Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Εικαστική παρέμβαση στην γιάφκα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κάτω Πατησίων/ Πατρίδα - Λαός - Εθνικισμός



Εικαστική παρέμβαση σε ανταλλακτήριο χρυσού στο κέντρο της Αθήνας. Δεν ξεχνάμε τους επιτήδειους κερδοσκόπους που επωφελούνται στον καιρό της βίαιης φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Χιλιάδες ανάλογα παράνομα άντρα κερδοσκοπίας λειτουργούν με τις ευλογίες του ανθελληνικού κράτους σε ολόκληρη τη χώρα. Η αρχή έγινε.




Εικαστική παρέμβαση στην γιάφκα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κάτω Πατησίων. Για να μην ξεχνούν οι κόκκινοι προδότες, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής ποιά συνθήματα χρησιμοποιούν για να καπηλευτούν τα σοσιαλιστικά αισθήματα των απλών ανθρώπων και ποιά είναι η πατρότητά αυτών. Το "Οι άνθρωποι πάνω απο τα κέρδη" υπήρξε ένα γνήσια εθνικοσοσιαλιστικό σύνθημα, το οποίο υπήρξε πυλώνας της κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής του εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος της Γερμανίας. "Die Menschen vor Profite" στα γερμανικά.






Λαφυραγώγηση συμβόλου ερυθράς πανούκλας απο την τοπική γιάφκα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α της Νέας Φιλαδέλφειας. Η συγκεκριμένη τοπική οργάνωση αποτελεί προκάλυμμα του αναρχικού πρεζοστεκιού "Στρούγκα" που εδρεύει στην ίδια περιοχή.