Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Το φιάσκο του Βοτανικού έλαβε τέλος!


Το Τζαμί θα είναι έτοιμο σε 6 μήνες…

Μετά από τέσσερις μήνες «αγώνα» οι έφεδροι «καταδρομείς» έπεσαν… οικιοθελώς. Αφού καθάρισαν επιμελώς τον χώρο γλυτώνοντας τα συνεργία των κατασκευαστικών από πολύ δουλειά και μετά από δεκάδες «επαναστατικές» αναρτήσεις στο facebook παραδόθηκαν αμαχητί στις δυνάμεις καταστολής του κράτους. Όπως είχαν γράψει άλλωστε πριν λίγες εβδομάδες: «Άν η Ελληνική Πολιτεία ήταν εχθρός μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ θα λέγαμε με ένα στόμα και με μιά φωνή: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!  Όμως η Ελληνική Πολιτεία δεν είναι εχθρός μας και δεν θα χρειασθή να το πούμε».

Έτσι κι έγινε λοιπόν και το σχέδιο του συστήματος πέτυχε για άλλη μια φορά. Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά η απογοήτευση των εθνικιστών. Η προβολή μιας ελεγχόμενης «κατάληψης» ως μιας επαναστατικής κίνησης με στόχο να συσπειρώσει αρχικά τους εθνικιστές και στο τέλος να τους συντρίψει κάθε ελπίδα αντίστασης. Ένα πολύ καλά στημένο ψυχολογικό παιχνίδι που απέδειξε παρά ταύτα ποιοι ελέγχονται και ποιοι όχι. Ποιοι κινούνται αγεληδόν και ποιοι διαθέτουν την απαραίτητη πνευματική διαύγεια για να δουν το τυρί πίσω από τη φάκα.

Το τζαμί στο Βοτανικό, χωρητικότητας 700 ατόμων, θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο και οι μόνοι που προσπάθησαν να προβάλουν μια ουσιαστική αντίσταση στην ανέγερση του ήταν οι κάτοικοι του Βοτανικού, οι οποίοι μέσω των διαφόρων επιτροπών που δημιούργησαν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας επικαλούμενοι υπαρκτούς νόμους και διατάξεις οι οποίες έχουν παραβιαστεί από την κυβέρνηση κατά την επιλογή του χώρου. Αντί για τραγελαφικά σόου με παππάδες προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα να προβάλουν την όποια αντίσταση. Οι απλοί κάτοικοι του Βοτανικού όπως και του Άγιου Παντελεήμονα δεν στήριξαν τους απατεώνες «έφεδρους», που πριν δυο χρόνια «έσωζαν» την Ελλάδα αγκαλιά με τον Σώρρα, διότι κατάλαβαν εξ αρχής περί τίνος πρόκειται.
Ως Σ.Ο. οφείλουμε να συγχαρούμε δυο οργανώσεις που από την πρώτη στιγμή έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου σε πολλούς συναγωνιστές για την εν λόγο απάτη του Βοτανικού· την Απέλλα Ελλάς και τους Α.Μ.Ε..

Ολόκληρο το άρθρο : http://hellenicns.gr/2016/11/07/%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82/