Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…Απο την καινούργια μπροσούρα που θα βγεί σε λίγες ώρες γραμμένη απο αληθινούς μαχητές, καθώς θα βγούν και δράσεις αφιερωμένες σε πολιτικούς - antifa και την καινούργια ''παρακρατική ''  οργάνωση, τσουτσέκια να θυμάστε για πάντα την ΗΜΕΡΑ 1/11/13 θα σας την χαράξουμε εμείς στα κεφάλι 
Απόλυτα συνεπείς φανήκαμε σε όσα γράψαμε λίγο μετά την δολοφονία των δύο Ελλήνων, μελών της Χρυσής Αυγής. Η χρονικά αξιοσημείωτη στιγμή κατά την οποία εστάλη η προκήρυξη, όσο και με τον τρόπο που αυτή εστάλη, καθώς και όσον αφορά τους-εξαρχής δεδομένους, κατά την προσωπική μας κρίση-αποδέκτες της, αποτελούν στοιχεία πολύτιμα στην ανάλυση των δεδομένων σε μια υψηλότερη κλίμακα, απ’ ότι αρχικώς είχαμε προοιωνίσει. Η προσέγγιση στο όλο ζήτημα θα γίνει, δεδομένου πως λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας πλείστα στοιχεία από την παρακολούθηση της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην πατρίδα μας, τόσο μέσω του τύπου, ηλεκτρονικού και μη, όσο και βάσει της πολύχρονης συμμετοχής μας στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων.

Ευθύς εξαρχής να επισημάνουμε πως διάφοροι αναλυτές και αστυνομικοί ρεπόρτερ με μακρά πείρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ, όπως λόγου χάρη είναι ο κ. Βασίλειος Λαμπρόπουλος, για λογαριασμό της εφημερίδας ‘Το Βήμα’, εξέθεσε 12 σημεία, πάνω στα οποία εστιάζουν την προσοχή τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., βάσει της γνήσιας, εξ όσων αποφάνθηκαν οι αντιτρομοκρατικάριοι και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., προκήρυξης, μέσω της οποίας, ούτε λίγο-ούτε πολύ, ‘κάποιοι εντελώς άγνωστοι στις αρχές’ αναλαμβάνουν επίσημα μια δολοφονική επίθεση, αποτέλεσμα της οποίας είναι οι δύο Έλληνες νεκροί και ο ένας βαριά τραυματισμένος.

Ως οργάνωση, τοποθετηθήκαμε επίσημα από την πρώτη στιγμή στο ζήτημα, φωτογραφίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις που διαδραματίζουν εδώ και αρκετά χρόνια έναν καθ’ όλα ύποπτο ρόλο σε τέτοιου και ανάλογου ύφους συμβάντα. Τα κύρια δημοσιεύματά μας είναι στους ηλεκτρονικούς συνδέσμους που ακολουθούν.

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6.html

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3.html

Επειδή η αμετροεπής συνωμοσιολογία απόντων πειστικών επιχειρημάτων, βασιζόμενη στις ανόητες και παραμορφωτικές δημοσιογραφικές πηγές, δύναται να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιηθούμε στην προσέγγισή μας και θα εμμείνουμε ως επί τω πλείστον σε κάποια, κατά την προσωπική μας κρίση, ακλόνητα στοιχεία, τα οποία, είτε έτσι, είτε αλλιώς, εν πολλοίς αμφότερα οδηγούν στο ένα και το αυτό συμπέρασμα. Το παρακράτος έχει μια ταυτότητα. Δεν είναι αριστερό και δεξιό αντιστοίχως. Το παρακράτος είναι ένας ενιαίος μηχανισμός που λειτουργεί προς όφελος της καθεστηκυίας τάξεως, απολύτως συνυφασμένο με την ύπαρξη και διατήρηση της ομαλότητας της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας. Συνεπώς, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την επίλυση ζητημάτων ή να απαντήσει δια των εκπροσώπων του δεν είναι άλλος από το κράτος και τις υπηρεσίες του. Οι κρατικοί σχεδιασμοί φανερώνουν τις ανάγκες για την βιωσιμότητά του, όπως και τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακά, εκεί που οι προβολείς σβήνουν για τους εννοιολογικά αποφλοιωμένους πεσόντες των Μνημονίων. Ο παραμορφωτικός φακός των ΜΜΕ, εξουσιάζει και μεγεθύνει τα γεγονότα κατά το δοκούν. Άλλοτε, αποσιωπά γεγονότα και άλλοτε τους δίνει διαστάσεις τέτοιες, ώστε τελικώς τα ίδια τα γεγονότα να κυριαρχούν επί ημών.

Γνωστοί αποδέκτες προκηρύξεων τρομοκρατικών ομάδων, όλως συμπτωματικώς, εδώ και αρκετά χρόνια είναι ο ιστότοπος Zougla.gr, το γνωστό παρακρατικό δίκτυο ασυλίας τρομοκρατών Indymedia, η πάλαι ποτέ Ελευθεροτυπία επί των ημερών του γνωστού και μη εξαιρετέου ανθελληνικού Ιού, η εφημερίδα ‘Το Ποντίκι’, ‘Τα Νέα’, η σχετικά νεότευκτη ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ και άλλοι. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: εφόσον υπάρχει πάγια επιλεγμένη αποστολή ‘προϊόντων’ εγκλημάτων κατ’ εξακολούθηση, οι διωκτικές αρχές τι άλλο χρειάζονται προκειμένου να στοιχειοθετήσουν το ‘κατά συναυτουργία’ στην περίπτωση των ως άνω μέσων; Η υποκίνηση, η προώθηση και δημοσίευση των προκηρύξεων των τρομοκρατών, αλλά και η έμμεσα νομιμοποίηση του λόγου τους δεν συνιστούν αδικήματα; Η προφανής υποστήριξη της τρομοκρατίας δεν συνιστά κακούργημα; Το λέμε και το επαναλαμβάνουμε. Οι συλλήψεις των αρχών της προηγούμενης δεκαετίας σηματοδότησαν την έναρξη διαλόγου των τρομοκρατών με την κοινωνία σε μια νέα βάση. Η μεταπολιτευτική Δημοκρατία επέτρεπε στον φερόμενο Αρχηγό της 17ης Νοέμβρη Μιχάλη Ράπτη (ή Μισέλ Πάμπλο) να διατηρεί, μέσω της Ελευθεροτυπίας τότε, στιχομυθία με την 17η Νοέμβρη για ζητήματα που αφορούσαν την τακτική που ακολουθούσαν τα μέλη της δεύτερης. Ας μην ξεχνούμε πως ο εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπλοκή στο σκάνδαλο της απόκρυψης των ονομάτων της περίφημης ‘Λίστα Λαγκάρντ’, κατ’ ομολογία του στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘ολικής ρήξης’ Crash (Τεύχος 17ο, Οκτώβριος 2012), έκανε λόγο για τους καυτούς φακέλους του ΣΔΟΕ, την τρομοκρατία αλλά και τα ασύλληπτα μέλη της 17ης Νοέμβρη, αλλά και τις πολιτικές καταβολές του, οι οποίες είναι κομμουνιστικές…

Η τρομοκρατική οργάνωση ‘Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις’, η οποία ως μια νέα ταμπέλα ανέλαβε, μέχρι στιγμής, την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τον γνωστό τραγικό απολογισμό, παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία με άλλες παλιότερες οργανώσεις. Τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο πρακτικής που ως επί τω πλείστον ακολουθούν τα μέλη ανάλογων οργανώσεων. Θα επισημάνουμε ορισμένες απ’ τις πτυχές της 18σέλιδης προκηρύξεως που εναπόθεσαν εντός μιας σακούλας σκουπιδιών, καθότι δεν επρόκειτο για τίποτα διαφορετικό, παρεκτός μιας συμπυκνωμένης σκουπιδολογίας.

Οι διωκτικές αρχές κάνουν λόγο για παλιούς γνώριμους. Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως πρόκειται για παλιά ‘γνωστά-άγνωστα’ ή ‘άγνωστα-γνωστά’ φυντάνια της τρομοκρατίας, εφόσον τρομοκρατία-παρακράτος υπό την όποια ιδεολογική προβιά χρησιμοποιούν αποτελούν σιαμαία αδελφάκια που γεννήθηκαν και συνεχίζουν μαζί.

Το γραφολογικό ύφος του συντάκτη της τελευταίας προκήρυξης, πράγματι έχει άρωμα Επαναστατικού Αγώνα. Ομοιότητες παρουσιάζει με την αντίστοιχη της πρωτοεμφανιζόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης ‘Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών’ που ανέλαβε με καθυστέρηση έξι (6) μηνών την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2013.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που επαναφέρει τα δεδομένα σε μια παλιά βάση είναι το σύμβολο με το οποίο υπογράφουν την προκήρυξή τους. Το μαύρο αστέρι παραπέμπει στην θεωρητική ταξική ανάλυση και την πρακτική που ακολούθησαν οργανώσεις της διεθνούς τρομοκρατίας, όπως είναι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η Direct Action στη Γαλλία, η εγχώρια 17η Νοέμβρη, ο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας και πολλές άλλες αντιφασιστικές αυτόνομες γκρούπες των Εξαρχείων που αποφοίτησαν από την αόρατη σχολή του Toni Negri…

Η γραφολογική ανάλυση που κάνουν οι διωκτικές αρχές πέραν από πρόχειρη και αντιεπαγγελματική, στερείται οιουδήποτε επιστημονικού βάθους στην ανάλυσή της. Πράγματι, όταν διαβάζουμε τα πορίσματα ή ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., ή χειρότερα της Δ.Α.Ε.Ε.Β., θεωρούμε πως το επίπεδο τους είναι απίστευτα χαμηλό. Φανταστείτε μερικούς αμόρφωτους παππούδες που κάθονται σε ένα καφενείο, συζητώντας και χάσκοντας με την πολιτική πραγματικότητα. Αυτή την εικόνα μας μεταφέρουν τα πορίσματα των υπηρεσιών. Κανονικοί ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ!

Η διαφορά που επικαλούνται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., σε σχέση με την Σέχτα Επαναστατών έγκειται στο ότι δεν υπάρχουν οι συνήθεις ύβρεις στις οποίες επιδίδονται τα μέλη της αιμοσταγούς ‘Σέχτας Επαναστατών’, προκειμένου να κατακεραυνώσουν λεκτικά τους εχθρούς τους. Η παιδαριώδης αυτή προσέγγιση, ούτε λίγο-ούτε πολύ μας υπαγορεύει ως ακλόνητη αλήθεια, ότι ο συντάκτης δύο ή παραπάνω διαφορετικών υπογεγραμμένων προκηρύξεων δεν δύναται να είναι ο ίδιος ή χειρότερα ο συντάκτης τους να διαμορφώνει το γλωσσικό ύφος του ανάλογα με το μήνυμα και το νόημα που θέλει να προσδώσει στο κείμενό του.

Εμείς δεν θέλουμε να κόψουμε τα κλαδιά του δέντρου, ούτε το ίδιο το δέντρο, αλλά ούτε και το δάσος που είναι η εγχώρια και διεθνής τρομοκρατία στο σύνολό της. Θέλουμε να ξεριζώσουμε την παρακρατική πλέμπα της τρομοκρατίας και τις υψηλές διασυνδέσεις της με την εκάστοτε εξουσία.

9 Μαΐου 1978. Στο κέντρο της Ρώμης εντοπίζεται το αυτοκίνητο με το πτώμα του πρωθυπουργού Άλντο Μόρο. Μαζί με τη ζωή του πρωθυπουργού της Ιταλίας χάθηκε και η προοπτική του περίφημου ‘ιστορικού συμβιβασμού’ ανάμεσα στη Δεξιά και το ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Για πολλούς αναλυτές, η εν λόγω υπόθεση θεωρείται το πιο σκοτεινό επεισόδιο στη ιστορία της μεταπολεμικής Ιταλίας. Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες ανέλαβαν τότε την ευθύνη, ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία της Ρώμης, προέκυψαν νέα στοιχεία για την συμμετοχή ‘εξωτερικών δυνάμεων’ στην πολιτική δολοφονία, γεγονός που συνεπάγεται άνοιγμα της πολύκροτης υπόθεσης σε νέα βάση, καθότι μελετάται ο ρόλος της διαβόητης KGB, της μυστικής υπηρεσίας της Σοβιετικής Ένωσης.

Ο συνταξιούχος δικαστικός Φερντινάντο Ιμποσιμάτο, επίτιμος πρόεδρος του Ανώτατου Ιταλικού Δικαστηρίου, ανέφερε τους πρώην πρωθυπουργούς Τζούλιο Αντρεότι και Φραντσέσκο Κόσιγκα όταν δήλωσε στην εφημερίδα Affaritaliani: ‘Ο ρόλος (της ιταλικής πολιτικής τάξης) ήταν να υποτάσσεται στην ξένη κυριαρχία. Στην Ιταλία, οποιοδήποτε μήνυμα ερχόταν από το εξωτερικό, αποτελούσε διαταγή’. Ο Αντρεότι πέθανε σχετικά πρόσφατα, ενώ ο Κόσιγκα το 2010. Ο Αντρεότι αρχικά καταδικάστηκε αλλά αργότερα αθωώθηκε από την κατηγορία ότι διέταξε τον φόνο αστυνομικής συντάκτριας η οποία θεωρείτο ότι γνώριζε αρκετά στοιχεία για την δολοφονία του Μόρο .

Σε έναν πολιτικό παραλληλισμό, θα λέγαμε ότι τότε και τώρα, τα πολιτικά δρώμενα παρουσιάζουν χαρακτηριστικές ομοιότητες, καθόσον σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η πολιτική και οικονομική εξάρτηση από τον ξένο παράγοντα θεωρείται δεδομένη.

Η ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου στην Ακρόπολη από την πρωτοεμφανιζόμενη, τότε, οργάνωση ‘Επαναστατικη Επιτροπή’ παρουσιάζει εμφανείς ομοιότητες με τις ‘Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις’. Η περιοχή στην οποία αμφότερα τα μέλη τους άφησαν τις προκηρύξεις τους είναι ίδια, η Καισαριανή, όπως και ο τρόπος με τον οποίο άφησαν αυτές μέσα στα στικάκια usb σε εξίσου ηχηρά όσον αφορά τον πολιτικό συμβολισμό, κατ’ εκείνους σημεία. Οι πολιτικοί συμβολισμοί είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικοί και από μόνοι τους συνυπογράφουν το ιδεολογικό στίγμα τους, αλλά και προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Η νέα οργάνωση-σφραγίδα διαφοροποιείται χαρακτηριστικά από την συνήθη πρακτική των οργανώσεων Επαναστατικός Αγώνας, Σέχτα Επαναστατών, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, αλλά και η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, οι οποίες εντός των προκηρύξεών τους περιέγραφαν καρέ-καρέ τις κινήσεις τους, προδίδοντας αφελώς (;) και ηθελημένα (;) την μεθοδολογία τους.

Δεν θα σταθούμε στις απειλές κατά της Χρυσής Αυγής, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία τα οποία μας δημιουργούν εύλογες απορίες. Άραγε, οι συντάκτες της προκήρυξης, θεωρούν όλους τους ‘φασίστες’ πολιτικούς εχθρούς τους ή αυτοί τοποθετούνται, κατ’ εκείνους, μονάχα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε το μήνυμα της προκήρυξης είναι διττό. Πέραν αυτού, η εμπάθεια με την οποία καταφέρονται στην Χρυσή Αυγή είναι άξια απορίας. Η ανταποδοτική ενέργεια για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν πείθει επαρκώς για τα κίνητρα των δολοφόνων των μελών της Χρυσής Αυγής. Τα κίνητρα των δραστών είναι διαφορετικά και εντάσσονται στο εθελούσιο ή καθ’ υπαγόρευση άνοιγμα ενός νέου κύκλου πολιτικής βίας. Ας προβληματίσει άπαντες το γεγονός αυτό από μόνο του και καθείς εξ υμών ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ως προς την ταξική ανάλυση που κάνει ο συντάκτης ή οι συντάκτες της προκήρυξης, οι κοινωνικές και πολιτικές αναφορές είναι κοινότοπες, ενώ σε πολλά σημεία διαφαίνεται μια αξιοσημείωτη απόσταση-απόκλιση από τα κοινωνικά κινηματικά δρώμενα, καθότι εντός αυτής αναφέρονται αλλότρια πρόσωπα και καταστάσεις στις διεργασίες του κατ’ αυτούς ακροδεξιού χώρου, τα οποία δεν ανταποκρίνονται, για κάποιον που έχει μια στοιχειώδη εικόνα του χώρου αυτού, στην πραγματικότητα, αλλά σίγουρα σε άλλους τόπους και χρόνους, άγνωστους σε εμάς. Θεωρούμε πως μεγάλο μέρος της προκήρυξης, η οποία δεν διακρίνεται από κάποια διάνοια, τουλάχιστον βάσει όσων αναφέρει ο συντάκτης της, τουναντίον κατατάσσεται στο επίπεδο γραπτού λόγου ενός ημιμαθούς αριστεριστή που κάνει διανοουμενίστικους παφλασμούς σε νερά ιδεολογικής τρικυμίας. Πολλά σημεία της, διακρίνονται από επανάληψη. Οι αναφορές στα θύματα ‘ρατσιστικών επιθέσεων’, θυμίζουν πολύ έντονα τον ξύλινο ανθελληνικό λόγο των ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Ε.Κ. Στις αναφορές της οργάνωσης για τις έρευνες των δικαστικών αρχών για την υπόθεση της Marfin που την χαρακτηρίζουν ως ‘σκευωρία’, κατά την προσωπική κρίση μας αναπτύσσονται τα βαθύτερα κίνητρα της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής. Στον ρόλο του ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πέτρου Κωνσταντίνου, ιθύνοντος των ανωτέρω αρρωστημένων μαρξιστογενών ανθελληνικών οργανώσεων, έχουμε αναφερθεί επισταμένα. Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, έχει κάθε λόγο να φοβάται για την περαιτέρω εμπλοκή του στην υπόθεση της Μαρφίν, καθότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι επισήμως διά του ηλεκτρονικού και μη τύπου, τον υπέδειξαν ως υποκινητή και συμμετέχοντα στην επίθεση. Οι αναφορές της προκήρυξης εμμένουν στην ρατσιστική βία που ασκείται συστηματικά κατά λαθρομεταναστών, ενώ οι περισσότερες αναφορές δείχνουν ολοφάνερα πως το ιδεολογικό υπόβαθρο των δραστών-συντακτών της προκήρυξης είναι κομμουνιστικό, δη τροτσκιστικό. Όπως επίσης, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι κατόπιν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, υπήρξαν αναφορές για πολιτική συγγένεια με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Επομένως, τα συσχετιζόμενα πρόσωπα και φορείς, μόνο άσχετοι με το όλο ζήτημα είναι, έστω και από παρασπονδία.

Οι αναφορές στην οικονομική κρίση και άλλα επιμέρους πλην σημαντικά ζητήματα, όπως αποτυπώνονται στο κείμενο της προκήρυξης, κάθε άλλο παρά φανερώνουν μια κοινή ρητορική, η οποία είναι ταυτόσημη του εμπρηστικού πολιτικού λόγου της άκρας αριστεράς. Μια τυπική ανάγνωση κειμένων των προαναφερθέντων φορέων της άκρας αριστεράς (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., ΚΕΕΡΦΑ, Σ.Ε.Κ.) αρκεί για να αποδείξει την ιδεολογική συνάφεια μεταξύ τους. Η αναφορά που γίνεται στο κείμενο της προκήρυξης όσον αφορά την διαμάχη που διεξάγεται εδώ και πολλά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής για την εξόρυξη χρυσού αξίζει της προσοχής μας. Ανάλογες αναφορές και εμπλοκές κατά το παρελθόν είχε η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη, όπως και κατόπιν της επιθέσεως στις Σκουριές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Είχαμε αναφερθεί εκτενώς σε παλιότερη δημοσίευσή μας. Παραπομπή στον σύνδεσμο:

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_14.html

Άξια μνείας είναι και όλα όσα εμβόλιμα αναφέρονται στο κείμενο ως προς την Χρυσή Αυγή και τους νεοναζιστές γενικότερα. Όσον αφορά την εικαζόμενη σύνδεση του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου με τον πράκτορα της Μοσάντ Απόστολο Βαβύλη. Για περισσότερα παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα του Ιού:

http://www.iospress.gr/mikro2005/mikro20050212.htm

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποια κοινά σημεία μεταξύ προκηρύξεων τρομοκρατικών ομάδων που τύποις συνδέονται μεταξύ τους, αναφορές στις οποίες παρουσιάζονται κάποια δεδομένα που προκαλούν εύλογες απορίες.

Η προβοκατόρικη ανάληψη ευθύνης για την βόμβα που προκάλεσε τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού στα Πατήσια στις 28 Μαρτίου 2010 από εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση, με την ένοχη σιγή ιχθύος που τηρήθηκε από τα φερέφωνα του αντιεξουσιαστικού φάσματος, δακτυλοδείχνοντας ποιούς εξυπηρετούσε μια τέτοια ανυπόστατη και όλως ευφάνταστη εκδοχή. Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε από τον ιστότοπο Zougla.gr. Ο εν λόγω έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν συνεργάζεται με τις αρχές, την ίδια ώρα και στιγμή που ανήρτησε το video από την εν ψυχρώ δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη, μη παραθέτοντας στοιχεία για τον τρόπο που προμηθεύτηκε το video, την ίδια ώρα και στιγμή που η Χρυσή Αυγή δια των επίσημων εκπροσώπων της δήλωσε πως δεν διοχέτευσε το video στην δημοσιότητα. Τα αρμόδια όργανα φαίνεται πως κωφεύουν συστηματικά στην ύποπτη δραστηριότητα που αναπτύσσεται κατ' εξακολούθηση στον εν λόγω ιστότοπο.

http://www.zougla.gr/greece/article/analipsi-ef8inis-gia-ti-vomva-sta-patisia

Η Σέχτα Επαναστατών που εξαρχής υπεδείχθη ως υπαίτια της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής διέψευσε τις προσδοκίες αμφότερων των εμπλεκομένων μερών. Υπάρχει μια αναφορά στην προκήρυξή της που παρουσιάζει μια ομοιότητα ως προς τον τρόπο γραφής και την αντίληψη των μελών της με την προκήρυξη της οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις’. Αναφέρονται στους πολίτες ως 'Λούμπεν Μικρο Αστική Τάξη'-ΛΜΑΤ. Με τον όρο αυτό, η Σέχτα Επαναστατών παράφρασε το εμβληματικό Λούμπεν Μεγαλο Αστική Τάξη, της ιστορικής 17ης Νοέμβρη. Και τότε, στην προκήρυξη για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε μνημονευθεί για την πιθανή εμπλοκή του στα σχετικά δημοσιεύματα. Η τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, όπως είχαμε αναφέρει έχει άρωμα 17ης Νοέμβρη, καθώς η επωνυμία της οργάνωσης που ανέλαβε την ευθύνη της επιθέσεως θυμίζει την ρητορική των μελών της 17ης Νοέμβρη. Η 'Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών', έναν όρο που χρησιμοποιούσε ο Δημήτριος Κουφοντίνας, στον οποίο αναφερθήκαμε σχετικά στις δημοσιεύσεις που παραθέσαμε στην αρχή του παρόντος, επικυρώνοντας τις σκέψεις μας.

Μάρτιος του 2010 και ακόμα μια βομβιστική επίθεση πραγματοποιείται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους 48, στην Ομόνοια. Την ευθύνη ανέλαβαν διαδοχικά 3 οργανώσεις, ενώ τελικώς οι αρχές κατέληξαν στην ακόλουθη εκδοχή, ως αντεκδίκηση για την δολοφονία του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρου Φούντα. Η προκήρυξη βρίσκεται εδώ: http://assets.tanea.gr/files/prok.doc

Την χρονική περίοδο όλων αυτών των περίεργων τρομοκρατικών ενεργειών, εστάλησαν πολλές μαϊμού προκηρύξεις από οργανώσεις φαντάσματα. Η ταυτοποίηση πολλών άλλων αποτελεί αίνιγμα για τις διωκτικές αρχές. Η αδέσποτη απόπειρα στο μετρό του Αιγάλεω, η βομβιστική επίθεση στον πολυχώρο Mall και άλλες. Στην προκήρυξή τους για την επίθεση στα κεντρικά, τότε, γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καταφέρονταν εναντίον της 'μη εθνικοσοσιαλιστικής' πια Χρυσής Αυγής. Το ύφος του κειμένου, βάσει των σχετικών αναφορών, παρουσιάζει προφανείς ομοιότητες με την αντίστοιχη προκήρυξη για τον θάνατο του 15χρονου Αφγανού στα Πατήσια. Στην παρούσα προκήρυξη για την δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, γίνονται κάποιες αναφορές που προξενούν εκ νέου την προσοχή μας. Υπάρχουν αναφορές σε πρόσωπα του παρελθόντος που εγείρουν ερωτηματικά. Ολόκληρο το κείμενο της άθλιας προκήρυξης βρίσκεται εδώ:

http://www.defencenet.gr/defence/images/docs/prokirixi_dolofonia_xa.pdf

Ας μην ξεχνούμε τον χρόνο στον οποίο εστάλη η προκήρυξη. Λειτουργεί συσπειρωτικά στο στρατόπεδο της άκρας αριστεράς ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, σημειολογικά παραπέμπουσα στην οργάνωση 17η Νοέμβρη, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, αλλά συγχρόνως και κατασταλτικά προς του ίδιους. Μια ημέρα νωρίτερα, μια διπλή βομβιστική επίθεση, την οποία έσπευσε να διαψεύσει η ΕΛ.ΑΣ., έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των ορφανών επιθέσεων. Η εν λόγω επίθεση έλαβε χώρα έξω απ' τα γραφεία του προσκείμενου στον πατριωτικό χώρο ιστότοπου DefenceNet.gr, σε απόσταση 150 μέτρων από την Βουλή. Στην προκήρυξη της οργάνωσης Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις’ γίνονται έμμεσες αναφορές στον ρόλο του εν λόγω ιστότοπου.

Ενδεικτικό δημοσίευμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://goo.gl/4MmcUJ

Σας συνιστούμε να μελετήσετε προσεκτικά τις δημοσιεύσεις μας πάνω στα πρόσφατα γεγονότα, ώστε να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα. Επιφυλασσόμαστε στην επερχόμενη μπροσούρα μας να αναφερθούμε ενδελεχώς στα ζητήματα αυτά για να λάβετε ολοκληρωμένες απαντήσεις βάσει της δικής μας μελέτης και οπτικής.

Είμαστε στην αρχή ενός κύκλου πολιτικής ανατροπής. Προσδεθείτε για τα περαιτέρω...