Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Μαχητικός Πυρήνας Μακεδονίας: Του Sabot οι ψεύτες θα είναι πάντα μια χούφτα χέστες

H δράση των συναγωνιστών της C18

Περιμέναμε δυο μέρες ολόκληρες για να βγάλουν οι άλλοι ''μάχιμοι'' αντιφασίστες - Αναρχικοί του Sabot ανακοινώσεις αλλά δεν το έκαναν.. Τελικά ένα είναι το μόνο σίγουρο όταν ένας Αντιφασίστας σου λεει καλημέρα, πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να βγεις σε ανοιχτό χώρο για να δεις αν βρέχει ή όχι. Όπως διαπιστώσαμε η δειλία τους όχι μόνο δεν έχει όρια, αλλά και απο πάνω λένε μεγάλα ψέματα ώστε να καλύψουν την αποτυχία τους να φυλάξουν έναν χώρο ακόμα και τους ίδιους. Να μας πει ο καθένας λογικός άνθρωπος αποτυχία (ατυχία) είναι η ίδια τους η ύπαρξη αλλά πάμε στο δια ταύτα. 16/4/2016 η ας το πούμε ''Αναρχική συλλογικότητα'' Άνω Θρώσκω έβγαλε μια ανακοίνωση, που έλεγε ότι εκτός ότι απο ''αποτυχημένος'' εμπρησμός των Ριζοσπαστών Εθνικοσοσιαλιστών της C18, ήταν και λάθος το κτίριο όπου έγινε. Πληροφορούμε τους συναγωνιστές μας, ότι όχι μόνο ήταν επιτυχημένος αλλά ήταν και 100% σωστότατος..


Διαβάζουμε την εμετικότατη ανακοίνωσή τους: Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι φασιστοειδή επιτέθηκαν στον ελευθεριακό χώρο Sabot όπου στεγάζεται και η συλλογικότητα μας. Η είδηση αυτή μας ξάφνιασε, καθώς δεν βρήκαμε κανένα πειστήριο αυτού του "λυσσαλέου εμπρησμού". Εν τέλει διαπιστώσαμε ότι αυτή η "επίθεση", αφορούσε την πρόσοψη παρακείμενου εγκαταλελειμένου κτιρίου (!). (https://athens.indymedia.org/post/1558085/). Η πρόσκληση σε ΒΒQ των συναγωνιστών της C18 έγινε στης 11/4/2016, η ανακοινωσή τους βγήκε στης 13/4/2016 πριν απο 3 μέρες το μπουρδέλο αυτό είχε Coctail party 8/4/2016 όπου και συναγωνιστές μας παραβρέθηκαν εκεί και είδαν την είσοδο ΑΝΟΙΧΤΗ που καθόντουσαν και μπεκρουλιάζαν με μπύρες καθώς και τα Δικάβαλα μηχανάκια που εκτελούσαν δρομολόγια απο το  Sabot στο Terra Incognita και στο Κάμενικ, που δυο ώρες πριν συναγωνιστές ''έδωσαν μαθήματα καλής συμπεριφοράς'' στους Αντιφασίστες του Κάμενικ (φυσικά και δεν είπαν τίποτα οι ίδιοι).

Στης 11/4/2016 και αφου οι συναγωνιστές είδαν και αξιολόγησαν,  το κτίριο, την είσοδο και τους  αντιφασιστομπαφιάριδες προχώρησαν στο ''επίδομα Θέρμανσης'' αλλιώς για τους Αντιφασίστες  ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ.  Οι Αναρχοψευταράδες απλά πιάστηκαν απο ένα στιγμιαίο λάθος των συναγωνιστών μας που αντί να γράψουν Γκαρμπολά 4, έγραψαν Καρμπολά 4..
Όχι και αγαπητοί με εσάς, τι έχετε; Το σύνδρομο της Στοκχόλμης;
Βλέπουμε την είσοδο του στεκιού τους μαζί με όλο το κτίριο που έβαλαν το εμετικότατο πανό τους..  Ή μάλλον τα τρωκτικά μπαίνουν απο τους βόθρους

Όπως και να έχει για να είμαστε εντάξει και να δούμε αν οι συναγωνιστές μας έκαναν αυτό το λάθος ή όχι και να σιγουρευτούμε 100%(μιας και εμείς δεν είμαστε άεργα βρωμερά σκουλήκια και σεβόμαστε την περιουσία του διπλανού μας όταν έχει βγει με σκληρή εργασία) πήγαμε στο μέρος μετα απο μια ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ περίπου και διαπιστώσαμε ότι εκτός απο την φωτογραφία που έβγαλαν οι συναγωνιστές της C18 όπου φένεται καθαρά η πρεζοφωλιά και το ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ υπήρχαν ακόμα τα σημάδια της επίθεσης, όπως θα δείτε και εσείς όλο το δάπεδο είναι μαύρο, απο την χαραμάδα της πόρτας και προς τα έξω είναι εξίσου μαύρο άρα μαρτυρά ότι είχε πιάσει και απο μέσα, αλλά και στην πόρτα ότι ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ αφού το καθάρισαν τα τρωκτικά.. Μάλλον τελικά αυτοί οι μαμούχαλοι αντιφασίστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται..
Η φωτογραφία που τραβήξαμε απο την είσοδο του στεκιού μια βδομάδα ΜΕΤΑ..



Δεν θα απαντήσουμε σε άλλη δημοσίευσή τους μιας και το θεωρούμε ανούσιο να απαντάμε σε κάθε ψέμα που βγάζουν οι φαντασιόπληκτοι και καημένοι Αντιφασίστες, θα ανανεώσουν όμως οι συναγωνιστές το Ραντεβού τους στην Όμορφη Πόλη της Θεσσαλονίκης ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ..