Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Σύλλογος Αλβανών 'ΛΟΥΣΝΙΑ', Ολυμπίας 20, Αχαρνών / Καλή χρονιά με την Βόρεια Ήπειρο αυτόνομη


H δράση είναι αφιερωμένη στα αδέρφια μας απο την Βόρειο ήπειρο που το αλβανικό κράτος με το έτσι θέλω, τους κατεδαφίζει τα σπίτια ... Το 2017 θα ασχοληθούμε περισσότερο ...




Επισκεφτήκαμε την έδρα του Συλλόγου Αλβανών 'ΛΟΥΣΝΙΑ' στην οδό Ολυμπίας 20 στο κέντρο της Αθήνας. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Τις κάμερες τις χώνουμε στον κώλο όσων αισθάνονται ανασφαλείς σε μία γαμημένη Αθήνα που σύντομα θα καίγεται και εμείς θα χορεύουμε στις φλόγες της ιερής καταστροφής. Τις μπατσοπεριπολίες τις περνάμε σαν αόρατοι. Τους αλλοδαπούς εγκληματίες που σουλατσάρουν την νύκτα τους κάνουμε γατούλες, όταν χρειαστεί. Όσο για τους ταμπουρωμένους Έλληνες των περιοχών του κέντρου που κοιτάζουν τρομαγμένοι πίσω από κάγκελα και παντζούρια, με την παρουσία μας τους μεταφέρουμε το δικό μας μήνυμα απελευθέρωσης. Την νύκτα που φοβούνται να κυκλοφορήσουν, τα φαντάσματα του ριζοσπαστικού εθνικισμού περιφέρονται στις γειτονιές. Κανείς δεν θα φοβάται πια. Χαρτογραφούμε και προετοιμαζόμαστε για την μάχη μας.



Αφήσαμε ένα ευγενικό μήνυμα στην πολυκατοικία που έχουν ορίσει, όπως το συνηθίζουν όλοι αυτοί οι σύλλογοι των αλλοδαπών, ως έδρα του συλλόγου τους οι αλβανοτηγανιάρηδες στον Άγιο Νικόλαο, για να πάρουν λίγο τα χαμπάρια τους ότι δεν ξεχνιόμαστε και ότι είμαστε στη γύρα. Είμαστε πάντοτε στις επάλξεις και δεν χαριζόμαστε σε κανένα αλβανικό μουσουλμανικό καθίκι. Στους γύρω δρόμους αφήσαμε και άλλα μηνύματα 'αγάπης και προσέγγισης μεταξύ των δύο λαών'.


Και κάτι διδακτικό για την ουσία των πραγμάτων, επειδή κάποιοι έχουν μπερδέψει την βούτσα με την πούτσα. Προσοχή σε όλους. Πλακατζήδες-χομπίστες και μη. Εφεξής θα ισχύσουν στην πράξη τα εξής: Θα είσαι εθνικιστής μονάχα εάν το αξίζεις. Εάν δεν το αξίζεις, θα πάψεις να πιάνεις στο στόμα τον εθνικισμό. Είμαστε εμείς που θα σε κάνουμε, όποιος και εάν είσαι, να το βουλώσεις. Η βιολογική πραγματικότητα της δύναμης πραγματώνεται μέσα από το θάρρος να ριχτείς στη μάχη για τις ιδέες σου. Εάν είσαι πιστός, είσαι ικανός και θα τολμήσεις. Εάν είσαι χλιαρός, είσαι ανίκανος και θα κιοτέψεις. Ο αγώνας μας δεν είναι για Νενέκους, ιντερνετάκηδες και δειλούς. Όσοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, ας επιδείξουν την ελάχιστη ευφυϊα που απαιτείται και ας εξαφανιστούν μόνοι τους σε άλλες ιδεολογίες, παρέες ή στέκια. Σε κάθε άλλη περίπτωση, που δεν συμμορφωθούν στις υποδείξεις, θα αντιμετωπιστούν ως αυτό που είναι, δηλαδή, ενοχλητικά παράσιτα. Θα χτυπήσουμε σαν αρχέγονο κακό. Τα μικροαστικά είδη 'εθνικιστής γραφείου' ή 'εθνικιστικό φυτό εσωτερικού χώρου', 'γλάστρες για να τραβήξουμε συναγωνιστές που θα μας προτιμήσουν' θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Μονάχα οι εκλεκτοί θα επιζήσουν, γιατί αυτοί είναι οι ριζοσπάστες εθνικιστές.



Περισσότερα: http://maiandrioi.blogspot.gr/2014/11/10-martin-fierro.html