Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (?)
Εθνική Δράση Ηλείας: Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Αθήνας, ένα σοκαριστικό γεγονός έχει αρχίσει να υλοποιείται στην Πρωτεύουσα. Ένα γεγονός που εμείς η "μειονότητα" Ελλήνων σε όλη τν Ελλάδα το φωνάζαμε καιρό, αλλά χαρακτηριζόμασταν ακραίοι... Προσπαθούν να φτιάξουν μια νέα Ελλάδα, μια νέα Ευρώπη, με φόντο το Ισλάμ.. Πώς; Με το να εξαπλώσουν τα έθιμα τους και τις καθημερινότητες τους στις Ευρωπαϊκές χώρες.. Μετά την Αγγλία, τώρα και στην Αθήνα, οι 800000 περίπου μουσουλμάνοι, δημιούργησαν πολιτοφυλακή....
--------------------------------------------------------------------------------Μια άτυπη αστυνομία για να προστατεύσουν και να επιβάλουν το ισλαμικό δίκαιο, τον ισλαμικό νόμο!

Μέσα σε ξένη χώρα, οι εισβολείς με την ανέχεια του κράτους, απέκτησαν το δικαίωμα να εφαρμόζουν τους δικούς τους νόμους, και να τους επιβάλλουν με όποιο κόστος.! Περιστατικά όπου προσπαθούν να επιβάλουν τον νόμο τους σε ομόθρησκους τους έχουν ήδη συμβεί... Αλλά μην νομίζετε ότι αυτή η πολιτοφυλακή θα περιοριστεί μόνον στους μουσουλμάνους... για να προστατεύσουν τους νόμους τους, και το ισλαμικό δίκαιο, θα βάλουν στο στόχαστρο κάθε έναν που θα σταθεί εμπόδιο σε αυτούς... Με άλλα λόγια, φέρονται σαν να έχουν κατακτήσει μία χώρα, (όπως έκαναν παλαιότερα και οι βυζαντινοί, και οι Οθωμανοί) και προσπαθούν να περάσουν τους καινούργιους νόμους συνύπαρξης, τους δικούς τους νόμους...

Το έδαφος, το βρήκαν τόσο φιλικό, χάριν των φιλελεύθερων και πολυπολιτισμικολάγνων κυβερνήσεων, και δημιούργησαν κράτος... Αυτό, δηλαδή πολιτοφυλακή που θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει εμείς οι Έλληνες βλέποντας την εξάπλωση των ισλαμικών γκέτων, το ίδρυσαν οι μουσουλμάνοι..

Εμείς φωνάζαμε, για το τί ερχόταν. Σε όλη την Ελλάδα, κάποιοι από εμάς, σας έλεγαν, ότι αν δεν πάρουμε μέτρα, αν δεν πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας, θα καταλήξουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.

Πολλοί από εσάς, ακόμα και τώρα δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει το να ιδρύει κάποιος κράτος μέσα σε ξένη χώρα..!

Βασικοί νόμοι και "ιδιοτροπίες" των μουσουλμάνων είναι, η μπούργκα στην γυναίκα, γυναίκα δούλα, γυναίκα χωρίς καμιά αξία. Αυτά και άλλα πολλά θα τα εφαρμόζουν καθημερινά, χωρίς εμείς οι ντόπιοι να αποτελούμε εμπόδιο γιαυτούς, και αυτό είναι κάτι που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα..

Η ανάγκη μιας ελληνικής πολιτοφυλακής, ολοένα και μεγαλώνει, καθώς το κράτος συνεχίζει να επιτρέπει την "ισλαμοποίηση" μας και να μας κοιμίζει με τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να μην αντιδρούμε στα κοινωνικά και εθνικά θέματα...

Είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να το σκεφτούμε.. Αν δεν θέλουμε να υποταχτούμε στους βάρβαρους ακόμα μια φορά, Εάν δεν θέλουμε να βλέπουμε να βιάζουν τις γυναίκες μας μόνο και μόνο επειδή το επιτρέπει ο νομός τους. Αν δεν θέλουμε να δούμε την Ελλάδα να εξαφανίζεται... Όλοι όσοι επαναπαύεστε στις φράσεις, "δεν βαριέσαι", "κάτι θα γίνει", κ.α. ή προτιμάτε την διασκέδαση αντί να σκεφτείτε το μέλλον, όλοι εσείς που έχετε φάει πλήθος προπαγάνδας από τα ΜΜΕ και τα κόμματα, και δεν αντιδράτε....σκεφτείτε καλά που θέλετε να ζείτε... Στην Ελλάδα, ή στο Ελλαδιστάν? Στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, τους ήρωες, το πνεύμα, τα γράμματα, τις τέχνες, τις επιστήμες ή σε μια χώρα με τριτοκοσμικό επίπεδο και πρωτόγονα μέτρα διαβίωσης?

Πρέπει να διαδώσουμε το πρόβλημα όλοι μας, και να συναποφασίσουμε για το μέλλον της Ελλάδας.

Ίων Κ.

Πηγή: http://edhleias.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html#more