Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!





Αμφότεροι η ηγεσία, τα στελέχη και τα μέλη, ανεξαιρέτως οι ορκισμένοι στρατιώτες της Ριζοσπαστικής Εθνικιστικής Οργανώσεως “Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές” εκφράζουμε την εκ βαθέων θλίψη μας για τον άδικο, ωστόσο όχι αδικαιολόγητο και απροσδόκητο τόσο στη συνείδηση των Ελλήνων όσο και στο συλλογικό ασυνείδητο, χαμό δύο Ελλήνων και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ακόμη, προϊόν της δολοφονικής επιθέσεως που διεξήχθη σε βάρος τους, όταν εκείνοι βρίσκονταν στον χώρο της εισόδου των γραφείων του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή επί της Λεωφόρου Ηρακλείου στην Αθήνα.


Το παρόν διαφέρει χαρακτηριστικά σε σχέση με όσα έχουμε κατά καιρούς διατυπώσει τόσο μέσω της ιδεολογικής κατήχησής μας προς όλους τους συντρόφους, όσο και από απόψεως πρακτικής. Το παρόν δεν αποτελεί ένα κοινότοπο ρεφορμιστικό μοιρολόι πληγέντων, δεν αποτελεί μια συνηθισμένη σκεπτικιστική ιδεολογική κοινοπραξία μερίδας αγανακτισμένων Ελλήνων, τουναντίον αποτελεί την πολιτική έκφραση της ΔΙΚΑΙΗΣ επαναστατικής οργής που αισθανόμαστε να ρέει αυτή τη στιγμή αλλά και για πάντα σαν πύρινη λαίλαπα στις φλέβες μας. Δεν δυνάμεθα να δούμε διαφορετικά την κυνική δολοφονία δύο νέων Ελλήνων και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ακόμη, παρά μονάχα μέσα από τα μάτια των ανώνυμων μονάδων μιας μεγάλης οικογένειας, τα μέλη της οποίας, όντες στρατευμένοι στον επαναστατικό αγώνα για την μεγάλη απελευθέρωση της ελληνικής πατρίδος, πλήττεται ακατάπαυστα από τα εχθρικά πυρά στον καιρό ενός σιωπηλού πολέμου, ο οποίος προς διάψευση πολλών διατηρεί ακέραιο το βασικό χαρακτηριστικό του. Ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τοσαύτες περιτροπές.



Μας είναι αδιάφορο αν ορισμένοι καταμετρούν ψηφοθηρικά το αίμα νέων παιδιών. Μας είναι αδιάφορο αν κάποιοι θα συνεχίσουν τον ήσυχο ύπνο τους ή αν “θορυβήθηκαν”. Τουναντίον, μας προξενεί απροσμέτρητη αηδία η πολιτική σπέκουλα του συνόλου του κοινοβουλευτικού μορφώματος που αποκαλείται Δημοκρατία. Στους συνειδητοποιημένους ακομμάτιστους Έλληνες η ποσοτική λογική ποτέ δεν είχε θέση. Το αίμα οιουδήποτε δολοφονημένου Έλληνος στο όνομα της τρομοκρατίας ισοδυναμεί με αιτία κήρυξης πολέμου εναντίον του δεδηλωμένου εσωτερικού εχθρού. Το αίμα των μελών του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή αποτελεί την επίρρωση ότι ο εσωτερικός εχθρός ήταν, είναι και θα παραμένει ες αεί υπαρκτός, αν δεν κατανοήσουμε τη φύση του. Τα ανδρείκελα της εγχώριας παπαγαλίστικης δημοσιογραφίας των μμε, θα σπεύσουν να μας απονείμουν τον τίτλο του εμφυλιοκάπηλου και του κινδυνολόγου. Το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε εις γνώση όλων σας είναι το εξής: ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ; Ποτέ, μα το σημαντικότερο. Ποτέ μα ποτέ εφεξής…



Οι άτυχοι, όπως απεδείχθη, νεαροί Έλληνες οι οποίοι εδέχθησαν την μοιραία δολοφονική επίθεση των μηχανισμών του παρακράτους, το οποίο ανδρώθηκε και εξετράφη επί ημερών της εθνοκτόνου ξενοκίνητης μεταπολιτεύσεως, επέδειξε συνέπεια στην δολοφονική φύση του. Το ανθελληνικό κράτος το οποίο δολοφόνησε με τα “καθαρά δημοκρατικά χέρια” του 5.000 και πλέον Έλληνες οδηγώντας τους στην αυτοκτονία, δεν θα κώλωνε να δολοφονήσει μερικούς ακόμα. Το ανθελληνικό κράτος με την αγαστή συνεργασία του απροσμέτρητου βαθέως παρακράτους του, το οποίο καταμετράει την ανθρώπινη αξία μέσω στατιστικών υπολογισμών, καθότι το ίδιο ήτο εκείνο το οποίο δημιούργησε τις σχετικές υπηρεσίες καταγραφής αυτοκτονιών, επόμενο είναι να μην έχει οιαδήποτε άφεση αμαρτιών και ευθυνών και τύψεων και εις τίνα περίπτωση. Θα τοποθετηθούμε διεξοδικά πάνω στα αίτια και τις συνέπειες τοιούτων οδυνηρών φαινομένων που υποδαυλίζουν το “εμφύλιο” μίσος, αλλά διχάζουν την κοινωνία και την μετατρέπουν σε μια όαση παθητικότητας, το οποίο αποτελεί και το μείζον. Ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μια φορά πως δεν πρόκειται για κανενός είδους “εμφυλιοπολεμικό” παιχνίδι, όπως αφελώς νομίζουν κάποιοι, τουναντίον πρόκειται για τις ζώσες μέρες της κατοχής της πατρίδος μας από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες, τα αποτελέσματα αυτής της κατοχής ζούμε στις έσχατες μέρες που διανύουμε. Η κατοχή στηρίζεται στην εσωτερίκευση του φόβου στην ψυχή των Ελλήνων. Η κλιμακούμενη βία σε όλες τις εκφράσεις του εθνικού και κοινωνικού βίου αναπτύσσει την εσωστρέφεια, την περιχαράκωση και την αναστολή των αντανακλαστικών της κοιμώμενης κοινωνίας.


Ο πολίτης-υπήκοος αισθάνεται εντονότερα την αδυναμία τόσο του ιδίου όσο και της κοινότητος εις την οποίαν μετέχει, να χαράξει νέους δρόμους, να ασκήσει το πολιτικό του δικαίωμα, να έχει πολιτικό λόγο, να είναι αριστοτελικά ένα πολιτικό όν. Αντί αυτού, ο Έλλην περιθωριοποιείται και αυτοκαταδικάζεται σε πολιτική και κοινωνική αυτομαστίγωση. Το αυταρχικό αστυνομικό κράτος της Δημοκρατίας αποτελεί τον μοναδικό και αδιαμφισβήτητο ομιλούντα. Ο πολίτης υπήκοος αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μοναδικό εκτελούντα. Διότι, βάσει ορισμού εκεί που τελειώνει το αυταρχικό κράτος αρχίζει ο άνθρωπος. Ακριβώς εκεί που τελειώνει το ανθελληνικό κράτος, όμως, μέλλει να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Έλληνος ανθρώπου.


Η ηθική αυτουργία μετά της φυσικής αυτουργίας ανήκει στο σύνολο των ραδιούργων πολιτικάντηδων που κατάντησαν έρμαιο αλλότριων δυνάμεων την ελληνική πατρίδα, πεδίο αντιπαραθέσεως μεταξύ ξένων μυστικών υπηρεσιών, κυκλωμάτων, αξιωματούχων. Φυσικά και δεν μπορούμε να τρέφουμε οποιαδήποτε αυταπάτη περί της παραδειγματικής τιμωρίας των ηθικών αυτουργών και πόσο μάλλον των φυσικών δραστών. Ως γνωστόν, εδώ και μια τεσσαρακονταετία, οπόταν η ξενόδουλη πολιτική εξουσία σημαδεύει, η ερυθρά πανούκλα εκτελεί. Από το 1974 μέχρι σήμερα, συνολικά δολοφονήθηκαν 71 συνάνθρωποί μας και τραυματίστηκαν άλλοι 580. Μόνον απ’ την σιδηρόφρακτη 17Ν δολοφονήθηκαν παραπάνω από 30 Έλληνες και τραυματίστηκαν άλλοι τόσοι. Κι όλα αυτά με την επίσημη ιδεολογική σφραγίδα των ψευτοανθρωπιστών της επαναστατικής αριστεράς. Μιας άθλιας συστημικής και διεφθαρμένης αριστεράς που σφετερίζεται επί χρήμασι την απόλυτη δημοκρατική παραφροσύνη, την κάλπικη και καθόλου ανεξάρτητη όπως διακηρύσσεται η δικαιοσύνη, το ακομμάτιστο πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και πάνω απ’ όλα το φαιδρό ιδεολόγημα της εθνικής ενότητας. Η αριστερά ουδέποτε εγκατέλειψε την εκδικητική και ψευδεπίγραφη “εμφυλιοπολεμική” ρητορική της εν ονόματι όλων όσων υποκριτικά υπερασπίζεται. Τα κονσερβοκούτια, το ρηχό ραντεβού στα γουναράδικα και το “Βάρκιζα τέλος” αποτελούν επίσημες διακηρυχθείσες θέσεις της αριστεράς. Οι γιαλαντζί τρομοκράτες με τις τσιριχτές φωνές και τα ακατάληπτα επιστήθια κείμενα τους, ίδιον των φρενοβλαβών, συγγράφουν ανενόχλητοι εντός των φυλακών και συνεχίζουν όντες έγκλειστοι να ορίζουν το εγχώριο αντάρτικο πόλης, εμπνέοντας, καθοδηγώντας, συνηγορώντας…



Όσοι βιάστηκαν να χαρούν με την παραπλανητική σύλληψη της φερόμενης ως ηγετική ομάς της 17Ν, ας σκεφτούν διπλά την αρχική έκσταση με την οποίαν αντιμετώπισαν το όλο φαινόμενο. Η 17Ν παραδόθηκε αυτοβούλως, αφενός κατ’ αυτό τον τρόπο εισέπραττε την αναγνώριση από το αποχαυνωμένο κοινό της αριστεράς, αφετέρου έδινε τα φώτα της στις νέες γενεές. Οι νέες γενεές τρομοκρατών βασίζονται σε έναν υπαρκτό θρύλο. Η αριστερά δημιούργησε τον δικό της Ιανό, ώστε να αποτελέσει τον δούρειο ίππο κατάλυσης κάθε έννοιας λογικής μας έχει απομείνει. Οι πολιτικές δολοφονίες ουδέποτε τέλειωσαν, διότι ακόμα δεν ξεκίνησαν.


Οι ώρες, οι στιγμές και τα δευτερόλεπτα που κυλούν ισοδυναμούν με την ολότητα εθνικού πένθους. Η ερυθρή πανούκλα που τρομοκρατεί, δολοφονεί, βιαιοπραγεί αδιακρίτως εναντίον Ελλήνων πολιτών έλκει την καταγωγή της από το βαθύτατο μίσος εναντίον της ελληνικότητας και δη της επανελληνίσεώς της πατρίδος μας. Το μπολσεβίκικο διευθυντήριο με τους γραβατοφορεμένους γιάπηδες ιεροκήρυκές του, τους αδίστακτους πειθήνιους ταγούς του νεοφιλελευθερισμού αλλά και του γραφειοκρατικού σοσιαλισμού, στοχοποιεί τους αντιδρώντες Έλληνες, λεηλατεί δίχως αιδώ τις ελληνικές ψυχές, αλώνει τις ελληνικές συνειδήσεις, καταστέλλει όσο κανείς άλλος και καταδυναστεύει με μανία.


Ένεκα του διαρκούς αντιφασιστικού αγώνος, η κοινωνία οξύνει τα αντανακλαστικά της; Ένεκα μιας πιθανής υποτροπής της ελληνικής κοινωνίας σε μια αντίστοιχη πολιτική εκπεσούσα καρικατούρα της πάλαι ποτέ Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, οι Δημοκράτες διά της αποχαυνωμένης συναινέσεως του κοπαδιού των ψηφοφόρων φυλακίζουν, ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο, θέτουν περιορισμούς, δικάζουν και καταδικάζουν την ελευθερία της γνώμης, του συνέρχεσθαι και του συναθροίζεσθαι. Κι όλα αυτά διά την ανάσχεση του κινδύνου καταλύσεως της προ πολλού καταλυμένης Δημοκρατίας. 1η του μηνός Νοεμβρίου του 2013, ανήμερα της αποτρόπαιης αυτής δολοφονίας, το περιβόητο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κατετέθη προς ψήφιση από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αυτό θα διαβιβαστεί στη συνέχεια στη Γενική Γραμματεία της Κυβερνήσεως, προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στην “ελληνική” Βουλή.



Η δολοφονία μελών ενός αιρετικού πολιτικού φορέα για τα συγκαιρινά κοινοβουλευτικά δεδομένα, αν μη τι άλλο όφειλε να ταρακουνήσει συνειδήσεις και να εγείρει γόνιμες αξιώσεις ανατροπής της καθεστηκυίας τάξεως. Αντί όλων αυτών, άπαντες γίναμε μάρτυρες ενός περιπαιχτικού και αισχρού θεάτρου πολιτικών εντυπώσεων και δηλώσεων, εν μέσω των δακρύβρεχτων καταδικαστικών παιάνων από μέρους των κομμάτων. Στην περίπτωση του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, η αριστερά έλαμψε διά της απουσίας της. Ο απόηχος της δολοφονίας μετουσιώθηκε σε κυβερνητική πολιτική κατά της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, όσον αφορά την περίπτωση των δολοφονημένων μελών της Χρυσής Αυγής, η λαϊκή ορμή δεν στάθηκε ικανή, ώστε να κινήσει τον πολιτικό μύλο. Η απάθεια της μάζας είναι και σ’ αυτή την περίπτωση λίαν χαρακτηριστική και εγείρει πολλά ερωτήματα. Διά στόματος των εκπροσώπων τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος Χρυσή Αυγή ειπώθηκε “η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες”. Για εμάς, η μοναδική απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι διά του παραδειγματικού ακρωτηριασμού του σάπιου κατεστημένου που όντας εις ανώτερη θέση τυραννικής εξουσίας επικάθεται νομότυπα του τραχήλου της δύσμοιρης πατρίδος μας. Οποιαδήποτε αναβολή χρέους θα σημαίνει άμεση ή έμμεση συνενοχή στη λήθη.



Η σημειολογία των καταστάσεων, όσο και η χρονολογική σειρά που έλαβαν τα γεγονότα, φανερώνουν τους ηθικούς αυτουργούς και τους φυσικούς δράστες της προσχεδιασμένης αυτής δολοφονικής εκτελέσεως. Η πολεμική που εξεφράσθη από τους Σαμαρά, Δένδια και τους λοιπούς ιθύνοντες νόες του μεταπρατικού διευθυντηρίου της τοπικής Σιών με φράσεις του τύπου “θα τους λιώσω”, δίχως άλλο όπλισαν τα χέρια των δολοφόνων. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε μακριά, παρά στην πρόσφατη ιστορία του τόπου. Αρκεί να δούμε το όχι πολύ μακρινό παρελθόν και πως αντιμετωπιστήκαν ανάλογες καταστάσεις. Αν ανατρέξουμε επιγραμματικά στο τι συνέβη στην Ιταλία των “χρόνων του μολυβιού” την δεκαετία του 1970, θα διαπιστώσουμε πως με την αμέριστη βοήθεια των διάφορων νατοϊκών όσο και σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών και αιμοσταγών μασονικών στοών (P2), η ερυθρά και όχι μόνο τρομοκρατία άνθησε και η Ιταλία έφτασε προ των πυλών ενός εμφυλίου πολέμου, με  απώτερο σκοπό αυτών των ενεργειών η Ιταλία να μην αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο. Δηλαδή, να μην παραβιαστεί ο κανόνας της “ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων” που επί πολλά χρόνια είχε επιβάλλει στον κόσμο το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπι. Η Ελλάς των Ελλήνων δεν πρόκειται να βγει απ’ το μαντρί αυτό εντελώς ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ. Οι δυνάστες μας δεν θα παραδώσουν τα όπλα αν δεν υπάρξει γενικευμένη εξέγερση του υπόδουλου λαού. Δια αυτό το λόγο ομιλούμε περί μιας καθολικής εξεγέρσεως των αληθώς εθνικώς σκεπτόμενων αλλά και πρωτίστως των δρώντων υποκειμένων που, ευτυχώς σε πείσμα της άκρατης παθητικότητας, συνεχίζουν να υπάρχουν.


Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα των άρτων και των θεαμάτων, η παθητικότητα για την οποία έκανε λόγο στις προκηρύξεις της μια εκ των φερόμενων ως υπευθύνων για την δολοφονία των δύο μελών του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, Σέχτα Επαναστατών, εξαιτίας της δεινότητας και της δίκην πραγματωμένου αστυνομικού βίπερ αποφασιστικότητάς της, αποτελεί μια αναντίρρητη αλήθεια. Είναι πέρα για πέρα αληθές πως οι δυτικές κοινωνίες, σ’ αυτές περιλαμβάνεται γεωπολιτικά μεταπολεμικά η Ελλάς, έχουν διαφθαρεί εις τέτοιο βαθμό από τον κοσμοπολιτισμό που παγκοσμιοποιητικά μετετράπη εις πολυπολιτισμό, καταπώς ίσταται αδύνατον να εγερθούν εκ του χαρούμενου αυτοκτονικού ύπνου τους. Όσο οι αόρατες αλυσίδες θα σφίγγουν ως άλλη μέγγενη τους υπηκόους που καθεύδουν τον ύπνο εν αδίκω, άλλο τόσο οι εκφράσεις απελευθέρωσης από τα δεσμά της χαρούμενης σκλαβιάς θα γίνονται ωμότερα και στυγνότερα στην καθημερινή αποτύπωσή τους στον τηλεοπτικό φακό της συνείδησης των δούλων. Η εικόνα ενός κομάντο τρομοκρατών που γαζώνουν δίκην ξετυλίγματος φανταστικής λογοτεχνικής έκφρασης στους δρόμους, εξολοθρεύοντας και ποδηγετώντας θνητούς που δεν ανταποκρίνονται στα αυταρχικά πρότυπά τους, δεν απέχει παρά ελάχιστα απ’ την εικόνα των εκμαυλισμένων κουρδισμένων δούλων που στέκονται αμέριμνοι και χαρωποί προκειμένου να μην αυτομολήσουν, πειθαρχημένοι στην ατέλειωτη ουρά των προθαλάμων αποπληρωμής των ευφάνταστων χρεών τους προς το δημόσιο. Τα εναπομείναντα υγιή κύτταρα αυτής της άνευρης κοινωνίας, ανεξαρτήτως της δικαιοδοσίας τους στην αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, θ’ αρκούνται στο ν’ ασκούν άλογη βία ενάντια στην εκλογικευμένη βία του κρατικού μορφώματος. Η κατάρα της παθητικότητας που μαστίζει τις δυτικές κοινωνίες έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της πατρίδος μας και ουδείς δύναται πια να το αμφισβητήσει. Όσοι εισέρχεσθε στην κόλαση των εικόνων, απωλέσατε κάθε ελπίδα…


Τα συμφέροντα που εθίγησαν από την πολιτική δράση του κόμματος Χρυσή Αυγή φέρουν πρώτα και κύρια την ευθύνη για όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα τούτη. Ξένα και ντόπια, στον ίδιο βαθμό. Οι φασιστοφάγοι δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, υπό όποιο μανδύα κι αν έδρασαν, θα παραμείνουν ασύλληπτοι επί μακρόν και όπως σε όλα τα ανάλογα εγκλήματα εις τα οποία υπεισέρχεται καθοριστικά ο πολιτικός παράγων, μάλλον θα μείνουν ατιμώρητοι. Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν αντελήφθησαν το βάθος της σαπίλας εις την οποία μπορεί να οδηγηθεί μια πατρίδα κυβερνώμενη από τοιούτους τερατώδεις συνειδητούς προδότες. Το μεταπολιτευτικό κατεστημένο δεν ανήλθε στην εξουσία παρά δολοφονώντας, κλέβοντας και λεηλατώντας τον μόχθο-πλούτο του ελληνικού λαού. Πως μπορούν αφελώς ορισμένοι να νομίζουν πως όλοι αυτοί οι οποίοι έδρασαν καταπώς, θα εγκαταλείψουν αυτοβούλως την εξουσία; Αυτό είναι αποκλειστικό έργο του ελληνικού λαού. Αυτός πρέπει να τεθεί αυτεξούσιος προ των ευθυνών του, ειδάλλως ας πάει στον βόθρο της συμπαντικής ιστορίας.


Ενόσω θα οξύνονται οι αντιθέσεις στην καπιταλιστικά ώριμη Δύση και στην οικονομικώς ακμάζουσα Ανατολή, οι συγκρούσεις στο εσωτερικό των κοινωνιών θα παίρνουν την μορφή ενός υπαρξιακού ξεκαθαρίσματος μεταξύ αφυπνισμένων και υπνωτισμένων. Οι δυνατοί θα εξοντώνουν τους αδυνάτους ή χειρότερα θα τους οδηγούν στον αφανισμό μετά της μεταξύ των εξολοθρεύσεως. Αυτή η σχέση οδύνης μπορεί να ανατραπεί-αντιστραφεί μονάχα με αμείλικτο πόλεμο από μέρους των ορκισμένων Εθνικιστών Επαναστατών.

Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές λοιπόν και δη ως Εθνικοί Επαναστάτες ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΗΜΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΘΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Στο μίσος της ντόπιας σιωνιστικής κυβέρνησης κατοχής απαντούμε με ακήρυχτο αμείλικτο ανταρτοπόλεμο. Δεν δυνάμεθα να ασελγούμε στην μνήμη των Εθνικιστών που έχασαν τη ζωή τους “εν καιρώ ειρήνης”.


Εμείς δεν ομιλούμε για ψηφοφόρους που έχασαν τη ζωή τους καθώς υποστήριζαν το τάδε ή το δείνα κόμμα. Εμείς δεν ομιλούμε για ψηφοφόρους που έχασαν τη ζωή τους καθώς διεξήγετο προεκλογική μάχη ή οδηγούνταν στην κάλπη. Εμείς ομιλούμε ξεκάθαρα για ΕΛΛΗΝΕΣ και δη ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ! Απ’ το παρακράτος που έχει μονάχα ποινικό μητρώο και αναμφίβολα εντάσσεται στην αριστερά…


Ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Δένδιας πιστός στην μη στοιχειοθετημένη ρητορική του περί “εγκληματικής οργανώσεως”, έσπευσε να αποδώσει την δολοφονία σε ξεκαθάρισμα μεταξύ αντίπαλων συμμοριών. Το ασθμαίνον πολιτικό σύστημα επιχειρεί τον πολιτικό εξαγνισμό του στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αποδίδοντας στον εαυτό του τον διαιτητικό ρόλο του αυταρχικού διαμεσολαβούντος κράτους που εκείνο εξαγνίζει διά της πίστεως εις αυτό και μόνον. Η εικόνα τοιαύτη αντικατοπτρίζεται εις τις ανακοινώσεις των κοινοβουλευτικών πτωμάτων.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει

ΑΜΕ: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, αν αντιστρατεύεται την εξουσία.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία.

ΑΜΕ: Κλίμα αποσταθεροποίησης των σφυγμομετρήσεων και των δημοσκοπήσεων.

ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

ΑΜΕ: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ νομιμοποιεί στο ιδρυτικό καταστατικό του την ένοπλη βία για την προάσπιση της δημοκρατίας και των συμφερόντων του κόμματος.

Κ.Κ.Ε.: Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί.

ΑΜΕ: Σφυρί καλεί δρεπάνι ή SOS-Πεντάγωνο Καλεί Μόσχα.

ΔΗΜ.ΑΡ.: Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν τον φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος.

ΑΜΕ: Ο Πρόεδρος Φώτης ή Φανούρης Κουβέλης όταν ήτο αγορητής του Συνασπισμού στην τότε συζήτηση περί του τιθέμενου προς επικύρωση αντιτρομοκρατικού νόμου ν.1916/90, στα Πρακτικά της Βουλής, στην υπ’ αριθμόν Συνεδρίαση ΙΈ με ημερομηνία 4-9-1990, στις σελίδες. 2267-2292, ανέφερε τα εξής: “Κατανοούμε την ειλικρινή πρόθεση της πρότασης νόμου, που συζητάμε σήμερα. Ανεξάρτητα, όμως, από τις προθέσεις, η τυχόν ψήφιση της πρότασης θα δημιουργήσει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προβλήματα, που έχουν σχέση με την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και ιδιαίτερα της ελευθεροτυπίας, που θέλει να προστατεύσει, και μάλιστα με απαγορευτικού χαρακτήρα διάταξη, το Σύνταγμά μας”.

ΑΝ.ΕΛ.: Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο.

ΑΜΕ: Κάποιοι κυριολεκτικά ΚΑΜΜΕΝΟΙ τρώνε μπάτσες σε όποιο Κερατσίνι βρεθούν.

ΛΑ.Ο.Σ.: Κάποιοι, με τα καμώματά τους, προκάλεσαν την αποψινή απάντηση στα στελέχη της Χ.Α. Επιβάλλεται να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και περιφρούρηση της Δημοκρατίας.

ΑΜΕ: Άντε να ξαναμπούμε στη Βουλή να αναστυλώσουμε τη Δημοκρατία που επλήγη από την είσοδο του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή στη Βουλή και τον χρονικά ταυτόσημο αποκλεισμό μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: Καλούμε την Ελληνική κοινωνία να γυρίσει την πλάτη σε κάθε είδους βία και να ενωθεί με τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιμάχονται την βία και το φασισμό και παλεύουν για μια Κοινωνία Δίκαιη, και για μια Ελλάδα Δημοκρατική, Υπερήφανη και Ανεξάρτητη. Καλούμε τους Έλληνες δημοκράτες να φωνάξουν ένα ηχηρό “ως εδώ” σ’ αυτούς που καλλιεργούν την διχόνοια του λαού μας.

ΑΜΕ: Αν τελικώς αυτοί οι οποίοι αντιμάχονται τη βία και το φασισμό ταυτίζονται με εκείνους που σκοτώνουν εν ονόματι της μάχης κατά της βίας και του φασισμού, τότε ποιος είναι τι και γιατί;
Μιας και οι ιστορικές αναφορές έχουν νοσταλγική ισχύ για τους εκκεντρικούς της αριστεράς, θα τους θυμίσουμε την πραγματική ιστορία, όχι όπως την ζήσαμε εμείς, κάθε άλλο. Όπως πραγματικά συνέβη, αμετάκλητα και απαρέγκλιτα, διότι οι κατά φαντασία ασθενείς της αριστεράς πέραν ότι νοσούν, αρνούνται την χορήγηση ενέσιμης ιστορικής αγωγής. Ημιμαθείς, αμόρφωτοι, αστοιχείωτοι δειλοί φωστήρες της αριστεράς, ιδού ανοίγεται ενώπιον σας το πεδίο της δόξης λαμπρό…

Από το 1923 οι Βαυαροί στασιαστές, μεταξύ των οποίων ήτο και ο μετέπειτα Ηγέτης του γερμανικού Ράιχ Αδόλφος Χίτλερ, συνελήφθησαν έπειτα από το αποτυχημένο Πραξικόπημα της μπιραρίας που απεσκόπει εις την ανατροπή της εθνικώς αποτυχημένης Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Στις 30 Ιανουαρίου του έτους 1933 ο Στρατάρχης Πάουλ φον Χίντενμπουργκ ανέθεσε στον Αδόλφο Χίτλερ την καγκελαρία του Ράιχ, υπογράφοντας κατ’ αυτό τον λυρικό τρόπο την προμελετημένη ληξιαρχική πράξη θανάτου της γερμανικής Δημοκρατίας αλλά και την επικράτηση των απολυταρχικών και εθνικιστικών δυνάμεων. Αριστεροί έστω κι αν αλλάξετε πλευρό, πάλι απ’ την αριστερή μεριά θα καθεύδετε…


Υποκλιθείτε στη σεπτή ΑΝΑΓΚΗ της ιστορίας. Να κυβερνούν ες αεί οι φύσει Δυνατοί και να εξοντώνονται οι επίκτητοι Πληβείοι! Η πολιτική βία είναι η μαμή και η κατάρα της ιστορίας. Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές γεννηθήκαμε για ακόμα μια φορά με τον αποτρόπαιο θάνατο των δύο Ελλήνων. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πια. Έσσεται Ήμαρ… της ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! Όχι άλλα βαθυστόχαστα κείμενα, όχι άλλα κενά λόγια, όχι άλλες αναβολές του καθήκοντος, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ενάντια στην σαπίλα και την παρακμή. Μονάχα τότε μπορεί να ξημερώσει μια πραγματική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Συμπερασματικά θα θέσουμε υπ’ όψιν σας τα κάτωθι Quiz για δυνατούς λύτες:

Ο αποτυχημένος βάσει βιογραφικού φοιτητής, μάλιστα θητεύσας εν Ιταλία την περίοδο της ακροαριστερής τρομοκρατίας, Ταρζάν της δημοσιογραφίας κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μόλις λίγες ημέρες πριν εμφάνιζε τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Χρυσή Αυγή κ. Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του στον δίαυλο Zoom. Διατηρώντας το ακλόνητο άλλοθι της συμπάθειας, ίδιον του ανένταχτου αριστερού ιδεολόγου, όπως συνέβη και στην περίπτωση του δολοφονημένου από την Σέχτα Επαναστατών και ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ κ. Σωκράτη Γκιόλια, προς τα θύματα της τρομοκρατίας “απ’ όπου κι αν προέρχεται”, εξενίσταται έναντι των πράξεων βίας που στρέφονται κατά της ανθρώπινης ζωής. Όλως συμπτωματικώς ο ίδιος πρωτοπόρησε στις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή απτόητη στον πόλεμο λάσπης μετά την δολοφονία του ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ, Παύλου Φύσσα. Να σημειωθεί πως ο Ταρζάν έχει λάβει Ι-5 στρατιωτική (αν)ικανότητα διά αγνώστους λόγους, οι οποίοι του στερούν την δυνατότητα να φέρει όπλο. Όλως συμπτωματικώς ο Ταρζάν οπλοφορεί. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έχει προφασιστεί ότι απώλεσε όπλο του. Ο Ταρζάν ουδέποτε εκλήθη από ανακριτή για την υπόθεση Σωκράτη Γκιόλια, παρ’ όλο που ενεπλέκετο καταφανώς βάσει διαλόγων και ιστορικού έντονων διαδικτυακών διαξιφισμών με τον δολοφονηθέντα.



Μια πρόβλεψη: Η τρομοκρατική οργάνωση που βαρύνεται με την δολοφονία των μελών του νομίμου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή θα επιλέξει ν’ αντιγράψει την θεωρία του Ταρζάν, όλως τυχαίως, όπως δημοσιεύθηκε στo Zougla.gr του Ταρζάν, σε ενδεχόμενη προκήρυξή της. Όπως και στην περίπτωση του Σωκράτη Γκιόλια, οπόταν αποστάλθηκε μετά την πρότερη ανακοίνωσή του στο Zougla.gr. Με διαφορά ολίγων ωρών.

Τα όπλα της ερυθράς τρομοκρατίας δεν μας λυγίζουν. Μπορεί τα όπλα σας ενίοτε και να καπνίζουν, όμως αύριο τα μάτια σας θα τρίβετε καθόσον θα δακρύζουν. Απευθύνουμε ένα μεγάλο “σκατά στον τάφο σας γουρούνια” προς όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου για τις υποκριτικές υστερίες τους. Η αναρχική τρομοκρατία και το εγχώριο αντάρτικο πόλης απέδειξαν ότι μοχθούν για το σύστημα και ό,τι επεμβαίνουν όποτε το σύστημα κωλύεται. Ριζοσπάστες Εθνικιστές ξυπνήστε και πολεμήστε. Τίποτα δεν εννοείται και τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Ο καιρός του ολικού ανασκουμπώματος γαρ εγγύς…

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ