Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Σύντομο σχόλιο στον οχετό λάσπης του υπεύθυνου έκδοσης του Unfollow





Το 'ανεξάρτητο' περιοδικό Unfollow που το όνομά του έπαιξε στα μέσα ύστερα από την επίθεση στις Σκουριές, είναι τόσο 'ανεξάρτητο' από την ηγεμονία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α όσο και η σαμαρική δικαιοσύνη που έστειλε στη φυλακή τον Αρχηγό πολιτικού κόμματος, βουλευτές του και τα μέλη του ως 'εγκληματίες'. Στο τεύχος 19, ο υπεύθυνος έκδοσής του Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, στο υπογεγραμμένο από τον ίδιο άρθρο του "Ζητούνται ναζί με 'πολιτικά' για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ", αναφέρθηκε στην οργάνωσή μας και υπαινίχθηκε τα κάτωθι:



'Η επόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή που επιδίδεται κυρίως στο κυνήγι μεταναστών' υποστηρίζουν άνθρωποι του χώρου. Βέβαια η δράση των 'ταγμάτων εφόδου' σε βάρος μεταναστών και αριστερών θα συνεχιστεί, αλλά θα επιχειρηθεί να μένει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας και όσο το δυνατόν να μη συνδέεται με τα σημερινά ηγετικά στελέχη του ναζιστικού κόμματος. Για το σκοπό αυτό, πιθανά να έχουν δημιουργηθεί μια σειρά από περιφερειακές φασιστικές οργανώσεις (όπως οι αυτοαπακαλούμενοι 'Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές'), που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα, οι οποίες 'εγκαλούν' τη Χρυσή Αυγή για 'μετριοπαθή δράση' και αποτελούνται από στελέχη που δηλώνουν δήθεν πρώην μέλη της.



Ο 'κύριος' αυτός ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζεται ή ετεροκαθορίζεται, δρα προκλητικά αντιεπαγγελματικά και το μόνο που θα επιτύχει είναι να κλείσει το περιοδικό του εξαιτίας της τραγικής ανημπορίας του να διαχειριστεί καταστάσεις. Επειδή όμως τα γραπτά μένουν, τον ενημερώνουμε πως οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, δραστηριοποιούνται 6 και πλέον χρόνια, ανεξάρτητοι από επώνυμους και ανώνυμους φορείς και πρόσωπα του δημόσιου πολιτικού βίου, εχθρεύονται όσο τίποτα άλλο την πατσαβούρα 'Δημοκρατία' και είναι ειλικρινείς όσο λίγοι στον πολιτικό λόγο τους και ακόμα πιο ειλικρινείς στις πρακτικές τους. Η ιδεολογική εμμονή της αριστεράς να ταυτίζει την οργάνωσή μας με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει το προφανές. Την ακρισία της αριστεράς και την εμμονική ψύχωσή της, σύσσωμης. 'Κύριοι και κυρίες', νοσείτε!