Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩ​ΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚ​ΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ






Όπως διασώζεται από τον Διογένη τον Λαέρτιο, ο δημιουργός της λογικής Αριστοτέλης όταν άκουσε ότι κάποιος τον κορόιδευε, απεφάνθη σε νεοελληνική απόδοση ως εξής: “Όταν λείπω, μπορούν και να με μαστιγώσουν”...


Τους τελευταίους μήνες ΚΑΙ ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες η οργάνωσή μας γίνεται αποδέκτης ασυνάρτητων και μηρυκαστικών σχολίων στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου, καθώς επίσης αντικείμενο άστοχης πολιτικά κριτικής τόσο από τον χώρο της θρασύτατης άκρας αριστεράς όσο και από την ηττοπαθή άκρα δεξιά. Απειλούν διαρκώς και αορίστως, αποσκοπώντας στην σύγχιση (με γιώτα) ημετέρων και στην σύγχυση όλων (με ύψιλον). Μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς. Τα ίδια και χειρότερα και επονείδιστα ισχύουν σε ό,τι αφορά τον επίκτητο ομφάλιο λώρο της άκρας δεξιάς.



Πλείστοι οι ανήκοντες στις τάξεις της, αι οποίοι εξαπολύουν εκ του ασφαλούς ανώνυμες επιθέσεις καθώς εκτονώνουν κατ' αυτό τον τρόπο τον έμφυτο φθόνο τους για κάθε τι δημιουργικό. Εκτοξεύουν οχετούς λάσπης εναντίον μας, πλην όμως όντες σε αγαστή συνεργασία με τους εξ αριστερών κόλακες και υπεράνω όλων φίλα προσκείμενοι στην αστική νομιμοφροσύνη που επιβάλει το αστυνομικό κράτος. Διότι, αμφότεροι συνιστούν την πέμπτη φάλαγγα στην δημιουργία γνήσιου εθνικοεπαναστατικού κινήματος, αμετάβλητος και ιερός σκοπός του οποίου είναι η ολική ανατροπή των πολιτικών προδοτών και του αμαρτωλού δημοκρατικού καθεστώτος της εβραϊκής δουλείας. Διότι, μια ριζική αλλαγή, συνιστά τον μέγιστο κίνδυνο για τους ίδιους, τα ιδιοτελή συμφέροντά τους αλλά προπάντων για το διεφθαρμένο καθεστώς που ενδόμυχα υπηρετούν. Αποτελούν ενεργούμενά του και τίποτα άλλο.


Μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα μας αποδεικνύουμε καθημερινά με έργα κατά πόσον πιστεύουμε όσα ευγενικά υπηρετούμε πλην ιδίων, όπως επίσης καθημερινά γκρεμίζουμε τα ψέματα που αραδιάζουν εναντίον μας. Μέσα από τον αγώνα μας αναιρούμε τους εαυτούς μας για χάρη του αγώνος. Ο πόνος για όλους αυτούς γίνεται σταδιακά ισχυρότερος, διότι επί δεκαετίες αυτός καλυπτόταν υπόκωφα πίσω από τόνους ψεμάτων. Ο πόνος γίνεται εμφανής διότι μπήξαμε το μαχαίρι στο κόκκαλο για τα καλά. Όλα αυτά τα ψέματα διαλύονται μέρα με την ημέρα και οι υπηρέτες της δημοκρατικής αυλής εκτίθενται ολόγυμνοι στην βιτρίνα των αστικών θεατρινισμών τους. Δεν μας συγχωρούν ότι επιλέξαμε τον δρόμο του σκληρού αγώνα και την αποκαθήλωση των συμβόλων της ιδεολογικής πρωτίστως κυριαρχίας τους. Δεν μας συγχωρούν ότι δεν ξεπουληθήκαμε από τις εφήμερες απολαύσεις τους. Δεν μας συγχωρούν ότι δεν πέσαμε στην παγίδα της δημοκρατίας. Δεν μας συγχωρούν ότι κατακεραυνώνουμε τους αριστερούς απατεώνες και παλιανθρώπους που βρίσκονται στο βάθρο της δικτατορικής εξουσίας επί των φύσει ελεύθερων Ελλήνων.



Οι φορείς της άκρας αριστεράς, απόλυτα καλυμμένοι από την αντιπολιτευτική ομπρέλα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α των επισήμως προκλητικών δηλώσεων του τύπου “ραντεβού στα γουναράδικα”, μυξοκλαίγονται όλως φαιδρά και δίχως πειθώ περί διαφόρων επιθέσεων στους λατρευτικούς χώρους της αντιεξουσίας που επιδιώκει να γίνει εξουσία, εντός των οποίων υποθάλπεται η όχι και τόσο ξένη σ' αυτούς τακτική του παιδομαζώματος της ελληνικής νεολαίας, ενόσω οι ίδιοι διακρίνονται για το ποινικό μητρώο τους και ουχί για την πολιτική ιστορία τους. Ομιλούν περί επιθέσεων αι οποίες στρέφονται κατά της ελευθερίας, όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν αποδέχονται από τα γενοφάσκια τους την ελευθερία των πολιτών, τουναντίον ισχυρίζονται ότι αποτελούν την ιστορική αυθεντία στην επιβολή καθεστώτων. Αυτούς τους κοινούς συκοφάντες και διαστρεβλωτές διαψεύδουμε καθημερινά μέσα από τον δίκαιο αγώνα μας. Οι συμμορίτες της αριστεράς επιχειρούν να μας αντιπαρατεθούν, όντες οι ίδιοι πιστοί εκφραστές της συμμορίτικης φύσης τους. Δεν θα υποπέσουμε στο επίπεδό τους, κατερχόμενοι τον ολισθηρό δρόμο της λογικής των αντιποίνων. Όσο κι αν επιχειρούν να υποβιβάσουν τον αγώνα μας με τέτοια και ανάλογα επιχειρήματα, θα αποτύχουν οικτρά.



Είμαστε πολιτική οργάνωση και διεξάγουμε πλήν άλλων έναν πολιτικό αγώνα στον οποίο δεν χωρούν τόσο η αστική υποκρισία όσο και ο μαζικός συμβιβασμός. Οι ανεγκέφαλοι ανθέλληνες της αριστεράς απείχαν ιστορικά και συνεχίζουν να απέχουν χαρακτηριστικά από οποιαδήποτε γνήσια εθνική εκδήλωση του ελληνικού λαού,καθότι όντες αστράτευτοι και απείθαρχοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν ντροπή στο βάθος της ψυχής τους, μισούν ένθερμα το ελληνικό έθνος. Σε αντίθεση μ' όλους αυτούς είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων, δίνοντας πολύμορφες μάχες στους δρόμους της λαβωμένης πατρίδας μας, μάχες οι οποίες λογίζονται ως ταυτόχρονες νίκες και απώλειες κάθε είδους. Δεν πτοούμαστε και δεν θα πτοηθούμε ποτέ, αντίθετα θα συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αυταπάρνηση μέχρι την τελική νίκη! Διότι, είμαστε μια φυλή διαφορετική. Είμαστε μια φυλή πολεμική, απαστράπτουσα αγώνων και θυσιών στον βωμό του ριζοσπαστικού εθνικισμού! Θλιβερότερο όλων αποτελεί ότι το “αντίπαλον δέος” σ' αυτές τις φαιδρότητες αποτελεί, στα μάτια του ελληνικού λαού, η εγχώρια ανασχετική άκρα δεξιά.



Οι φορείς της φροντίζουν με ιδιαίτερη επιμέλεια να στοχοποιούν, να αποσιωπούν την δράση μας αλλά και να εκθέτουν την οργάνωσή μας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά σε εμάς, θετική ή αρνητική. Παρά ταύτα, δεν τολμούν να μας αποκηρύξουν για δύο βασικούς λόγους. Αφενός μεν διότι η λαϊκή βάση τους τάσσεται ηθικά στο πλευρό μας και μια τέτοια επαίσχυντη αποκήρυξη θα οδηγούσε μοιραία σε μια αναπόδραστη πολυδιάσπαση του αντιδραστικού χώρου τους επί του συνόλου, αφετέρου δε θα απογυμνώνονταν από οποιαδήποτε μυθική προστασία της οποίας όλως άτυπα και δίχως ολωσδιόλου να το αξίζουν χαίρουν και θα υφίσταντο μια άνευ προηγουμένου συντριβή. Εκμεταλλευόμενοι την μαχητικότητά μας, συντηρούν ένα συνολικά βολικό γι' αυτούς πέπλο μυστηρίου που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Όφειλαν να μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό για ό,τι “καλό και κακό” έχουμε στο ενεργητικό μας. Τουναντίον, άπαντες πλήν ελαχίστων αξιέπαινων εξαιρέσεων, φροντίζουν να μας υβρίζουν συστηματικά και άτιμα, εκχωρώντας βλακωδώς πολύτιμο έδαφος στον εχθρό και δίνοντάς του άθελα ψυχολογικό προβάδισμα. Από την άλλη, μέσα από τέτοιες ύπουλες τακτικές ζημιώνονται αποκλειστικά οι ίδιοι, καθότι φανερώνουν την πρόστυχη ατολμία τους να πράξουν τα δέοντα.





Αποδεικνύονται ανεπαρκείς, δικαιώνοντας απόλυτα τις θέσεις μας. Ενώπιον των καθημερινών επιθέσεων που δεχόμαστε ως οργάνωση, διαπιστώνουμε ότι είμαστε τραγικά μόνοι σ΄αυτό τον αγώνα. Αυτό το δεδομένο μας κάνει δυνατότερους, μας οπλίζει με μεγαλύτερο θάρρος και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο στην σφοδρότερη συνέχισή του. Υποτιμούν μεταξύ άλλων την αξία που έχει για εμάς ο πολιτικός διαχωρισμός της ήρας από το στάρι. Οι τίμιοι αγωνιστές αντιλαμβάνονται τον ρόλο και τις προθέσεις τους και επιλέγουν να παλέψουν στο πλευρό μας. Η διαδικασία αυτή γιγαντώνεται συν τω χρόνω με απρόβλεπτα για όλους αποτελέσματα. Όσοι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές ενδεχομένως θα διακρίνουν τον εαυτό τους σ' όσα περιγράφονται, τους διαβεβαιώνουμε ότι σε εκείνους αναφερόμαστε.




Στο σημείο αυτό, θα ανταπαντήσουμε στον αποτυχημένο βουλευτή του εκκολαπτηρίου της εγχώριας αριστερής τρομοκρατίας κ. Διαμαντόπουλο. Με αφορμή την προαναφερθείσα δήλωσή του, εντός του αποχωρητηρίου της Βουλής, περί της ανανέωσης του “ραντεβού στα γουναράδικα”, από αυτό το βήμα, απευθυνόμενοι στον ίδιο όσο και στους φερέλπιδες ομότροπους και όσους υποθάλπουν ανάλογες διχαστικές τοποθετήσεις, ότι το ραντεβού αυτό έχει το εξής νομοτελειακό.Τα γουνοφόρα ζώα όπως και τα σύγχρονα ανθελληνικά γενειοφόρα δίποδα του είδους του κ. Διαμαντόπουλου είναι καταδικασμένα να βγαίνουν αντίστοιχα από τις φωλιές τους προς αναζήτηση τροφής και από τις τρύπες τους στην περίπτωση των αντιπαθητικών δίποδων, έρχονται αντιμέτωπα με τον ελοχεύοντα κίνδυνο να πέσουν στην παγίδα των περιπλανώμενων θηρευτών. Στην περίπτωση αυτή, η σύγχυση που επικρατεί ως προς το ποιός είναι ο θηρευτής και ποιός το θήραμα είναι παροιμιώδης.



Ο κ. Διαμαντόπουλος αν διακρινόταν για την πολιτική σοφία του και ουχί για την απροσμέτρητη βλακεία του θα γνώριζε πως ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Άρης Βελουχιώτης, αντιλαμβανόμενος την μοίρα που επιφυλάσσεται στους δολοφόνους, προέβλεψε ότι το τομάρι του θα έφτανε κάποια στιγμή στα “γουναράδικα” για να το κάνουν κομμάτια εκείνη τη φορά τόσο οι εχθροί του όσο και οι “φίλοι” του... Άντε λοιπόν και στα δικά σας “γουναράδικα”!