεύσει στην ιστοδελίδα Protagon.Gr του γνωστού Ποταμάρχη Σταύρου Θοεδωράκη (αγαπημένος του Ααρόν Αβουρί) κι αγαπημένου του παπαγάλου Μιχάλη Ιγνατίου απ' τις Ηνωμένες Πολιτείες που είχε πει το περίφημο: 'Η δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίσει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία', τα εξής δυκτικά:

'Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα χρειάζεται μια πολύπλευρη πολιτική. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά θα περιοριστώ μόνο σε μερικά:





1. H μετατροπή της-εντυπωσιακής-εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα σε Μητρόπολη των Αθηνών. (Εννοεί για συσσίτια λαθρομεταναστών με τις ευλογίες Καμίνη και λοιπών υπανθρώπων).


2. H άμεση εκμετάλλευση των χιλιάδων ανοίκιαστων σπιτιών της περιοχής, ώστε να διατεθούν σε νέα ζευγάρια και σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. (Εννοεί την κατάληψη κτιρίων από αντιφασιστικές πολυεθνικές συμμορίες με σκοπό την απόλυτη γκετοποίηση της περιοχής και την κατατρομοκράτηση των 'ρατσιστών' κατοίκων).



3. Η ανακαίνιση (έστω και με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα) των δεκάδων υπέροχων νεοκλασικών κτιρίων, που ρημάζουν αυτή τη στιγμή και η διάθεσή τους σε νέες επιχειρήσεις με χαμηλό ενοίκιο. (Εννοεί μία κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που θα μοιράζει χρήματα στους δικούς της).


4. Ολοκληρωμένη, στοχευμένη και συνεχής αντιρατσιστική κι αντιναζιστική εκστρατεία κι ιδίως στα σχολεία του Αγίου Παντελεήμονα, τα οποία έχουν μετατραπεί σε φυτώρια της Χ.Α. Οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας συνεχώς λιγοστεύουν. (Εννοεί τις απαγορεύσεις των δραστηριοτήτων των Εθνικιστών).



5. Συνέχιση της καλής δουλειάς που κάνει η αστυνομία τα τελευταία δύο χρόνια. (Εννοεί την δημιουργία μίας αντιρατσιστικής-αντιφασιστικής πολιτοφυλακής ή και την συγκρότηση σώματος με τέτοιο χαρακτήρα από μία κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α).


6. Εντονότερη δραστηριοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. (Εννοεί των αντιρατσιστών/ αντιφασιστών και των λαθρομεταναστών, καθότι οι 'ρατσιστές/φασίστες' δεν είναι καν άνθρωποι).


7. Συχνότερη παρουσία και επισκέψεις των πολιτικών, όλων των κομμάτων, στην περιοχή ώστε να δείξουν ότι ο Άγιος Παντελεήμονας δεν είναι ούτε γκέτο ούτε προνομιακός χώρος της Χ.Α. (Εννοεί να κλείσουν ισόβια στην φυλακή ή να δολοφονηθούν αφού 'Το να σκοτώσεις έναν φασίστα δεν είναι έγκλημα').




Η άνοδος της Χ.Α. σε όλη την Ελλάδα είναι ένα απ' τα πιο σημαντικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η χώρα κι η δημοκρατία μας τα επόμενα χρόνια. Οποιαδήποτε πολιτική για την καταπολέμηση αυτού του ιδιαιτέρως ανησυχητικού φαινόμενου θα πρέπει να έχει ως αιχμή του δόρατος τον Άγιο Παντελεήμονα. Εξάλλου, όλα ξεκίνησαν από εδώ. Από εδώ θα πρέπει και να τελειώσουν'.



Το καθεστώς χρησιμοποιεί τα πολυεθνικά 'τάγματα εφόδου' του αντιφασισμού για να καταστείλλει τους Έλληνες. Με ή χωρίς σφυροδρέπανο, με κόκκινο, πράσινο, μπλε, ροζ ή κίτρινο χρώμα, η νέα μαοϊκή δημοκρατία είναι ο νέος πολύχρωμος εβραιομπολσεβικισμός. Τα κόμματα, η δημοκρατία, οι τάξεις, οι ημεδαποί κι οι αλλοδαποί είναι τα πιόνια των καθεστώτων, οι άυλοι εργάτες ή άνεργοι κι οι χαμογελαστοί υπηρέτες του συστήματος. Για εμάς υπάρχουν οι υπερήφανοι δημιουργοί Έλληνες κι οι μισάνθρωποι χαλκευτές Εβραίοι με τα άνευρα δουλικά τους.



Το στέκι 'Δίστομο' πήρε την ονομασία του, ώστε ν' αποτελέσει πόλο έλξης για διάφορες σε βάρος του ενέργειες που θα χρεώσουν στους 'κακούς ναζί' και να λειτουργήσει ως παγίδα για τους αφελείς εθνικιστές που τους περιμένει στη γωνία η αστυνομία κι όλο το ασφαλιτομάνι. Οι σε βάρος του ενέργειες που έχουν δρομολογήσει οι παρακρατικοί μηχανισμοί θ' αποτελέσουν το έναυσμα για την ολοκληρωτική κατοχή της περιοχής απ' τους παρακρατικούς. Με τις ευλογίες του βαθέως κράτους, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και της 'Αγίας Σιών'...που θ' αδράξει την ευκαιρία να διοργανώσει εκδηλώσεις 'τιμής και μνήμης' για το 'Ολοκαύτωμα', όχι φυσικά του Διστόμου απ' τους κομμουνιστοσυμμορίτες συνεργάτες των Γερμανών, αλλά γι' αυτό των Εβραίων που τείνει να γίνει 'εθνική εορτή' στην πατρίδα μας. 365 ημέρες τον χρόνο στην Ελλάδα μας πιπιλίζουν το μυαλό με το 'Ολοκαύτωμα' τους. Εβραϊκός εμετός, αυτό είναι όλο. Η αντιφασιστική υστερία είναι ένας Εβραίος που κάνει εμετό και μόνο.



'Αλκιβιάδου 81. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...Ήρθαμε'. Ό,τι είπαν κι οι δράστες της δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο. Προφανώς είναι η απάντηση στο 'Ερχόμαστε' που έχει γίνει πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό. Τελικά διόλου τυχαία είναι η μυστική συνάντηση στο Μαξίμου των σαματοβενιζέλων και του Υπουργού Προ.Πο με επικεφαλής της Mossad. Οι οχτροί έχουν μπουκάρει εδώ κι αιώνες στην Ελλάδα. Δεν αυταπατώμεθα ότι μπήκαν εξαιτίας της κρίσης. Οι πεμπτοφαλαγγίτες τους άνοιξαν την κερκόπορτα, αυτοί οι συνεχιστές των Νενέκων, για ν' αλώσουν εκ των έσω την πατρίδα μας. Πλέον οι Εβραίοι έγιναν ισχυροί, ωστόσο όχι πανίσχυροι, καθότι πανίσχυρος είναι μόνο ο Θεός που αψηφούν.



Έλληνες εξεγερθείτε εναντίον των Εβραίων. Διαφορετικά το 'Δίστομο' θα μοιάζει με τα ερείπια της νέας Δρέσδης...



Η απειλή των τζιχαντιστών είναι ένα παραμύθι, απ' αυτά που αραδιάζουν οι Εβραίοι εδώ κι αιώνες. Οι Μουσουλμάνοι είναι τα συνεταιράκια τους. Τα δουλικά τους. Κάτι ήξερε ο Μεγάλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που εξολόθρευσε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά. Οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήταν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν έβλεπαν με καλό μάτι την εθνεγερσία των Ελλήνων, οι οποίοι τους μισούσαν. Όπως τότε, έτσι και σήμερα. Αν κάποιοι φοβούνται πως θα χάσουν τα κεκτημένα τους απ' την απελευθέρωση των Ελλήνων, αυτοί είναι οι Εβραίοι. Απ' το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Νέο Ελληνικό Κράτος, ο Εβραίοι που ζούσαν στο έδαφος της Ελλάδος μειώθηκαν δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσης. Οι Εβραίοι έφευγαν απ' την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες. Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς απ' τους Επαναστατημένους Έλληνες. Τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά κι ο Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους. Το μεγάλο μίσος που έτρεφαν γι' αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου. Το Χριστιανικό μίσος απέναντι στους θεοκτόνους Εβραίους που εσταύρωσαν τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μία σειρά ανθελληνικών ενεργειών του 'περιουσίου' Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια απ' τη σάρκα του και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας. Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη κι έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς απ' το κάστρο. Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μία οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα. Εβραίοι ιστορικοί αποδέχονται πως η Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων. Οι Τούρκοι, οι Εβραίοι κι οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σ' όλη την Βόρειο Ελλάδα. 42 ελληνικά χωριά κάηκαν, ενώ όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Μετά απ' όλα αυτά οι Έλληνες της Μακεδονίας εστράφησαν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους κατόπιν έπαψαν να προστατεύουν οι Οθωμανικές Αρχές. Οι Εβραίοι ως ραδιούργοι ήταν πλούσιοι κι οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονταν, τους ξυλοκοπούσαν και τους λιθοβολούσαν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ Πασά ήλθε στην Ελλάδα κι άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν. Αυτοί είναι οι Εβραίοι, οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού! Τέτοια θα είναι κι η αντιμετώπισή τους στο κύκλειο της ιστορίας. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.




Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ!