Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δράσεις Για τον Στρατηγό ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΝΤΙΛΗ (Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ)

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ

”ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ”

Ο Νικόλαος Ντερτιλής, ο κατά δήλωσή τουαπλούς στρατιώτης της Ελλάδος” απεβίωσε. Αναμετρήθηκε με το θάνατο, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν νικήθηκε ούτε και τότε. Ο Νικόλαος Ντερτιλής ήταν γεννημένος νικητής. Πιστός στην στρατιωτική τιμή του και με πνεύμα αυτοθυσίας και υπερηφάνειας, αρνήθηκε ακόμα και να παραστεί στην κηδεία του αγαπημένου γιού του, προξενώντας πανικό στους δημοκράτες δήμιούς του. Ο Νικόλαος Ντερτιλής αρνούμενος να υποχωρήσει στα πιστεύω του αποδεχόμενος την αίτηση χάριτος της δημοκρατίας, δεν παρέστη τελικώς στην κηδεία του γιού του. Δεν πρόδωσε ούτε για μια στιγμή την αλύγιστη στάση ζωής και την ελληνική λεβεντιά που επέδειξε σε όλο τον βίο του.

Ο Νικόλαος Ντερτιλής είχε καταδικαστεί σε ισόβιο ποινή κάθειρξη, εξέτισε συνολικά 38 χρόνια παραμονής στις ελληνικές φυλακές, απολαμβάνοντας τον απόλυτο σεβασμό όλων των εγκλείστων. Όσοι τον γνώρισαν, κάνουν λόγο για ένα αδάμαστο πνεύμα που δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την ατιμία και την δειλία που χαρακτηρίζει τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία και οι δήμιοί της στην πατρίδα μας.

Οι στρατιωτικές ικανότητες και οι πράξεις ανδρείας του Νικόλαου Ντερτιλή είναι γνωστές σε όλους και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως. Ένας άνθρωπος σεμνός, ειλικρινής, μετρημένος, θαρραλέος, πνευματώδης, ανυποχώρητος, ο οποίος ποτέ του δεν έπαψε να διαλαλεί σε κάθε περίσταση πως το προδοτικό μεταπολιτευτικό καθεστώς ήταν αυτό που ξεπούλησε την Κύπρο μας.


Ο Νικόλαος Ντερτιλής υπήρξε ένας από τους σύγχρονους ήρωες του Έθνους μας. Ένας ΑΝΔΡΑΣ που δεν μετρούσε τα λόγια του και έπαιρνε πάντοτε την ευθύνη, όπως αρμόζει σε έναν γνήσιο και γενναίο Έλληνα αξιωματικό. Η παράδοση του Ελληνικού Στρατού και του Ελληνικού Έθνους θέλει να γεννιούνται τέτοιοι ΛΕΒΕΝΤΕΣ που φυλάσσουν Θερμοπύλες σε χαλεπούς καιρούς και αποτελούν την πραγματική ασπίδα για το Έθνος ολόκληρο.



Τα κοπρόσκυλα της Δημοκρατίας απαλλάχτηκαν από έναν ΓΕΝΝΑΙΟ εχθρό τους. Απαλλάχτηκαν από έναν άνθρωπο-σύμβολο. Ωστόσο, τα σύμβολα πάντοτε γεννούν νέα σύμβολα, ώστε να δοξάσουν το Έθνος μας.

Ο Νικόλαος Ντερτιλής ανήκει πλέον στο πάνθεον των μεγάλων Ηρώων του Ελληνισμού. Τα φερέφωνα της τηλεματικής δημοκρατίας έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, παρουσιάζοντας τον ως στυγνό εγκληματία. Ελάχιστες αναφορές έγιναν στα πορνοκάναλα και το διαδίκτυο. Δεν σεβάστηκαν ούτε τον θάνατό του. Επιβεβαιώνεται περίτρανα για ακόμα μια φορά πως οι δημοκράτες “φοβούνται ακόμα και νεκρούς τους Έλληνες αξιωματικούς”.



Σε τέτοιες στιγμές, τα λόγια δεν μπορούν να καλύψουν τα ρίγη συγκίνησης για το χαμό τέτοιων σπουδαίων ανθρώπων. Ο Νικόλαος Ντερτιλής ήταν πράγματι ένας από μας. Ένας φανατικός εθνικιστής, ένας ασυμβίβαστος Έλληνας, ένας απλούς στρατιώτης της Ελλάδας.

Ο Νικόλαος Ντερτιλής αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για όλους μας. Ένα σύμβολο μπορεί να γεννήσει έναν ολόκληρο αγώνα. Δεν υπέκυψε ποτέ του, δεν υποχώρησε ποτέ του. Δεν παραδόθηκε στους δημίους του και τις χάρες της δημοκρατίας. Κι όλα αυτά για ένα λόγο. Έναν λόγο για τον οποίο αξίζει να ζήσει και προπάντων να πεθάνει κανείς. Για λόγους αρχής…
Ως οργάνωση ορκιζόμαστε να πάρουμε εκδίκηση για τον επί 38 ολόκληρα χρόνια άδικο εγκλεισμό του Έλληνα αξιωματικού!


  



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ