Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Εικαστική Παρέμβαση στον 'Χώρο Έκφρασης και Δημιουργίας 'Αριστερό Σχήμα Ιλίου' στην οδό Πριάμου 79 στο Ίλιον (+Bonus περαντζάδα από πρεζοφωλιά 'Θερσίτης')



Αυτό είναι λάθος είναι η τέταρτη φορά .!!!






'Ποτέ μην παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις'. Ξεχυθήκαμε ενάντια στον κυκεώνα μαλακίας που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στα Δυτικά.  Οι λύκοι δεν ψάχνουν για τροφή, για αίμα, αλλά για να ικανοποιήσουν την εσώτερη δίψα τους. Μέσα μας αναγεννιέται διαρκώς ο Φοίνικας του ριζοσπαστικού εθνικισμού, ποτέ δεν μας αφήνει σε ηρεμία. Πρέπει να δράσουμε, είναι ανίκητη η φωτιά του! Στην εποχή μας, ισχύει περισσότερο από ποτέ το 'πρέπει'. Οι εθνικιστές θα κάνουν υπέρβαση του εαυτού τους και θα δράσουν αποφασιστικά, τώρα ή ποτέ!

Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Ο ποιητής αυτοκτονεί. Αριστεροί σε μία περιοχή που το όνομά της δεν προδιαθέτει για τέτοιες καταστάσεις. Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα κατοίκων και συναγωνιστών να δώσουμε ένα ήπιο μήνυμα στους 'ντόπιους' τσαρλατάνους που παριστάνουν τους αριστερούς. Διόλου μας ενδιαφέρει εάν είναι ή δεν είναι αριστεροί. Και να μην είναι, πάλι τα ίδια θα κάνουμε. Στον ριζοσπαστικό εθνικισμό δεν χωράνε οι δικαιολογίες. Η ολική ρήξη με το υπάρχον και ό,τι το συντηρεί είναι η επιταγή του αγώνα και μπροστά σε αυτό δεν λογαριάζουμε εμπόδια. Αθώοι και ένοχοι, όλοι στον ίδιο κουβά θα μπουν. Ούτε στο Ίλιον, ούτε πουθενά. Μασκαρεμένα ιδεολογικά βοθρολύματα, αριστεράς και δεξιάς, θα σας εξαφανίσουμε από κάθε γειτονιά! Σημασία έχει ότι τολμούμε και έχουμε απορρίψει την προοπτική μίας μικροαστικής ζωής.