Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ




Κάποτε έλεγαν, «Πρωτεύουσα σου είναι η γειτονιά σου». Το σύνθημα αυτό εκφυλίστηκε με την πάροδο των ετών, από ορισμένους θλιβερούς εκποιητές εφηβικών ονείρων, η καλπάζουσα φαντασία των οποίων ήθελε τους Έλληνες να καταλαμβάνουν την Κωνσταντινούπολη από λεπτό σε λεπτό… Ενώπιον μιας ολοκληρωτικής συντριβής της νεοελληνικής κοινωνίας, ο αστικός πατριωτισμός της συγκαιρινής πλειάδας των Βαβελλήνων, συνηγορεί στην κατίσχυση κάθε συναισθήματος εξεγερσιακής διάθεσης.


Η χώρα μας βρίσκεται στο έλεος μιας ξενοκίνητης συμμορίας, η οποία έχει οργανικά μέλη και συνεργάτες στις εξής κατηγορίες καθημερινών υπανθρώπων: στα εκατομμύρια των ανεξέλεγκτων αλλοδαπών εγκληματιών, στους διασπαθιστές του δημοσίου βίου, στα πολιτικά λαμόγια, στους καναλάρχες, στους συστεμικούς «αντιεξουσιαστές» της εξωκοινοβουλευτικής νεοταξικής αριστεράς, στους πολιτικούς κλόουν της σάπιας ακροδεξιάς, στους τραπεζίτες, στους επενδυτές, στους δημοσιογράφους, στους δικαστικούς λειτουργούς, στους πανεπιστημιακούς, στους φιλόδοξους επιχειρηματίες, στους απατεώνες της οικονομικής «επιστήμης», στην πλειοψηφία των υπαλλήλων των σωμάτων ασφαλείας και επιπρόσθετα διαθέτει αρκετές χιλιάδες κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που τρέφονται από ένα μοχθηρό σύστημα παραεξουσίας.


Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα παλιανθρωπιάς, ποια είναι η στρατηγική μας θέση;


Η θέση μας είναι στο πλευρό των εναπομεινάντων αντιστεκόμενων Ελλήνων, όπου αυτό απαιτηθεί. Η εθνική εξέγερση σε κάθε συνοικία αποτελεί πρωταρχικό καθήκον μας και συνειδητή στρατηγική επιλογή για μια εκ νέου κατάληψη των δρόμων. Όποια κι αν μέλλει να είναι η ισχύουσα πολιτική που θα καθορίσει την ισορροπία δυνάμεων μέσα στην νεοελληνική κοινωνία, η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων σε επίπεδο γειτονιάς, σε επίπεδο κοινοτήτων, θα αποτελέσει το συστατικό στοιχείο που θα διαρρήξει τον αραχνοΰφαντο ιστό της δουλείας που απλώνεται πάνω από τα κεφάλια μας.


Σε αυτόν τον πόλεμο ας έχουμε μόνον συντρόφους. Τους εχθρούς και τους «φίλους» μας τους ξέρουμε.


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!


ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ / OMERTA HELLAS