Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤ​ΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΒΗ






Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μας το ρυπαρό έντυπο της πολυεθνικής παρακρατικής αντιφά. Η επανάληψη του επιθέτου "φασίστας" στις σελίδες του μας δημιούργησε την υποψία πως οι συντάκτες του ρέπουν εντελώς ασυνείδητα προς τον φασισμό, ειδάλλως προς τι άλλο η φρενήρης επιμονή με τον φασισμό (ακραίος κρατισμός). Πέρα από αυτά, οι ασυναρτησίες γύρω απο το ΜΑΒΗ (Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου) μας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως οι συντάκτες του όχι μόνο δεν είναι αφελείς, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Οι πηγές τους μαρτυρούν πως εναρμονίζονται με την άθλια κρατική προπαγανδιστική ρηγορική, σκοπός της οποίας είναι η υπονόμευση των εθνικών αγώνων και η διαβολή του μη πολιτικοποιημένου κοινού.




Ούτε λίγο ούτε πολύ, παρουσιάζουν το ΜΑΒΗ ως ένα παρακρατικό δημιούργημα, το οποίο έδρασε όπως έδρασε σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες του ελληνικού κράτους.



Όσον αφορά το ιστορικό κεφάλαιο ΜΑΒΗ και ό,τι αφορά τον απελευθερωτικό αγώνα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, θα αναφέρουμε ενδεικτικά πως η ταραχή που προκάλεσε το ΜΑΒΗ στον πολιτικό κόσμο (επί ημερών της επίθεσης στο αλβανικό στρατόπεδο στην περιοχή Επισκοπή, η οποία είναι ένα από τα 33 χωριά της Δρόπολης στην Βόρειο Ήπειρο) αποτυπώνεται στα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου: "Δεν κουκουλώνεται από εμάς η υπόθεση της ΜΑΒΗ. Πρόκειται για μια οργανωμένη, άκρως επικίνδυνη, υπόθεση", 24/7/1995.




Όμως, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται απλώς περί γελοίων υπανθρώπων, αλλά περί έμμισθων πρακτόρων ή υπανθρώπων που χασομεράνε αμισθί εξαιτίας χρόνιων ψυχικών και πολιτικών συμπλεγμάτων, το ζήτημα αποκτά άλλη βαρύτητα.

Ο Αντώνης Σαμαράς που άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς υπανθρώπους ώστε να αιματοκυλήσουν την πατρίδα μας, παρουσιάζεται απο τους αντιφασίστες ως ένας ακραίος "φασίστας". Τότε το ΜΑΒΗ τι ρόλο έπαιξε ρε "μάγκες"; Μήπως είστε ολίγον αθεράπευτοι ΜΑΛΑΚΕΣ;



ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ: ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΒΗ!



ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!



ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ