Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το Ευρωπαϊκό Εθνικιστικό Underground




Ο τυραννικός Πολιτιστικός και μη Μαρξισμός, ο ολετήρας Πολυπολιτισμός, η επιβληθείσα Πολιτική Ορθότητα, η κραταιά Παγκοσμιοποίηση, ο προκαλών όλα αυτά Διεθνής Σιωνισμός, αποτελούν τους κύριους πυλώνες της υποδούλωσης και της επιχειρούμενης εξάλειψης του Λευκού ανθρώπου από προσώπου γης. Το μαχητικό κίνημα του Ευρωπαϊκού Underground ήλθε στην επιφάνεια, ύστερα από τις πολύκροτες επιθέσεις του περήφανου Νορβηγού Πατριώτη και συγγραφέως του ‘2083: A European Declaration of Independence’ Anders Behring Breivik, ο οποίος προχώρησε στην τοποθέτηση βομβών μεγάλης ισχύος σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια στο Όσλο, πρωτεύουσα της Νορβηγίας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 8 ‘συνάνθρωποί’ μας. Κατόπιν ο Breivik, εξολόθρευσε άλλους 69 ‘συνανθρώπους’ μας, όλοι τους στρατευθέντα μέλη του ‘Workers' Youth League’, τα οποία επιμορφώνονταν επί των πολυπολιτισμικών ηθών σε κατασκήνωση που λάμβανε χώρα την δεδομένη χρονική στιγμή στο νησί Utoya. Το τοπικό σιωνιστικό σύστημα προσπάθησε να του ‘χρεώσει’ ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας’, μια αστήρικτη εκδοχή για κάποιον ο οποίος υποστηρίζει μέσα από περισσότερες από 1000 σελίδες εμπεριστατωμένου πολιτικού λόγου την ακριβή αιτία που αποτέλεσε το κίνητρο για τις ενέργειές του.

Το παράδειγμα του Breivik φαίνεται πως ακολουθούν πια πολλοί Ευρωπαίοι και μη ακτιβιστές, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έχουν ενστερνιστεί μια κατά πολύ πιο επικίνδυνη μεταπολιτική ιδεολογία εν σχέσει με τα σχεδόν απολίτικα στιγμιότυπα ενός μεταπολεμικού φετιχιστικού νεοναζισμού που αρκείται να ωθεί το παθητικοποιημένο πολιτικό υποκείμενο στην πρόωρη εκσπερμάτιση που οφείλεται στην ανούσια τυπολατρεία που προσφέρουν οι μιλιταριστικές εικόνες του παρελθόντος, όπου παράγεται μηδενικό πολιτικό αποτέλεσμα. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στις σκανδιναβικές χώρες, όπου οι γηγενείς πληθυσμοί διαβιούν υπνωτισμένοι από την ναρκωτική πολυπολιτισμική καπιταλιστική λαίλαπα, οι ενέργειες του Breivik μονάχα ως εγερτήριο σάλπισμα μπορούν να εκληφθούν και να ιδωθούν. Στον παρόντα χρόνο η προεξάρχουσα πρωθυπουργός της Δανίας Helle Thorning-Schmidt), ηγέτιδα του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο, φέρεται να είναι νυμφευμένη τον Στίβεν Κίνοκ, γιο του βρετανού πρώην ηγέτη των Εργατικών Νιλ Κίνοκ. Σύμφωνα πάλι με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ζουν την συμβατική ζωή που ζει ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ο αμφιλεγόμενης σεξουαλικότητας σύζυγός της είναι Διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ζει στο Νταβός της Ελβετίας. Ανήμερα της κηδείας του προεξάρχοντος της γενοκτονίας των Λευκών στην Νότιο Αφρική και διόλου ανθρωπιστή του τύπου Μαχάτμα (Μεγάλη Ψυχή)  Γκάντι, Νέλσον Μαντέλα, η προαναφερθείσα ηγέτιδα φέρεται να ερωτοτροπούσε τρόπον τινά με τον Μπαράκ Ομπάμα. Για να μην ξεχάσουμε την όχι πολύ παλαιά δήλωση της  Μόνα Σάχλιν, πρώην προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σουηδίας, η οποία εν μέσω φυλετικών ταραχών στην Στοκχόλμη, φαίνεται να έλεγε πως ‘η Λευκή πλειοψηφία είναι εκείνη η οποία πρέπει να προσαρμοστεί (στις συνήθειες των ξένων εννοείται)’.

Η πνευματική σήψη επέφερε και την σήψη στην καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων και όχι μόνο. Ο Πρόεδρός της, κατά τον Τζούλιους Έβολα πρόκειται για νεγροποιημένη Αμερική, ένας Νέγρος, κάθεται πλάι στην πρώτη κυρία της Αμερικής, μια εξίσου Νέγρα, αστεϊζόμενος παράλληλα με μια εκφυλισμένη Λευκή που φέρει εντελώς ψευδεπίγραφα τον τίτλο της Ευρωπαίας.

Όσα αναφέρθηκαν στην προμετωπίδα του παρόντος κειμένου, δεν αντικατοπτρίζουν τίποτα διαφορετικό από την ωμή πραγματικότητα την οποία καλούνται να ανατρέψουν οι Λευκοί Ευρωπαίοι. Το ηρωικό παράδειγμα του Breivik ακολούθησαν διά των δολοφονιών Döner στην γερμανική επικράτεια τα μέλη του γερμανικού ακτιβιστικού πυρήνα NSU (Εθνικοσοσιαλιστικό Underground) που διεξήγαγαν ένα ιδιότυπο αντάρτικο πόλεων. Η λασπολογία γύρω από την μυστική δράση της NSU δεν έχει προηγούμενο. Δύο Λευκοί Βρετανοί, οι John Roddy και Tobias Ruth, κατηγορήθηκαν για προπαρασκευαστικές τρομοκρατικές ενέργειες. Μοναδικό τεκμήριο ‘ενοχής’ τους είναι η κατοχή κάποιου αντιτύπου του ‘2083’. Ο γνωστός ενορχηστρωτής της εθνικοσοσιαλιστικής Black Metal μουσικής Kristian “Varg” Vikernes των Burzum, μόλις πρόσφατα συνελήφθη ‘προληπτικά’ με την κατηγορία της προπαρασκευαστικής τρομοκρατικής δραστηριότητας. Η περίπτωση του Σέρβου Mijailo Mijailović αλλά και αυτή του Ουκρανού Pavlo Lapshyn είναι εξίσου χαρακτηριστικές των διωγμών που υφίσταται το ευρωπαϊκό underground. Η τάση Breivik, με άλλα λόγια το ιδεολογικό ρεύμα της υπεράσπισης της ευρωπαϊκής ταυτότητας, αποκτά ολοένα περισσότερους υποστηρικτές. Η Γαλλική νεολαιίστικη πατριωτική οργάνωση ‘Η Γενιά της ταυτότητας’ [‘Generation Identitaire’] μέσα από την ‘Κήρυξη Πολέμου’ [Déclaration de guerre], πρόκειται για μια κήρυξη πολέμου ενάντια στην γενιά του Μάη του '68.

Όποιοι μάχονται την εβραϊκή κυριαρχία, τίθενται στο περιθώριο ως ‘τρομοκράτες’. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία εφευρίσκονται, κατασκευάζονται, ανακαλύπτονται ακόμα και αν οι αρχές δεν τα είχαν ήδη βρει.



Μια διακήρυξη πολέμου από ακέφαλο πυρήνα της οργανώσεως Combat 18.

Τυχαία βρήκαμε το video της οργανώσεως Combat 18, η οποία, εξ όσων διαβάσαμε είναι μια παγκόσμια ακέφαλη συλλογικότητα Εθνικοσοσιαλιστών, τα μέλη της οποίας δρουν μέσα από ανεξάρτητους μεταξύ τους πυρήνες δράσης, σύμφωνα με τις αρχές της ακέφαλης αντίστασης (είναι περισσότερο γνωστή ως leaderless resistance). Η ακέφαλη αντίσταση είναι ιδέα ταυτόσημη με την κεντρική ιδέα που περιγράφεται στις σελίδες του βιβλίου του Anders Behring Breivik ‘2083: A European Declaration of Independence’.

Στις σελίδες του, υποστηρίζεται ως ενδεδειγμένη στρατηγική η αποκεντρωμένη διοικητική δομή του αντιστασιακού κινήματος Knights Templar Europe. Δεν είμαι βέβαιος πότε ακριβώς έγινε η λήψη του video που παρατίθεται παρακάτω, ωστόσο εικάζω πως αυτό εμπίπτει χρονικά στο διάστημα κατόπιν των επιθέσεων που έλαβαν χώρα στη Νορβηγία το 2011. Αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε στο δίκτυο VK, καθώς θα ‘έπεφτε’ αν το ανεβάζαμε στο ελεγχόμενο από τους Εβραίους Youtube, ενώ συστηματικά και κατ’ επιλογή μας δεν χρησιμοποιούμε το Liveleak, διότι δεν υποστηρίζει κάποια μορφή κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Μεταδίδω αυτούσια  όσα αναφέρονται στο video:

‘Δεν πρόκειται να σιγήσουμε άλλο, ενόσω η κυβέρνηση μας προδίδει, ενόσω οι εχθροί μας απειλούν τις εγγενείς αξίες του Λευκού ανθρώπου. Το Ισλάμ αποτελεί μια άθλια παρωδία με τον μανδύα θρησκεία. Δεν πρόκειται να μείνουμε άλλο άπραγοι, όντες αποδέκτες της τρομοκρατίας που μας καθιστά όμηρους του παρόντος συστήματος. Δεν πρόκειται να αφήσουμε άλλο τα παιδιά μας να πέφτουν θύματα των μουσουλμανικών περιπλανώμενων συμμοριών. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε άλλο σε μια κουλτούρα ολότελα ξένη και αλλοτριωτική προς τον φυσικό τρόπο ζωής μας, προς το αξιακό σύστημα του Άριου τρόπου ζωής, απολύτως αλλοτριωτική για το λαό μας. Εν ονόματι της Χριστιανικής ταυτότητάς μας, εν ονόματι των αρχαίων Άριων Θεών μας, εν ονόματι της ακέφαλης αντίστασης, εν ονόματι της Combat 18, και εν ονόματι των λευκών ανδρών και γυναικών οι οποίοι δεν είναι καθοιονδήποτε τρόπο διατεθειμένοι να υποχωρήσουν, αποφασίσαμε και σας κρίνουμε ένοχους. Ένοχους διότι καταστρέφετε διά της παρασιτικής παρουσίας σας την κουλτούρα μας, ένοχους διότι ως άλλος στρατός κατοχής εποικίζετε τις πατρίδες μας, ένοχους διότι ευθύνεστε με αναρίθμητες εγκληματικές ενέργειες στο πλαίσιο της γενοκτονίας που διαπράττεται σε βάρος του λαού μας, ένοχους για πολεμικές ενέργειες που εξαπολύσατε εναντίον μας’.

Με την παρούσα ενέργεια περιφρονούμε  κατάφορα το βιβλίο που θεωρείται ιερό από τον εχθρό μας, ενώ μ’ αυτήν εγκαινιάζουμε την διακήρυξη του πολέμου μας.

Σ’ αυτό το σημείο παραδίδουμε στην πυρά το Κοράνι.

https://vk.com/video_ext.php?oid=-46528724&id=164249940&hash=3237709853b4c849

Έως ότου η Μέκκα γίνει συντρίμμια, δεν πρόκειται ποτέ να καταθέσουμε τα όπλα. Ζήτω η Νίκη!

Η οργάνωση Combat 18 ιδρύθηκε το 1992 στη Μεγάλη Βρετανία ως μια ακέφαλη μαχητική εθνικιστική οργάνωση. Ο αριθμός 18 αντιστοιχεί στα ακρώνυμα Α και Η [(Α)dolf=Αδόλφος (H)itler=Χίτλερ]. Η Combat 18 έχει διακλαδώσεις σε διάφορους ιστότοπους, όπως είναι το Redwatch, μέσα από το οποίο δίδονται σε δημόσια θέα ποικίλες πληροφορίες σχετικά με τους πολιτικούς αντίπαλους της οργανώσεως. Η πρόθεση του εν λόγω ιστότοπου είναι να παράσχει πληροφορίες τους μοναχικούς λύκους σχετικά με δυνητικούς στόχους και στη συνέχεια να κατατρομοκρατήσει (θεωρητικά και πρακτικά) οιονδήποτε συγκαταλέγεται στους αντίπαλους που αναφέρονται εκεί. Υπάρχει πολιτική πίεση όσον αφορά το κλείσιμο του Redwatch, καθώς την ίδια στιγμή αντιφασιστικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν την ίδια στρατηγική  ώστε αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά για τους διαχειριστές του. Μολονότι η ακροαριστερή βία είναι πολύ πιο συχνή και διάχυτη απ’ ότι η ακροδεξιά βία, η δεύτερη προκαλεί τρόμο στις τάξεις των οπαδών της πρώτης.

Το μείζον στο παρόν είναι το μήνυμα. Ο στόχος του ‘2083’ και του ίδιου του Breivik ήταν να ευθυγραμμιστούν συνθετικά ποικίλες φαινομενικά αντικρουόμενες πολιτικές ιδεολογίες και να προετοιμαστούν οι φορείς τους, ώστε να εργαστούν από κοινού για τον κοινό σκοπό, και επειδή σ’ αυτήν την ενωτική ιδεολογική πλατφόρμα που χαρακτηρίζει την διακήρυξη της ανεξαρτησίας βασίζεται, αυτό αποτελεί προσωπική γνώμη, το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι πέρα για πέρα επιτυχές. Η οργάνωση Combat 18 επικαλείται την πανευρωπαϊκή Χριστιανική ταυτότητα, στους παν-Γερμανικούς παγανιστικούς Θεούς, στην αποκεντρωμένη αντίσταση, στην συντελούμενη γενοκτονία, το Ισλάμ και θέτει στην 1η Κατηγορία τους φυλετικούς Προδότες, οι οποίοι είναι πολιτικοί Προδότες.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η απουσία της παραδοσιακής νεοναζιστικής ρητορικής. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί την Σιωνιστική Κυβέρνηση Κατοχής (γνωστή ως ZOG), αντί αυτού τίθενται ενώπιον των ευθυνών τους σύμπασες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ως άμεσα υπεύθυνες για τις προδοτικές ενέργειές τους εναντίον των γηγενών πληθυσμών. Δίδεται έμφαση στα δικαιώματα των γηγενών πληθυσμών, παρά στην παλαιά διάκριση βάσει του ‘δαρβινικού’ δικαιώματος του ισχυρότερου, ενώ επίσης χρησιμοποιείται κατά κόρον ο όρος Άριος ως συνώνυμο του όρου  Λευκός με μια πιο φυλετική έννοια. Το πάλαι ποτέ ναζιστικό σύνθημα ‘Sieg Heil’ αποδίδεται ως ‘Hail Victory’, καθώς είναι λιγότερο προβοκατόρικο από το ‘Heil Hitler’ που είναι το επικρατέστερο, και αν δώσετε την δέουσα έμφαση θα διαπιστώσετε πως ο μασκοφορεμένος μαχητής εθνικιστής εκτελεί τον υβριδικό χαιρετισμό των ευρωπαίων Knights Templar στο τέλος του video.

Το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο εν λόγω πυρήνας της οργανώσεως Combat 18 έπραξε τις απαραίτητες ενέργειες στο εσωτερικό του,  ενώ αποφάσισε να παλέψει κάτω από το λάβαρο των Knights Templar Europe. Επί της ουσίας, το όλον δεν αφορά την μονομερή καταπολέμηση της μερικώς δογματικής παλαιολιθικότητας του Combat 124, αλλά υπάρχει πλέον ένας πολύ πιο σαφής κίνδυνος με το να υποστηρίξει κανείς ανοιχτά τον Anders Behring Breivik, αλλά και όσα αναφέρει ο ίδιος στο μανιφέστο του, μιας και το 2083 εμπεριέχει μια άκρως ρεαλιστική, και κατά συνέπεια πολύ πιο επικίνδυνη ιδεολογία.

Οι Λευκοί Ευρωπαίοι έχουν ιερό καθήκον να υπερασπιστούν την ευρωπαϊκή κοιτίδα τους, κορωνίδα της οποίας είναι η Ελλάς. Οι Εθνικιστές υψώνουν τα ματωμένα επαναστατικά λάβαρα του ιερού φυλετικού πολέμου για την επιβίωση της Λευκής Φυλής. Οι Διεθνιστές επιθυμούν τον ακρωτηριασμό της ευρωπαϊκής πατρίδος. Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστικές δεν θα τους το επιτρέψουν. Πόλεμος μέχρις εσχάτων για πατρίδα και ελευθερία!

Ένα ντοκουμέντο της αυξανόμενης στρατικοποίησης των Ευρωπαίων Εθνικιστών για την μεγάλη μάχη που έρχεται.

https://vk.com/video-61107243_166761723?list=77593a941f3d180a48