Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στον αστερισμό του μαχητικού εθνικισμού…




Ο τίτλος του παρόντος αποτελεί μια έμμεση απάντηση στο προβοκατόρικο βιβλίο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Σταύρου Τζίμα με τίτλο “Στον Αστερισμό του εθνικισμού”. Στο εν λόγω εκτίθενται οι σκέψεις και οι εμπειρίες του υπόπτου προελεύσεως συγγραφέως, ο οποίος τυγχάνει να είναι υπέρμαχος της κομμουνιστικής-σοσιαλιστικής ιδεολογίας.

Ο συγγραφέας αναλύει την κατάσταση που επικρατούσε στην συνορεύουσα με την Ελλάδα Αλβανία αμέσως μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος Χότζα που τιμούσε ο ΠΙΝΟΚΙΟ της αριστεράς Μανώλης Γλέζος, την επικίνδυνα αυξανόμενη ένταση στις ελληνοαλβανικές σχέσεις κατά το διάστημα 1993-1995, την κατάρρευσή της το 1997 με τα γνωστά επακόλουθα των οποίων θύμα έπεσε η πατρίδα μας, με τη γνωστή υπόθεση των πυραμίδων, αλλά και διάφορα περιστατικά όσον αφορά τον ελληνικό εθνικισμό σχετικά με την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. 

Πασίδηλα, ο ίδιος γράφει με στρατευμένη πένα και όχι αντικειμενικά. Να αναφερθεί πως μεταξύ άλλων ο εν λόγω δημοσιογράφος και συγγραφέας του προαναφερθέντος βιβλίου όχι μόνο έχει τιμηθεί από το Ίδρυμα Εθνικής Συμφιλίωσης της Αλβανίας αλλά και με το βραβείο προαγωγής της δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση. Έχει εργασθεί για τα πλέον πρακτορίστικα δημοσιογραφικά κέντρα. Συγκεκριμένα στο “Ποντίκι”, σε μια εφημερίδα που ουκ ολίγες φορές στην ιστορία της όλως συμπτωματικώς ήταν ο αποδέκτης-αναμεταδότης των προκηρύξεων της αριστερής τρομοκρατίας. Στα “Νέα” του ομίλου Λαμπράκη. Στον “Ριζοσπάστη”, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην “Καθημερινή” και σε διάφορα άλλα μέσα. Αυτός ο αριστερός αλήτης τολμάει να πιάνει στο στόμα του το ΜΑΒΗ.

Μεγάλος όγκος της λάσπης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες και δημοσιεύματα στον τύπο έλκουν την καταγωγή τους από τις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Στόχος του προβοκάτορα δημοσιογράφου είναι να παρουσιάσει την αλβανική πλευρά ως ένα μόνιμο θύμα των υπόλοιπων εθνικισμών της Βαλκανικής, ενόσω η ελληνική πλευρά παρουσιάζεται ως ραδιούργος, συμπλέουσα και συνεργαζόμενη με διάφορες μυστικές υπηρεσίες και χαράσσουσα μια τρομοκρατική στρατηγική σε βάρος των Αλβανών. Πρόκειται για την συνήθη τακτική των ανθελλήνων από πρόθεση. Η πραγματική ιδεολογία τους είναι ο καλοπληρωμένος ανθελληνισμός και καμία άλλη.

Να αναφέρουμε πως τόσο “Η Καθημερινή” όσο και ο υψηλά ιστάμενος δημοσιογράφος της Σταύρος Τζίμας αναγνώρισαν την FYROM ως Μακεδονία. Τέτοια αποβράσματα τολμούν να διοχετεύουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ τη λάσπη τους μέσω του τύπου εναντίον των αγωνιζόμενων Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Όμως, το δίκαιο είναι με το μέρος των ενάρετων και κανείς σας δεν πρόκειται να μείνει αλώβητος για ό,τι έκανε. Το δίκαιο είναι με το μέρος των Ελλήνων. Όλοι σας θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.
Ο Σταύρος Τζίμας είναι ένας σεσημασμένος ανθέλληνας ο οποίος τον Οκτώβριο του 2009 σε άρθρο του και πάλι στην “Καθημερινή” με τίτλο “Οι πατριώτες του βορρά" ισχυριζόταν ότι τα σκοπιανά οχήματα πρέπει να έχουν αυτοκόλλητο ΜΚ (παραπέμποντας στην ελληνική Μακεδονία μας), όχι μόνο όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αλλά και εδώ στην Ελλάδα.

Το άρθρο του μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.ellanodikhs.net/2011/08/blog-post_03.html

Ανθέλληνες βρίσκονται σε όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πατρίδας μας. Όλα αυτά τα καθάρματα κράτησαν σκλαβωμένους τους Έλληνες τόσα χρόνια μέσα από την διατήρηση του αμαρτωλού καθεστώτος τους. Μέσα από τις προαποφασισμένες εκλογές τους, τους σάπιους κομματικούς μηχανισμούς τους, τους τρομοκρατικούς θύλακες τους, μέσα από την διαρκή απειλή των εισβολέων λαθρομεταναστών, μέσα από την αστική νομιμότητα και την εικονική πραγματικότητα που επέβαλαν σε κάθε πτυχή του δημοσίου βίου και με πολλά άλλα τεχνάσματα. Μέσα από τον κατακερματισμό της εξουσίας, μέσα από την διάβρωση των θεσμών, μέσα από την οικονομική συντριβή έπληξαν καίρια την κοινωνική συνοχή.

Παρά ταύτα, δεν κατάφεραν να μας αλλοιώσουν όλους. Είναι η ιστορική νομοτέλεια όλων των ολοκληρωτικών συστημάτων να πίπτουν λόγω της τρωτότητας που εντοπίζεται στο έλλειμμα ελευθερίας και δικαιοσύνης απέναντι στα ανθρώπινα σύνολα των κοινωνιών. Δεν κατάφεραν να μας αφομοιώσουν, δεν κατάφεραν να μας κάνουν μετανάστες κάποιας νιοστής γενιάς, δεν μας οδήγησαν στο ν’ αποκηρύξουμε την πατρίδα μας, δεν κατάφεραν να μας περιθωριοποιήσουν στα μάτια του λαού μας, δεν κατάφεραν να μας απογοητεύσουν διότι δεν πιστέψαμε ποτέ τα ψέματά τους και δεν πέσαμε ποτέ στις παγίδες τους. Κατάφεραν όμως κάτι σημαντικότερο. Να μας κάνουν ορκισμένους εχθρούς τους.

Σε όλες αυτές τις ανθελληνικές στυμμένες λεμονόκουπες που οι εργοδότες τους τις πετούν με την πρώτη στραβή στον κάλαθο των αχρήστων μόλις τελειώσει το συντεχνιακό παιχνίδι τους, θέλουμε να απευθυνθούμε. Κανείς σας δεν θα πάρει συγχωροχάρτι ή άφεση αμαρτιών για ό,τι έκανε βλάπτοντας παντοιοτρόπως την πατρίδα μας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε καθημερινά για όλους εσάς τους αφανείς προδότες θα αξιοποιηθούν καταλλήλως εν ευθέτω χρόνο. Έστε βέβαιοι περί αυτού. Η φωτιά του δικού μας εθνικισμού είναι η δικαίωση ενός ολόκληρου έθνους που υπέστη αλλεπάλληλες εθνικές καταστροφές δίχως μέχρι τώρα να εκδικηθεί γι’ αυτές. Προς άρση παρερμηνειών σας διαβεβαιώνουμε πως στη δική μας ράτσα των υπερήφανων ανθρώπων κυριαρχεί μια ακλόνητη πίστη. Ο φανατισμός της  φρουράς που προτιμά να πεθαίνει αλλά δεν παραδίνεται. ΠΟΤΕ. Κάποια μέρα σ’ αυτή την κοινωνία, η εθνική επανάσταση δεν θα’ ναι ουτοπία. Ανθέλληνες να μας περιμένετε παντού. Ο κλοιός στενεύει για πολλούς από εσάς. Τα ψέματα στα οποία σας συνήθισε ο χώρος της ακροδεξιάς και των φετιχιστών τέλειωσαν. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η πιο σημαντική μάχη μόλις άρχισε...