Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

“Οι καιροί ου μενετοί” και ως εκ τούτου δεν μας επιτρέπουν εισαγωγικά σημειώματα και εισαγωγικούς προλόγους. Η πατρότητά του δεν ανήκει σε εμάς αλλά στον Περικλή, όπως τον κατέγραψε ο μεγάλος ιστορικός Θουκυδίδης. Γι’ αυτό θα μπούμε αμέσως στον πυρήνα του θέματος. Μισούμε τις ευκαιρίες και την ευκαιριακή αποδοχή του πλήθους, ωστόσο όταν μας δίδεται η ευκαιρία να παρέμβουμε σε καίρια ζητήματα που αφορούν το κίνημα, το πράττουμε δίχως δεύτερη σκέψη.






Στο εβραϊκό παράσιτο που ακούει στο όνομα Μορντοχάϊ Φριζής έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Είχε πρωτοστατήσει στο κλίμα απειλών σε βάρος μας, όταν το 2012, άγνωστοι φιλοτέχνησαν ή “βεβήλωσαν” το μνημείο του “Ολοκαυτώματος” στη νήσο Ρόδο. Τότε, θεωρήσαμε πως δικαιολογημένα κατά μιαν έννοια, ο Μορντοχάϊ Φριζής είχε ξεσπαθώσει στο δίαυλό του “Εβραϊκό Φως” στο Youtube, εφόσον η υπογραφή που άφησαν οι δράστες της “βεβήλωσης” στη Ρόδο, υπεδείκνυε ημάς. Όπως προείπαμε, οι καιροί δίδουν ευκαιρίες, ώστε ν’ αποκαλύπτονται πράγματα στον ίδιο βαθμό με τον οποίον αποκρύπτονται τον υπόλοιπο καιρό. Τότε, ο εμετικός πρώην αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης και νυν μόνιμος κάτοικος Ισραήλ Ραββίνος Μορντοχάϊ Φριζής άφησε μετέωρες κάποιες απειλές, περί της ενόπλου δράσεως των Λεόντων της Σιών… στην περίπτωση που δεν εισακουσθούν οι προτροπές του Κ.Ι.Σ.

Μπορείτε να απολαύσετε τον κακόμοιρο Ραβίνο να επιδίδεται στο φυλετικώς εγγενές παραλήρημα μίσους, όσο και τις απειλές του ιδίου, στους συνδέσμους:



Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαμε δώσει την παραμικρή αξία σ’ αυτό το έμμισθο ανθρωποειδές, αν δεν αναφερόταν εκ νέου στην οργάνωσή μας. Όμως, ο εν λόγω προέβη σε μια επαίσχυντη πράξη, η οποία αφορά όλους μας, ανεξαρτήτως κομματικών και μη ταμπελών. Την 3η Νοεμβρίου 2013, ανήρτησε νέο προπαγανδιστικό video στο κανάλι του με τίτλο “Χρυσή Αυγή: Θύμα ή θύτης;”, εις το οποίο προέβη στο ειδεχθές αδίκημα της περιύβρισης νεκρών. Ο εν λόγω αναφέρει επιγραμματικά, αποδεικνύοντας την ημιμάθειά του, αλλά και επί του συνόλου την εμπάθεια του εβραϊκού χαρακτήρα, απότοκο της εμμονικής ψυχοσυνθέσεως των Εβραίων.


‘Ο νέος κύκλος αίματος στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κυρίως τα άκρα, και ιδίως την ναζιστική χιτλερική αντισημιτική τρομοκρατική δολοφονική γιάφκα της ΧΑ. Μήπως η ελληνική κοινωνία ζει τη δική της σκευωρία του Ράιχσταγκ; Μήπως έχουμε να κάνουμε με μια προβοκατόρικη επίθεση που έρχεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου; Η μόνη λύση είναι η άμεση και αποτελεσματική περιθωριοποίηση των άκρων και κυρίως να τεθεί εκτός νόμου η ναζιστική ΧΑ και τα παρακλάδια της’.

‘Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου του 2013, εξολοθρεύτηκαν στο Νέο Ηράκλειο δύο Χρυσαυγίτες… Αμέσως η Χρυσή Αυγή χίμηξε για να το παίξει θύμα επάνω στο αίμα των εξοντωμένων μελών της… Αν η Χρυσή Αυγή θέλει να ψάξει κάποιον θύτη, είναι ο ίδιος της ο εαυτός… Η Χρυσή Αυγή είναι μία ναζιστική, χιτλερική οργάνωση που θέλει να πνίξει την Ελλάδα στο Αίμα… Μήπως αυτοί οι εξοντωμένοι Χρυσαυγίτες δεν ήτανε Ναζιστές; Δεν ήτανε Χιτλερικοί; Δεν ήτανε βρωμεροί Αντισημίτες; Μόνο και μόνο τα πρόσωπά τους και οι φάτσες τους δείχνουν πόσο βαμμένοι Ναζιστές ήταν!... Άλλωστε, κι η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη μίλησε για προβοκατόρικη επίθεση… Ας μην ξεχνάμε τι έγινε τότε στο Ράϊχσταγκ, στην Γερμανία της Βαϊμάρης… Όπου οι ίδιοι οι Ναζί έκαψαν το Γερμανικό Κοινοβούλιο και έριξαν τις ευθύνες στους κομμουνιστές, για να πάρουν μετά τον κόσμο με το μέρος τους. Ποιος μας λέει ότι και αυτή η επίθεση εναντίον των Χρυσαυγιτών δεν ήταν μία προβοκατόρικη επίθεση στυλ Ράϊχσταγκ;’!
Παρακολουθώντας τα λεγόμενα του Ραβίνου επικεντρωθήκαμε στα εξής:

-Στο απύθμενο μίσος του ιδίου, όσο και των Εβραίων παπατζήδων που το παίζουν ‘Έλληνες’, φτάνοντας μέχρι σημείου περιύβρισης νεκρών ανθρώπων. Αυτός είναι ο εβραϊκός ‘πολιτισμός-ανθρωπισμός’…

-Στην σκεπτικιστική τάση των Εβραίων που ταυτίζεται απολύτως με την πολιτική των κομμάτων του ‘συνταγματικού τόξου’ του ελλαδικού κράτους.

-Στην συνωμοσιολογία που προωθούν οι Εβραίοι, παρουσιάζοντας το άσπρο-μαύρο, ισχυριζόμενοι πως η δολοφονία των 2 Ελλήνων και μελών της Χρυσής Αυγής ήτο έργο προβοκατόρων με σκοπό ψηφοθηρικά οφέλη.

-Στην έμμονη ιδέα των Εβραίων περί την δράση νεοναζιστών που απειλούν την Σιών.

-Στον ωφελιμισμό που διακρίνει τους Εβραίους, καθώς αντιστρέφουν το πρόβλημα, καθώς κατ’ αυτούς το μείζον δεν είναι η πάγια δολοφονική ροπή της αριστεράς, αλλά η ύπαρξη των κακών νεοναζί.

-Στο γεγονός πως ο Εβραίος κάνει υπογείως αυτό που σιγοψιθυρίζει σε μια προκήρυξή της η τρομοκρατική οργάνωση ‘Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο’ που ανέλαβε την επίθεση στα γραφεία της Microsoft, στην οποία απειλούσαν ευθέως την Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικά έγραφαν: ‘Οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια’. Εκδηλώνει το απύθμενο μίσος του κατά των Ελλήνων με κάθε ευκαιρία…


Το video απ’ την εν λόγω επίθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον για τον τρόπο που δρουν τα μέλη τέτοιων οργανώσεων. Η άνεσή τους είναι χαρακτηριστική. Η επίθεση διήρκεσε σχεδόν 4 και παραπάνω λεπτά (μόνο βάσει της καταγραφής που έχουμε), ενώ και ο πλέον ανυποψίαστος γνωρίζει πως στην περιοχή που έλαβε χώρα η επίθεση, οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν χρειάζονται ανά πάσα ώρα και στιγμή, λόγω των πολλών κτηρίων μεγάλων εταιρειών, εφημερίδων, ομίλων που βρίσκονται σε ακτίνα ελάχιστων μέτρων η μια απ’ την άλλη στο ίδιο σημείο, κάτι λιγότερο από λεπτό της ώρας για να σπεύσουν και να επέμβουν. Σκοπίμως δεν θα αναφέρουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, αν και όλα τα στοιχεία είναι σε βάρος των ‘τερροριστών’…


Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε τα σχετικά με τις προθέσεις των εν Ελλάδι Εβραίων και όχι μόνο. Δεν το είπαμε εμείς, ένας μετανοημένος αντιεξουσιαστής που πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τις σέκτες των Εξαρχείων, είδε, συμμετείχε, απήλθε. Ο συλληφθείς Νίκος Κουνταρδάς, σε συνέντευξή του είχε αναφέρει για την ‘μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος’: ‘Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ’.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά με την δράση των αντιεξουσιαστών που κάνουν διαχωρισμούς όσον αφορά το κράτος του Ισραήλ και τους Εβραίους συνολικά:

‘Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ’.

Αναρτημένο απ’ τον ίδιο Ραβίνο στον λογαριασμό του, δηκτικό του εβραϊκού ρατσισμού προς όλα τα έθνη και δη κατά του ελληνικού έθνους είναι και το παρακάτω video, τα λόγια του τραγουδιού που έχει επιλεγεί ως ηχητική υπόκρουση είναι δηκτικά αυτού του προαιώνιου μίσους.


‘Το τραγούδι που παίζεται είναι του Ντοβ Σούριν, "Κι Καρόβ Γιόμ Ασέμ Λε'Κολ Α'Γκοϊμ" και βασίζεται στα λόγια της προφητείας του Οβάντια-Οβαδίου "Διότι πλησιάζει η Μέρα της Θείας Κρίσης για όλα τα έθνη" εννοώντας όλα εκείνα τα έθνη και αντισημίτες που καταπίεσαν και εξόντωσαν τον εβραϊκό λαό στην πάροδο των αιώνων’.

Όπως γνωρίζετε, πέραν των απειλών που εκτοξεύονται εμμέσως απ’ τους Εβραίους, με τον όρο Γκογίμ ή Γκοϊμ, δεν εννοούν τίποτα άλλο από ένα κατασκεύασμα χωρίς ΨΥΧΗ και χωρίς ΠΝΟΗ. Πρόκειται για ένα ερπετοειδές φτιαγμένο από λάσπη και νερό, χωρίς ΠΥΡ και ΑΗΡ. Ένα κατασκεύασμα του Γιαχβέ, Σιν-Τζεντάϊ ή Χριστού ή Αλλάχ. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν στη γη τα ελληνόφωνα Γκογίμ ή Γκοίμ ερπετοειδή και για αυτόν τον λόγο προσκυνούν τον δημιουργό τους. Είναι φτιαγμένα ώστε να υπακούουν χωρίς να έχουν την δυνατότητα οιασδήποτε μορφής σκέψης και κρίσης απέναντι στον άκριτο δημιουργό τους, όπως θα έπραττε ένα ρομπότ με δέρμα τους τις σάρκες φιδιού ερπετού. Έτσι χωρίς σκέψη και κρίση δεν έχουν την δυνατότητα να καταλάβουν τι είναι ο σεβασμός, η τιμή και τα ιδανικά της φυλής κατά τους Έλληνες. Ο κατασκευαστής τους λοιπόν απαιτεί πλήρη υποταγή και την έχει αμέριστη από τα Γκογίμ-Γκοίμ.



                                      ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!