Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ-ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ





(Το βίντεο απο την πραγματική αντιφασιστική λαοθάλασσα  ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ )https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EpoMxNpb7KI

Τετάρτη 24 Ιουλίου. Πορεία των κόκκινων μυρμηγκιών στην Κυψέλη. Τελικά με τη δεύτερη τα καταφέρανε και μαζευτήκανε καμιά 20αρια-30αρια αντιφασιστικά μυρμήγκια. Την πρώτη έφαγαν άκυρα με το κιλό από τους κατοικους της Κυψέλης. Αφού η κινητοποίηση απέτυχε οικτρά, αποφάσισαν να μαζέψουν κάθε αδέσποτο.

Η νεολαία της Κυψέλης έλαμψε διά της απουσίας της. Ο μέσος όρος ηλικίας των συγκεντρωμένων διαμορφώθηκε στα 50+. Γερασμένα σώματα, κομμένες φάτσες από τη ζουζου, ασθενικές συριζαϊκές-φαρισαϊκές υπάρξεις που περιφέρονται χωρίς να μπορούν να υψώσουν τη φωνή τους. Βαριεστημένοι, έσερναν το άψυχο κουκούλι που έχουν για σώμα.

Οι τσιριχτές φωνές και τα τιτιβίσματα μέσω τηλεβόα, αλλά και η ενισχυτική παρουσία κνιτών (έμποροι φυτίνης), οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η λαϊκή συνέλευση Πατησίων ήταν αυτή που έσωσε πάλι την κατάσταση. Μπορεί τα σοσιαλιστικά μπάνια του λαού, μπορεί η αδιαφορία, μπορεί η συνολική ατμόσφαιρα της αριστερίστικης κλάψας να άφησαν ασυγκίνητους τους συντρόφους. Σε διαφορετική περίπτωση τα μυρμήγκια θα ήταν μόλις 2, όχι παραπάνω.

Η υστερική συνεντευξιάζουσα αμφίφυλη μαζί με την φραπεδιέρα με την αφάνα φώναζαν τα συνθήματα, αποδεικνύοντας ότι οι αντιρατσιστές είναι ασθενείς που προσπαθούν να ενταχτούν στην κοινωνία. Προσπαθούν φιλότιμα, μα δεν τα καταφέρνουν. Η κοινωνία έχει διαφορετική γνώμη! H Sexy Πορτάλιου έκανε τη διαφορά!
υγ: δύσμορφα τέρατα της φύσης να λέτε σωστά το όνομα της οργάνωσής μας...

υγ2: Ρε ζώα όλοι ξέρουν πως όταν γίνεται επίθεση απο τους Α.Μ.Ε. το βγάζουμε εδώ πρώτα και βγάζουμε και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... Μήπως την βάλατε μόνοι σας μπας και ανεβάσει ο ΤΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά;