Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μαχητικός Πυρήνας Πατρών: Απάντηση σε Δημοσιογράφους (Super B / εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ), Κομματοχαφιέδες





Κατανοώντας απόλυτα το ρεπορτάζ το οποίο αναρτήθηκε σε σελίδες ιστοτόπων όπως και σε εφημερίδα τοπικού ενδιαφέροντος μας δημιουργήσατε κλήμα δακρύων από γέλια των συναγωνιστών.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...


Όσο αφορά το ρεπορτάζ ήταν κοινώς άθλιο με πάμπολλες εμετικές τάσεις οι οποίες συνεχίστηκαν σε κάποιους κάθε φορά που διάβαζε το τραγελαφικό άρθρο. Οι ΑΜΕ δεν εκδιώχθηκαν ποτέ από καμία Χρυσή Αυγή... Πολλάκις το έχουμε δηλώσει πως απαγορεύεται να γίνονται μέλη μας άτομα τα οποία άνηκαν κάποτε σε τέτοιες κομματικές παρατάξεις. Λόγο του ότι δεν εντοπίζονται οι συναγωνιστές μας και κύριο λόγο του ότι δεν συντονιζόμαστε εγκεφαλικά και ιδεολογικά.



Οι ΑΜΕ Πάτρας υπήρχαν από το 2010 με διάφορες και πολλές δραστηριότητες. Σε καμία των περιπτώσεων δεν επικαλούμαστε ούτε για αστείο ως ακροδεξιοί.


Το εμετικό - ψευδές αλλα καθοδηγούμενο απο πρόβατα ενος κόμματος άρθρο της τοπικής Εφημερίδας ''Κόσμος 16-11-13'' που αυτό το άρθρο το πήρε και το super B χωρίς κανείς να πάρει και την ''άλλη'' άποψη

Δεν μας ρωτήσατε ΚΑΦΡΟΙ δεν θα σας ρωτήσουμε και εμείς 


Είμαστε γνήσιοι Εθνικοσοσιαλιστές,φρουροί της ιδέας στην οποία δεν αρνηθήκαμε ποτέ και ούτε θα την αρνηθούμε με όποιο κόστος κι αν βαρύνει τις ζωές μας. Μεταλαμπαδευουμε την γνώση σε ανθρώπους με αγνή ψυχή. Σε ανθρώπους με φλόγα στα μάτια και την σκληρή καρδιά. Άξιους επαίνου και όχι γραφικά σκουπίδια των καιρών.Πολλοί μας θεωρούν γελοίους,τρελούς και με αρκετούς ακόμα χαρακτηρισμούς.. Τον ρόλο του γελωτοποιού τον έχετε θέσει στον εαυτό σας όλοι οι τοπικοί παράγοντες από τους δημοσιογράφους έως και στα χειρότερα λυσσασμένα σκυλιά κάθε τόπου,τους τοπικούς "άρχοντες".



Κύριοι νυν και αεί είσαστε υπεύθυνοι για το χάλι της πατρίδας και μεμονωμένα αυτής της μικρής κοινωνίας η οποία είναι η απεικόνιση του συνόλου..Η συνεργασία τοπικού δημοκρατικού αηδιαστικού τόξου με αναρχικούς και αστυνομία βγάζει μάτια... Ο χρόνος που ίσως οι άπλυτοι νόμιζαν πως εξαφανίσθηκε η οργάνωση από την πόλη ήταν η πιο καρποφόρα σοδειά μας.



Μιλώντας χωρίς να γνωρίζεται ποιοί είμαστε μπήκαμε στις τάξεις σας. Γνωρίσαμε ποιοί είστε,πως λειτουργείτε και πως κάνετε το νέο παιδομάζωμα όπως και πολλά ακόμα. Οπαδοί ομάδων,γιοί γιατρών,παιδιά δικηγόρων,φίλοι-αδέρφια κλεφτοκοτάδων μπράβων,οικογενειάρχες,αλβανοπίθηκοι που πουλούν ναρκωτικά,γιοί καταστηματαρχών αλλά και ιδιοκτήτες αυτών υπάρχουν στις λίστες μας με το απαιτούμενο φωτογραφικό υλικό των παράνομων πράξεων τους.



Κάθε εθνικιστής,κάθε αθώος που θα δέχεται βία,δύο δικοί σας θα έχουν την ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ



Από εδώ και στο εξής η τακτική μας αλλάζει. Θα δείτε πως θα είναι να σας κυνηγούν φαντάσματα ... Θα νιώσετε όση τρομοκρατία-αλητία σκορπίσατε στο διπλάσιο. Όταν η χώρα καταστρέφεται από προδότες πάσης φύσεως και εσείς λειτουργείτε σαν καλά κουρδισμένα πιόνια κάνοντας την δουλειά του παρακράτους.
Η πρέζα όπως και μπόλικα ναρκωτικά δεν σας αφήνουν να ηρεμήσει το κεφάλι σας. Άνθρωποι με εξασφαλισμένο μέλλον θέλουν να λέγονται και αντισυστημικοί. Επαναστάτες χωρίς αξία και χωρίς αιτία.. Όταν βλέπουμε μικρά ελληνόπουλα να ψάχνουν σε κάδους σκουπιδιών μας πιάνει θλίψη και πολύ περισσότερη οργή. Ο φιλοτομαρισμός σας και οι ψευτοφωνες αντιφασιστικού περιεχομένου μας προκαλεί αηδία και οργή όταν σε αυτή την ιερή Γη άντρες σοφοί,άξιοι επαίνων πότισαν το χώμα με το θαρραλέο αίμα τους στο οποίο εσείς οι προδότες και τα πιόνια πατάτε τα πόδια τους χωρίς ντροπή.

Θα βάλουμε φωτιά στα όνειρα σας,''φωτιά'' στα σχέδια σας και ''φωτιά'' σε οτιδήποτε θίγει το Έθνος γιατί είμαστε εναντίων ΟΛΩΝ.


Και επειδή όπως λέει και ο σοφός μας λαός,σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει..... Τα υπόλοιπα τα λέμε εκεί που χάνεται το Φως....

Όσο αφορά το όνομα του ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ το οποίο χρησιμοποιήσατε,ήταν είναι και θα είναι ένα όνομα με βαρύ φορτίο. Ο αγώνας,η πίστη του,οι γνώσεις του όπως και η παράνομη φυλάκιση του η αυτοθυσία του για τις ιδέες του θα μείνουν αιώνια.Η ιστορία τον δικαιώνει και θα τον δικαιώνει ακόμα περισσότερες φορές.Άνδρας τίμιος,πιστός στον λόγο του μέχρι τέλους. Τιμή σε αυτούς που φέρουν τραύματα από τις μάχες ,ψυχικά και σωματικά. Τα τραύματα είναι παράσημα στην μάχη όταν εμείς παλεύουμε ενώ οι άλλοι προτιμούν να ζουν σκυφτοί με την πυξίδα του ζυγού στο χέρι και τους καθοδηγεί χωρίς ελπίδα όπου εκείνη θέλει.



Δόξα Και τιμή στον ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ
 
Όσο αφορά εμάς θα σας παραθέσουμε τις παρακάτω φράσεις: θα εκπληρώσουμε το χρέος μας σαν Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές για το καλό του τόπου μας,της πατρίδας μας. Εάν μας δινόταν η ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή,θα πράτταμε ακριβώς τα ίδια.

                                                                 

                                                                     Δεν μετανιώνουμε για τίποτα...


Υγ. Είχαμε πει ότι θα την βγάλει την απάντηση η εφημερίδα Ελεύθερη ΄Ωρα λόγο κάποιων δικών μας τεχνικών προβλημάτων και όχι της Εφημερίδας δεν την βγάζουμε πρώτα εκεί.... Και ευχαριστούμε πολύ που είναι η μόνη Εθνικιστική Εφημερίδα που μας δίνει βήμα να μιλάμε.....