Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΦΑ, «ΚΑΤΟΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ




Έχει γίνει πολλάκις αναφορά στη μάστιγα της σημερινής Ελλάδος, την αναρχία. Όχι απλώς το αναρχικό κίνημα, η αναρχία, ως κατάσταση, στάση ζωής, συνεπικουρούμενος απ’ τον ανθελληνισμό, ήτοι το μίσος για τους ελληνόψυχους και τον ελληνισμό. Γράφουμε αυτό το κείμενο ως μια προσπάθεια αναζήτησης των αιτιών αυτού του κακού, του χειρότερου για ένα έθνος που θέλει να λέγεται ελληνικό και πολιτισμένο. Κάθε Έλληνας έχει τάσεις αναρχισμού. Ακόμα και ο γράφων. Όχι όμως συμβατικού, ούτε και «μη συμβατικού», αλλά καθαρά προσωπικού. Ό αναρχισμός απορρίπτει κάθε μορφή εξουσίας, συμβατικού πολιτισμού, διακρίσεων, καταπίεσης κλπ. Γιατί όμως αναπτύχθηκε τόσο έντονα στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών; Μήπως ευθύνεται η εκ φύσεως φιλελεύθερη τάση του ελληνικού λαού; Δεχόμενοι πως υπάρχει συνέχεια του ελληνισμού, βιολογικά, ανά τους αιώνες. Διότι και άλλα μέρη της Γής δοκιμάζονται από βαναυσότερα καθεστώτα, καθώς και πάσης φύσεως προβλήματα.

Η αριστερή προπαγάνδα συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκαθήλωση της παραδοσιακής αντίληψης περί ελληνικότητας. Οι κομμουνισταί επικαλούντο τον Κολοκοτρώνη, χαρακτηρίζοντας τον «ΚΚΕ» του 1821. Σ’ αυτή ακριβώς τη φράση δύναται να δοθεί ικανοποιητική απάντηση. Ο Κολοκοτρώνης αγωνίζονταν για την ελευθερία από τον Τούρκο, την δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού κράτους. Έτσι αντιλαμβάνονταν πάντα την ελευθερία ο Έλληνας. Συνυφασμένη με το Έθνος και τον πολιτισμό του, όχι την παγκοσμιοποίηση και τον αριστερογενή «κοινωνικό αγώνα» Η σοσιαλιστική προπαγάνδα και κατήχηση, εγκαθιστάμενη σε μεγάλο μέρος του λαού, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, δημιούργησε έναν νέο πατριωτισμό. Τον αγώνα για τον τόπο, και την ατομική ευημερία, ανεξαρτήτως καταγωγής.  

Οι αναρχικοί κατηγορούν το κράτος και το «σύστημα» (ποίο ακριβώς σύστημα; Τους Rothschild και Rockefeller ή τον αρχέγονο φασισμό;) για όλα τα δεινά και τον κακό ρατσισμό-εθνικισμό, όμως το κράτος ήταν αυτό που αποδόμησε το έθνος, βήμα βήμα. Οι περισσότεροι αναρχικοί, είτε κατάγονται από πρώην κομμουνιστοσυμμορίτες, είτε από λιγούρηδες υλιστές καπιταλιστές, μεγαλωμένοι κατά συνεπή τρόπο, που ουρλιάζουν υστερικά κατά του (ελληνικού) φασισμού «που δεν ήταν ποτέ λύση».  Κανένα κράτος λοιπόν δεν έθρεψε τον «φασισμό». Ο πατριωτισμός, ο εθνικισμός, δέχθηκαν ανηλεή πόλεμο, από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου, έως και σήμερα. Η παιδεία δεν είναι γνήσια ελληνική. Η έννοια του Έθνους εξαφανίστηκε. Και πώς μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, εφόσον οι μασόνοι κυβερνώντες ακολουθούν το όραμα της παγκοσμιοποίησης. Οι μασονία ευθύνεται σημαντικά για την εισχώρηση του αναρχισμού στις κοινωνίες, διότι εξυπηρετεί τους διεθνιστικούς σκοπούς της. Η αριστερή κυριαρχία, σε συνδυασμό με τον οικονομικό μαρασμό, έφεραν την αναρχία στο προσκήνιο. Ο μοντερνισμός και ο κοσμοπολιτισμός ήδη κάλπαζε στους κόλπους της νεολαίας, από το 1990. Η κρίση την έσπρωξε στις αγκάλες του αναρχισμού, εφόσον τα επαναστατικά τους κίνητρα είναι η επίτευξη της «ελευθερίας», της μάσας, της αναρχίας με πινελιές αμερικανιάς και του χαοτισμού.  Επιβάλλεται να είσαι αντιφασίστας, προοδευτικός, διεθνιστής, υλιστής, κλπ. κλπ. Το πρόβλημα με την αναρχία είναι πως αποδομει κάθε έννοια μέτρου, κάθε έννοια πατριωτισμού, τον οποίο στην καλύτερη περίπτωση βαπτίζει «κοινωνικό αγώνα». Της είναι αδιάφορο αν θα επικρατήσει το χάος, η ασχήμια, η καταστροφή του έθνους και του ελληνικού πολιτισμού. Μάλλον την επιδιώκουν, αφού κατ’ αυτούς, ευθύνεται για την «καταπίεσή τους. Αναρχικός και μπολσεβίκος, δεν είναι μόνο ο αριστερός και ο αντίφας.

Είναι μια αγελαία και άναρχη συμπεριφορά που χαρακτηρίζει ετερόκλητα μέρη της κοινωνίας. Γι’ αυτό και αυτά τα μέρη, ενώ φαινομενικά είναι εχθρικά μεταξύ τους, συνασπίζονται στον κοινό αντιφασιστικό αγώνα. Οι ανελλήνιστη νεολαία, έχοντας δεχθεί από μικρή την κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου, αλλά και υποκύπτουσα στην ενδόμυχη τάση του Έλληνα για χάος και καταστροφή, εντάσσεται στις «απολιτικές» (sic) επιτροπές κατοίκων με στόχο την αυτοοργάνωση, τον αντιρατσισμό (ανθελληνισμό) και την κοινωνική απελευθέρωση (απ’ τον ναζιστικό ζυγό...).  Οι συγκεκριμένοι τύποι, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αντιφασιστικά τους ένστικτα, δεν διστάζουν να συνεργαστούν με ορισμένα κόμματα, που δήθεν αποκηρύσσουν, και τα οποία είναι ανθελληνικά και ξεπουλημένα στο διεθνή παράγων. (σύριζα, ανταρσύα, κλπ.) Είναι οι ίδιοι που δεν εορτάζουν καμία εθνική εορτή, παρα μόνο τις ταξικές και τις προοδευτικές, της παγκοσμιοποίησης. Θαυμάσιοι αντισυστημικοί!

Τα συνθήματα υπέρ των τούρκικων σήριαλ, σε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις, με υποτιθέμενο σκοπό την πλήξη του ελληνικού εθνικισμού, τους ξεμπροστιάζουν. (Άραγε ο Σουλεϊμάν, δεν ήταν «φασίστας»; Ή ήταν καλός, επειδή δεν ήταν Έλληνας;;;) Αυτό είναι και το δράμα των αντιφασιστών. Συγκρούονται με τα πιστεύω τους, υποστηρίζοντας άκριτα τους ξένους εθνικιστές, ναρκέμπορους κλπ. Κλείνουν τα μάτια, επειδή ξέρουν πως δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει λογική, πόσο μάλλον υψηλό φρόνημα, ανάμεσα σε αυτά τα ραδίκια...  Η αριστερή ιδεολογική κυριαρχία, η τάση του νέο (Έλληνα) για υπέρμετρη ελευθερία, για απόρριψη της ταυτότητας του, η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης, του «παγκόσμιου χωρίου», της ταυτότητας του «κατοίκου» μιας περιοχής, (λαϊκές επιτροπές κλπ.) κι όχι ενός έθνους-κράτους, όλα οδήγησαν τον ελληνισμό σε αυτή την απεχθή κατάπτωση. Ή θα επικρατήσει μια παγκόσμια χούντα, με καπιταλιστική και ανθελληνική εξουσία και ακροαριστερή κυριαρχία στους δρόμους, ή οι αναρχικοί κα οι «κάτοικοι» θα πετύχουν την αφελληνισμένη, πολυφυλετική, χαοτική και σαρκική κοινωνία. Άλλωστε κατά βάθος, το έχουμε όλοι μέσα μας. Μας αρέσει η καλοπέραση, η απόλυτη ελευθερία, η ασυδοσία, η επικατάρατος μόδα, η ξενομανία... Γι’ αυτό θριαμβεύουν οι περιούσιοι. Δίνουν στους λαούς και ειδικά στους Έλληνες αυτό που θέλουν.

Ο Έλληνας έπαψε να είναι Έλληνας.   Διότι έχασε την επαφή με τους προγόνους του. Γνωρίζει τον κάθε «κάγκουρα» καλλιτέχνη της δεκάρας, ανθρωπιστή-επαναστάτη, τύπου Αγγελάκα, και δεν γνωρίζει τον Πλάτωνα, τον Κοραή, τον Δραγούμη! Φευ! Ζητείται σωτηρία. Η προσωπική αφύπνιση είναι καλοδεχούμενη, όμως η αφύπνιση της μάζας, αποτελεί αναρρίχηση στο Έβερεστ. Η φύση του ανθρώπου, ειδικά του νεοέλληνα, ασκεί τρομερή αντίρροπη δύναμη και αντίσταση... Ποιος είπε ότι είναι εύκολο να είσαι Έλληνας και εθνικιστής;
                                                              Μαχητικός πυρήνας Μακεδονίας