Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ







Μία άλλη πτυχή του ρόλου της γειτονικής Αλβανίας και των Αλβανών στα Βαλκάνια αφορά  τους ανθελληνικούς σκοπούς των Εβραίων. Άπαρτο φρούριο-ως προς την αντίσταση των λαών της στα σχέδια των Σιωνιστών-στον κόσμο ήταν, είναι και παραμένει η Ευρώπη. Οι Εβραίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να κυριαρχήσουν επί των λαών της. Κατά τους Εβραίους η κυριαρχία αυτή οφείλει να είναι πέραν από υλική-πνευματική, κυριαρχία πίστεως. Ο Πανιουδαϊσμός είναι ο επιδιωκόμενος στόχος. Η επιρροή των Εβραίων στην οικονομική ζωή των εθνών είναι ταυτόσημη της εξάρτησης από δεσμά που δεν λύνονται, παρά μονάχα κόβονται δια της χριστιανικής πίστεως. Τα δεσμά είναι εμφανώς υλικά κι αοράτως πνευματικά. Όπλο των Εβραίων η υλική κυριαρχία κι εξάρτηση απ' τον Μαμωνά. Τα υλικά δεσμά που δημιουργούν στους λαούς είναι το βήμα για την ψυχική υποτέλεια, την απώλεια της λατρείας στον αληθινό Θεό. Όσο περισσότερα υλικά αποκτά ο άνθρωπος τόσο περισσότερο απομακρύνεται απ' τον Θεό. Η αποθέωση της ύλης είναι ο στόχος. Να καταστεί η ύλη ο Θεός των ανθρώπων. Ο Μαμωνάς στα αραμαϊκά σημαίνει 'αυτό το οποίο κάποιος εμπιστεύεται'. Την ύλη που έχουν εξυψώσει σε αυτοσκοπό οι άνθρωποι. Η επιλογή ενός ψεύτικου θεού αποκόπτει τον άνθρωπο απ' τον πραγματικό Θεό και τον οδηγεί, εν γνώση του, στην απώλεια, όπως τον Ιούδα (Κατά Ματθαίον, 6,15, Ιωάννης, 17,12). Η αξία των φθαρτών αγαθών είναι μειωμένη κάτω απ' το πρίσμα της μέλλουσας ζωής (Κατά Λουκά, 6,20.24), κι ο Μαμωνάς είναι άδικος, ψεύτης κι απατηλός, αφού είναι μωρία να στηρίζεται κανείς σε φθαρτά αγαθά τα οποία ο χρόνος αφανίζει κι ο θάνατος αχρηστεύει (Κατά Ματθαίον, 6,19-20).




Στις μέρες που διανύουμε, βλέπουμε τους ανθρώπους να έχουν προσδεθεί από μία λατρεία στην εφήμερη ζωή, ξεπουλώντας την ψυχή τους στο όνομα των υλικών, συναισθηματικών απολαύσεων και των ηδονών, εν αντιθέσει με την αφοβία των γνήσιων Χριστιανών ως προς το θάνατο. Για τους πιστούς Χριστιανούς ο θάνατος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η υλική ζωή έχει τεθεί υπεράνω της πνευματικής στους αποκτηνωμένους Γκόιμ Χριστιανούς. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει η σαφής εντολή: 'Σκοτώστε τα Γκόιμ'. Κατά συνέπεια, οι Χριστιανοί έχουν καταστεί έρμαια της ύλης που τους προσφέρεται αφειδώς επ' ωφελεία των πονηρών Εβραίων που ως λύκοι καιροφυλακτούν ώστε να επιβάλλουν τον Γιαχβέ στην Οικουμένη. Η αποχριστιανοποίηση κι η πρόσκαιρη κυριαρχία του Μουσουλμανισμού στη Δύση εξυπηρετεί διττά τις σατανικές επιδιώξεις τους. Χρησιμοποιούν τους Μουσουλμάνους σε διάφορα μέρη του κόσμου (Συρία, Κοσσυφοπέδιο, Τσετσενία), ώστε να εξοντώσουν τους Χριστιανούς και κατόπιν ν' αποζημιώσουν και τους Μουσουλμάνους μ' ανάλογο τρόπο. Πέρα από ιδεολογίες, δύο πράγματα είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη υπόσταση επί γης. Η πίστις κι η πατρίδα. Όλα όσα δεν είχαν ποτέ τους οι Εβραίοι. Αυτή είναι η κατάρα τους. Η εξομοίωση όλων των εθνών με την κατάσταση στην οποία καταδικάστηκαν, ώστε ν' αντιπαρέλθουν την κατάρα που τους συνοδεύει εξαιτίας της θεοκτονίας. Υπήρξαν θεοκτόνοι κι αυτό, ασύγκριτα, το μεγαλύτερο αμάρτημα στην ιστορία.




Ας γίνει κατανοητό τέλεια στους επαναστάτες κάθε απόχρωσης. Σήμερα, ο αληθινός επαναστάτης κουβαλάει τον δικό του Σταυρό στη μάχη του ενάντια στους εξολοθρευτές του ανθρώπινου γένους. Κάθε αγωνιστής που βλέπει στο σύστημα ένα κτήνος με πολλά κεφάλια στη βάση του ενός είναι ένας ενάρετος άνθρωπος που διατηρεί αδούλωτο το φρόνημά του και την πίστη στην αιώνια ζωή. Απ' αυτό πηγάζει η αστείρευτη δίψα για αγώνα. Είναι η πηγή της δύναμης ν' αντισταθούμε στο σκότος που επιβάλλουν ως δίχτυ σκλαβιάς πάνω απ' την ανθρωπότητα. Οι Εβραίοι κι ο άνωθεν αυτών Γιαχβέ που κινεί τους απομακρυσμένους απ' τον Θεό ανθρώπους ως άψυχες μαριονέτες.  Είναι το ασίγαστο πάθος που δεν κάμπτεται ούτε με φυλακίσεις, ούτε με στερήσεις, ούτε με άδικες διώξεις, ούτε με εν ψυχρώ εκτελέσεις. Είναι το πάθος που κινεί τον αγωνιστή στην κατεύθυνση της πραγματικής απελευθέρωσης. Ό,τι μας κάνει ν' αψηφούμε τον προαιώνιο εχθρό μας. Ο αγωνιστής πρέπει να πολεμήσει ενάντια στον ασεβή εαυτό του. Είναι το βήμα της μεταστοιχείωσης σ' έναν διαφορετικό άνθρωπο. Όσο συνεχίζει ν' αναπνέει ο παλαιός άνθρωπος της απελπισίας μέσα μας, δεν θ' απελευθερωθούμε. Πρέπει ν' αγγίξουμε την αρετή. Ας αδράξουμε την έμπνευσή μας απ' τον Ηρακλή και τον δρόμο της αρετής και της κακίας. Έχοντας ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια της ψυχής μας δεν θα χαθούμε στον κυκεώνα της εποχής μας. Αυτός οφείλει να είναι ο οδηγός μας στο σκοτάδι των ημερών που διανύουμε.




Ήδη το 2010 ο 1ος Ραββίνος της Αλβανίας Joel Kaplan μαζί με τον επικεφαλής των Σεφαρδιτών Ραββίνων του Ισραήλ Shlomo Amar όρισαν νέα δεδομένα στην Αλβανία. Ο Amar δεν είναι ένας κοινός Ραββίνος. Κατείχε επί μία δεκαετία τον τίτλο του 'Rishon LeZion' που αποδίδεται στους πνευματικούς ταγούς των Σεφαρδιτών στη λεγόμενη 'Γη της Επαγγελίας' ήδη απ' τα μέσα του 17ου αιώνα. Ο σκοπός της επίσκεψης του Amar στην Αλβανία συνδέεται με την επιθυμία να εισαχθεί η Kosher διατροφή στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου κυριαρχεί το χριστιανικό στοιχείο. Μαζί τους συναντήθηκε ο αντιπρόσωπος του τότε πρωθυπουργού της Αλβανίας Sali Berisha. Η συνάντηση των δύο πλευρών τελέσθηκε κατόπιν συνενόησης με το 'Ραββινικό Κέντρο της Ευρώπης' (RCE) που εδρεύει-όλως τυχαίως-στις Βρυξέλλες, όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για την οικονομία των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Οι Εβραίοι ευχαρίστησαν τον Berisha για τις φροντίδες που προσφέρονται στα μέλη της εβραϊκής κοινότητας της Αλβανίας και πρωτίστως για το γεγονός ότι οι Αλβανοί έσωσαν πολλούς Εβραίους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό όμως συνιστά απόλυτη παραφροσύνη, αν σκεφτεί κανείς πως οι Αλβανοί ενίσχυσαν με δολοφονικά τάγματα (εκείνο το διάστημα η Αλβανία ήταν προτεκτοράτο της Ιταλίας) τις δυνάμεις του Άξονα, τους Ιταλούς φασίστες που επιτέθηκαν στην Ελλάδα. Συνεπώς, η ανάγνωση της ιστορίας επιδέχεται ενδελεχούς μελέτης κι αναθεωρήσεως. Οι Αλβανοί που ετάχθησαν στο πλευρό των φασιστών ήταν οι Τσάμηδες που αναπτύχθηκαν στην νότια Αλβανία, οι πρόγονοι των φανατικών ανθελλήνων της 'Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας' του Kreshnik Spahiu, προκειμένου να εξοντώσουν το ελληνικό στοιχείο και τα φιλελληνικά στοιχεία 'grecofili', δηλαδή τα αμιγώς ελληνικά βορειοηπειρωτικά φύλα. Οι προαναφερθέντες επισκέφτηκαν το εβραϊκό κέντρο 'Moshe Rabenu' κι εγκαινίασαν την Συναγωγή στα Τίρανα, δίδοντας της το όνομα 'Hechal Shlomo' προς τιμήν του Amar. Ο Kaplan δεν είναι ούτε αυτός τυχαίο πρόσωπο. Ηγείτο της Chabad, της ορθόδοξης χασιδικής κοινότητας των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Εβραϊσμός της Θεσσαλονίκης, οι Σεφαρδίτες, εδώ κι αιώνες επιδιώκουν τον αφελληνισμό της Βόρειας Ελλάδος. Η Θεσσαλονίκη υπήρξε κέντρο ανθελληνικών δραστηριοτήτων και συνωμοσιών που στοίχισαν στον Ελληνισμό την Μικρά Ασία κι όχι μόνο.




Ο Kaplan ήλθε σε συνενόηση με το 'Ραββινικό Κέντρο της Ευρώπης', ώστε ν' αναζωογονήσει τον Εβραϊσμό στην Αλβανία. Προφανώς η κίνηση αυτή δεν είναι ασύνδετη από πολιτικές επιδιώξεις. Ο καθείς αντιλαμβάνεται πως οι Εβραίοι περικυκλώνουν την Ελλάδα κι ωθούν με ποικίλους τρόπους τους γείτονες εναντίον της Ελλάδος, ενισχύοντας τον Ιουδαϊσμό. Απ' όσο γνωρίζουμε οι Εβραίοι της Αλβανίας δεν ξεπερνούν τους 150. Οι ολιγάριθμοι αυτοί Εβραίοι υποδέχονται κάθε χρόνο έναν σημαντικό αριθμό Εβραίων τουριστών κι επιχειρηματιών που τους ενισχύουν. Επί των ημερών της 'Σοσιαλιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας της Αλβανίας' απαγορεύτηκαν σύμπασες οι θρησκείες, όπως κι ο Ιουδαϊσμός. Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1991, ένας μικρός αριθμός Εβραίων της Αλβανίας μετακινήθηκαν προς το Ισραήλ. Το 2012, ο αστείος ακόμα και για πολλούς Ισραηλινούς Υπουργός των Εξωτερικών του Ισραήλ Avigdor Liberman, εκ της Σοβιετικής Ενώσεως, ταξίδεψε μέχρι την Αλβανία, προκειμένου να εγκαινιάσει τη νέα πρεσβεία του Ισραήλ στα Τίρανα. Η εν λόγω είναι η 10η στη σειρά απ' όταν ανέλαβε ο Liberman το 2009. Στα σχέδια των Ισραηλινών είναι το άνογμα 3 ακόμα, στο Κογκό, την Κίνα και την Ρωσία. Αυτή της Αλβανίας είναι η 101η στην κατάταξη. Η επίσκεψη Liberman αποτέλεσε σταθμό, καθότι επί 17 συναπτά έτη δεν είχε πραγματοποιηθεί επίσκεψη Ισραηλινού Υπουργού των Εξωτερικών στην Αλβανία. Να σημειωθεί πως η Αλβανία αποτελείται σε ποσοστό 70% από Μουσουλμάνους κι ανήκει παραδόξως στο ΝΑΤΟ. Οι Ισραηλινοί έχουν τους λόγους τους, ώστε να πατήσουν πόδι τους στην Αλβανία έπειτα από τόσα χρόνια, εν μέσω σημαντικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.




Οι Αλβανοί συνεργάτες των Εβραίων δείχνουν τα δόντια τους στους Ορθόδοξους Χριστιανικούς λαούς των Βαλκανίων κι όχι μόνο. Είναι μονάχα με την αρωγή των Σιωνιστών που τους εξοπλίζουν για να εξολοθρεύσουν απ' το παρασκήνιο τους 'βδελυρούς' Γκόιμ. Διόλου τυχαίο ότι οι Αλβανοί αποτελούν τους γενίτσαρους που ορθώνουν το ισλαμικό τόξο στην Ευρώπη. Οι Αλβανοί είναι μία λεμονόκουπα που θα χάσει τον χυμό της και θα πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας, όταν εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Εβραίων. Η διαδρομή των κατσαπλιάδων απ' την Αλβανία έως τα βάθη της Ανατολίας με σκοπό την εξόντωση των Ορθόδοξων χριστιανικών πληθυσμών είναι δυκτική των αιματηρών προθέσεών τους απέναντι στην Ελλάδα. Τα σκοτεινά σχέδιά τους, όμως, δεν θα περάσουν. Με πίστη στο Θεό κι αγάπη για την πατρίδα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν Αλβανό κερατά. κανέναν Μουσουλμάνο, κανέναν Εβραίο. Ο Θεός μαζί μας! Η Ελλάς δεν πεθαίνει ποτέ! Η Ελλάς είναι θέλημα Θεού. Γι' αυτό θα ζήσει σε πείσμα όσων την επιβουλεύονται. Δεν μπορούμε να ευχηθούμε όμως το ίδιο για τους εχθρούς μας.