Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

1/11/13 ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΥΨΕΛΗΣ





Η δημοκρατική ελίτ δεν διευκρινίζει αν στο ηθικό-νόμιμο εντάσσεται και το να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι, επειδή δεν υπέκυψαν στο έκτρωμα που επί 40 χρόνια βαφτίζετε 'δημοκρατικό όνειρο'. Ο αρρωστημένος σαδισμός τους δεν ικανοποιείται καν με την εικόνα του να εκτελούνται νέοι άνθρωποι καταμεσής ενός πολυσύχναστου δρόμου απο ασύλληπτους τρομοκράτες της φακής. Η ολοένα εντεινόμενη απάθεια της μάζας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο. Αυτή σκοτώνει δίχως ν' αφήνει ίχνη, αίμα ή άψυχα κορμιά να κείτονται στο δάπεδο. Η παθητικότητα ισοδυναμεί με το εθελούσιο άνοιγμα της πόρτας στον ληστή.


Στην κοινωνία της αστικής δειλίας υπάρχουμε κι εμείς. Όσοι δεν εξημερωθήκαμε από το κυρίαρχο δημοκρατικό ψεύδος που δεν σβήνει τη δίψα του με την υποταγή στην κλεπτοκρατική κληρονομικότητα, όπου κυριαρχεί το ιδεολόγημα 'ηθικό είναι ό,τι είναι νόμιμο'.

Μια ακόμα καταδρομική ενέργεια συναγωνιστών ΑΜΕ πραγματοποιήθηκε και την αφιερώνουμε στην μνήμη του Γιώργου και του Μανώλη. Πεδίο εξάσκησης η περιοχή της Κυψέλης. Η κατακλυσμένη από κουλτουριάρηδες και καζαμπούμπου στηρίζει το πολυπολιτισμικό όνειρό της στην τοπική του Συ.ριζ.α. Δεν θα το επιτρέψουμε ούτε εκεί, ούτε και πουθενά πια. Οι Λύκοι επιστρέφουν και χορεύουν ανάμεσα στα πρόβατα της αριστερίστικης διανόησης...