Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τιμή είναι η εξωτερική συνείδηση. Συνείδηση είναι η εσωτερική τιμή.






"Όποιος λέει ψέματα για την ζωή του δεν θα διστάσει να πει ψέματα γι’ αυτούς που τιμούν την Αλήθεια τους ζώντας την. Ας μην κοιτάξουμε πίσω μας, ω Λωτ, και σεις δραπέτες Γομορίτες, αρκετά με το κακό. Πρόσω ολοταχώς! Θα μεταλλαχθούμε εντελώς. Θα διακτινιστούμε αλλού."

Κάπως έτσι πρέπει να σκεπτόμαστε για να προχωρήσουμε. Αν αντιληφθούμε τι είδους κοινωνικά ζόμπι μας περιβάλλουν, αν αναλογιστούμε με τι χαμηλής υποστάθμης κοινωνικά απόβλητα έχουμε να κάνουμε, το συμπέρασμα είναι πράγματι δυσοίωνο. Αν το δούμε έτσι, δεν έχουμε λόγους ώστε να αγωνιστούμε. Επειδή σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας και αγωνιζόμαστε για την ανάταση του λαού μας, δεν θα ήταν δυνατόν να το δούμε κατ’ αυτό τον τρόπο.

Αν υποθέσουμε πάλι ότι οι διάφοροι ακροδεξιοί κόλακες της εξουσίας και οι “μπαρουτοκαπνισμένοι εθνικοσοσιαλιστές” που αναδύουν εκ πρώτης όψεως, λίαν επιεικώς, γραφικότητα, γελοιότητα, ανικανότητα, ημιμάθεια, ιδιοτέλεια και πολλά άλλα, τυγχάνει (από καθαρή τύχη) να αποτελούν τον “αφρό” αυτής της κοινωνίας, μπορείτε να διανοηθείτε έστω σε τι επίπεδο μπορεί να βρίσκονται οι ανήκοντες στην λεγόμενη κοινωνική πλέμπα; Αν οι δήθεν “ανώτεροι” και “εκλεκτοί” είναι κατώτεροι των περιστάσεων, τότε οι υπόλοιποι συμπατριώτες τους οι οποίοι δεν διατείνονται ότι είναι κάτι, τι πρέπει να κάνουν; Πώς να εμπνεύσουν τον λαό μας οι διάφοροι βουκολικοί τύποι με τις θολές και μισανθρωπικές φιλοσοφίες τους, οι οποίες αναδύουν κόμπλεξ κατωτερότητας και μίσος για τον συνάνθρωπο;

Το έχουμε πει επανειλημμένως, ωστόσο θα υπεραμυνθούμε της θέσης μας ότι οι αγώνες οι οποίοι στηρίζονται στο ψέμα και την εξαπάτηση είναι καταδικασμένοι σε πολιτικό θάνατο και ιστορική αποτυχία. Τα παραδείγματα είναι βγαλμένα από την καθημερινότητά μας. Εμείς έχουμε μάθει να λέμε την αλήθεια με κάθε τίμημα και δεν μετράμε τα λόγια μας.

Ο δικός μας αγώνας κρίνεται καθημερινά από τους συναγωνιστές που μας στηρίζουν τόσο ηθικά όσο και έμπρακτα. Ο δικός μας αγώνας δικαιώνεται μέσα από την καθημερινή πρακτική μας. Δεν παίρνουμε πίσω έστω και μια λέξη από τα λόγια μας, δεν κάνουμε κυβισθήσεις όσον αφορά στις πολιτικές θέσεις μας, δεν μετανιώνουμε για τις πράξεις μας, δεν επιζητούμε την αποδοχή και την αναγνώριση από το φιλοθεάμον και νωχελικό κοινό των κομπάρσων του “χώρου”. Εμείς απευθυνόμαστε στους αμόλυντους και όχι στους καθαρολόγους. Ο δικός μας αγώνας είναι αγώνας συνείδησης και ιερού χρέους προς την πατρίδα και το λαό μας. Ο δικός μας αγώνας είναι αχειραγώγητος και αποτελεί την ένωση των αγωνιστών μας στην μια και ριζοσπαστική εθνικιστική πρακτική. Είναι η μόνη διάσταση που μπορούμε να δώσουμε στον εθνικισμό. Αν κάποιοι διαστρέβλωσαν την εικόνα της ιδέας στα μάτια της κοινωνίας, το έκαναν από δειλία και σκοπιμότητα. Ο εθνικισμός είναι φύσει ριζοσπαστικός, διότι αποτελεί την ενεργητική φωνή των συνειδητών υποκειμένων.


Ο αγώνας μας δεν στηρίζεται στην εξαπάτηση του συναγωνιστή μας. Ο αγώνας μας δεν είναι στείρα εικόνα στο διαδίκτυο. Ο αγώνας μας δεν είναι ατέρμονες φιλικές συζητήσεις και κοινωνικός χαβαλές για να έχουμε να θυμόμαστε και να λέμε ιστοριούλες ψεύτικων ή και αληθινών “κατορθωμάτων”  στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Ο αγώνας μας έχει σαφείς πολιτικούς στόχους, άλλους που επιτυγχάνουμε και άλλους στους οποίους δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να πετύχουμε το καλύτερο. Ο αγώνας μας έχει και πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια. Ο συνήθης πόλεμος ανακύκλωσης προσώπων και ξεπερασμένων τακτικών έχει κουράσει τους νέους συναγωνιστές, οι οποίοι τίθενται πολλές φορές στο μεταίχμιο, όπου έχουν να διαλέξουν το σινάφι ή να δημιουργήσουν την ταυτότητά τους ανάμεσα στους διαφόρους αιθεροβάμονες μπουρδολόγους, τους καθ’ έξη και κατά φαντασίαν φληναφηματίες και τους ειλικρινείς αγωνιστές.

Ακριβώς επειδή το ύπουλο ψεύδος καταρρέει σύντομα, οι διάφοροι επιτήδειοι που προσπαθούν να καπελώσουν καταστάσεις και να παρουσιάσουν τον “1” ως “10” ή τους “10” ως χιλιάδες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν τον γέλωτα εντός, εκτός και σε όλες τις χωροχρονικές διαστάσεις, καθιστώντας εαυτούς ΓΕΛΟΙΟΥΣ. Εμείς, ό,τι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε με τον αγώνα, το αίμα μας και τις θυσίες μας.

Η οργάνωσή μας κέρδισε με το σπαθί της και με τους αγώνες της τον σεβασμό νέων και παλαιών συναγωνιστών. Η οργάνωσή μας έδωσε μάχες, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έδιναν μάχη με το πληκτρολόγιό τους. Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη που δεν αξίζει να αντιμετωπίζονται καν ως άνθρωποι, έχουν το θράσος να μας κρίνουν για τις ενέργειές μας. Με αυτούς τους θλιβερούς παλιάτσους του πληκτρολογίου και της επιδεικτικής ευμάρειας δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε. Η ιστορία του “χώρου” έχει δείξει πως τέτοια ανεγκέφαλα όντα κατέληξαν στην συντριπτική πλειοψηφία τους να γίνουν οι ίδιοι τυχοδιώκτες άλλων ιδεολογιών, καρπαζοεισπράκτορες των αναρχικών, ελευθεριακοί γυρολόγοι, κοινωνικά και μη πρεζάκια, γραφικοί αρχαιόπληκτοι, ρουφιάνοι των αρχών και των ΜΜΕ. Ανάξιοι λόγου, ωστόσο όχι όμως και να μείνουν ατιμώρητοι.
Ας μην ξεχνούμε πως “Τα πάθη ταπεινώνουν, το πάθος εξυψώνει”. Τα πάθη τους είναι πολλά και για αυτό είναι αδύναμα και δειλά ανθρωπάκια, ανίκανοι να πραγματώσουν μια ιδέα Τιτάνων, ανίκανοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από τις βολές των “αντιπάλων” τους. Το δικό μας πάθος είναι ένα και μοναδικό. Να πραγματώσουμε την Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση. Διαλέξτε την πλευρά σας. Ή με τους τιποτένιους ή με τους αγωνιστές. Σε καιρό πολέμου δεν υπάρχουν διλήμματα. Ή πολεμάς ή…!

Θα κλείσουμε εντελώς κυνικά, μέσα από τα λόγια του ποιήματος “Δημοκρατία” του Γάλλου εξεγερσιακού συμβολιστή Αρθούρου Ρεμπώ:

“Η σημαία τραβάει εμπρός στο βρωμερό τοπίο και η διάλεκτός μας πνίγει τον ήχο τού τυμπάνου. Στα κέντρα θα θρέψουμε την πιο κυνική πορνεία. Θα πνίξουμε στο αίμα τις λογικές εξεγέρσεις. Στις νοτερές, τις αρτυμένες χώρες! Στη μισθοδοσία των βιομηχανικών και στρατιωτικών κολοσσών. Καλή αντάμωση εδώ, οπουδήποτε. Νεοσύλλεκτοι της αγαθής βούλησης, άγρια η φιλοσοφία μας· αμαθείς στην επιστήμη, επιδέξιοι στις ανέσεις μας· κι όσο για τον κόσμο γύρω μας, ας ψοφήσει. Αυτή είναι η αληθινή πρόοδος. Πρόσω ολοταχώς, στο δρόμο που χαράξαμε!”
ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Σύντροφοι / Συντρόφισσες από Βόρεια