Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (μέρος 1ο)

                                               ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ




Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο ήρθε στο φώς! Από την στιγμή που ορισμένοι θαρραλέοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έθεσαν σε κυκλοφορία τα “Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, εμβρόντητος ο Χριστιανικός κόσμος πληροφορήθηκε το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι αντίχριστες δυνάμεις. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των Η.Π.Α το Νοέμβριο του 1979 δημοσιεύθηκαν καταγγελίες ότι οι Μασόνοι και οι Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και όσα δεινά απ’ αυτούς προήλθαν. Στην Ελλάδα, οι εν λόγω αποκαλύψεις άρχισαν να δημοσιεύονται την ίδια ακριβώς ημέρα (11.11.1979 ) σε δύο Αθηναϊκές εφημερίδες, “Ακρόπολις” και “Το Βήμα”.

Tα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων της Σιών ή αλλιώς γνωστότερα ως τα Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (Ρωσικά: "Протоколы Сионских мудрецов" ή "Сионские Протоколы") βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία με την έκδοση του Sergel Nilus. Στις σελίδες αυτών των κειμένων αποκαλύπτεται ένα “υποτιθέμενο” σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους καταραμένους Εβραίους. Η ευρύτατη διάδοσή τους τα επόμενα χρόνια θα διχάσει τις απόψεις καθώς θα θεωρηθούν από άλλους ως αντιεβραϊκή προπαγάνδα και από άλλους ως μεθόδευση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους. Η καταπληκτική ταύτιση των εξελίξεων του 20ου αιώνα και των ημερών μας με τα γραφόμενα στα Πρωτόκολλα , θα δείξει σαφώς ότι αυτά σχεδιάστηκαν για να εφαρμοσθούν και εφαρμόζονται, ενώ σήμερα είναι γνωστή η παντοδυναμία των εβραϊκών συμφερόντων στην παγκόσμια οικονομία, ενημέρωση και πολιτική ζωή. Πέρασαν περισσότερα από 100 χρόνια από τότε που το κείμενο αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής βήματα για την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου:

“Να αποπλανήσουν τη νεολαία προβάλλοντας την ανηθικότητα με τα κατάλληλα πρότυπα. Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή για να μείνει ο άνθρωπος μόνος χωρίς στήριξη. Να δημιουργήσουν αισχρή τέχνη και λογοτεχνία. Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία και τον κλήρο με ψεύτικα και αληθινά σκάνδαλα. Να εθίσουν του λαούς στον καταναλωτισμό, την ψεύτικη διασκέδαση χωρίς πραγματική χαρά , και να τους απασχολούν με δημόσια θεάματα και αθλήματα για να μην μένει χρόνος για σκέψη. Να αγριέψουν τον ανθρώπινο νου με ψεύτικες θεωρίες και το νευρικό σύστημα με αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά κλπ. Να ρίξουν τη μοναρχία και την παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο και να επιβάλουν ταξικούς πολέμους. Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία και στη συνέχεια να καταστρέψουν και τη βιομηχανία. Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικούς δημοκράτες και να προωθήσουν ελεγχόμενα ανίκανα πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας. Να αποδυναμώσουν σταδιακά όλα τα συντάγματα για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία. Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλια για να αποκτήσουν τον έλεγχο του χρήματος και της γης. Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (νομίσματα και μετοχές) στους απίστους, ενώ οι Σιωνιστές θα συγκεντρώνουν χρυσό και κτήματα. Να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, νοθεύοντας τα κράτη με τη λαθρομετανάστευση και παραποιώντας την ιστορία τους. Να καταχρεώσουν τους λαούς με δάνεια , να αυξήσουν την ανεργία και τη φτώχεια και να δημιουργήσουν παγκόσμιο κράτος με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. Να φέρουν οικονομικές κρίσεις και να ρίξουν το φταίξιμο στους πολιτικούς. Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να προωθήσουν σαν σωτήρα τον παγκόσμιο κυβερνήτη-Μεσσία τους, απόλυτο μονάρχη όλου του πλανήτη.”

Η προέλευση και ο σκοπός των "Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών", κειμένων που αφορούν στο περιεχόμενο και στις επιδιώξεις του εβραϊσμού, είναι λίγο συγκεχυμένη. Τα Πρωτόκολλα είναι είκοσι τέσσερα και πρόκειται μάλλον για διδασκαλίες και γνωμικά παρά για ανακοινώσεις. Φαίνεται πως εκείνο που κυρίως ενδιέφερε το συγγραφέα ή τους συγγραφείς τους ήταν να συμπεριλάβουν και να εκθέσουν σε είκοσι τέσσερα μαθήματα τα δόγματα του Ισραήλ, τους αντικειμενικούς σκοπούς που επιδιώκει από αρχαιότατους χρόνους και τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου δράσης για την κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας, όταν θα φαίνονταν όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο αποφασιστικός αγώνας. Η απήχηση του έργου σε όλο τον κόσμο και οι διαδοχικές εκδόσεις του σε πολλές γλώσσες, μετά την πρώτη κυκλοφορία του στα ρωσικά το 1902 από τον Σέργιο Νίλους, αλλά και η αμφισβήτηση και η δριμεία κριτική που δέχθηκε, ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν το αντικρουόμενο αίσθημα που υπήρχε πάντα για τους Εβραίους και το ρόλο τους στο διεθνές γίγνεσθαι ανά τους αιώνες. Όπως γράφει ο Roger Lambelin στην εισαγωγή της γαλλικής έκδοσης των Πρωτοκόλλων: "Τα αντισημιτικά κύματα άραγε σε τι οφείλονται, σε αίτια επιπόλαια ή σε αφορμές σοβαρές και βαθιές; Πρέπει οι Εβραίοι να θεωρούνται ως οι κυριότεροι υπεύθυνοι της παγκόσμιας μεταπολεμικής καχεξίας; Την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μπορούν να δώσουν μόνο γεγονότα εξακριβωμένα, συγκρίσεις που έχουν γίνει με ειλικρίνεια και συλλογισμοί που έχουν εξαχθεί με τη λογική".

Τα κείμενα των “Πρωτοκόλλων” μιλάνε για το σχέδιο του Σιωνισμού, είχαν κρατηθεί σαν πρακτικά, όταν κατά το 1897 οι Σιωνιστικές μυστικές εταιρείες συγκρότησαν ένα συνέδριό τους στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας. Προς ατυχία τους όμως, τα κείμενα αυτά διέρρευσαν και έφτασαν στα χέρια των Χριστιανών. Πρώτος εκδότης των “Πρωτοκόλλων” υπήρξε ο Ρώσος καθηγητής Σέργιος Νείλος στα 1902. Σέργιος Νείλος, ο εκδότης των Πρωτοκόλλων: τα εξέδωσε ως τμήμα του βιβλίου του “Το Μεγάλο μέσα στο Μικρό και ο Αντίχριστος”. H παρακάτω αναφορά είναι παρμένη από το Γαλλικό κείμενο των Πρωτοκόλλων όπως τα δημοσίευσε ο Roger Lambelin το 1924 στο περισπούδαστο και αποκαλυπτικότατο βιβλίο του. Η ανάλυση που ακολουθεί έχει δημοσιευτεί ήδη σε πολλά ιστολόγια. Απέχουσα απ’ το να είναι πλήρως επεξηγηματική, παρά ταύτα είναι περιεκτική.



Πολλοί, εκκινώντας από ίδιον όφελος ή για τον λόγο ότι εξυπηρετούν αλλότριες σκοπιμότητες, αμφισβητούν την αυθεντικότητα των Πρωτοκόλλων με διάφορα μυθεύματα. Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά στο κοινό για την αντίσταση των Ρώσων στην τυραννία που επέβαλαν μέσα από τεχνάσματα οι Εβραϊκοί διάβολοι. Στον εμφύλιο πόλεμο (1917-1922/23) που επακολούθησε της μπολσεβίκικης σπέκουλας του 1917, οι χριστιανικές πατριωτικές δυνάμεις που αντιτίθεντο στην εξουσία των μπολσεβίκων ενώθηκαν σε ένα στρατιωτικό σώμα, τον Λευκό Στρατό. Περισσότερα εδώ:



Ο ρωσικός αντιμπολσεβικικός χριστιανικός στρατός που έδρασε στη νότια Ρωσία κατά την περίοδο 1918-1920 ονομαζόταν Εθελοντικός Στρατός. Περισσότερα εδώ:



Κατά τον εμφύλιο του 1918-1921 οι μαχητές του Λευκού Στρατού έκαναν εκτεταμένη χρήση του βιβλίου αυτού στην προπαγάνδα τους, υποστηρίζοντας ότι η επανάσταση δεν ήταν παρά μια εβραϊκή συνωμοσία, που είχε ως στόχο να αλώσει μέσω του μπολσεβικισμού τη χριστιανική Αγία Ρωσία. “Αυτή η προπαγάνδα προκάλεσε τρομερές σφαγές” παρατηρεί ο Αμερικανός ιστορικός Μπέρναρντ Λιούις. Το 1919 διανεμήθηκε στα στρατεύματα του λευκού ρωσικού στρατού και αυτά τα στρατεύματα, κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, σφάγιασαν πολλούς χιλιάδες Εβραίους που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την επανάσταση του 1917. Περισσότερα για τα λεγόμενα πογκρόμ που υπέστησαν οι τρισκατάρατοι Εβραίοι, εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Kiev_Pogroms_%281919%29

Για να εξασφαλίσουν βοήθεια από το εξωτερικό οι Λευκοί διέδωσαν τα "Πρωτόκολλα" στην Ευρώπη και την Αμερική. Το 1919 τα Πρωτόκολλα κυκλοφόρησαν από τον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, τον μετέπειτα κύριο θεωρητικό της φυλετικής ανωτερότητας της Άριας φυλής και προπαγανδιστή του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών στη Γερμανία, όπου γνώρισαν και τη μεγαλύτερη εκδοτική τους επιτυχία. Μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας (1920) πουλήθηκαν πάνω από 120.000 αντίτυπα και οργανώθηκαν πολυάριθμες εκδηλώσεις που "εκλαΐκευαν" τις πλαστογραφημένες "αποκαλύψεις", ενώ το 1935 το γερμανικό υπουργείο Παιδείας τα συμπεριέλαβε στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια.

Σύμφωνα με μία εκδοχή, τα πρωτόκολλα διαβάστηκαν σε 24 μυστικές συνόδους που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός σιωνιστικού συνεδρίου στη Βασιλεία της Ελβετίας, παρουσία Ρώσων κατασκόπων που αργότερα μετέφεραν το περιεχόμενό τους. Ένα αντίτυπο των πρωτοκόλλων δόθηκε στον Ορθόδοξο λόγιο και κρατικό αξιωματούχο Σεργκέι Αλεξάντροβιτς Νίλους, ο οποίος τελικά εξέδωσε τα έγγραφα το 1905, ως παράρτημα, στη δεύτερη έκδοση του βιβλίου του “Το Μεγάλο μέσα στο Μικρό, ή ο ερχομός του Αντίχριστου και η επερχόμενη εξουσία του Διαβόλου στη Γη” (α' έκδοση, 1901). Ο Νίλους εξέδωσε το έργο του σε τρεις επόμενες εκδόσεις (1911, 1912, 1917), σε κάθε μία από τις οποίες το παράρτημα που περιείχε τα Πρωτόκολλα εμπλουτιζόταν με νέα στοιχεία. Μεταβίβασε τα Πρωτόκολλα στην αυλή του Τσάρου, για τον οποίο λέγεται ότι απέβλεπε στο να γίνει ο εξομολογητής του.

Παρά ταύτα, πέραν πάσης αμφιβολίας, η αλήθεια βιώνεται στο σήμερα και δεν εκπορεύεται από τις πλαστογραφίες-μηχανορραφίες που σκαρφίζονται και παρουσιάζουν ως ακλόνητες αλήθειες διαρκώς οι Εβραίοι. Επομένως, η ανησυχία που εκφράζουν εκάστη φορά που διαρρέουν ανάλογα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι είναι οι μεγαλύτεροι συνωμότες στην ιστορία είναι προφανές ότι σκοπεύουν στην απόκρυψη των πεπραγμένων τους και όχι απλώς την αυτοπροστασία τους, όπως υποκριτικά υπαινίσσονται.

Τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών” μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε εδώ: