Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕ

Η εφημερίδα 'Η Άποψη' αναφέρεται στην οργάνωσή μας στο φύλλο της 18ης/19ης Οκτωβρίου 2014 χαρακτηρίζοντας μας ως οργάνωση που βγήκε απ' την ίδια μήτρα με την Χρυσή Αυγή κι ότι σπέρνουμε τον τρόμο. Η κατοχική κυβέρνηση σπέρνει τον τρόμο και τον θάνατο κι ευθύνεται για μία πολιτική γενοκτονίας και βαρύνεται με τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων εξαιτίας αυτής. Τον τρόμο τον προκαλούν όσοι εξαθλιώνουν κι εξοντώνουν τον ελληνικό λαo
To 'Ποντίκι' στο φύλλο της 3ης Ιουλίου 2014  αναφέρεται στην αλληλεγγύη μας στους φιλάθλους/οπαδούς του ιστορικού σωματείου της ΑΕΚ στον αγώνα τους για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στον φυσική έδρα της, τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο καθεστωτικός Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής στο φύλλο της 29ης Σεπτεμβρίου 2013 αναφέρεται στην οργάνωσή μας εκτοξεύοντας λάσπη και ψεύδη σε σχέση με κινηματικές συμβουλές προς τους νέους συναγωνιστές.
Η καθεστωτική 'Αυγή' του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο φύλλο της 29ης Ιουνίου 2014 αναφέρεται στην αλληλεγγύη μας στους φιλάθλους/οπαδούς του ιστορικού σωματείου της ΑΕΚ στον αγώνα τους για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στον φυσική έδρα της, τη Νέα Φιλαδέλφεια.