Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ




Το μπαρουτοκαπνισμένο ρομαντικό Βερολίνο του 1945 συνεχίζει να μας εμπνέει μυσταγωγικά ως τις μέρες που διανύουμε, διότι το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα δεν ηττήθηκε ποτέ όπως εσφαλμένα επιμένει να πιστεύει η πλειοψηφία των σύγχρονων μαζανθρώπων. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη, ο Εθνικοσοσιαλισμός γνώρισε την αναγέννησή του. Ως Εθνικοσοσιαλιστές έχουμε περισσότερους λόγους από ποτέ ώστε να πολεμήσουμε τον αιώνιο Εβραίο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης και έναν υπέρτατο λόγο ώστε να νικήσουμε στην κοσμική μάχη μας. Το γεγονός πως το κίνημά μας πέρασε και μετά βεβαιότητας θα περάσει και στα επόμενα χρόνια διά πυρός και σιδήρου μέχρι την τελική νίκη δεν χωρά καμιά αμφιβολία. Το νομικό δίχτυ των εβραϊκών αρπακτικών μπορεί ν’ απλώνεται σε ολάκερη την οικουμένη, στοχεύοντας στους νέους αγωνιστές του κινήματος και φτάνοντας στις ειδεχθείς πολιτικές διώξεις υπερήλικων ανδρών και γυναικών με μοναδικό κριτήριο το πολιτικό παρελθόν τους εξαιτίας της εθνικοσοσιαλιστικής προσήλωσής τους. Ομολογουμένως, όλα αυτά δεν στάθηκαν ικανά να μας λυγίσουν συνολικά ως κίνημα καθώς αυτό που αποτελεί το Α και το Ω στον Εθνικοσοσιαλισμό είναι οι προσωπικότητες που χαράζουν πορεία και οι αγωνιστές που πράττουν την κοσμική θυσία. Ως εκ τούτου, οι Εθνικοσοσιαλιστές είναι φύσει σωματοποιημένες ψυχικές εκφράσεις της θέλησης της δυνάμεως! Διότι πάνω απ’ όλα, Εθνικοσοσιαλιστής θα πει μαχητική ψυχή…

Δεν χωρά αμφιβολία πως η εβραϊκή ψυχή δεν συγχώρεσε ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο, παρά τις προτασσόμενες κορώνες των δύσμορφων εκπροσώπων της περί ανθρωπισμού και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την συνολική απαξίωση που βίωσαν οι Εβραίοι από την ακμαία Ευρώπη του Αδόλφου Χίτλερ, γεγονός αδιαμφισβήτητο ως τις μέρες μας. Ο εχθρός τους φυλετικά προαιώνιος και πολιτικά παντοτινός. Ο Άριος και ο Εθνικοσοσιαλισμός οι εκφράσεις του…

Τα δρώμενα γνωστά ή λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, αλλά και πολλά άγνωστα παρασκήνια τα οποία είναι γνωστά μονάχα στους συντελεστές τους. Η εμμονή στο παρελθόν και η τυπολατρική οπισθοδρόμηση ουδέποτε χρησίμευσαν στην βελτίωση των μεθόδων μας. Το αντίθετο. Η διαίρεση σε αναρίθμητες τάσεις και φράξιες μέσα στο κίνημα δεν επέφεραν τα επιθυμητά για τους αντιπάλους μας αποτελέσματα. Η δύναμις του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η οργανική φύση του. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία που βιώνεται, διότι απευθύνεται στους δυνατούς, σε εκείνους που την κάνουν αξεχώριστο βίωμά τους. Χωρίς καμία επιφύλαξη στο λόγο μας και δόση υπερβολής, ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί την ιδεολογία των δυνατών φύσεων που πραγματώνουν την μοίρα του κόσμου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι πεντακάθαρος σαν κρύσταλλο, οι Εθνικοσοσιαλιστές δίνουν καθημερινά μάχη για να κλέψουν μια κρυστάλλινη λάμψη, ώστε να γίνουν κοινωνοί της καθαρότητάς του.

Ωσάν μια φωνή που φωνασκεί εξ ονόματος όλων των αγέννητων, των νεκρών και των ζωντανών που τους λείπει η βούληση να πράξουν το καθήκον τους, στέκουμε εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές, οι οποίοι βιώνουμε περισσότερο και πιο έντονα από τον καθέναν τις ολέθριες συνέπειες της ευρωπαϊκής παρακμής, αλλά και την ευρωπαϊκή ριζοσπαστικοποίηση του Εθνικισμού σε κάθε πατρίδα ξεχωριστά. Ως Έλληνες πρωτοπόροι, ως δημιουργοί πολιτισμού σε πείσμα της ξενομανίας θα πρωταγωνιστήσουμε εκ νέου στην ιστορία. Αυτό είναι το ιερό μας καθήκον και στο βωμό αυτού απευθύνουμε το ύστατο κάλεσμα προς όλους τους συνειδητοποιημένους αγωνιστές ώστε να δώσουμε το αίμα μας, θυσία προς τα ιδεώδη του Εθνικοσοσιαλισμού και τη σωτηρία του Λευκού ανθρώπου. Η ελευθερία είναι μια αποκλειστική υπόθεση του Εθνικοσοσιαλισμού, διότι από εσένα Λευκέ άνθρωπε εξαρτάται και εσύ πρέπει να παλέψεις για αυτήν! Η μάχη είναι άνιση, ωστόσο ο Λευκός άνθρωπος είναι φύσει καταδικασμένος να δίνει μεγάλες και άνισες μάχες εναντίον των ορδών που τον θέλουν καταδυναστευμένο και όμηρο απολίτιστων και βαρβάρων.

Οι αδαείς πάσης φύσεως σκόνταψαν στην αποϊεροποίηση και την προσπάθεια ευτελισμού του Εθνικοσοσιαλισμού μέσω της επιτηδευμένης μιντιακής προβολής τμηματικών μερών του κινήματος, τα οποία παρουσιάστηκαν ως περιθωριακά. Ο Εθνικοσοσιαλισμός, είτε εκφράζεται από το κίνημα είτε όχι, είναι οργανικός και αποκλειστικά υπεύθυνος για την επίλυση των φαινομένων στο εσωτερικό του, καθώς είναι από μόνος του μια νέα κοινωνία που διαμορφώνεται καθημερινά, αγκαλιάζοντας ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Στον παρόντα χρόνο, οι στρατευμένοι, οι υπέρμαχοι και οι θιασώτες του εθνικοσοσιαλισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη μετρούν κάποια εκατομμύρια, είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει στην Εβραϊκή συνωμοσία. Όταν αυτά τα εκατομμύρια θα γίνουν περισσότερα, τότε η ρητορική περί μιας περιθωριακής ιδεολογίας ή ενός κινήματος εγκληματιών, θα φαντάζει αστεία καθότι θα εκτοπίζει τους λασπολόγους στις στέπες της Σιβηρίας ή ακόμα καλύτερα σε κάποιον άλλον πλανήτη.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός με ή χωρίς εισαγωγικά, με ή χωρίς στολές, η οργανική-βιολογική θεώρηση του κόσμου, δεν επιστρέφει από τον πολιτικό “θάνατο” του 1945, όπως υποστηρίζουν οι ανόητοι εκφραστές του πλέον ποταπού πολιτιστικού χαμαιλεοντισμού. Ο Εθνικοσοσιαλισμός ουδέποτε ηττήθηκε ως ζωτική έκφραση της φύσης των καθοδηγητών της μοίρας της ανθρωπότητας.

Απόδειξη της αδιάρρηκτης συνέχειας και συνέπειας του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος είναι οι άγνωστες στο ευρύ κοινό προσπάθειες των υψηλόβαθμων και σημαινόντων επιζώντων αξιωματούχων του Γ’ Ράιχ στην Λατινική Αμερική και ιδιαίτερα στην Ισπανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σκοπό την συνέχιση της πολεμικής κατά του διεθνούς Σιωνισμού. Οι Εθνικοσοσιαλιστές ουδέποτε παρέδωσαν τα όπλα, ο Εθνικοσοσιαλισμός ουδέποτε έπεσε.

Στο σήμερα, πασιφανές και προφανές είναι το ευρωπαϊκό μέτωπο ανάσχεσης των εποικιστικών ορδών του πολυπολιτισμού που βάλλουν κατά του Χριστιανισμού, οι οποίες αναμφίβολα δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην πολεμική τους κατά της Ορθοδοξίας και δη των ορθόδοξων πληθυσμών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Το ευρωπαϊκό μέτωπο που αντιστέκεται πολεμικά στην εβραϊκή αράχνη αναπτύσσει εδώ και αρκετά χρόνια μια υπόγεια δυναμική και μια νέα ριζοσπαστική ιδεολογία, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ελάχιστα διαφέρει από την Εθνικοσοσιαλιστική θεώρηση.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους, αποτελεί μια οργανική θεώρηση που ανασυντάσσεται και αναγεννιέται διαρκώς από τις στάχτες του. Όσοι πλανώνται ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός της ιστορίας είναι μια ελιτίστικη φεουδαρχία αποτελούμενη από στρατάρχες, σιδηρόφρακτες μεραρχίες και υπερβατικούς cyber στρατιώτες δίκην cyborg που δεν τσαλακώνουν τις στολές κατά τον βηματισμό της χήνας γιατί είναι ντυμένοι από την κορφή ως τα νύχια στο σκληρό μέταλλο, ας ξυπνήσουν βάζοντας την στολή του παππού τους που δήθεν υπηρέτησε στα Ες-Ες ξανά στη στολοθήκη της για να μην την ξεσκίσει ο σκόρος…

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι το κίνημα που θα αναγεννηθεί με χίλια πρόσωπα και θα έχει χίλια κεφάλια σαν πολυδαίδαλο τέρας. Ο Εθνικοσοσιαλισμός θα ζήσει χίλια χρόνια, διότι το εύχονται με πράξεις οι αγωνιστές του, οι οποίοι δίνουν το αίμα τους για αυτόν. Ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει το κοσμικό αλάθητο, διότι είναι μια ροή φωτός μέσα στην ιστορία. Όσες μορφές και αν λάβει, ουδέποτε θα απολέσει τον χαρακτήρα της ελίτ. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι σκληροπυρηνικός και ελιτίστικος. Το κοσμικό αλάθητο βρίσκεται στα λόγια του Φύρερ που έρχονται ως Θεία φώτιση από τις Ουράνιες αλάνες.

Σύμφωνα με τα ως άνω ρηθέντα, ο Εθνικοσοσιαλισμός διά των ματωμένων πράξεων και των θυσιών των Εθνικοσοσιαλιστών Στρατιωτών του, εκφράζει κυρίως τα άρρητα. Οι αλήθειες δεν μπορούν να ειπωθούν με βαρύγδουπα λόγια μέσα στην ιστορία, μολαταύτα διαμέσου ηρωικών πράξεων γίνονται απολύτως κατανοητές σε όλους.

Ένα Ευρωπαϊκό Underground κίνημα αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και ουδείς δύναται να το καταστείλει, τόσο επί του παρόντος όσο και μελλοντικά. Είτε πρόκειται για οργανωμένες ομάδες αγωνιστών, είτε πρόκειται για μοναχικούς λύκους, το κίνημα αυτό μάχεται και είναι αποφασισμένο να θυσιαστεί ως μια ισχυρή κοινότητα συνειδητοποιημένων λευκών Ευρωπαίων. Ο πολεμοκάπηλος, μιλιταριστικός και τρόπον τινά “ιμπεριαλιστικός” ως έναν βαθμό Εθνικισμός που άνθισε τον περασμένο αιώνα και η όξυνση των ανταγωνισμών στο εσωτερικό της Ευρώπης απέχει έτη φωτός από τον σύγχρονο Εθνικισμό που βασίζεται σε νέες πνευματικές αξίες. Ο σύγχρονος Εθνικισμός φέρνει στο προσκήνιο την πολιτική Εθνική ταυτότητα, την Άρια πνευματικότητα, την υγιή παραγωγικότητα. Είναι δίχως άλλο ο μόνος δρόμος για την επιβίωση των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Ο σύγχρονος Εθνικισμός είναι ριζοσπαστικός από τη φύση του. Δεν κάνει εκπτώσεις, δεν πέφτει σε παγίδες, δεν αφομοιώνεται. Δημιουργεί εκ του μηδενός.

Τα παραδείγματα της αναβίωσης του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος με ή χωρίς Φασιστική αμφίεση στην Ευρώπη πάμπολλα. Παρ’ όλο που ο Εθνικοσοσιαλισμός απέχει χαρακτηριστικά από το πνεύμα του Κρατισμού που τόσο αποθεώνει ο Φασισμός, όλα δείχνουν πως ο ένας είναι αξεχώριστος απ’ το άλλον. Η Centro Studi Ordine Nuovo του Pino Rauti στην Ιταλία, όντας μια σημαντική έκφραση του Ευρωπαικού Εθνικισμού έθεσε τον θεμέλιο λίθο στο κομμάτι που της αναλογούσε την εποχή εκείνη. Το ίδιο συνέβη και στα περίφημα χρόνια του μολυβιού με την Ελληνική Οργάνωση Φοιτητών Ε.Σ.Ε.Σ.Ι του Γεώργιου Βεντούρη. Η εν λόγω οργάνωση διηύθυνε πυρήνες επαναστατικής δράσης. Η πολιτική δράση της οργανώσεως αφορούσε τον ριζοσπαστικό ακτιβισμό και την ένοπλη πάλη. Ως σύνολο επεδίωξε και κατάφερε να προμηθευθεί τον σχετικό οπλισμό και να δημιουργήσει πυρήνες εκπαίδευσης. Υιοθέτησε ως κύριο σύνθημά της την φράση Il nostro onore si chiama fedeltà (Τιμή μας η Πίστις), το οποίο αποτελεί θρυλικό σύνθημα των Waffen-SS, ενώ το έμβλημα της οργάνωσης υπήρξε ο διπλός πέλεκυς έμβλημα παρόμοιο με αυτό του Φασιστικού Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου (Regime fascista greco). Κατά την διάρκεια των ετών δράσεώς της τα μέλη της ήρθαν σε επαφή με Ισπανούς, Γάλλους αλλά και Έλληνες Φασιστές. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, μέλη της οργάνωσης ανέπτυξαν επαφές με φιλοφασιστικά στελέχη τους καθεστώτος, με μέλη του Ε.Σ.Ε.Σ.Ι καθώς και με ένοπλους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α με τους οποίους συνεργάστηκαν στην Κύπρο. Παρακλάδια της οργανώσεως ανεπτύχθησαν στην Ισπανία και την Γαλλία, ενώ έγινε απόπειρα δημιουργίας ενός Μεσογειακού δικτύου δράσεως, με την προοπτική πως αυτό θα επεκτεινόταν στον αραβικό κόσμο.

Κατόπιν εσωτερικών κλυδωνισμών και ανακατατάξεων, ορισμένα μέλη της οργάνωσης συνέχισαν την δράση τους, ενώ πολλοί από αυτούς, όπως ο Mario Tuti (δολοφόνησε με υποπολυβόλο αστυνομικούς) ή η Adriana Pontecorvo (μετέφερε πληροφορίες σε Γάλλους συντρόφους και οργάνωνε ένοπλο πυρήνα), φυλακίσθηκαν για την ένοπλη δράση τους. Το 1973 η οργάνωση διαλύθηκε επισήμως από το Ιταλικό κράτος με την κατηγορία της απόπειρας ανασύστασης του Φασιστικού Κόμματος. Εβδομήντα τρείς από τους μαχητές της οδηγήθηκαν στην αστική δικαιοσύνη. Ό,τι δηλαδή συμβαίνει σε ένα αμιγώς πολιτικό επίπεδο σήμερα στην Ελλάδα με την υπόθεση του κόμματος Χρυσή Αυγή και την στημένη πολιτική δίωξη της ηγεσίας της. Με την διάλυση της Ordine Nuovo πολλά μέλη βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα, ενώ στην Ιταλία πολλοί μαχητές συνέχισαν την δράση τους ως οργάνωση φάντασμα. Ο Ελληνικός αστικός τύπος κατηγόρησε την οργάνωση για διασύνδεση με την Ελληνική Εθνικοσοσιαλιστική ακτιβιστική “Νέα Τάξη”. Τα διάφορα μυθεύματα, οι ελλιπείς πληροφορίες, οι ψεύτικες ειδήσεις αλλά προπάντων οι αστικοί μύθοι, συνέδεσαν την Ordine Nuovo με μυστικές υπηρεσίες και σχέδια αντικομμουνιστικού αγώνα του ΝΑΤΟ, όπως συνέβη και στην Ελλάδα με την περίφημη υπόθεση “Gladio”, γνωστή και ως επιχείρηση “Κόκκινη Προβιά” που επικαλούνται τα εν Ελλάδι προσκυνημένα κατακάθια των Σοβιέτ.

Τα τελευταία χρόνια η δράση και η ελεεινή παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την ύπαρξη και τη δράση της θρυλικής Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης Combat 18, υποτίθεται ότι υπήρξε κατασκοπευτικό δημιούργημα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI5 στις τάξεις των ακραίων στοιχείων. Η διάδοση των ιδεών και των πρακτικών της οργάνωσης ενέπνευσαν αναρίθμητους νέους στην στράτευσή τους στον Εθνικοσοσιαλισμό και την επωφελή ή μη υπηρεσία τους στο Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα υπό την ευρεία έννοια. Η οργάνωση Combat 18 λειτούργησε αμιγώς Εθνικοσοσιαλιστικά, σαν άλλος Ιανός. Σαν αυτό που είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός. Ένα ευλογημένο τέρας που ξερνάει ωμές αλήθειες στα μούτρα των αστών που τσακίζουν κόκκαλα και συνάμα αθώα πολιτικά “ψεύδη”, ώστε να επιτυγχάνονται μέσω της προπαγάνδας μέσω των πράξεων καίρια πλήγματα στον εβραϊκό Λεβιάθαν.

Τα τελευταία χρόνια, μια πολύ πιο εκλεκτική οργάνωση υπέσκαπτε τα θεμέλια του γερμανικού προτεκτοράτου των μεταπολεμικών τύψεων. Η οργάνωση NSU, γνωστότερη ως Εθνικοσοσιαλιστικό Underground προκάλεσε τον πανικό της Γερμανικής κοινής γνώμης, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται ελάχιστα γνώριζε ή μπορούσε να υποψιάζεται για την δράση της εν λόγω οργάνωσης. Εξίσου συκοφαντημένα είναι και τα μέλη της NSU, εφόσον τους αποδίδεται ότι δήθεν χρηματοδοτούνταν επί σειρά ετών από το γερμανικό κράτος, ότι χειραγωγούνταν από άγνωστα κέντρα, ότι απολάμβαναν κρατικής συγκαλύψεως και άλλα. Επειδή οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά και από τα πιο βαρύγδουπα λόγια, τα μέλη της NSU είχαν το θάρρος να θυσιαστούν ενώπιον της υφαρπαγής από τον εχθρό και οι επιζήσαντες παραμένουν αμετανόητοι για τις ιδέες και τις ενέργειές τους. Η επιζήσασα αμετανόητη και αρνούμενη να απολογηθεί ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου Γερμανίδα Εθνικοσοσιαλίστρια Beate Zschäpe βρίσκεται κατηγορούμενη για την NSU στη δικαστική διαδικασία που ξεκίνησε στα μέσα Απριλίου του 2013. Στην NSU αποδίδονται 10 δολοφονίες (9 μουσουλμάνοι και 1 γερμανίδα αστυνομικός), δύο βομβιστικές επιθέσεις και 15 ληστείες αυτοχρηματοδότησης του αντάρτικου πόλης το οποίο είχε αναπτύξει η οργάνωση. Να μην ξεχνούμε πως ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του Γάλλου Προέδρου Ζακ Σιράκ, στην απόπειρα που έγινε τον Ιούλιο του 2002, ο φερόμενος ως δράστης Maxime Brunerie, ήταν μέλος της οργάνωσης Combat 18 της Γαλλίας. Οι ακτιβιστικές δράσεις της οργάνωσης Combat 18 αμέτρητες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από τον ελεύθερο σκοπευτή Laser Man της Σουηδίας ως την ακραία εικασία ότι ο επιτυχημένος δολοφόνος του πρωθυπουργού της Σουηδίας Olof Palme μπορεί να ανήκει στον ίδιο κύκλο, αλλά ως και την βάσιμη υποψία πως το ίδιο συνέβη και με την δολοφονημένη σοσιαλδημοκράτισσα Ylva Anna Maria Lindh, όντας η πρόεδρος του Συνδέσμου Σοσιαλδημοκρατικής Νεολαίας στα χρόνια εκείνα. Ο σερβικής καταγωγής και κατά μαρτυρία του δολοφόνος της Mijailo Mijailović έσπασε τη σιωπή του ύστερα από παραμονή 8 ετών στη φυλακή, λέγοντας πως η αιτία της οργής του στάθηκαν οι προκλητικές φιλοαμερικανικές δηλώσεις της Lindh κατά την διάρκεια των σφοδρών νατοϊκών βομβαρδισμών στη γειτονική Σερβία το 1999.

Στον Ευρωπαϊκό Βορρά, στις Σκανδιναβικές χώρες, όπου το αίμα των Λευκών παραμένει παγωμένο, οι συνειδήσεις φαίνεται να ξυπνούν από τον λήθαργο του πολυπολιτισμού που επεβλήθη πολύ ανώδυνα σε σχέση με τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Το μέτωπο αντίστασης που αναπτύσσεται σε αυτές τις χώρες δρα ως ανάσχεση της πολιτιστικής αυτοκτονίας των γηγενών λαών κάτω από διάφορες ονομασίες, τέτοιες όπως είναι Ευρωπαϊκό Underground, Πανευρωπαϊκό Εθνικιστικό Μέτωπο και άλλες.

Ο Νορβηγός για πολλούς συνεχιστής των κατορθωμάτων του Otto Skorzeny, Anders Behring Breivik, αποτελεί ένα μεγάλο αίνιγμα για τους ανυποψίαστους και μια ελπίδα για τους υποψιασμένους περί των τεκταινομένων στο Ευρωπαϊκό Underground κίνημα. Το πολυσχιδές μανιφέστο του με τον εξίσου αινιγματικό τίτλο “2083: Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας”, είναι ένας ύμνος προς την Ευρωπαϊκή ανεξαρτησία από την Ισλαμική λαίλαπα που αλώνει συνειδησιακά τους Ευρωπαϊκούς λαούς με την διάδοση των αρχαϊκών ανατολίτικων συνηθειών.

Ο Ιππότης Anders Behring Breivik είναι ένας υπερήφανος Ευρωπαίος, πιστός στην Ευρωπαϊκή παράδοση. Οι Ιππότες του Ναού ή Ναΐτες (Templars) γνωστοί και ως Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα (Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici) αποτέλεσαν ένα από τα πρώτα στρατιωτικά τάγματα στην ιστορία. Non nobis, Domine, non nobis

sed Nomini Tuo da gloriam (Όχι σ’ εμάς Κύριε, όχι σ’ εμάς, αλλά στ’ Όνομά Σου πρόσφερε τη δόξα), ήταν η πολεμική ιαχή των Ιπποτών του Ναού.

Η μεγαλύτερη υπόσχεση που δίνει ο ίδιος μέσα από το μανιφέστο του δεν είναι άλλη από μια υπόσχεση αμείλικτου αγώνος, την έσχατη πολιτιστική σύγκρουση την οποία διαβλέπει ο ίδιος να κορυφώνεται το έτος 2083. Ο στόχος του 2083 δίνει το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας των στρατιωτών της Ευρώπης, ώστε να καταστούν ετοιμοπόλεμοι για την μεγάλη μάχη της Λευκής Φυλής.

Ο Anders Behring Breivik έλαβε υπ’ όψιν του την θεωρία και την τακτική της Ακέφαλης Αντίστασης της μυστηριώδους οργάνωσης Combat 18; Η αντίληψη της Combat 18 βρήκε τον Ακέφαλο εκφραστή της στο πρόσωπο του Anders Behring Breivik; Υπήρξε κάποια άλλη συνεννόηση μεταξύ Combat 18 και Knights Templar Europe; Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιον ότι η καλά υπολογισμένη δράση του Ευρωπαϊκού Underground στοιχειώνει με τον καλύτερο τρόπο τον ορίζοντα της Ευρώπης και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι την Τελική Νίκη!

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα όσα προαναφέρθηκαν, από στάση ευθύνης είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ευθαρσώς την πολιτική άβυσσο που μας χωρίζει με οποιαδήποτε άλλη “ριζοσπαστική” οργάνωση στον ελλαδικό χώρο για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς. Ξεκαθαρίζουμε πως ο ριζοσπαστικός Εθνικισμός είναι βιωματικός στις τάξεις μας και δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων κάποιο επικοινωνιακό τρικ προσέλκυσης άβουλων οπαδών ή υποστηρικτών. Από συγκροτήσεώς μας καταστήσαμε σαφές πως δεν τρέφουμε καμία συμπάθεια και πολύ περισσότερο καμία εκτίμηση στους περαστικούς των ιδεολογιών. Θέλουμε πολιτικούς στρατιώτες στο πλευρό μας, ατρόμητους, αμόλυντους και πρόθυμους να θυσιάσουν τον εφήμερο μικρόκοσμό τους εν ονόματι του Εθνικοσοσιαλισμού.

Δράττουμε την ευκαιρία να διακηρύξουμε πως:

Α) Δεν πιστεύουμε στους όρους “Αριστερά” και “Δεξιά”. Τοποθετούμαστε πέρα από αυτούς σε κάθε περίπτωση. Συνεπώς δεν ανήκουμε στην δημοκρατική-φαυλοκρατική λογική των τόξων, συνταγματικών και μη. Δεν μας ενδιαφέρει σε καμία των περιπτώσεων τι συνέβη επί των ημερών της Γαλλικής Επαναστάσεως ή οτιδήποτε αφορά το κοινοβουλευτικό σύστημα και η δημοκρατική δικτατορία που επικρατεί στην Ελλάδα και αλλού. Τα βλέμματά μας είναι στραμμένα προς τα εμπρός. Οι λοξοδρομήσεις μας απομακρύνουν από τον επιθυμητό σκοπό.

Β) Δεν πιστεύουμε σε κανενός είδους μεταρρύθμιση στα πλαίσια ενός διεφθαρμένου συστήματος που διαιωνίζει την ανισότητα και την αδικία. Είμαστε επαναστάτες, αντικρατιστές και επιδιώκουμε την ολική καταστροφή του σάπιου αυτού συστήματος. Δεν πιστεύουμε στα ευχολόγια και τους οθωμανισμούς με άλλα φτηνά ιδεολογήματα. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η μοναδική έκφραση που αποδεχόμαστε ως πολιτική θρησκεία. Ως πιστοί αυτής δεν μπορούμε παρά να την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας από τους επίδοξους κάπηλους της αλήθειας της. Παλεύουμε για αυτοδιάθεση και εναντιωνόμαστε σε οποιαδήποτε κυβέρνηση ή καθεστώς στέκεται εμπόδιο στην αυτοδιοίκηση της γης μας. Αμφότεροι οι αριστεροί γιάπηδες, οι γιαλαντζί αναρχικοί, οι Χριστιανοί βουκόλοι, αφελώς προτάσσουν πανομοιότυπη επιχειρηματολογία, ωστόσο δεν μπορούμε παρά να τους αντιμετωπίζουμε ως επιζήμια και καθοδηγούμενα από ανάξιες και ιδιοτελείς δυνάμεις ετερόφωτα ρεύματα που δεν διαφέρουν στο ελάχιστο από τους εγκληματίες καπιταλιστές και τους αγελαίους υποτακτικούς τους. Ως Εθνικοσοσιαλιστές δεν αποδεχόμαστε κάποια κοινή ταυτότητα συμφερόντων ή σκοπών με τις διεφθαρμένες κατηγορίες που στέκονται εμπόδιο στην γνήσια λαϊκή θέληση για δημιουργία και εθνική ελευθερία.

Γ) Δηλώνουμε πως η απόκλιση που έχουμε με τις υπόλοιπες “ριζοσπαστικές” οργανώσεις ή ομάδες που αδικαιολογήτως φυτοζωούν κατά την γνώμη μας στον ελλαδικό χώρο και αλλού δεν είναι τίποτα άλλο από ξένα σώματα προς την δική μας θεώρηση. Δεν θεωρούμε πως έχουμε οποιαδήποτε κοινότητα αρχών και στόχων, πέραν της ενδεχόμενης κοινής φυλετικής ταυτότητος που μας ενώνει, καθότι εμείς επιδιώκουμε την ολική καταστροφή και το ξερίζωμα των καρκινωμάτων, ενώ οι ασυνείδητοι οπαδοί της δεξιάς ή της άκρας δεξιάς αρκούνται στην ψήφιση ενός κόμματος αποβλέπον στην εξουσία, διατηρώντας την αυταπάτη περί της μεταρρυθμίσεως του συστήματος μέσω των εκλογικών αναμετρήσεων που επιτρέπει το ίδιο το σύστημα της σκλαβιάς.

Δ) Είμαστε πολιτικοί στρατιώτες του Εθνικοσοσιαλισμού και αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή σε ψευδεπίγραφους “εθνικιστικούς” χουλιγκανισμούς, επί των οποίων έχουμε εκφραστεί αρνητικά κατ’ επανάληψη σε παλιότερες αναλύσεις μας. Το σύστημα δεν ανατρέπεται με το λιντσάρισμα Κόκκινων ή λαθρομεταναστών από την Ασία ή την Αφρική. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε θιασώτες μιας χιλιαστικής πολιτικής ουτοπίας που αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Ανούσιες συμπλοκές οδήγησαν πάμπολλους συναγωνιστές σε δικαστικές περιπέτειες, οι οποίες τις περισσότερες φορές είχαν δυσάρεστη και ζημιογόνο κατάληξη για τους ίδιους. Οι λαθρομετανάστες δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, μέσω συστηματικών ή μη ξυλοδαρμών. Αφενός δίδεται αφελώς το πάτημα που αναζητούν οι καθεστωτικοί, ώστε να σφίξουν κι άλλο το λουρί γύρω από το λαιμό μας, αφετέρου προωθούν νόμους που μονάχα σε βάρος όλων μας αποβαίνουν. Είμαστε υπέρμαχοι μιας ριζοσπαστικής στρατηγικής που μπορεί να πλήξει καίρια το μονοπώλιο της εκτράχυνσης του κράτους σε όποια μορφή αυτό επιθυμεί προς το συμφέρον του δημιουργώντας καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για τους υπηκόους του.

Ε) Δεν αντιμετωπίζουμε σεχταριστικά την δραστηριότητά μας σε σχέση με το κίνημα. Επιδιώκουμε την κινητοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων του λαού μας. Πρέπει να λειτουργούμε ως Εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες που δεν χάνουν ποτέ την επαφή τους με την πραγματικότητα και την επιρροή στην μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Η εποχή μας διαφέρει σημαντικά από την εποχή των κατάλληλων ευκαιριών που δόθηκαν στον εμπνευσμένο Ηγέτη Αδόλφο Χίτλερ. Τα πράγματα φαίνεται να είναι κατά πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με τότε. Οι πράξεις μας πρέπει να καθοδηγούνται από εξαιρετικά εύπλαστα, ωστόσο αληθή κριτήρια στην επαναστατική δραστηριότητά μας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να διδαχθούμε από τις εμπειρίες όποιων άλλων επαναστατικών οργανώσεων ή ομάδων έδρασαν πριν από εμάς, από τις μεθόδους και τα επιτεύγματα τους σε βάθος χρόνου, καθώς και από τα λάθη τους, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψή τους για εμάς τους ίδιους.

ΣΤ) Είμαστε πολεμιστές και απέχουμε από οποιαδήποτε λογική των διαδικτυακών θεατρίνων που βαυκαλίζονται εκ του ασφαλούς επαναστάσεις και ιδεολογήματα, προκειμένου να κρύψουν την ιδιοτέλεια των σκοπών αλλά και την ανυπαρξία ιδεαλιστικών κινήτρων. Πρέπει να παραμείνουμε ακμαίοι και αποφασιστικοί όσο ποτέ άλλοτε, ώστε οποτεδήποτε κι αν αυτό απαιτηθεί να πράξουμε το χρέος μας στην κατεύθυνση της μεγάλης Εθνικοσοσιαλιστικής Επανάστασης που θα ξεσπάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και η οποία δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί με πολιτικό μανδύα τον Ευρωπαϊκό Ριζοσπαστικό Εθνικισμό!

Ακολουθούν ορισμένοι χρήσιμοι σύνδεσμοι για άντληση πληροφοριών:












ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ