Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ





Ανέκαθεν διατυπώσαμε την πολιτική θέση μας όσον αφορά τα δημοκρατικά καθεστώτα. Δίχως άλλο απεδείχθησαν τα πιο εγκληματικά και αιμοσταγή στην ιστορία. Δεν υπολογίζουν στο ελάχιστο την αξία της ανθρώπινης ζωής και υποστάσεως αφού μπροστά στο πρόσκαιρο ψηφοθηρικό κέρδος των κομμάτων δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές.

Δίχως αμφιβολία, επί των ημερών της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκαν δεκάδες στοχευμένες πολιτικές δολοφονίες μετά πολλαπλάσιων τραυματισμών αντιπάλων διαφόρων σκοτεινών μηχανισμών που δρουν στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται πίσω απ’ την πλάτη του εδώ και τέσσερεις δεκαετίες. Ο πολιτικός συρφετός έχει υποστεί ένα καίριο πλήγμα στο γόητρό του. Τα ψέματα τέλειωσαν και λίαν συντόμως τα πολιτικά κόμματα θα οδηγηθούν στην άβυσσο της ιστορικής λήθης. Πέραν των φανερών ηθικών αυτουργών Σαμαρά και Δένδια, οι πραγματικοί υποκινητές της πρόσφατης δολοφονίας των Χρυσαυγιτών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, εντοπίζονται σ’ όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής της δύσμοιρης Ελλάδος.

Ανάμεσα στα σκοτεινά σημεία της υποθέσεως αυτής, επισημαίνουμε τα εξής δεδομένα που σηματοδότησαν την διόλου τυχαία αλληλουχία των τραγικών γεγονότων, τα οποία εναποθέτουμε στην κρίση σας.

Ι. Πολιτική στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός κοινοβουλευτικών αιθουσών. Ανεπανάληπτη πολιτική σκευωρία σε βάρος νομίμως εκλεγμένου κόμματος. Προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, διώξεις κατά υπολοίπων βουλευτών μετά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας τους, κατ’ οίκον έρευνες σε στοχοποιημένους εθνικιστές, αλλά και στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής.

ΙΙ. Ταυτόχρονη αφαίρεση υποτυπώδους αστυνομικής συνοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και προκλητική έλλειψη αστυνόμευσης των γραφείων της Χρυσής Αυγής, παρά την προφανή στοχοποίησή τους από τους αγνώστους-γνωστούς στις αρχές τρομοκρατικούς θύλακες που δρουν, συνεπικουρούμενοι-υποβασταζόμενοι από την συγγενική ιδεολογικά σ’ αυτούς πολιτική εξουσία, ανενόχλητοι επί ισάριθμες δεκαετίες στην πατρίδα μας. Αφαίρεση υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την αυτοπροστασία των μελών και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την γελοία αιτιολογία περί ύπαρξης φονικών οργάνων (ελληνικές σημαίες σε κοντάρια).

ΙΙΙ. Πρωτοφανείς απειλές εντός και εκτός ελληνικού κοινοβουλίου σε βάρος της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των κομμάτων. Κανέλλη, Διαμαντόπουλος και κοινοβουλευτική ΣΙΑ.

IV. Οφθαλμοφανές άνοιγμα του πεδίου στόχευσης στους τρομοκράτες, συντρεχόντων όλων των ως άνω δεδομένων.

V. Αναμενόμενη, προαποφασισμένη δολοφονική επίθεση της 1/11/2013 στην Τ.Ο Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής με θύματα δύο Έλληνες Εθνικιστές, τραυματισμό ενός ακόμη και από θαύμα απεφεύχθη η θανάτωση πόσων άλλων παρισταμένων στον χώρο.

Παραλειπόμενα στα οποία δεν υπεισήλθε η εγχώρια δημοσιογραφία στην κάλυψη των τραγικών γεγονότων είναι τα εξής:

Ι. Ανήμερα της αποτρόπαιης δολοφονίας κατετέθη το εθνοκτόνο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προς ψήφιση. Γεγονός που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων, ενώ συνδέεται πασίδηλα με το εν λόγω γεγονός της δολοφονίας.

ΙΙ. Τον μήνα Δεκέμβριο επίκειται η δίκη για τον εμπρησμό της Μαρφίν που κόστισε την ζωή σε 3 Έλληνες. Η αριστερά βρίσκεται στο απόσπασμα και έχει κάθε λόγο να απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τους πάντες για την τύχη της εκδίκασης της υπόθεσης.

Οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής είναι πολλοί. Η ελευθερία του τύπου και του διαδικτύου συνέτεινε την αποθράσυνση των δολοφόνων, εφόσον με εμπρηστικά δημοσιεύματα η Χρυσή Αυγή στοχοποιήθηκε στο σύνολό της. Η Δημοκρατία έβαψε τα χέρια της με αίμα για ακόμα μια φορά. Δεν ήταν η πρώτη, όπως δεν θα είναι σίγουρα και η τελευταία ως την ολοκληρωτική κατακρήμνισή της από το βάθρο της πολιτικής ζωής της Ελλάδος.

Εκ των ως άνω δεδομένων, ηλίου φαεινότερο πως η Δημοκρατία δολοφόνησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Μόνη ένοχη η Δημοκρατία, μηδενός εξαιρουμένου εκ των θιασωτών της.

Λαμβάνοντας τα ως άνω υπ’ όψιν μας, σαφώς και ουδέποτε προσβλέπαμε από καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα και να προστατεύσει τους Έλληνες. Το ελλαδικό προτεκτοράτο συνιστά τον Νο 1 εχθρό μας. Η αιτιολογία: Οδηγεί χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, στιγματίζει τους Έλληνες ως αμόρφωτους ρατσιστές, ποινικοποιεί με ανεκδιήγητο τρόπο την πολιτική δράση που εναντιώνεται στην εθνοκτόνο πολιτική του, φυλακίζει αντιφρονούντες, εξοντώνει με ειδεχθή τρόπο, μα πάνω απ’ όλα απειλεί πως το ίδιο θα κάνει εναντίον οιουδήποτε δεν διατίθεται να αποκηρύξει την ελληνική ταυτότητά του για χάρη των διεθνιστικών σχεδιασμών του.

Το κράτος αυτό μας έδειξε τα δόντια του με όλους τους τρόπους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για άλλη αναβολή. Οι Εθνικιστές Επαναστάτες πρέπει να πράξουν τα δέοντα…

ΥΓ: Τσουτσέκια της Σέχτας και των άλλων γκρουπούσκουλων που απειλείτε τους Έλληνες, μάθετε πως οι συσχετισμοί δυνάμεων άλλαξαν εδώ και καιρό. Τα κονσερβοκούτια και όχι μόνο τα κρατάμε πλέον εμείς. ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ