Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!




"Η δημοκρατία είναι για όλους. Εγώ είμαι δημοκράτης. Συμμετοχή στη δημοκρατία σημαίνει δημοκρατία. Είναι φασισμός ο αποκλεισμός". (Γιώργος Καρατζαφέρης, κάπου, κάποτε, για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος ήξερε)



Ανέκαθεν ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωνε δημοκράτης και μαγκιά του. Ωστόσο, ανατρέχοντας λίγο παλιότερα στο χρόνο επαναφέραμε στη μνήμη μας ότι συνεργάστηκε σε εκλογικό επίπεδο με την τότε "πατριωτική" μη (ή αντί) κοινοβουλευτική Χρυσή Αυγή. Ο αρσιβαρίστας της πολιτικής σπέκουλας, όντας τότε πρόεδρος ενός κόμματος με ικανοποιητική ωστόσο κωμική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, επιχείρησε να αφομοιώσει υπόγεια τον "πατριωτικό-εθνικιστικό" χώρο, αποσκοπώντας στην συγκέντρωση εκλογικής δύναμης. Με άλλα λόγια μεταχειρίστηκε από τη θέση εξουσίας που κατείχε έναν πολιτικό εκβιασμό που θα τον βοηθούσε να παζαρέψει με ευνοϊκότερους όρους την επιστροφή του στο γαλάζιο μαντρί της Ν.Δ. Το απόκομμα ΛΑ.Ο.Σ, ένας ασύλληπτος για τον κοινό νου αχταρμάς ανθρώπων και θέσεων, εξαιτίας των θεατρινισμών και των κιτρινισμών του προέδρου του πήγε στον απόπατο της ιστορίας. Μπορεί το κοινοβουλευτικό έργο του κόμματος επί του συνόλου να είναι σημαντικό σε επίπεδο νομοσχεδίων και προτάσεων, ωστόσο απ’ ότι φάνηκε αρκούσε ένας Ηλίας Ψινάκης με τις κοσμοπολίτικες χαιρετούρες του, μια Έφη Σαρρή που θα πήγαινε ταξίδι με τον αφρικανό της και πόσοι άλλοι να κάνουν το κόμμα του ό,τι πιο καρακιτς και δίκαια λαμβάνει το αρμόζον πιτόγυρο επειδή υπήρξε ό,τι πιο λούτρινο στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αναπολούμε τις εικόνες εκείνες από τα μεγαλεπήβολα συνέδρια του κόμματος. Σκεφτείτε το NSDAP. Ε, καμία σχέση! Επειδή είμαστε δίκαιοι, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να πούμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ένας εκπληκτικός και απρόβλεπτος showman. Η ελληνική τηλεόραση του χρωστάει πολλά. Περί πολιτικής συνέπειας βέβαια ούτε λόγος…



Δεν άλλαξαν όμως πολλά όσον αφορά τον παθολογικό χτισμένο κομματάρχη. Πριν κάποια χρόνια ζητούσε από τη δικαιοσύνη την κεφαλήν του συντρόφου Περίανδρου επί πίνακι. Δεν πρόκειται για μια επικοινωνιακή κωλοτούμπα, τουναντίον αποτελεί μια απολύτως κακοπροαίρετη δήλωση, δεικτική του ήθους του. Αυτό όμως δεν εμπόδισε σε καμία περίπτωση την καθαρόαιμη "πατριωτική" τότε Χρυσή Αυγή και νυν "ναζιστική" Χρυσή Αυγή να συνεργαστεί με τον βασιλέα των επιχειρηματολογικών κυβισθήσεων, όπως τουλάχιστον της καταλογίζει στο "Μήνυμα προς Εθνικιστές" ο σύντροφος Περίανδρος. Όπως δεν εμπόδισε τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη να υπερασπιστεί πολιτικά το ίσως πιο ερμαφρόδιτο (ή cult) ψηφοδέλτιο που έχει ποτέ κατατεθεί από κόμμα εις το οποίον συμπεριλαμβάνονταν και ορισμένοι υποψήφιοι τους οποίους βλέπουμε σήμερα να οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στη δικαιοσύνη για την υπόθεση του κόμματος Χρυσή Αυγή. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αφότου εισέπραξε τις ανάλογες μούτζες για τις κυβισθήσεις του από το εκλογικό σώμα, έμεινε μπουκάλα (να κάνει παρέα με τον Παντελή). Το κόμμα του αποσυντέθηκε εις τα εξ' ων συνετέθη, όπως επίσης ουδέποτε αποκάλυψαν οι ένοικοι εκατέρωθεν των μπαλκονιών ή των ορόφων της γαλάζιας πολυκατοικίας τον λόγο της αποχωρήσεως των βοριδοπλευρόμπουμπούκων και του υπολοίπου συναφιού του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται ν' απηλλάγη από τα σταγονίδια και τους γραφικούς ακροδεξιούς, όπως τους αποκαλεί συχνά-πυκνά ο ίδιος. Ρετσινιά καμιά για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αμόλυντος γίγας του ελληνισμού και ανηλεής σημιτοκτόνος. Η σωστή πατριωτική επιλογή… όπως έλεγε και ο Μαυρουδής Βορίδης. Οι κακοί πήγαν στην μασονική δεξιά παράταξη και ο ίδιος όντας εκπρόσωπος της αριστοτελικής μεσότητας, εκπροσωπεί μόνο το κέντρο. Τίποτε άλλο. Δεν έχει ταυτότητα, διότι ουδέποτε είχε. Τότε επιτίθετο εναντίον οιουδήποτε τολμούσε να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή ότι είναι "ναζιστική". Σήμερα, όπου ο λύκος βγήκε στο σεργιάνι, διότι μονάχα στην αναμπουμπούλα χαίρεται, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο πάνσοφος πολιτικός ανήρ που ό,τι λέει, θεωρεί στην δική του λογική ότι το ίδιο έλεγε πάντοτε και ποτέ τίποτε το διαφορετικό, δράττει την ευκαιρία να επιτεθεί στην "ναζιστική" Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως εκείνος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προ απομνημονεύτων χρόνων.



Η θέση μας όσον αφορά το σύνολο των πολιτικών κόμματων είναι συντριπτικά αρνητική με όποιον μανδύα κι αν αυτά παρουσιάζονται στον ελληνικό λαό. Ακλόνητη πίστη για τους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές είναι ότι μονάχα η πατρίδα ενώνει. Ως εκ τούτου, δεν θα ήτο ποτέ δυνατόν να απογοητευθούμε από την τακτική του τάδε ή του δείνα κόμματος, εφόσον όπως προείπαμε δεν πιστέψαμε ποτέ σ' αυτά. Παρά ταύτα, η πολιτική αλητεία ξεπέρασε κάθε όριο τόσο στην περίπτωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο και στην περίπτωση του κόμματος Χρυσή Αυγή. Επειδή τα λόγια είναι περιττά, θα γίνουν όλα πιο καθαρά στη συνείδησή σας παρακολουθώντας το ακόλουθο video, αλλά και αναγιγνώσκοντας εκ νέου το πάντοτε επίκαιρο μήνυμα του συντρόφου Περίανδρου...



Και κάτι τελευταίο όσον αφορά τον τίτλο του κειμένου μας. Βάσει όσων διαδραματίζονται αυτή την χρονική στιγμή στην πατρίδα μας, δικαιώνονται περίτρανα οι θέσεις μας. Πατριωτισμός και αληθής πολιτική δεν συνάδουν με τις δημοκρατικές διαδικασίες. Απέναντι στις απολογητικές δηλώσεις του τύπου "δεν είμαστε ρατσιστές, δεν είμαστε ναζί, είμαστε πατριώτες", προτάσσουμε την στέρεα ιδεολογική-πολιτική ταυτότητά μας, η οποία είναι ο ριζοσπαστικός εθνικισμός, η υπεράσπιση μέχρις εσχάτων των αρχών και των θέσεών μας, ο τρισένδοξος εθνικοσοσιαλισμός! Δεν οφείλουμε εξηγήσεις στο καθεστώς τους, τουναντίον εκείνοι μας χρωστούν. Αφενός διότι το αντίθετο υποδηλώνει ενοχή και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το εννοιολογικό πλαίσιο του εχθρού.



Οι ΑΜΕ είμαστε όλοι εσείς. Ατέρμονος αγώνας. Δίχως κανόνες, δίχως αρχή και τέλος. Δίχως κάλπικες υποσχέσεις επιτυχίας. Θα έλθει μια ημέρα, όπου δεν ξέρουμε αν θα είμαστε ζωντανοί ή νεκροί όπου θα κριθούμε… Τότε η λογική θα χάνεται μέσα στην κόλαση της φαντασίας, καθώς η ηρωική φαντασία θα έχει καταστεί η μόνη κολασμένη πραγματικότητα για εκείνους που τολμούν όπως ο φοίνικας να αναγεννιούνται διαρκώς από τις στάχτες τους και να πετούν για την ελευθερία…



“Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές είμαστε ο μυθικός Φοίνικας του εθνικισμού. Αναγεννιόμαστε διαρκώς μέσα από τις στάχτες μας στα πεδία του ριζοσπαστικού αγώνα. Η τραχύτητα του αγώνα και η λατρεία του κινδύνου είναι τα στοιχεία που μας κρατούν σε μια μανιακή εγρήγορση. Όσο πιο επικίνδυνος γίνεται αυτός ο αγώνας και όσο περισσότερα είναι αυτά που διακυβεύονται μέσω αυτού για μας και το έθνος μας τόσο περισσότερο ατσαλώνουμε. Και συνεχίζουμε παρά τις λαβωματιές. Η φωτιά του αγώνα θα τις επουλώσει. Το αίμα με αίμα καλύπτεται.”



https://www.youtube.com/watch?v=ZkSKe_WFckc


http://maiandrioi.blogspot.gr/2011/06/blog-post_22.html



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ. Η ΣΑΠΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ!



                                                       ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ



                                                            Σύντροφοι και Συντρόφισσες από Ξάνθη