Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ





Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι γιος του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Σαμαρά και της Ελένης Ζάννα (Jew-sic!). Από την πλευρά του πατέρα του είναι ανεψιός του Γεωργίου Σαμαρά, βουλευτή Μεσσηνίας με το κόμμα της ΕΡΕ ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι απόγονος της οικογένειας Μπενάκη(Jew-sic!). Είναι τρισέγγονος του Εμμανουήλ Μπενάκη (Jew-sic!), δισέγγονος του Στέφανου και της Πηνελόπης Δέλτα, εγγονός του υπουργού Αλέξανδρου Ζάννα (Jew-sic!) και ανεψιός του λογοτέχνη Παύλου Ζάννα (Jew-sic!). Έχει έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αρχι-τέκτονα και πρόεδρο του Κολλεγίου Αθηνών. Ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός μιας-σε όλα τα επίπεδα-χρεωκοπημένης χώρας στην πιο ασθενική και συνάμα κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της, ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ομιλών ως άλλος τηλεοπτικός αστήρ εντός του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ της Νέας Υόρκης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου, απέστειλε το δικό του δισυπόστατο μήνυμα, το οποίο επιδέχεται διπλής ανάγνωσης.

Θ’ αποδομήσουμε βήμα-βήμα το μήνυμα μίσους και αλαζονείας έναντι των Ελλήνων.

Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα.

= Σαν αλαζόνας που είμαι με ενδιαφέρει η ατομική μου πολιτική επιβίωση και η ψυχική διαφθορά ως ενότητα των εντολοδόχων μου.

Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής, να προωθείς την ακρότητα.

= Σαν πρωθυπουργός, αυτό το δικαίωμα το έχω μονάχα εγώ, η απόλυτος Αρχή, το μονοπώλιο στη βία, στην οριοθέτηση μεταξύ καλών και κακών διακρίσεων, την στρατηγική της έντασης για ψηφοθηρικούς λόγους.

Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Έλληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα.

= Αν αγαπάς την πατρίδα σου τότε θα βρεις απέναντί σου τους αιώνιους Εβραίους διώκτες του Ελληνισμού, οι οποίοι καταδυναστεύουν την πατρίδα σου με την προβιά των Ελλήνων και παραπλανούν παριστάνοντας τους διωκόμενους. Είναι οι παλιοί Ρωμανιώτες, ηλίθιε νεοέλληνα! Και δεν έχουν πατρίδα…

Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ήτταται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη, τόνισε.

= Ο ελληνικός λαός έχει ηττηθεί επί του παρόντος σε όλα τα επίπεδα. Ο ελληνικός λαός δεν είναι κυρίαρχος. Ο δαιμονικός χαρακτήρας της οικονομίας ήταν η ταφόπλακα του. Ό,τι πέρασε ήταν όλεθρος και καταστροφή. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Η Ελλάδα από κοιτίδα πολιτισμού έγινε το εργοτάξιο οικονομικών πειραμάτων εξόντωσης λαών.

Είμαστε Δημοκρατία και η Δημοκρατία λειτουργεί. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες. Όσοι παραβιάζουν το νόμο αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη. Όλα γίνονται με βάση το νόμο. Η δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα. Οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ήδη προφυλακισμένοι, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ ως τώρα.

= Είμαστε μια κατ’ επίφαση Δημοκρατία, διότι στην πραγματικότητα είμαστε ολιγαρχία-δικτατορία-τυραννία. Η δικαιοσύνη είναι στα χέρια μας. Εμείς μέσα από την παγίδα της δημοκρατίας υπονομεύουμε την εθνική συνείδηση των Ελλήνων και υποσκάπτουμε τις ρίζες του ελληνικού λαού, οι οποίες είναι η πατρίδα, η ορθόδοξος χριστιανική θρησκεία, η ελληνική γλώσσα και η εθνική παράδοση. Όσοι μάχονται υπέρ βωμών και εστιών θα οδηγούνται στην φυλακή σιδηροδέσμιοι και σπιλωμένοι με ευφάνταστες κατηγορίες. Όσοι παραβιάζουν τις διαχωριστικές γραμμές που θέτουμε θα υφίστανται διωγμούς. Οι Γκοΐμ πρέπει να εξοντωθούν. Όλα γίνονται για την επικράτησή μας. Οι νόμοι είναι ραμμένοι και κομμένοι στα μέτρα μας. Η δικαιοσύνη εκτελεί τις εντολές μας. Δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Η δημοκρατική νομιμότητα είναι το κόλπο μας. Οι κατ’ επίφαση “ακραίοι” είναι το πρόβλημα που προτάσσουμε για να εξιλεωθούμε στα μάτια του ελληνικού λαού. Έγινε κάθαρση, ξεμπερδέψαμε με εκείνους που βοηθούν τους Έλληνες. Είμαστε ο νόμος και η τάξη.