Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

C18 hellas: ΘΕΡΣΙΤΗΣ | 'Δυο Καπνισμένες Κάνες' |






Oι νεοταξίτες αντιφασίστες χρησιμοποιούν τις λέξεις: ρατσισμός, ισότητα και μειονότητες και με το προσωπείο του  ''καλού σαμαρείτη'' δημαγωγούν και καταστρέφουν ότι εθνικό ..!!
Για κάθε ''καλούς σαμαρείτες'',
αντιρατσιστες,προδότες κάθε απόχρωσης ερχόμαστε να σπείρουμε εφιάλτες και να δικαιώσουμε τις “δυσοίωνες” προβλέψεις σας για το μέλλον. Το μέλλον ανήκει σε μας γιατί μονάχα εμείς γνωρίζουμε πως ο μόνος δρόμος για την όποια κατάκτηση περνάει μέσα από την λυσσασμένη επίθεση στις γραμμές του συστήματος.


Ουδεμία αμφιβολία πώς οι θερσιτοσκώληκες έχουν σε υπερθετικό βαθμό όλα τα χαρακτηριστικά. Κακοχρονονάκηδες, σιχάματα, συκοφάντες, ρουφιάνοι, οι οποίοι όταν ήταν πιτσιρίκια τους βίαζαν, όταν μεγάλωσαν έγιναν ιδρωμένοι ματάκηδες στους οίκους άνοχης που εργάζονται πυρετωδώς οι μητριές τους και οι λούγκρες τσάτσοι πατριοί τους και ούτω καθεξής. Ο Θερσίτης θεωρείται ο μοναδικός αρνητικός ήρωας ή 'αντι-ήρωας' της Ιλιάδος. Το όνομά του μάλλον προκύπτει από τη λέξη 'θέρσος', αιολική μορφή της λέξης 'Θάρρος/θάρσος', που σημαίνει και αναίδεια και γενναιότητα+ἰταμεύομαι (προκαλώ, γίνομαι θρασύς, αυθαδιάζω), και δηλώνει αυτόν που έχει το θάρρος να προκαλεί, τον 'θρασύ'. Στον Όμηρο και τα 'Κύκλια Έπη' παρουσιάζεται με τα μελανότερα χρώματα. Οι ψευτοαγκιτάτορες της πρεζοφωλιάς 'Θερσίτης' δεν έχουν υπ' όψιν τους, ούτε την Ιλιάδα, ούτε τον Όμηρο. Γνωρίζουν επιγραμματικά και περιληπτικά ό,τι τους κάνει (στην λογική του μάζεψε εδώ-εκεί, κόψε εδώ-εκεί, ράψε εδώ-εκεί), ωστόσο όχι σε βάθος. Έχουν όμως θράσος και το θράσος είναι ένα κουσούρι που δεν κόβεται εύκολα, αλλά με τρόπο. Και γνωρίζουν ότι έχουμε τον τρόπο να τους το κόψουμε. Ό,τι περιλαμβάνει τις λέξεις 'όνειδος', 'επονείδιστο', 'έμεσμα', τους κάνει κουτί ως συνθετικό, καθότι είναι ό,τι τους χαρακτηρίζει. Όπως να έχουν τα πράγματα για αυτούς, για εμάς ο Αχιλλέας θα σκοτώνει πάντοτε τον Θερσίτη και αυτό είναι που για εμάς μετράει πάνω απ' όλα. Ότι ο Θερσίτης είναι ο αδύναμος και ο Αχιλλέας ο δυνατός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ιστορία, από τότε μέχρι σήμερα. Τίποτα δεν θα αλλάξει στην ουσία. Θερσίτες, θα φάτε κόλλυβα και θα είναι μεσημέρι.


Πηγή : http://hellasc18.blogspot.gr/2016/11/blog-post_21.html?zx=a31715b76eeaface