Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ: Ο Ρώσος Εθνικοσοσιαλιστής Максим "Адольф" Базылев





Οι Ρώσοι Εθνικοσοσιαλιστές τιμούν τον σύγχρονο ήρωα του Ρώσικου Εθνικοσοσιαλισμού με το ντοκιμαντέρ που γύρισαν επί τη επετείω του θανάτου του. Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο σε μαρτυρίες συντρόφων του, αλλά και σε ανθρώπους που γνώρισαν τον Maxim, όχι σε κάποια πολιτικά γραφεία, αλλά στις επάλξεις του εθνικοεπαναστατικού αγώνος. Ο Максим "Адольф" Базылев (17.10.1980 - 27.03.2009) βρέθηκε νεκρός στο παγωμένο κελί του στις φυλακές Петровка, 38 . Ο Maxim είχε τεθεί σε καθεστώς απομόνωσης. Υποβληθείς σε ατιμωτικά βασανιστήρια, προτίμησε ν' αυτομολήσει παρά να δώσει την χαρά της ταπείνωσης στους διώκτες του. Η διαδρομή του φανερώνει έναν γνήσιο αγωνιστή του Εθνικοσοσιαλισμού. Ο Maxim ήταν Αρχηγός των μαχητικών οργανώσεων "Ρωσική Θέληση" και "Εθνικοσοσιαλιστική Κοινωνία".


Πρόκειται για δύο οργανώσεις που σφράγισαν ανεξίληλα την ιστορία του Κινήματος, τόσο με την πολιτική όσο και με την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των μελών τους, καθώς παρέχετο εκπαίδευση σε ρεαλιστικές συνθήκες πολέμου.  Ο Maxim συγκαταλέγεται μεταξύ των δεκάδων νεκρών Εθνικοσοσιαλιστών που έπεσαν θύματα της σύγχρονης Ρωσικής Δημοκρατίας τα τελευταία 20 χρόνια. Η θυσία τόσο του Maxim όσο και όλων των Ρώσων αγωνιστών αποτελούν αν μη τι άλλο ένα διαρκές μήνυμα αγώνος για την παγκόσμια Εθνικοσοσιαλιστική κοινότητα. Στις καρδιές των αγωνιστών ο Maxim δεν πέθανε και ποτέ δεν θα πεθάνει, διότι οι Ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, παρά μονάχα μας καλούν να τους συναντήσουμε πράττοντας με την σειρά μας την δική μας θυσία. Ο Maxim είναι ένας απ΄τους δικούς μας Αγίους. Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν πεθαίνει, για αυτό και δεν θα χάσουμε ποτέ! Ζήτω η Νίκη!


Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=fSqq5UMgVTc

Το τραγούδι "Шанс" που κλείνει το άλμπουμ των Bad To The Bonehead είναι αφιερωμένο στον Maxim! Βρίσκεται εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=dhToWkH5BMg