Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ’ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΣΦΑΙΡΑ…





Κατά τα ειωθότα των ημερών οι πολιτικοί εκμαυλιστές της ανθρώπινης ψυχής προβαίνουν σε φιλεύσπλαχνες δηλώσεις. Κάνουν το παν ώστε να προβάλουν ένα διαφορετικό κι όμως πάντοτε ίδιο υποκριτικό πρόσωπο προς τα έξω. Ξάφνου οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους, παρουσιάζονται ως ομοούσιοι με όλους εμάς μέσω χειρονομιών εικονικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους συμπατριώτες μας.

 Όλοι όσοι ευθύνονται για τον ηθικό και κάθε άλλο ξεπεσμό του λαού μας επιδιώκουν να φανούν αρεστοί και προσφιλείς στα θύματά τους. Είναι ο ίδιος και απαράλλαχτος ναρκισσισμός του αιμοδιψούς δημίου που έχει κατακρεουργήσει με αρρωστημένο σαδισμό το εξημερωμένο θύμα του και ύστερα χλευάζει το άψυχο κουφάρι του ως αδιαμφισβήτητος νικητής. Αφού του αφαίρεσαν κάθε ζωτικό συναίσθημα και κάθε δημιουργικό όνειρο, έρχονται στο διαρκές τώρα ως λυτρωτές να τον απαλλάξουν από κάθε έγνοια και στοχαστική αγωνία. Τα λόγια τους ηχούν καταπραϋντικά μονάχα στο κοπάδι. Οι λύκοι μυρίζουν το αίμα που στάζει από τις όμορφες λέξεις από μακριά. Δεν πείθονται και συνεχίζουν να ξεσκίζουν τις σάρκες του επόμενου θύματός τους.
  
Ως συνειδητοποιημένοι εθνικοί επαναστάτες δεν πρόκειται να υποκύψουμε μπροστά στην γοητευτική λαίλαπα των ηθικοπλαστικών διλημμάτων που ορθώνουν οι δύσμορφοι αιώνιοι απαλλοτριωτές μας. Ως εθνικοί επαναστάτες δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε εκατοστό στο κτήνος. Με λύσσα και συνείδηση μονάχα πάμε μπροστά! Με μίσος φωλιασμένο στην ψυχή χτυπάμε μετωπικά τον εχθρό! Έχουμε μια καρδιά φτιαγμένη από κρύο ατσάλι που δεν δείχνει το παραμικρό έλεος στους ψευτοανθρωπιστές. Η καρδιά μας χύνει δηλητήριο και τα χέρια μας είναι προεκτάσεις κοφτερών λεπίδων που δεν λυπούνται κανέναν και τίποτα. Για να βιώσουμε τον ανθρωπισμό πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τον δειλό εαυτό μας. Ο οίκτος πρέπει να ξεπεραστεί. Ο Εθνικός Επαναστάτης πρέπει να κυριαρχήσει.


Δίνουμε στον εαυτό μας μια διαρκή ματωμένη υπόσχεση ασυμβίβαστου αγώνα. Για τη νέα χρονιά, έχοντας ήδη κάνει τον απολογισμό μας στο επίπεδο της αγωνιστικότητας, βάζουμε ένα στοίχημα εκ νέου, ώστε να το κερδίσουμε με κάθε κόστος. Να κάνουμε περισσότερες και ποιοτικότερες δράσεις, να γίνουμε πιο απρόβλεπτοι στις μεθόδους μας και τον τρόπο σκέψης μας, να στρατολογήσουμε περισσότερους και πιο αποφασισμένους στρατιώτες της ιδέας, να μεταδώσουμε την φλόγα του ριζοσπαστικού εθνικισμού στις μάζες, να γίνουμε ο υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνος για το σύστημα, να γίνουμε η ζωντανή απειλή για το καθεστώς. Να κυριαρχήσουμε στους δρόμους και τις ψυχές σας!


Στους στρατιώτες μας στέλνουμε συναγωνιστικούς χαιρετισμούς. Γνωρίζουμε ότι είμαστε λίγοι στα μάτια των προδοτών, ωστόσο πολλοί και σημαίνοντες πολλά στα μάτια των συναγωνιστών μας. Γνωρίζουμε και κάτι άλλο. Τα λόγια παραμένουν δίχως αξία από την στιγμή που δεν μετουσιώνονται σε παραδειγματικές πράξεις.


Μια γενναία σκέψη κυριεύει το θολωμένο μυαλό. Μια φλογερή πίστη υπάρχει στην παγωμένη μας καρδιά. Ένας αμείλικτος αγώνας ξεπροβάλει και θα στοιχειώσει τα πάντα. Όσοι κουρασμένοι δεν έχετε παρά να προσδεθείτε στις θέσεις σας και να παρακολουθήσετε την ξέφρενη επαναστατική πορεία μας. Όσοι ζωντανοί δεν έχετε άλλη επιλογή από το να παλέψετε στο πλευρό μας! Δεν υπάρχουν νέες χρονιές και χαζοχαρούμενες γιορτές παρά μόνο εκείνες που εξαθλιώνουν και γεμίζουν με πόνο τις ψυχές των λευκών προλετάριων. Υπάρχουν νέοι αιματηροί αγώνες και στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν, αγώνες που θα προετοιμαστούν και συμβόλαια που θα εκτελεστούν.

Ας μην διαφεύγει σε κανέναν σας πως ό,τι μπαίνει στο δρόμο μας καταστρέφεται. Είμαστε μια μηχανή που παράγει και σπέρνει τον τρόμο. Η μηχανή τρέφεται με ανθρώπινες σάρκες και ξερνάει φωτιά. Το τέρας που ζει μέσα σε αυτήν δεν υποχωρεί, αλλά κοιτάζει με λύσσα το επόμενο θύμα του. Μην παρασύρεστε από τις μελαγχολικές κραυγές του.  Όταν το πρόσωπο του τέρατος πάψει να σας τρομάζει, τότε πρέπει να είστε υπερήφανοι. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάρει τη μορφή του. Να ένας ευγενικός σκοπός για να ζείτε!  

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ