Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΒΗ

Το περιοδικό Antifa Scripta που ''έπεσε'' στα χέρια μας
                                        



Το παρακρατικό και επιδοτούμενο αντιφασιστικό περιοδικό Antifa Scripta, πιστό στην τακτική της διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας δικαίωσε για ακόμη μια φορά με τρόπο απόλυτο την θέση μας αυτή, δημοσιεύοντας την συνέχεια των ψευδών που σχολιάσαμε στο προηγούμενο τεύχος του, καθότι βάσει των οποίων στοιχείων που εκτίθενται στις σελίδες του, το ηρωικό ΜΑΒΗ (Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου) περιγράφεται ως μια παρακρατική τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε εκ νέου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ,υπό τις διαταγές του νεοελληνικού κράτους.

Από τις πρώτες γραμμές του δημοσιευθέντος κειμένου στο έντυπο αυτό, μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι η βαθιά νυχτωμένη αντιφασιστική λογική έχει σκοπίμως μπερδέψει την π**τσα με τη β**τσα και παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και ενίοτε το μαύρο άσπρο. Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξεως και γνωστός υπερπατριώτης ή ευπατρίδης (το αφήνουμε στην κρίση σας) Στέλιος Παπαθεμελής ήταν ένας κραυγαλέος φασίστας που παρείχε προστασία στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, όπως εξίσου ακραίος φασίστας ήταν και ο αείμνηστος Έλληνας μητροπολίτης Σεβαστιανός της Κονίτσης.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά ότι το νεοελληνικό κράτος επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε επεκτατικές βλέψεις, ώστε να καταλάβει εδάφη των γειτονικών Σκοπίων και της Αλβανίας, ε, αυτό ξεπερνάει κάθε λογική. Αυτό που δεν αναφέρεται σε οποιοδήποτε φιλαλήθες δημοσίευμα στον τύπο και την εγχώρια βιβλιογραφία που αναφέρεται στο εν λόγω θέμα είναι ο ρόλος των πεμπτοφαλαγγιτών στις τάξεις του εθνικισμού. Οι πεμπτοφαλαγγίτες οι οποίοι διαβρώνουν εκ των έσω οποιαδήποτε υγιή εθνικοαπελευθερωτική προσπάθεια μέσα από εκ των προτέρων και εις γνώσιν τους αποτυχημένες προσπάθειες που εναρμονίζονται στις επιταγές της δημοκρατικής νομιμότητας, ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ τους ριζοσπάστες εθνικιστές στις κρατικές αρχές αλλά και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ συστηματικά τον αγώνα τους.

Ό,τι ίσχυε τότε, δυστυχώς ισχύει και σήμερα. Ωστόσο, η διαφορά με το σήμερα έγκειται στο ότι αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ όσους καρπώθηκαν αγώνες που δεν τους ανήκουν, αλλά και κράτησαν δέσμιο παλαιών παθών το εθνικιστικό κίνημα συνολικά μέσα από ιδεολογικές παγιδεύσεις και ωφελιμιστικές βλέψεις. Οι πεμπτοφαλαγγίτες θα πεταχτούν στο βόθρο της ιστορίας.

Όμως, ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’90, τόσο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που ανετράπη από τον σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και ο “χαρισματικός ηγέτης” Ανδρέας Παπανδρέου, ο καλύτερος “ελληνόφωνος” της δυναστείας των Μινέϊκο-Τσαντ-Παπανδρέου πράκτορας των Αμερικανών στην Ελλάδα, θα ήσαν εκείνοι οι εθνικοί ηγέτες που θα μεγάλωναν διάπλατα τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, ε, αυτά κι αν ξεπερνάνε τα πλανητικά μας σύνορα. Ο συντάκτης αναφέρει ότι ο αποστατήσας τότε Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βαρύνεται αποκλειστικά για το ότι άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς εγκληματίες, κατ’ αυτό τον τρόπο προωθούσε το σχέδιο της προσάρτησης της Νοτίου Αλβανίας στην ελληνική επικράτεια με όχημα την “μειονότητα” της Βορείου Ηπείρου. Φασίστας κι ο Αντώνης Σαμαράς. Εξ όσων φαίνεται στη λογική των αντιφασιστών, το “εθνικής ενότητας” καθεστώς της 4ης Αυγούστου δεν έπεσε ποτέ…

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι στις 14 Ιουλίου 1993 ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα έξι σημεία για τη “βελτίωση” των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας  και Αλβανίας, με το έκτο από αυτά να ζητάει τη σύνδεση του καθεστώτος της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία με το αλβανικό αίτημα της παραχώρησης αυτονομίας από τους Σέρβους στους Αλβανούς του Κοσόβου. Με βάση αυτό το δεδομένο οι αντιφασίστες θεωρούν πως η “φασιστική” Ελλάδα βγήκε ανοιχτά και επίσημα και ζήτησε την απόσχιση της Νότιας Αλβανίας, την αυτονομία της κι αν όλα πάνε καλά την ένωσή της με την Ελλάδα. Δηλαδή το ελληνικό κράτος έθετε ανοιχτά θέμα επέκτασης των χερσαίων συνόρων του εις βάρος των βαλκάνιων γειτόνων. Και ο δράκουλας των Χανίων Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη όπως και
ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όλοι τους φασίστες σύμφωνα με την σχιζοειδή αντιφασιστική οπτική.

Γελάει ο κάθε πικραμένος με τις ασυναρτησίες των ανιστόρητων αντιφασιστών. Θα ήταν κατά πολύ ευκολότερο το έργο της διαφωτίσεως αν όλα αυτά αποτελούσαν απλά ένα σφάλμα που οφείλεται στη διαφορά οπτικής κι όχι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προερχόμενο από το ίδιο το κράτος και τους παρακρατικούς κύκλους του με απώτερο στόχο την πρόκληση σύγχυση και δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων στο φιλοθεάμον κοινό, αλλά και στοχεύοντας στην εξαπάτηση όσων αναζητούν την ιστορική αλήθεια στα βιβλία.

Φαιδροτήτων συνέχεια έχουμε στο σημείο εκείνο όπου ο συντάκτης προσδιορίζει τις κρατικοδίαιτες και αριστερίζουσες ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΠΟΕΣΥ, ως φασιστικές (!) στο γενικότερο κλίμα εθνικής ενότητας που επικρατούσε κείνες τις μέρες του ’94. Μπορεί το ’36 να πέρασε, ωστόσο ο συντάκτης του κειμένου φαίνεται πως έμεινε πίσω στο χρόνο.

Ο Δημήτρης Γόντικας συγκεκριμένα του Κ.Κ.Ε, χαρακτηρίζεται επίσης φασίστας με βάση την ακόλουθη δήλωσή του ως εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε: “Τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας που πράγματι παραβιάζονται και απειλούνται από το καθεστώς Μπερίσα δεν προστατεύονται με ενέργειες όπως “διεκδίκηση αυτονομίας της Νοτίου Αλβανίας, αίτημα που προβάλλεται από ελληνικούς κύκλους, με επεμβάσεις στα εσωτερικά της Αλβανίας, με την κάλυψη προκλητικών ενεργειών εθνικιστικών και φασιστικών ομάδων στη χώρα μας”. (Κλείνουν οι δίοδοι στα σύνορα, Ελευθεροτυπία, 17/8/1994)

Ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξεως Στέλιος Παπαθεμελής δήλωνε: “Είμαστε σε θέση με τις αστυνομικές επιχειρήσεις να επαναπροωθήσουμε και τον τελευταίο Αλβανό ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας”. Η κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα στην πατρίδα μας αποδεικνύει την αποφασιστικότητα όλων των κυβερνήσεων και των πολιτικών ταγών τους, οι οποίοι είναι, σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, όλοι τους φασίστες σαν τον Στέλιο Παπαθεμελή, ώστε να εκδιώξουν το αλβανικό στοιχείο από την Ελλάδα. Απ’ ότι φαίνεται οι φασίστες πολιτικοί έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους και η χώρα καθάρισε. Απλώς παρέλειψαν ορισμένα εκατομμύρια λαθρομεταναστών και μερικές χιλιάδες ένοπλων Αλβανών ανταρτών που μας απειλούν επειδή δεν τους στείλαμε στις “ιδιαίτερες” πλην κλαπείσες πατρίδες τους.

Ήταν 7 Οκτωβρίου του 1994 οπόταν το ΜΑΒΗ απέστειλε προκήρυξη στις εφημερίδες της εποχής, αναλαμβάνοντας για δεύτερη (!) συνεχόμενη φορά την ευθύνη για την επίθεση στο στρατόπεδο της Επισκοπής. Η εν λόγω προκήρυξη δεν ταυτοποιήθηκε ποτέ όσον αφορά την γνησιότητά της.  Στις 19 Μαρτίου του 1995, τα ξημερώματα κείνης της μέρας συνελήφθησαν 7 άτομα (3 Ελλαδίτες και άλλοι 4 Έλληνες Βορειοηπειρώτες) κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα λίγο έξω από το χωριό Δελβινάκι, καθόσον στα οχήματα που επέβαιναν εντοπίστηκαν όπλα, ενώ οι ίδιοι ήσαν ντυμένοι με στολές παραλλαγής. Σύμφωνα με τον ανθελληνικό Ιό της Ελευθεροτυπίας, βρέθηκαν 6 καλάσνικοφ με 878 σφαίρες, 2 πιστόλια "τοκάρεφ" με 42 σφαίρες, 1 φορητό ασύρματο, 1 ξιφολόγχη, δίκοπο μαχαίρι, κιάλια, στρατιωτικές στολές και μάλλινες κουκούλες. Οι αρχές απεφάνθησαν ότι όλοι τους ήσαν μέλη του ΜΑΒΗ και ετοίμαζαν δεύτερη επίθεση σε αλβανικό στρατόπεδο, όπως εκείνη που πραγματοποιήθηκε το 1994 στην Επισκοπή, ενώ ο οπλισμός που εντοπίστηκε, φέρεται να ταυτοποιήθηκε με εκείνον που απεικονίζεται στην αποσταλθείσα φωτογραφία στον τύπο.

Το προδοτικό νεοελληνικό κράτος, όντας αποκλειστικά υπεύθυνο για τον πνευματικό εγκλωβισμό των Ελλήνων στην εδαφική αυτάρκεια της άτιμης γραμμής του “δεν διεκδικούμε τίποτα”, έσπευσε να σπείρει σύγχυση στους Έλληνες, παραποιώντας την αλήθεια και αφήνοντας μια πάχνη πάνω από το όλο θέμα, καθότι για το κράτος το ΜΑΒΗ όντας μια γνήσια εθνικιστική οργάνωση έπρεπε να εξοντωθεί και να απομυθοποιηθεί. Ανέκαθεν, το προδοτικό κράτος σπιλώνει όσους καταρρίπτουν τους μύθους του, φτύνουν την γραμμή νομιμότητας που επιβάλει, το αμφισβητούν έμπρακτα και εκδηλώνουν με βία την επίθεσή τους στις δικλείδες ασφαλείας του.
Πολιτικοί καριόληδες και λοιπά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ανδρείκελα όλων των αποχρώσεων και ιδεολογιών του ελλαδικού μορφώματος, σας διαβεβαιώνουμε πως ζούμε και θα ζούμε στον αστερισμό του ριζοσπαστικού εθνικισμού, του επικίνδυνου εθνικισμού εκείνου που μετατρέπει τα πιο απωθημένα όνειρα των Ελλήνων σε εφιαλτική πραγματικότητα, διαψεύδοντας τόσο τους σύμμεικτους ορκισμένους εχθρούς του, όσο και τους γνωστούς δολερούς “φίλους” του…

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΒΗ! Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!