Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) (Μέρος Α') / ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ







'Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους και δεν δίνω δεκάρα ποιοί συντάσσουν τους νόμους του'. Mayer Amschel Rothschild (1743-1812)




Οι Illuminati (Ιλλουμινάτοι-Πεφωτισμένοι) ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου του 1776, στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας, απ' τον Johann Adam Weishaupt. Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι προϋπήρχαν κατά 10 χρόνια, έχοντας διαφορετικό όνομα. Αν δεχτούμε τις θεωρίες αυτές, θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι 'Πεφωτισμένοι' προϋπήρξαν ως 'Order of the Perfectibilists' (Τάγμα των Τελείων), ήδη απ' το 1766. Οι 'Πεφωτισμένοι' είναι μία μυστικιστική σέκτα που επεκράτησε άλλων μυστικών εταιρειών. Ο ιδρυτής του 'Τάγματος των Πεφωτισμένων' ('Illuminatenordens'), ήτο ένας Γερμανός φιλόσοφος, νομικός και θεολόγος με κοσμοπολίτικες κι αντικληρικές δοξασίες. Τις πεποιθήσεις του εμφύσησε στο εν λόγω 'Τάγμα'. Ο Weishaupt γεννήθηκε στο Ίνγκολστατ της Βαυαρίας στις 6 Φεβρουαρίου του 1748. Λόγω του πρόωρου θανάτου του πατέρα του, που ήτο καθηγητής Νομικής στο τοπικό πανεπιστήμιο, μεγάλωσε με τον θείο του, επίσης καθηγητή νομικής, ο οποίος του εμφύσησε τις ιδέες του Διαφωτισμού. Φοίτησε σε σχολείο Ιησουιτών κι ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση. Γράφτηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ίνγκολστατ, απ' την οποία απεφοίτησε το 1768 με τον τίτλο του διδάκτορος. Το 1772 ανεκηρύχθη καθηγητής του Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίνγκολστατ και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε την Άφρα Ζαουζενχόφερ, με την οποία απέκτησε 7 παιδιά. Αρχικά σχεδίαζε να ονομάσει το κίνημα 'Perfectibilists'. Το Τάγμα ονομαζόταν 'Πεφωτισμένοι της Βαυαρίας'. Αρκετοί διανοούμενοι και προοδευτικοί πολιτικοί συγκαταλέγονταν στα μέλη του Τάγματος, συμπεριλαμβανομένων των Ferdinand του Brunswick και του διπλωμάτη Xavier von Zwack, δεύτερο ανώτερο στέλεχος στην ιεραρχία του Τάγματος. Η πρώτη διαφωνία ανάμεσα στα μέλη της οργανώσεως συνίστατο στο ποιο θα έπρεπε να είναι το όνομά της. Προτάθηκαν τουλάχιστον 3 διαφορετικά ονόματα, ανάμεσα στα οποία ήσαν τα 'Perfectibilists' ('Τελειοθήρες', δηλαδή αυτοί που αναζητούν την Τελειότητα) και Bees ('Μέλισσες'). Μολονότι ηχεί παράξενα η λέξη 'Μέλισσες', ωστόσο επροτάθη ως ονομασία της οργανώσεως, αλλά υπάρχει μία απόλυτα λογική εξήγηση γι' αυτό. Η κυψέλη των μελισσών ήτο ανέκαθεν σημαντικό σύμβολο για μία άλλη οργάνωση, τους 'Ελευθεροτέκτονες' ('Freemasons') κι υποδηλώνει την εργατικότητα και την συνεργασία μεταξύ των μελών της. Ο Weishaupt είχε οργανώσει τους 'Πεφωτισμένους' στα πρότυπα των Ιησουϊτών και των Τεκτόνων.





Η μυστικότητα έπαιζε τον πρωτεύοντα ρόλο στη δομή και την οργάνωση τους, ενώ διέδιδαν θεωρίες αντιφατικές και διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους για τους σκοπούς και τη δράση τους, ώστε να στρατολογούν έτσι όσο το δυνατόν περισσότερα ισχυρά μέλη. Στους προσήλυτους κρατούνταν μυστικοί οι στόχοι της οργανώσεως, στους οποίους μυούνταν σταδιακά, με τρόπο ώστε κάθε φορά να καταρρίπτεται η προηγούμενη διδασκαλία που τους είχε παρουσιαστεί ως αληθινή. Η δομή του τάγματος ήτο τέτοια, ώστε εκτός απ' τον εσωτερικό κύκλο, ο καθένας απ' τους υπόλοιπους αδελφούς να γνωρίζει μόνον 2 απ' τους αδελφούς που ανήκαν στην ίδια μ' αυτόν βαθμίδα μυήσεως, εξασφαλίζοντας μ' αυτό τον τρόπο ένα στεγανότατο σύστημα ασφαλείας. Κάθε τέτοια τριάδα αδελφών βρισκόταν σ' επαφή και καθοδηγούταν από έναν αδελφό ανώτερης τάξης, ο οποίος ηγούταν μερικών ακόμη κατώτερων τριάδων κι ούτω καθεξής. Το σύστημα αυτό περιγράφεται στο μηδενιστικό πόνημα 'Η Κατήχηση του Επαναστάτη' που αποδίδεται στον αμοραλιστή Σεργκέι Γκενάντιεβιτς Νετσάγιεφ. Το εν λόγω πόνημα αποτέλεσε οδηγό για τους Ρώσους μηδενιστές για την παράνομη συνωμοτική δράση τους στα χρόνια προ της Μπολσεβίκικης Ανταρσίας του 1917. Η γνώση είναι δύναμη, αρκεί να την κατακτήσεις.Όταν στην 'παραχωρούν' είναι παγίδα. O  Weishaupt απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών. Το 1834, ο Ιταλός Εθνικιστής Guiseppe Mazzini διεκδίκησε την ηγεσία των 'Πεφωτισμένων' της Βαυαρίας και διετήρησε αυτή την θέση έως το θάνατό του το 1872. Ο Mazzini ήτο το αντίστοιχο του Σατανιστή Albert Pike, ο οποίος ήτο 'Μεγάλος Διδάσκαλος-Διοικητής του Σκωτικού Δόγματος του Ελευθεροτεκτονισμού', μεταξύ άλλων με δικαιοδοσίες στο Νότο της Αμερικής και μετέπειτα Ιδρυτής των 'Λευκών Ιπποτών της Κου Κλουξ Κλαν'.






Ο Mazzini έχρησε τον Pike επικεφαλής των δραστηριοτήτων των 'Πεφωτισμένων' στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Pike ανέλαβε τις θεοσοφικές πτυχές των δραστηριοτήτων κι ο Mazzini ανέλαβε τις πολιτικές δραστηριότητες. Όταν οι Τεκτονικές Στοές της Στοάς της Μεγάλης Ανατολής διείσδυσαν στην Ευρώπη μέσω των επαναστατικών δραστηριοτήτων του Mazzini, αυτός παρουσίασε το μεγαλόπνοο σατανικό του σχέδιο στον Pike. Σε επιστολή με ημερομηνία 22 Ιανουαρίου του 1870, ο Mazzini έγραψε στον Pike: 'Πρέπει να αφήσουμε όλες τις ομοσπονδίες να συνεχίσουν ως έχουν, διατηρώντας τη δομή τους, το σύστημα της κεντρικής εξουσίας και τις διαιρέσεις και την σύνδεση μεταξύ των υψηλών βαθμίδων του ιδίου δόγματος, οργανωμένες ως έχουν, ωστόσο δημιουργώντας ένα υπερ-δόγμα, το οποίο θα παραμείνει εν πολλοίς άγνωστο σ' αυτές, στο οποίο θα συγκαλούμε του υψηλόβαθμους Τέκτονες της επιλογής μας. Με σεβασμό στους φιλάδελφους Τέκτονες, αυτοί οι άνδρες θα δεσμευτούν με την τήρηση του αυστηρότερου απορρήτου. Μέσω του υπερ-δόγματος, θα διοικούμε όλους τους κλάδους του Ελευθεροτεκτονισμού, ώστε να καταστεί το διεθνές κέντρο, το πλέον ισχυρό δόγμα λόγω ότι η κατεύθυνσή του θα είναι ολότελα άγνωστη ακόμα και σ' αυτούς'. Προφανώς, πρόκειται για την ελίτ του 33ου Βαθμού του Σκωτικού Δόγματος του Ελευθεροτεκτονισμού.





Σε άλλη επιστολή, με ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871, ο Pike μεταφέρει στον Mazzini τις σκέψεις του για την τελική κατάκτηση του κόσμου, μέσω της εξαπολύσεως 3 παγκοσμίων πολέμων, στην κατεύθυνση της εγκαθιδρύσεως της 'Νέας Παγκόσμιας Τάξεως'. Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος θα εξαπολύετο ώστε να υποτάξει την Τσαρική Ρωσία στον έλεγχο των Βαυαρών 'Πεφωτισμένων'.  Η Ρωσία στη συνέχεια θα χρησιμοποιούταν ως 'μπαμπούλας' για την προώθηση των στόχων τους παγκοσμίως. Ο Β' Παγκόσμιας Πόλεμος θα ξεσπούσε με την υποδαύλιση των διαφορών μεταξύ των Γερμανών Εθνικιστών και των Σιωνιστών. Αυτό θα επέσυρε την αύξηση της επιρροής της Ρωσίας και την δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ. Ο Γ' Παγκόσμιας Πόλεμος θα προκληθεί λόγω της υποδαυλίσεως της συγκρούσεως μεταξύ Σιωνιστών και Αράβων απ' τους πράκτορες των 'Πεφωτισμένων'. Αυτή η σύγκρουση θα απλωθεί σ' ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της εξαπλώσεως του Ισλάμ (βλέπε Τζιχαντιστές, κλπ) σ' όλες τις χώρες. Συνεπώς, η παγκοσμιοποίηση κι η συνέχειά της, η πολυπολιτισμικότητα, αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου, ώστε το Ισλάμ να εξαπλωθεί σ' ολόκληρο τον πλανήτη και να λειτουργήσει ως το φυτίλι για την σύγκρουση που σχεδίασαν οι 'Πεφωτισμένοι'. Μέρος του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου είναι να προκληθεί μία διαμάχη πρωτοφανούς αγριότητος και βαρβαρότητος μεταξύ Μηδενιστών κι Άθεων. Με την παράλληλη καταστροφή του Χριστιανισμού και της Αθεϊας, θα επικρατήσει αναδυόμενο το 'αληθινό Δόγμα του Εωσφόρου' ('Εκπεσών Άγγελος' ή 'Πεπτωκώς Αρχάγγελος'). Με την Ρωσία σε ρόλο 'μπαμπούλα' που απειλεί μία Παγκόσμια Σύρραξη, τα Έθνη της Δύσεως θα στραφούν σε Υπερεθνικές Συμμαχίες (ΝΑΤΟ, Ηνωμένα Έθνη). Η Ρωσία θα βοηθήσει αλύτρωτα έθνη με την χορήγηση οπλικών συστημάτων, απ' την πώληση των οποίων, μοναδικός κερδισμένος θα είναι και πάλι οι διεθνείς τραπεζίτες. Όλα αυτά τα δεδομένα αποδεικνύουν πως πίσω απ' τον Μεγάλο Πόλεμο (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος) που εν πολλοίς παραμένει άγνωστος όσον αφορά τις αληθινές επιδιώξεις του, υπάρχει ένα παρασκήνιο παντελώς άγνωστο στους κοινούς θνητούς που πασχίζουν να ερμηνεύσουν τα γεγονότα με τα δεδομένα που κάποιοι άφησαν να έχουν ως εργαλεία γι' αυτή την ερμηνεία.



...συνεχίζεται!