Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤO 'ΜΑΒΗ' ΤΟΥ 1994!


'Τὴν Νίκη μας αὐτή, στὴ δίκαιη ἐπιχείρησή μας, τὴν ὁποία συνέδραμε ὁ Θεός, ἡ Ὁμάδα ἀφιέρωσε στοὺς Ἕλληνες στρατιῶτες, οἱ ὁποῖοι ἔχυσαν τὸ αἷμα τους στὰ βουνά μας, ποὺ οἱ ἀλβανικὲς μπουλντόζες ξέθαψαν καὶ πέταξαν τὰ ὀστά τους στὰ σκυλιά…'. (Από την προκήρυξη του 'ΜΑΒΗ' για την επίθεση στην Επισκοπή τον Απρίλιο του 1994).
'Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια', υπαγορεύει η λαϊκή σοφία. Και συμπληρώνουμε επ' αυτού ότι 'όσα δεν τολμάει να κάνει μία ολόκληρη κοινωνία, ιστορικώς έχει αποδειχθεί ότι έχουν τα κότσια να τα κάνουν μία χούφτα άνθρωποι'. Η ελληνική ιστορία αυτά μας διδάσκει. Τον απαράμιλλό ηρωισμό. Το κλέος. Την τιμή. Λίγοι και ενάρετοι είναι αυτοί που 'βγάζουν το φίδι από την τρύπα'. Οι πολλοί και αδιάφοροι περιμένουν από τους πρώτους να τους βγάλουν από την δύσκολη θέση της ευθύνης. Κρατικοδίαιτοι και μη χέστες του 'χώρου' εμφυσήσαν την νοοτροπία της ηττοπάθειας στους θαμώνες των καφενειακού τύπου μαζώξεων στις οποίες ανέκαθεν ενεπλέκει τους νεοεισελθέντες, ώστε να τους μυήσουν στην παθητικότητα και τον ωχαδερφισμό που διδάσκεται αριστοτεχνικά από τον πολιτικό συρφετό της μεταπολιτεύσεως. Δεν προξενεί σοκ ότι οι κλειδοκράτορες της Ανωτάτης Πινακοθήκης των Ηλιθίων που ονομάζεται 'χώρος' κατάφεραν για αρκετές δεκαετίες να σπείρουν το μικρόβιο της αναβλητικότητος στους αφελείς, καθιστώντας τους υποχείριά τους για να ικανοποιήσουν τόσο την μικροφιλοδοξία όσο την προσωπική ματαιοδοξία τους. Ο σπόρος ήταν 'τζούφιος' και τα σκάγια δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Η νέα γενιά αφυπνίστηκε και γύρισε την πλάτη στους αρλεκίνους που αποτελούν γραμμή ανασχέσεως στο μέτωπο του πολέμου με τις χρήσιμες εφεδρείες του εχθρού. Ακόμα και άξιοι αγωνιστές έπεσαν στην λούμπα της παθητικότητος και δεν πρόσφεραν όσα μπορούσαν να προσφέρουν από διαφορετικό μετερίζι αγώνος. Από ψυχολογικής απόψεως και ερμηνείας, μολονότι και αυτό που ονομάζεται 'επιστημονικώς αποδεκτό', παρόλο ότι μπάζει από όλες τις μεριές στην λογική του βάση, θα έκανε και τους επιφανείς εκπροσώπους του να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Από πολιτικής απόψεως και κοινωνιολογικής σκοπιάς, όμως, η πρακτική αυτή δεν μπάζει καθόλου, αλλά αποτελεί λογική συνέχεια της ραδιουργίας του κράτους που επωφελείται στον μέγιστο βαθμό από την νωχελικότητα ενός 'χώρου' που μπορεί και έχει όλο το δίκαιο με το μέρος του να καταστεί απολύτως επικίνδυνος για την σταθερότητά του.

Η συνήθης πρακτική που ακολουθείται από τον 'χώρο' είναι η εκτόξευση λάσπης και η διάδοση φημών για πρόσωπα ή ομάδες που θεωρούν καθήκον τους να δράσουν με τον όποιον τρόπο. Για να θέσουμε τα πράγματα στην σωστή σειρά τους, θα τονίσουμε πώς αυτό που αποτελεί καταδικαστική απόφαση εις διπλούν στην περίπτωση που η λάσπη του 'χώρου' διακρινόταν από έλογους φόβους και πρόθεση προστασίας των (ν)ηπίων' μελών του αναιρείται από την ηλιθιότητα έως σημείου παραιτήσεως από την ίδια την ζωή που χαρακτηρίζει τους ημιπαράνομους. Στην 'λογική' (ή την σκοπιμότητα) του 'χώρου' δεν χωράει η αντίληψη ότι παράνομο και νόμιμο είναι όπως το μαύρο με το άσπρο. Το ημιπαράνομο είναι ό,τι το γκρίζο που τόσο πολύ λανσάρεται στην εποχή μας σε κάθε επίπεδο. Αυτή η multi κατάσταση, όπου όλα και όλοι αλέθονται και κοπανιούνται με το γουδοχέρι στο ίδιο σκεύος. Στον 'χώρο' ουδέποτε εννόησαν τί εστί 'ημιπαρανομία' και βάσει επαγωγικής λογικής, εφόσον αγνόησαν ή προσποιήθηκαν πώς παρακάμπτουν τους κανόνες 'λόγω επαναστατικότητος που δεν συμμαζεύεται' είχαν τις ανάλογες συνέπειες που δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων 'μάννα εξ ουρανού' αλλά προϊόν πολιτικής απειρίας και επιτηδειότητος. Δεν αποτελεί δείγμα υψηλής ευφυϊας να μετέρχεται κανείς παράνομων μέσων και να υποκρίνεται πώς είναι ένας φιλήσυχος πολίτης που αρνείται την προσφυγή σε παράνομα μέσα. Η λογική του 'χώρου' ήταν και παρέμεινε έως ενός σημείου, η λογική του φαντασιακού τρομοκράτου. Αυτού που ξυπνάει το πρωί, πίνει τον καφέ του, διαβάζει εφημερίδα και κατευθύνεται, αφού πρώτα φιλήσει την σύζυγό του, προς τον τόπο εργασίας του, όπου κατά τα κινηματογραφικά πρότυπα, είναι ένας ευσυνείδητος εργαζόμενος που δεν ενοχλεί, είναι αγαπητός από τους συναδέλφους του και όταν ξεσκεπάζεται, όλοι ξαφνικά πέφτουν από τα σύννεφα. Το πρότυπο γραβατωμένος και μαχαιροβγάλτης, απέτυχε. Και δεν απέτυχε λόγω συγκυριών. Ήταν καταδικασμένο να αποτύχει βάσει λογικής. Τέτοιες στάσεις δεν αρμόζουν ούτε στα πλέον ταπεινά περιθωριακά στοιχεία. Σε πολιτικά όντα θα ταιριάξουν; Η απάντηση προκύπτει χωρίς μεγάλη δυσκολία. Ας περάσουμε στο 'ζουμί' της υπόθεσης για να θίξουμε την ουσία του ζητήματος και την αφορμή για αυτή την τοποθέτηση σε ένα ζήτημα αρχής και βαθιά πολιτικό και ιδεολογικό.
Σαν άλλη Χίμαιρα με την πύρινη ανάσα μας λιώνουμε τον καθωσπρεπισμό και τα 'μη'. Και ερχόμαστε από μακριά, τρομοκρατούμε από παλιά όταν σαλτάραμε στην Ανατολία, μέσα από άλλα σώματα, μα με ίδια ψυχή που δεν λυγίζει, φρικιαστικά γεννήματα του Τυφώνα και της Έχιδνας, πολύμορφα ερεβώδη τέρατα του εθνικισμού με σώματα λεόντων και με κεφάλια αιγών, μακάβρια σατανικά. Κάθε φορά που προσπαθήσατε να μας πιάσετε από το κεφάλι, σας σπάσαμε μονομιάς τα κόκκαλα με την ατίθαση ουρά μας. Και κάθε τέτοια σκηνή είναι κάτι παραπάνω από ποίηση. Είναι ολέθρια σπαρακτική οίηση για το μεγάλο μακελειό του μεσημεριού που για κάποιους θ' ανατείλει σαν αυγή και σαν κατάρα. Για τους άθλιους δικαστικούς που επικαλούνται κείμενα μίσους και εκστομίζουν απειλές, ας γνωρίζουν ότι θα' ρθει σύντομα η δική τους ώρα. Όλοι θα γευτούν την προκρούστειος κλίνη. Εμείς θα απολαμβάνουμε το υπέρτατο μαρτύριο του αργού και βασανιστικού θανάτου.
Ως ψήγμα της ανόητης πρακτικής που ακολουθήθηκε κατά κόρον από τον 'χώρο', θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα 'που βγάζει μάτι'. Επειδή το τσουβάλιασμα δεν αποτελεί πολιτική αρετή, χαρακτηρίζουμε κατ' ελάχιστον 'ανόητη' και 'απολίτικη' την πρακτική, καθώς τα ευκόλως εννοούμενα απορρέουν από τα συμφραζόμενα και ο νοών νοείτω. Το 1994, ομάδα γενναίων ανθρώπων που ανέλαβαν την ευθύνη των πράξεών τους, όπως κάνουν οι ΑΝΤΡΕΣ, με το ιστορικώς βαρύ όνομα 'Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου'-'ΜΑΒΗ', επιχείρησαν να πράξουν αυτό που φαντάζει σε πολλούς ακόμα και σήμερα 'ονειρο απατηλό'. Για τους ψυχωμένους αγωνιστές, δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια στον αγώνα τους. Αυτό που κινεί τους τροχούς της ιστορίας είναι το αίμα των αγωνιστών. Στον μύλο της ιστορίας δεν κυλάει νερό, αλλά αίμα με το οποίο ποτίζεται το δέντρο της εθνικής ελευθερίας.


Στους εξής συνδέσμους μπορείτε να ανατρέξετε και να μελετήσετε τις αναφορές μας στο ζήτημα της Βορείου Ηπείρου.Α) Μαχητικός Πυρήνας Ηπείρου

http://maiandrioi.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%B1%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%20%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82%20%CE%97%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85


Β) Δολοφονία Αλβανών στην Επισκοπή

http://maiandrioi.blogspot.gr/2016/11/blog-post_21.htmlΣτο απόσπασμα για τα γεγονότα της Επισκοπής του Απριλίου του 1994 αναφέρονται κάποια στοιχεία επί του γενικού για την υπόθεση. Λεπτομέρειες της υποθέσεως γνωρίζουν μονάχα οι συλληφθέντες για την υπόθεση 'ΜΑΒΗ' και σίγουρα όχι ο κάθε τυχάρπαστος που αναπαράγει μη εξακριβωμένες πηγές. Από το 1994 μέχρι σήμερα, συμπληρώνονται 23 χρόνια. Σε αυτά τα 23 χρόνια, οι άνθρωποι αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη των γεγονότων της Επισκοπής ως 'ΜΑΒΗ', λασπολογήθηκαν κατά την συνήθης πρακτική του 'χώρου' κατά συρροήν ως συνεργαζόμενοι με τις μυστικές υπηρεσίες και πόσα άλλα. Αυτοί οι άνθρωποι, κατά τον συνήθης και προσφιλής τρόπος του 'χώρου', σχεδόν έγιναν παράδειγμα 'προς αποφυγή'. Τί απαξιωτικά σχόλια έχουν δεχτεί αυτοί οι άνθρωποι, μονάχα οι πέτρες το γνωρίζουν.Και σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια από την ιστορική εκείνη πράξη, έρχεται η δικαίωση. Ένα έγγραφο της CIA στο οποίο αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να ενωθεί με την ΒόρειοΗπειρο το 1994 εάν οι Βορειοηπειρώτες ξεκινούσαν αντάρτικο! Το έγγραφο για κάθε ενδιαφερόμενος βρίσκεται ήδη ανηρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA:


https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/DOC_0005657435.pdfΒάσει του εγγράφου προκύπτει ότι η CIA θεωρούσε ότι εάν ξεκινούσε απελευθερωτικός αγώνας της Βορείου Ηπείρου στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, θα μπορούσε να ενωθεί η Ελλάδα με την Βόρειο Ηπειρο και να αποκατασταθεί η ιστορική αδικία. Κάτι ανάλογο 'ακούγεται' τα τελευταία χρόνια σε σχέση πάντοτε με τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές επιδιώξεις της Ρωσίας για την μεγάλη κάθοδο στο Αιγαίο μέσω της ενισχύσεως των χριστιανικών πληθυσμών της Βαλκανικής Χερσονήσου και της δημιουργίας αυτού που καλείται 'Ορθόδοξες Ηνωμένες Πολιτείες' ή κοινώς 'ορθόδοξο τόξο'.
Με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στην Επισκοπή το 1994, η CIA ενημέρωσε τις αλβανικές αρχές  ότι μία ενδεχόμενη ένωση της Ελλάδος με τη Βόρειο Ήπειρο ήταν εφικτή και θα περιελάμβανε την περιοχή μεταξύ των ποταμών Σκουμπίνι και Βιόσα. Στα τέλη του Ψυχρού Πολέμου πριν ο παράγων που ονομάζεται 'Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός' καταστεί αξιοποιήσιμο στοιχείο για την προώθηση των κυριαρχικών επιδιώξεων των Ηνωμένων Πολιτειών στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που αποκαλύφθηκε με τον πιο οφθαλμοφανής τρόπος δια του νατοϊκού βομβαρδισμού της Σερβίας και της βίαιης αποσχίσεως της ιστορικής σημασίας περιοχής του Κοσσυφοπεδίου από τον σερβικό εθνικό κορμό, υπήρχε η προοπτική της ενώσεως της Ελλάδος με την Βόρειο Ήπειρο και το αναγνώρισε η ίδια η CIA η οποία χαρακτήριζε το μειονοτικό ελληνικό κόμμα 'Ομόνοιας' ως άλλη 'πέμπτη φάλαγγα' στην Αλβανία. Την χρονική περίοδο που εξετάζουμε με έμφαση στα 1994 βρισκόμαστε λίγο πριν από την νατοϊκή επέμβαση στην Βοσνία και την έναρξη δημιουργίας ενός ακόμη καρκινώματος με την υπογραφή των Ηνωμένων Πολιτειών και της CIA, του μουσουλμανικού κράτους (αντίστοιχο 'ισλαμικό χαλιφάτο') στα εδάφη της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Παράλληλα βρισκόμαστε έναν μόλις χρόνο κατόπιν της εν πολλοίς άγνωστη στους περισσοτέρους, συμφωνία μεταξύ των Μιλόσεβιτς-Μητσοτάκης για την επέκταση των ελληνικών συνόρων μέχρι την περιοχή του Μοναστηρίου στα σημερινά Σκόπια, όπου κατοικούσαν 200.000 ελληνικής συνείδησης κάτοικοι. Για περισσότερα επ' αυτού στοιχεία μπορείτε να ανατρέξετε στο εξαιρετικού ενδιαφέροντος 'Η Ελλάδα στην παγίδα των Σέρβων του Μιλόσεβιτς 1991-1994' του Αριστείδη Κόλλια των εκδόσεων Θάμυρις (1995). Στο αποχαρακτηρισθέν έγγραφο της CIA, αναφέρεται: 'Εάν δεν βρεθεί σύντομα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Τιράνων, ο ελληνικός πληθυσμός της Βορείου Ηπείρου μπορεί να δημιουργήσει αποσταθεροποιητική κρίση'. Γίνεται σαφής αναφορά στα ιστορικά δεδομένα της περιοχής και πως βρέθηκε υπό αλβανική κυριαρχία και για το Πρωτόκολο της Κέρκυρας το οποίο δεν τηρήθηκε ποτέ το οποίο προέβλεπε αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και έδινε την νομική βάση για την δημιουργία αντάρτικου και την ένωση Ελλάδας-Βορείου Ηπείρου. Μάλιστα δίνονται και όρια αυτής της περιοχής, πολύ βορειότερα από την Βόρεια Ηπειρο, με τον χαρακτηρισμό 'Περιοχή που διεκδικείται από τους Ελληνες εξτρεμιστές'! Τα έτη 1984 επί Ενβέρ Χότζα, 1991 και 1994, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες επιθέσεις κατά αλβανικών στόχων, σε Αλβανία και Ελλάδα. Η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις έφερε το ίδιο όνομα ('Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου'-'ΜΑΒΗ'. Στο προαναφερθέν έργο του Κόλλια σταχυολογήσαμε τα εξής: 'Η ένταση με την Αλβανία διαρκώς κορυφώνεται και μάλιστα την ίδια ημέρα που οι ελληνικές εφημερίδες αναγγέλλουν την νέα επίσκεψη Μιλόσεβιτς, η Αλβανία διαμαρτυρήθηκε ότι Έλληνες μεθοριακοί στρατιώτες συνέλαβαν, βασάνισαν και τελικά σκότωσαν δύο Αλβανούς, τους οποίους έθαψαν...στο αλβανικό έδαφος, αφού το διέσχισαν ανενόχλητοι' (σελίς 77).
Από τις αρχές της δεκαετίας 1980, το βορειοηπειρωτικό είχε αρχίσει να αναζωπυρώνεται στην καρδιά των Ελλήνων. Στις 22 Φεβρουαρίου 1984 πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδες εθνικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών μεγαλειώδες συλλαλητήριο, με κυρίαρχο σύνθημα: 'Έλληνες, θυμηθείτε την σκλάβα αδελφή σας Βόρειο Ήπειρο'. Αίσθηση προκάλεσε η αλληγορία μίας νεαρής κοπέλας, ντυμένη με την ελληνική τοπική ενδυμασία της Βορείου Ηπείρου αλυσοδεμένη ούσα πάνω σε έναν μεγάλο Σταυρό, σαν να ήταν η ίδια 'εσταυρωμένη'. Αλληγορία καθ' όλα πραγματική, εάν σκεφτεί κανείς ότι η Βόρειος Ήπειρος βιώνει την δική της πορεία προς τον Γολγοθά εδώ και δεκαετίες, ούσα στο έλεος των Αλβανών. Στις 5 Μαρτίου 1984 εξεδόθη η υπ' αριθμόν 38/ 5-3-1984 απόφαση του ΟΗΕ, με την οποία διαπιστώθηκε επισήμως και κατεδικάσθη διεθνώς η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Αλβανία, σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Στις 27 Ιουνίου 1984, το Εθνικό Συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά, που συνήλθε στην Νέα Υόρκη (27 Ιουνίου-2 Ιουλίου 1984), είχε βασικό θέμα συζητήσεώς τους το Βορειο-ηπειρωτικό. Στο ψήφισμα που εξεδόθη υπογραμμίστηκε η αντίθεσις του Συνεδρίου σε κάθε σκέψη ή πράξη για άρση της εμπολέμου καταστάσεως με την Αλβανία, εφ' όσον το Βορειο-ηπειρωτικό ζήτημα παραμένει ανοικτό ενώπιον των τεσσάρων υπουργών Εξωτερικών των Μεγάλων Δυνάμεων. Εν συνεχεία, το ψήφισμα επιβεβαίωσε την αμετακίνητη θέση, σύμφωνα με την οποία οποιαδήποτε προσωρινή ρύθμιση των διαφορών των δυο κρατών θα πρέπει να συνδέεται με εγγύηση από την πλευρά της Αλβανίας για άμεση και πιστή εφαρμογή της υπ' αριθμόν 38/5.3.1984 αποφάσεως του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα του ελληνικού πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου.
Το σημαδιακό για πολλούς λόγους κοσμικό έτος '1984', έλαβε χώρα σε σχέση με το φλέγον ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, βομβιστική επίθεση στην Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα, όπου υπήρξε ανάληψη ευθύνης από οργάνωση με το όνομα 'ΜΑΒΗ'. Αργότερα, το 1991, άλλη μία πράξη αντιστάσεως έλαβε χώρα. Η βομβιστική επίθεση εναντίον του Αλβανού πρέσβεως στην Αθήνα. Εξερράγη βόμβα στο όχημά του και υπήρξε ανάληψη ευθύνης από οργάνωση με το όνομα 'ΜΑΒΗ'. Το εν λόγω περιστατικό μνημονεύεται στο 'The Greek Minority in Albanian In the Aftermath of Communism' (Conflict Studies Research Center). Την ίδια περίοδο, η Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητος στη Βόρειο Ήπειρο υποστήριξε ότι πάνω από 25.000 Έλληνες είχαν φυλακιστεί στην Αλβανία. Η ομάδα έθεσε όρισε το μέγεθος της Ελληνικής μειονότητος στην Αλβανία ότι ανήρχετο σε πάνω από 400.000.
Στις 11 Ιανουαρίου 1990 το Πανελλήνιο συνεκλονίσθη από μεγαλειώδες συλλαλητήριο που οργάνωσε στην Αθήνα η Συντονιστική Επιτροπή Βορειο-Ηπειρωτικού Αγώνος. Κύριος ομιλητής ο αείμνηστος Μητροπολίτης Σεβαστιανός. Το εθνικό συλλαλητήριο μεταδόθη από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Στις 25 Ιανουαρίου 1990 δεκάδες Βορειο-Ηπειρώτες φυγάδες που βρίσκονταν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή ενέργεια. Δέθηκαν συμβολικά με χονδρές αλυσίδες στα κάγκελα της αλβανικής Πρεσβείας. Τον Ιούλιο του 1991 πυρπολήθηκαν και λεηλατήθηκαν όλα τα μέχρι τότε καταστήματα ελληνικών συμφερόντων στην πόλη των Αγίων Σαράντα από Αλβανούς εξτρεμιστές που δρούσαν-δρουν συστηματικά στην περιοχή. Το συγκεκριμένο περιστατικό συσχετιστεί με τα αντίστοιχα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, οπόταν οι Αλβανοκατσαπλιάδες σε συνεργασία με τις ομάδες παρακρατικών πυρπόλησαν και λεηλάτησαν την περιουσία των Ελλήνων καταστηματαρχών  στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν και πωλούνταν έπειτα από διάστημα μόλις μίας εβδομάδος στην Αλβανία και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον θάνατο του εμπορικού κέντρου των Αθηνών για τους Έλληνες καταστηματάρχες και εμπόρους.
Ας επανέλθουμε στους γενναίους ΑΝΤΡΕΣ που έδρασαν το 1994 στην Επισκοπή. Αυτούς τους ΑΝΤΡΕΣ που διάφοροι αριστεροί καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι ('Hot Doc' τεύχη Β' Ιουλίου 2014 και Αυγούστου 2014), παρουσιάζουν ως προβοκάτορες και αραδιάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας τύπου 'Κόκκινη Προβιά' και άλλες ανοησίες. Διόλου τυχαίο ότι όλα αυτά τα σενάρια προέρχονται από οκνηρούς υπανθρώπους της άκρας αριστεράς, όπως ο ψυχανώμαλος Κλεάνθης Γρίβας. Κομπλεξικοί απόταν ήλθαν σε αυτό τον κόσμο, διαστρεβλώνουν οτιδήποτε αναφέρεται στο έθνος ή την πατρίδα. Άπλετο το μίσος τους για οτιδήποτε έχει συνδέσει ο άρρωστους νους των ως 'φασιστικό'. Ιδεοληπτικοί μέχρι κοκκάλου. Αριστερές λινάτσες αφήστε την 'Κόκκινη Προβιά', γνωρίζετε καλά ότι πλησιάζει η ημέρα που θα σας κυνηγήσουμε έως την 'Κόκκινη Μηλιά'. Η κοινωνία που κατευθύνεται από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως και όχι μόνο, λησμόνησε γρήγορα το περιστατικό. Σε ό,τι αφορά την κοινωνία το θεωρούμε αναμενόμενο. Για τον 'χώρο' το καταλογίζουμε 'επιλεκτικώς λησμονημένο'. Τέτοιες πράξεις χρήζουν επιδοκιμασίας ανεξαρτήτως προσώπων. Αυτή είναι η κινηματική φιλοσοφία. Η επικρότηση της πράξεως. Η μετουσίωσή της σε κινηματική φιλοσοφία. Η κινηματική εξέλιξη μπορεί να προέλθει μονάχα από ηρωικά κατορθώματα. Ο μύθος εδράζεται στις ηρωικές πράξεις. Και οι ηρωικές πράξεις είναι αυτές που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στον χρόνο. Ακόμα και να ομιλεί κανείς δημόσια περί εθνικών διεκδικήσεων και να σηκώνει επάξια και μάγκικα το βάρος των θέσεών του, αποτελεί πολιτική πράξη που σεβόμαστε όσο και οποιαδήποτε άλλη, 'μικρή ή μεγάλη'. Δεν είναι όμως ατόφιος ηρωισμός. Ο ηρωισμός είναι η αυτοθυσία. Το ζύμωμα με την μάχη. Η τριβή με τον κίνδυνο, η εξοικείωση με τον θάνατο, το ξεπέρασμα της φυλακής του φθαρτού. Οι Έλληνες πορεύονταν προς την αρετή, προς τον ηρωισμό, μονάχα με έναν τρόπο. Πολεμώντας. Χωρίς πόλεμο, όλες οι πολιτικές πράξεις φαντάζουν νηπιακά στάδια. Το βρέφος κάποια στιγμή θα περπατήσει. Πρέπει να περπατήσει για να πραγματώσει το 'άνω-θρώσκω'. Δεν αφορά μονάχα την στάση του σώματος, αλλά την ψυχική διάθεση ανελίξεως. Ο άνθρωπος που σηκώνεται-εγείρεται, μοιραία εξεγείρεται. Το βρέφος έχει πορεία μπροστά του. Είναι η εξελικτική φύση του ανθρώπου. Έτσι και το κίνημα. Ένα κίνημα που θα παραμείνει στατικό, μοιραία θα υποστεί τις συνέπειες της φθοράς. Όπως ο πολιτισμός. Η μονομερής υλιστική πρόοδος υποσκελίζει την πνευματική πρόοδος και ο πολιτισμός καταδικάζεται σε αφανισμό. Όταν τα πάθη υπερτερούν των αρετών και το γκρίζο αλλοτριώνει το άσπρο και το μαύρο, επέρχεται η πνευματική σήψις. Οι φορείς ελάχιστη σημασία έχουν για τον έχων κινηματική αντίληψη. Το 'πηγαίνουμε με τα νερά της κοινωνίας' και 'κατακεί που πάει το ρέμα' ταιριάζουν στους πολιτικάντηδες και τους καιροσκόπους. Όχι στους ιδεολόγους και τους κινηματίες. Έστω έπειτα από τόσα χρόνια, το εν λόγω έγγραφο, μολονότι προέρχεται από μία σατανική υπηρεσία, όπως είναι η CIA, αποτελεί μία απόδειξη και παράλληλα δικαίωση πώς οι σκοποί των ΑΝΤΡΩΝ αυτών θα οδηγούσαν την πατρίδα μας σε έναν ιστορικό ελληνικό θρίαμβο και στην εκπλήρωση του ιστορικού καθήκοντός μας ως Ελλήνων που αδρανούμε απέναντι στα φυλακισμένα αδέλφια μας.
Στα αρχεία της CIA αναφέρεται ότι στην αλβανική αναφορά για την πληθυσμιακή σύνθεση για το 1993, μονάχα το 8% του ελληνικού πληθυσμού είναι αποσχισμένο. Σε ανάλογη αναφορά για το 1994 ο ελληνικός πληθυσμός ανέρχεται στο 3% του πληθυσμού. Εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, καθότι μία υπηρεσία όπως η CIA μετέρχεται τακτικών που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι απλοί άνθρωποι, εγείρεται το ερώτημα πού μετακινήθηκε το 5% του αλβανικού πολιτογραφημένου πληθυσμού. Φυσικά, αυτό ερμηνεύεται ως μία μαζική μετανάστευση πληθυσμού ή αλλιώς στην γλώσσα της διπλωματίας ή της πραγματικότητος 'εθνοκάθαρση'. Ο όρος μας είναι αρκετά οικείος στην Βαλκανική Χερσόνησο. Το ποσοστό αντιστοιχεί σε 170.000 ανθρώπους. Στην αναφορά της CIA επισημαίνεται ότι το 20% επί του πληθυσμού της Αλβανίας ακολουθούν την ορθόδοξη χριστιανική πίστη (το ίδιο ισχύει για το 1993 και το 1995). Εάν λοιπόν, βάσει αυτού του ισχυρισμού, το 5% του αλβανικού πληθυσμού απουσιάζει από τα στατιστικά δεδομένα, οδηγούμαστε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η ισχυρή πλειοψηφία είναι Έλληνες Ορθόδοξοι και το ποσοστό τους δεν μετεβλήθη. Τί συνέβη; Αυτοί οι 170.000 Μουσουλμάνοι, καθολικοί και άθεοι Αλβανοί αλλαξοπίστησαν; Η απάντηση είναι απλή. Σε αμφότερες τις αναφορές, όπως και για την αναφορά του 1992, σε ομοιογενή κράτη οι αποσχισμένοι πληθυσμοί, η καταμέτρησις διεξήχθη το 1989. Δηλαδή προ της καταρρεύσεως της Σοβιετικής Ενώσεως. Είναι ποτέ δυνατόν οι στατιστικές του 1989 να μετεβλήθησαν εντός ολίγων ετών; Μήπως πρόκειται περί μίας από κοινού προσπάθεια, Ηνωμένων Πολιτειών, Ελλάδος και Αλβανίας, να εξαφανίσουν την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου; Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο λεπτομερής χάρτης των εθνικών ομάδων της Ανατολικής Ευρώπης. Η ελληνική μειονότητα αποτυπώνεται ως ολιγάριθμη, ανάλογη της τουρκικής μειονότητος στην FYROM. Στον χάρτη της CIA η περιοχή Βαρδαρία αποκαλείται 'FYROM', ενώ ο πληθυσμός αποκαλείται 'Μακεδόνες'. Ο τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Bill Clinton, είχε αναγνωρίσει το 'μακεδονικό έθνος'. Όταν ένας γενναίος Έλλην, στις 21 Αυγούστου 1994, ο Σμήναρχος (ε.α), Θωμάς Βρακάς, πέταξε πάνω από τα άγια χώματα της Βορείου Ηπείρου με ένα ψεκαστικό αεροσκάφος ρίχοντας προκηρύξεις απελευθερωτικού περιεχομένου με σκοπό να ανυψωθεί το ηθικό των Ελλήνων αδελφών μας που παραμένουν υπόδουλοι και όμηροι της αλβανικής αγυρτίας, το ελλαδικό κράτος των ραγιάδων τον βάφτισε ούτε λίγο-ούτε πολύ 'εγκληματία'. Αναλόγως και τα πεπραγμένα στην περίπτωση των ΑΝΤΡΩΝ του 'ΜΑΒΗ'.Η λάσπη αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στον σωστό και επικίνδυνο δρόμο. Ότι αποτελούμε πρόβλημα για το προδοτικό ελλαδικό κράτος. Ότι είμαστε επικηρυγμένοι από κράτος και παρακράτος. Σε ό,τι μας αφορά, οποιαδήποτε κατηγορία προσάπτεται σε σχέση με τις ριζοσπαστικές εθνικιστικές πεποιθήσεις που μετουσιώνονται σε πράξεις, αποτελούν δικαίωση του αγώνος μας και είναι καλοδεχούμενα. Για την Ελλάδα και τα αλύτρωτα αδέλφια μας, το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι το αίμα μας, θυσία στον βωμό της αναγεννήσεως του έθνους και της πατρίδος μας. Η αιωνία Ελλάς είναι η μεγαλύτερη επίγεια δόξα. Με το αίμα ελευθερώνεται και με το αίμα ανθίζει...Τελευταία ελπίδα για να αποτραπεί ο αφανισμός του ελληνικού λαού, διότι το ελληνικόν έθνος δεν αποθνήσκει, είναι η κατά μέτωπον επίθεσις με επεκτατικά χαρακτηριστικά. Η Τουρκία εξάγει την εσωτερική κρίση της στην δική μας πατρίδα. Να εξάγουμε την κρίση που δημιούργησαν οι εχθροί της Ελλάδος στα κεφάλια τους. Δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε σπέκουλα μεγαλοϊδεατισμού στο πτώμα της πατρίδος μας. Και κανένας φιλόσοφος του κώλου δεν θα σαμποτάρει τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων που δεν σκύβουν το κεφάλι. Ξεκαθαρίζουμε ότι από τούδε και στο εξής οποιοσδήποτε λασπολογεί εκ του ασφαλούς επαναστατικές ενέργειες, θα υπόκειται στις συνέπειες των θρασύδειλων επιλογών του. Η λάσπη θα πληρώνεται με το αίμα του. Προσοχή πουτάνες του 'χώρου'. Τα μάτια σας δεκατέσσερα (14). Και μνήμη έχουμε και θα σας λιώσουμε εάν δεν πάψετε να λασπολογείτε σαν πουτάνες που είσαστε τους αγωνιστές. Εάν δεν αντέχετε να σηκώσετε το βάρος ενός αγώνα που θέλει τιτάνιες θυσίες, αφήστε την ψευτο-αλητεία και επιστρέψτε στην ιδιωτεία. Οι ιδέες είναι για αυτούς που έχουν το θράσος να τα κάνουν όλα μπουρλότο.ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΑΒΗ! ΖΗΤΩ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΣ!ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!


ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!