Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Μαχητικός πυρήνας Μακεδονίας: Δράση ενάντια στο αντεθνικό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ! (Δίκτυο Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών)



Χθες 19/11 ο πυρήνας των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε δράση ενάντια σε κράτος και παρακράτος στον Εύοσμο. Ενόψει των γεγονότων για την επέτειο του Μύθου του Πολυτεχνείου που γέννησε το σημερινό αντεθνικό καθεστώς, που δυστυχώς μας κυβερνά, και του καψίματος της Ελληνικής σημαίας απ’ τα παρακρατικά κοπρόσκυλα τους, κάνουμε αυτή την κινητοποίηση για να δείξουμε ότι οι εθνικιστές είναι εδώ και θα είναι πάντα παρόντες ως η έσχατη γραμμή αναχαίτισης του Έθνους απέναντι σε κάθε εγχώρια ή ξένη απειλή.

Αυτή τη στιγμή μας κυβερνά μια προδοτική κυβέρνηση αριστερών μαρξιστών που σκοπό έχει την φυλετική μας αλλοίωση, την πλήρη ισλαμοποίηση και το ξεπούλημα της γης μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Κρίνοντας ότι κάθε άλλη εθνικιστική φωνή εντός ή εκτός κυνοβουλίου έχει σωπάσει, βγαίνουμε στους δρόμους για να διατρανώσουμε την πίστη μας στο έθνος, τη φυλή και τον σοσιαλισμό.

Η εθνικιστική/εθνικοσοσιαλιστική νεολαία περνά στην Αντεπίθεση. Μακριά από ξεπουλημένα κόμματα και αποκόμματα, από κατευθυνόμενες οργανώσεις και συμφέροντα. Αντίσταση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε πόλη και γειτονιά. Οι δρόμοι ανήκουν στους εθνικιστές!