Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

'3+1 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ' / Τομέας Ιδεολογικού Πολέμου














Τους τελευταίους μήνες η πολεμική από μέρους κράτους-παρακράτους έχει λάβει μία διαφορετική τροπή. Καταπώς απεδείχθη περίτρανα, η τηλεοπτική και δικαστική χρυσαυγειάδα που στήθηκε με τις ευλογίες του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανοεβραικής επιτροπής David Harris δεν απέδωσαν τους αναμενόμενους καρπούς. Οι Έλληνες διόλου δεν φοβήθηκαν, εν αντιθέσει με τα παπαγαλάκια και τους εργολάβους που ένιωσαν τον τρόμο στο πετσί τους απ' την ανυποχώρητη στάση των Ελλήνων Εθνικιστών. Κι αυτό διότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν μειώθηκαν κι οι κατασκευαστές των δημοσκοπήσεων διαψεύστηκαν. Έως πρότινος, θεωρούσαμε πως οι μέθοδοι της προβοκάτσιας εξελίσσονται συν τω χρόνω. Τελικώς, ισχύει η 'παλιά καλή συνταγή' της λάσπης.




Κατά τα ειωθότα οι σκοτεινοί μηχανισμοί κράτους-παρακράτους αναλώνονται σε πομπώδεις ανακοινώσεις όταν υποχρεώνονται απ' τα ίδια τα γεγονότα να τοποθετηθούν σε σχέση με την κοινωνική δράση των εθνικιστών. Μία σειρά από γεγονότα μας υποχρεώνει να τοποθετηθούμε ως οργάνωση, ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να τελειώνουμε μία και καλή το εβραϊκό θέατρο του παραλόγου. Μάταια προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Μόνοι σας τα κάνετε, μόνοι σας τα σχολιάζετε, μόνοι σας τ' ακούτε. Οι 'Γκοίμ' σας έχουν πάρει χαμπάρι κι αυτό δύσκολα θ' αλλάξει...όπως άλλωστε καταγράφεται και στις κάλπες...




Στις 17 Αυγούστου 2014 (διόλου τυχαία, ανήμερα της δολοφονίας του Rudolf Hess στο Spandau το 1987) γίναμε μάρτυρες μίας γελοίας σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τα καθεστωτικά και τα εναλλακτικά μέσα εξαπάτησης ανακοίνωσαν τα εξής: 'Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Το ΑΣΜΠ στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος 14ου&15ου Γυμνασίων Πειραιά (Αγίων Αναργύρων & Κω, Παλιά Κοκκινιά)'. Δημοσιεύτηκαν κάποιες φωτογραφίες απ' τον τόπο της 'επίθεσης'. Εν ολίγοις τα μέσα υπέδειξαν μέλη της Χρυσής Αυγής, ως επιτιθέμενους στα ντουβάρια (;) του χώρου όπου καταχρηστικά εδρεύει το 'Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά'. Ο χώρος του σχολικού συγκροτήματος 14ου &15ου Γυμνασίων Πειραιά χτίστηκε-συντηρείται απ' τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων που δεν ερωτήθηκαν ποτέ κι από καμία αρχή αν συναινούν ή όχι στην κατάληψη του δημόσιου αυτού χώρου, ώστε να επιδίδεται ανενόχλητη η άκρα αριστερά σε στρατολόγηση μουσουλμάνων μεταναστών στα τάγματα εφόδου της. Πέραν του συνθήματος 'Χρυσή Αυγή-Μέτωπο Νεολαίας' και κάτι υλικές ζημιές που αν μη τι άλλο ο καθείς αντιλαμβάνεται πως ποτέ δεν θα επιδίδονταν τα μέλη ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος που άφησαν την υπογραφή τους στον χώρο, η κατασκευασμένη είδηση προκαλεί γέλιο. Θα φάνταζε μία γκάφα αν δεν υπήρχε η συνέχεια που αποδεικνύει την οργανωμένη προσπάθεια από μέρους των σκοτεινών αυτών μηχανισμών, ώστε να ενοχοποιήσουν όποιους κινούνται εντός-εκτός κι επί τα αυτά του εθνικιστικού πολιτικού φάσματος. Μάταιοι οι κόποι κι άξιος ο μισθός των παπαγάλων και των δουλικών τους.





Το 'Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά'  αποτελεί 'ανεπίσημο' παράρτημα του 'Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών' που βρίσκεται στον Κολωνό. Με την δραστηριότητα του εν λόγω 'σχολείου' συνδέονται άμεσα οι ρουφιάνοι του Ιού της Εφημερίδας των Συντακτών κι ο ίδιος ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Κατόπιν σύντομης ερεύνης, ανακαλύψαμε διάφορες πουστιές. Κατά τον τρόπο που ο αντιαρματικός εκτοξευτήρας 'Low' στα χέρια του Φιλιππινέζου αντάρτη απ' το ανατολικό Τιμόρ μετετράπη σε ένα ακόμα όπλο της 'εγκληματική οργάνωσης' (το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε), έτσι η κουστωδία των Αντώνη Μπεναχίμ και του Βαγγέλη Τούρκογλου χρησιμοποίησε μία φωτογραφία (την οποία παραθέτουμε), ώστε να κατασκευάσουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την δράση των μελών της Χρυσής Αυγής.





Στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Εθνικός Πειραιώς και Ηροδότου στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασού στην Κρήτη. Οι οπαδοί του Εθνικού δέχθηκαν-για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους-οργανωμένη επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου . Ο σχεδόν μεσήλικας οπαδός του Εθνικού Κωνσταντίνος Κατσούλης δέχθηκε βαρύτατα χτυπήματα στην κεφαλή, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από 15 περίπου ημέρες στην εντατική όπου νοσηλευόταν. Η αριστερά επιχείρησε να καπηλευτεί το γεγονός, βασιζόμενοι σε μία στρατευμένη μαρτυρία που είχε τόνο πολιτικής πόλωσης. Ο αδελφός του νέου θύματος της οπαδικής βίας που καλά κρατεί (γιατί άραγε;) εδώ και δεκαετίες στα ελληνικά γήπεδα, αναφέρθηκε στην πολιτική ταυτότητα του. 'Ως ενεργός πολίτης πια στον Πειραιά, είχε βρεθεί στην αντιφασιστική πορεία που χε γίνει τον Ιανουάριο του 1996 όταν η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής άνοιγε γραφεία στο κέντρο του Πειραιά. Αν ανατρέξετε στα ιστορικά αρχεία θα δείτε ότι είναι αυτός και ο αδελφός του οι δύο αντιφασίστες που κυνηγήθηκαν από τους χρυσαυγίτες στο τέλος της πορείας, οι χρυσαυγίτες είχαν βγει σαν συμμορίες και εντόπιζαν απομονωμένους διαδηλωτές που έφευγαν και τους είχαν χτυπήσει και τους δύο'. Για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να είχε στοχοποιηθεί, είπε: 'Δεν θα το απέκλεια γιατί μου κάνει εντύπωση αυτό που διαβάζω ότι δέχτηκε αυτός το πιο μεγάλο κύμα της επίθεσης, δεν θα το απέκλεια και θα ‘πρεπε ίσως να ψαχτεί περισσότερο'. Η οικογένεια του θύματος ανέφερε: 'Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας'. Οι ιστότοποι της αριστεράς επιχείρησαν να καπηλευτούν το όλο γεγονός, σε μία απέλπιδα προσπάθεια επανάληψης του δράματος Φύσσα. Απεδείχθη ότι η δολοφονία του οπαδού του Εθνικού δεν είχε σε καμία περίπτωση πολιτικά κίνητρα, ασχέτως αν στο σύνολό της η αριστερά (εξωκοινοβουλευτική και μη) αρέσκεται στην μόνιμη θυματοποίησή της προκειμένου ν' αποκομίσει πολιτικά οφέλη από κοινωνικά φαινόμενα που ούτως ή αλλιώς η κοινωνία καταδικάζει.





Στις 17 Οκτωβρίου 2014 (ακριβώς 2 μήνες μετά απ' την 17η Αυγούστου) γίναμε μάρτυρες μίας κακοστημένης προβοκάτσιας που έλαβε χώρα στο 'Ελληνο-αραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο' που βρίσκεται στο Μοσχάτο. Τα καθεστωτικά έγραψαν: 'Στόχος ρατσιστικής επίθεσης έγινε το πρωί το Ελληνο-αραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μοσχάτο. Αγνωστοι πέταξαν ένα κεφάλι γουρουνιού, έγραψαν υβριστικά συνθήματα και πέταξαν μπλέ μπογιά τους τοίχους. Στις 6.15 το πρωί όταν οι υπεύθυνοι του Κέντρου, όπου λειτουργεί αυτοσχέδιος χώρος λατρείας, πήγαν να προσευχηθούν, είδαν γραμμένο στο πεζοδρόμιο με κόκκινη μπογιά το σύνθημα 'Γ@μώ το Ισλάμ' όπως επίσης κι έναν κόκκινο σταυρό στην πόρτα. Η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδος που ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook αναφέρει: 'Αυτή την επίθεση φιλίας δεχτήκαμε στο Ελληνο-αραβικο κέντρο μόλις σήμερα. Καληνύχτα Αθήνα.'






Ο Naim El-ghandour εμφανίζεται ως Πρόεδρος της 'Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος' (ΜΕΕ). Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι αιγυπτιακής καταγωγής, μολονότι είναι-βάσει του ονόματός του και της φυσιογνωμίας του-εβραϊκής καταγωγής. Ο εν λόγω 'κύριος' έχει προβεί κατ' επανάληψη σε απειλές κι ανθελληνικές δηλώσεις. Ο El-ghandour εμφανίστηκε στο παρελθόν σ' ανάλογες προβοκάτσιες σε βάρος της Χρυσής Αυγής, τις οποίες και δεν παρέλειψε να επαναλάβει στις σχετικές δηλώσεις (με αφορμή την 'επίθεση') που έκανε στους δημοσιογράφους.  Ο El-ghandour διατηρεί συνεργασία με τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Aslam, ομογάλακτο του γνωστού πάσχοντα από μανιοκαταδιωκτικές τάσεις εναντίον της οργάνωσής μας Πέτρο Κωνσταντίνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ο Aslam συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 απ' την ΕΛ.ΑΣ με βάση ένταλμα σύλληψης της Interpol, προερχόμενο απ' το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείτο για 'παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων' (human trafficing), κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη. Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοσή του, εκτιμώντας ότι δεν στοιχειοθετείτο η κατηγορία που του απεδόθη για συμμετοχή σε παράνομη διακίνηση προσώπων επ' αμοιβή κι ειδικά διακίνηση προσώπων απ' το Πακιστάν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών ήσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν επέτρεψε την έκδοσή του στις πακιστανικές αρχές κι έτσι η έφεση απλώς συζητήθηκε στον Αρειο Πάγο. O Aslam έχει εμφανιστεί πολλάκις σε συνεντεύξεις τύπου πλάι στον Αλέκο Αλαβάνο (τέως Πρόεδρος του Συνασπισμού) και τον Πέτρο Κωνσταντίνου. Να θυμίσουμε πως παραμένουν έως και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές αναπάντητες οι επώνυμες καταγγελίες σε βάρος του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως γνωστό είναι 'φυτευτός' στην θέση αυτή με ευθύνη Αλαβάνου. Οι καταγγελίες αφορούν κομπίνες-μπίζνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα απ' την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής 'ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ'. Όπως όλοι γνωρίζετε οι κατασκευαστικές συνεργάζονται με τους μεγαλοεργολάβους (βλέπε π.χ Μπόμπολας-Έθνος) και τους καναλάρχες. Μεταξύ άλλων, ελέχθη πως ο πατέρας του κ. Τσίπρα ανήκει στην Mossad.




Με τα πολλά είδαμε τον El-ghandour να περιγράφει-όπως ο εγκληματίας την πράξη του κατά την αναπαράσταση του εγκλήματός του-την αστεία 'επίθεση', σ' έναν χώρο που φυλάσσεται απ' την ΕΛ.ΑΣ (όπως κι όλοι λατρευτικοί χώροι των Μουσουλμάνων για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν) κι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που συνδέεται με τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο. Αυτό αρκεί, ώστε να εξηγήσει την ταχεία αντίδραση του El-ghandour που έσπευσε απ' τα ξημερώματα να προσευχηθεί ως άλλος Εβραίος ('Οι Αιγύπτιοι θα του έδειξαν την Έξοδο') στην μουσουλμανική 'Συναγωγή' του κι έπεσε μπροστά στο 'αποτρόπαιο θέαμα' μίας γουρουνοκεφαλής. Πέραν των δηλώσεων, είναι κωμικό να σκεφτεί κανείς πως το συνεργείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έσβησε το σύνθημα 'Γ@μω το Ισλάμ' με τον ίδιο ακριβώς κωδικό χρώματος σπρέι (ο επαγγελματισμός στο μεγαλείο του). Το άλλο κωμικό είναι πως οι ομόθρησκοί του που εργάζονται ως νυχτοφύλακες στην παρακείμενη λαχαναγορά-κρεαταγορά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη που απέχει ελάχιστα λεπτά απ' τον 'τόπο του εγκλήματος' ξέχασαν να πετάξουν την απόδειξη αγοράς της γουρουνοκεφαλής που οι ίδιοι τοποθέτησαν κι έτσι η σχεδιασθείσα 'ρατσιστική επίθεση' έληξε άδοξα για τους πονηρούς αυτούς σαλτιμπάγκους του Ισλάμ που δρουν ως τοποτηρητές-και βάσει των δηλώσεων τους-στην Ελλάδα. Η υποκρισία τους φτάνει έως σημείου να σοκάρονται απ' το θέαμα της γουρουνοκεφαλής, την ώρα που οι αδελφοί τους-του ISIS-είναι αυτοί οι οποίοι στην πραγματικότητα σφαγιάζουν τους 'άπιστους' σαν κοτόπουλα, όπως αρέσκεται να υποστηρίζει ο 'κύριος' El-ghandour, λέγοντας πως η Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος είναι αποδέκτης απειλών, οι οποίες όλως τυχαίως κι αυτές φέρουν το έμβλημα της Χρυσής Αυγής. Καλό το παραμυθάκι, αλλά δεν έχει δράκο 'κύριοι'...




Εντελώς συμπτωματικώς, η σύζυγος του El-ghandour είναι η κα.Άννα Στάμου. Μία 'Ελληνίδα' που ησπάσθη το Ισλάμ και συμμετείχε στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πρασίνων, υποστηρίζοντας πως τα εκατομμύρια Μουσουλμάνων υφίστανται καταπίεση απ' το ελληνικό 'ρατσιστικό' κράτος. Η Στάμου φωτογραφήθηκε πριν τις Ευρωεκλογές έχοντας για φόντο της την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο που οι Τούρκοι θεωρούν σαν οθωμανικό σύμβολο και παρεχώρησε συνέντευξη στην μεγαλύτερη τουρκική ισλαμική εφημερίδα, την Zaman. Ο τίτλος της συνέντευξης της Στάμου είχε ως εξής: 'Camisiz başkentin başörtülü adayı' ('Μαντηλοφορούσα υποψήφια σε πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί'). Όπως ισχυρίζεται η εν λόγω, δεν είναι μόνο οι 'Τούρκοι της Δυτικής Θράκης', οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, αλλά εκατομμύρια άλλοι που κατοικούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η Στάμου που βαπτίσθηκε μουσουλμάνα κατήλθε στις Ευρωεκλογές φορώντας Χιτζάμπ (μαντήλα). Ο El-ghandour ανέφερε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ότι 'Το Κοράνι είναι πάνω απ' τη Δημοκρατία, το Κοράνι είναι η πραγματική Δημοκρατία'. Μεταξύ άλλων κωμικοτραγικών η Στάμου που ξεκίνησε απ' τη Γιόγκα είναι υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων της 'Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος'. Ας δούμε πως σχολίασε την 'επίθεση φιλίας', ώστε να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο 'μεγάλη' ήταν η έκπληξή της...




'Μας ειδοποίησαν, το σύζυγο μου κι εμένα, πως έξω από το κτίριο υπάρχει αστυνομία. Όταν φτάσαμε, αντικρίσαμε αυτές τις γελοίες εικόνες. Η επίθεση αυτή δεν είναι κατά των ξένων. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες μουσουλμάνοι. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το πράγμα έχει περάσει σ' άλλο επίπεδο. Αυτό που θέλουν είναι να φέρουν μία κοινωνική σύγκρουση. Δε θα γίνει αυτό όμως. Οι μουσουλμάνοι αυτής της χώρας, οι πολίτες αυτής της χώρας, που αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να την έχουμε πάντα ψηλά δε μας αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Αυτή τη φορά, δε θίγονται μουσουλμάνοι αλλά οι ίδιοι οι Χριστιανοί, που χρησιμοποιούν σταυρούς για να κηρύξουν το μίσος τους. Ο Χριστός ποτέ δε δίδαξε μίσος! Τι προσπαθούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Πήγαν να κάνουν κακό σ' ένα κτίριο που παρακολουθείται με κλειστό κύκλωμα κάμερας; Είναι αστείο! Αυτή τη φορά δεν επιτέθηκαν σ' ένα μικρό Τζαμί σε κάποια γειτονιά απόμακρη γειτονιά, αλλά σ' ένα κτίριο μεγάλο, τριώροφο που μαθαίνει κόσμος αραβικά, γίνονται εκθέσεις βιβλιών, ζωγραφικής. Κάποτε ήταν συνθήματα κατά των ξένων, τώρα κατά των μουσουλμάνων, γενικότερα κατά του διαφορετικού. Ξεχνούν πώς υπάρχουν Μουσουλμάνοι Έλληνες και στην Αθήνα και στη Θράκη και μάλιστα προσωπικά γνωρίζω και Μουσουλμάνους Εθνικιστές που λατρεύουν την Ελλάδα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι έχει περάσει σ' άλλο επίπεδο η όλη κατάσταση. Κατρακύλα! Η κατάσταση έχει ξεφύγει, τις προάλλες ακούσαμε την είδηση για το κορίτσι στο Θησείο που τόλμησε άγνωστος να σηκώσει χέρι πάνω της γιατί είναι ομοφυλόφιλη. Εκεί έχουμε φτάσει, να επιτίθενται μέχρι και σε ανηλίκους. Ντρόπη!'.





Να σημειωθεί πώς η Παρασκευή (17 Οκτωβρίου) θεωρείται ιερή ημέρα για τους Μουσουλμάνους. Φυσικά, προκαλεί γέλιο η γνώση μίας τέτοιας λεπτομέρειας, καθότι διόλου απασχολεί έναν Ορθόδοξο Χριστιανό κάτι τέτοιο, παρά μονάχα έναν Μουσουλμάνο. Η τοποθέτηση της Στάμου για το εν λόγω γεγονός θυμίζει πολιτικό υποκείμενο παρά φορέα θρησκευτικής αντίληψης. Είτε δεν γνωρίζει τι πρεσβεύει το Ισλάμ, είτε ο προφανής στόχος της είναι άλλος. Εμείς κλίνουμε στην δεύτερη εκδοχή. Η Στάμου είναι ιδρυτής της Μ.Κ.Ο 'Μουσουλμανική Ἕνωση Ἑλλάδος' που εδρεύει επισήμως στον Νέο Κόσμο. Είναι πρώην Ορθοδόξη Χριστιανή, η οποία εθήτευσε στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά (αν δεν απαττώμεθα ανήκε στο μαρξιστικό ΣΕΚ απ' όπου όλω; συμπτωματικώς προέρχεται κι ο έτερος Πέτρος Κωνσταντίνου) κι αντικατέστησε 'τον Στάλιν μέ τον Μωάμεθ και το ταγάρι με την μαντίλα', όπως έγραψε η εφημερίδα 'Παραπολιτικά' στις 16 Μαϊου 2014. Οι 'Οικολόγοι Πράσινοι', στο ψηφοδέλτιο των οποίων περιελήφθη η Στάμου, βολοδέρνουν στην αυλή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και της ΔΗΜ. ΑΡ. Η 'επίθεση' αυτή έλαβε χώρα, μία μόλις ημέρα απ' την έκδοση του πορίσματος του Εισαγγελέως Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου ('Παναθηναϊκάκιας') για τη Χρυσή Αυγή (16 Οκτωβρίου 2014).





Κατόπιν αυτού ήρθε κι η 'προκλητική αντισημιτική ενέργεια' στο μνημείο του 'Ολοκαυτώματος' στο Θησείο. Η πράξη αυτή ήρθε σε μία σημαδιακή ημερομηνία. 31 Οκτωβρίου 2014. Μία μόλις ημέρα της συμπλήρωσης ενός χρόνου απ' την εν ψυχρώ δολοφονία που συνετάραξε το πανελλήνιο, της δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας-μελών της Χρυσής Αυγής-στο Νέο Ηράκλειο. Η διάσταση που εδόθη στο καθ' όλα ύποπτο περιστατικό απ' τους κυβερνητικούς αποδεικνύει πως ήθελαν πάση θυσία ν' αμαυρώσουν την μνήμη των συναγωνιστών μας, ν' αποτρέψουν τον κόσμο απ' το να συμμετάσχουν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή στον τόπο της δολοφονίας, να δώσουν extra ώθηση στους αντιφασίστες που θα κάλυπταν το γεγονός της δολοφονίας με τις φιλοεβραϊκές τσιρίδες τους, εξαιτίας της βεβήλωσης του μνημείου του 'Ολοκαυτώματος' των Εβραίων. Να καταστήσουμε σαφές πως είναι κωμικό να πιστεύει κανείς πως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου (ίδια ημέρα με την εξίσου 'τυχαία επίθεση' στο Ελληνο-αραβικο Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο) έλαβε χώρα μία καθ' όλα αστεία ενέργεια σ' έναν χώρο πλησίον της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών που φυλάσσεται απ' την ΕΛ.ΑΣ και πράκτορες της Mossad, σ' έναν χώρο που παρακολουθείται από κρυφές κάμερες ασφαλείας περιμετρικά του μνημείου κι όχι μόνο και μάλιστα με υπέρυθρες ακτίνες κατά τις νυκτερινές ώρες. Πλησίον του μνημείου βρίσκονται 2 εβραϊκές Συναγωγές. Η Ρωμανιώτικη που χτίστηκε το 1904, στο νούμερο 8 της οδού Μελιδόνη (Ετς Χαΐμ). Απέναντί της ακριβώς, στο νούμερο 5, βρίσκεται η Σεφαραδίτικη συναγωγή (Μπεθ Σαλώμ).


Οι επίσημες ανακοινώσεις όλων των κομμάτων, του Υπουργού Προ.Πο Βασίλειου Κικίλια και της συμπτωματικώς Εβραίας εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μισέλ Ασημακοπούλου, αν μη τι άλλο δείχνουν στοχευμένη πολιτική σκοπιμότητα κι ενοχή γύρω απ' το όλο γεγονός.


Αυτά για αρχή, ώστε ν' αντιληφθεί ο καθείς πως οι προβοκάτσιες είναι κρατική δουλειά και τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο. Οι γελοιότητές σας θα πέσουν στο κενό για ακόμα μία φορά.


Συναγωνιστές μην 'τσιμπάτε'. Τα καραγκιοζιλίκια αυτά είναι γνωστά και δεν είναι τίποτα άλλο από 'βούτυρο στο ψωμί' του άθλιου αυτού κράτους-παρακράτους. Η πολιτική μάχη συνεπάγεται γι' αυτούς το 'χωρίς εμάς' και για εμάς το 'χωρίς αυτούς'. H Ελλάδα της αγάπης δεν μπορεί παρά να είναι μία Ελλάδα χωρίς...