Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ




Τις τελευταίες ημέρες-ώρες μπήκαμε στην τελική ευθεία της σύγκρουσης μας με τον εσωτερικό εχθρό. Εξαπολύσαμε αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον των τελευταίων εφεδρειών του συστήματος, ωστόσο όχι και τις τελειωτικές. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να τελειώσουμε μια και καλή με τα ανθελληνικά παράσιτα
. Ο πανικός στο παραπαίον στρατόπεδο των αντιεξουσιαστών κάτι παραπάνω από έκδηλος. Οι κινήσεις τους σπασμωδικές και άνευρες. Το ηθικό τους είναι τσακισμένο από τις επιθέσεις μας. Ήρθε ο καιρός να σταματήσουν να βλέπουν ξέχωρα όνειρα και να αντικρίσουν την μια κοινή πραγματικότητα. Όσο κι αν προσπαθούν να αποσιωπήσουν το προφανές, δηλαδή το επερχόμενο τέλος τους, η απόπειρα συγκάλυψης τους αποβαίνει εις μάτην. Όλα κάποτε νομοτελειακά τελειώνουν, τα ψέματα θα γκρεμιστούν συθέμελα, η αλήθεια θα λάμψει και μοιραία τότε θα αναστηθούμε ως λαός, ως Έθνος. Τις τελευταίες ημέρες-ώρες εχθροί και “φίλοι” πήραν μια μικρή γεύση σχετικά με ό,τι θα ακολουθήσει στους επόμενους μήνες, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους διάφορους πολιτικούς συνοδοιπόρους και υψηλούς προστάτες τους.


Καλούμε όλους τους ριζοσπάστες Εθνικιστές – Εθνικοσοσιαλιστές σε αμείλικτο επαναστατικό αγώνα εναντίον των ανθελλήνων απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδος. Πρέπει να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα! Μαυροκόκκινα σκυλιά δεν θα σας αφήσουμε σε ησυχία! Ερχόμαστε!

Τα κέντρα ανομίας και υποστήριξης του αμαρτωλού καθεστώτος της Μεταπολίτευσης θα γκρεμιστούν ανεξάρτητα από τη θέληση της εκάστοτε κυβέρνησης. Εδώ είναι Ελλάς και όχι Ισραήλ. Όσοι θέλουν καταλήψεις και πρέζα, μπορούν να μετακομίσουν οικειοθελώς στο Ισραήλ. Δεν θα αφήσουμε την πατρίδα μας να γίνει η Νέα Ιερουσαλήμ των Εβραίων.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ!

                                            ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

                                                          ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ